- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.081
Tamam çok açılınca buraya gel ben hep buralarda yim ve bende canım bisey isteyince bayag bir yerimden kalkmiyorum sonra su iciyorum ne istediğimi bile unutuyorum bu sana seslenen birini duymamazlıktan gelmek gibi bir şeyAy ben de dikkat edicem bana neler iyi geliyor ya da gelmiyor ona göre çünki. Ama kırmızı etten soğudum yaa artı çıkınca.... Balık mevsimi de geldi sayılır dolaba bol bol atacam... neyse seninle birlikte güzel kilolar vericez. Azimli insanları severim ben.
ozgecim listeyi gorunce sok oldum bir sen sabitsin helal sana diger arkadaslarda haftasonu kacamagini falan unutsunlar ptesi tekrar bildirim alalim bakalim sonuc ne cikacakArkadaşlar herkes bayramda yaptıklarını ve sonuçlarını bi alsın karşısına düşünsün,başka söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten !!!!!!
Bir miktar da olsa eksideydim kaptanım. Malum olayların sonra 1gün dikkat etmedim artı çıkmıştım hemen. Dikkat etmedim dediğim de 1lahmcun yedim öğlede salata ayranla,aksamüsütü de 2top dondurma yedim tee kaç gün olduozgecim listeyi gorunce sok oldum bir sen sabitsin helal sana diger arkadaslarda haftasonu kacamagini falan unutsunlar ptesi tekrar bildirim alalim bakalim sonuc ne cikacak
Ay ben de az önce acıktım hamurlu bişeyler çekti canımTamam çok açılınca buraya gel ben hep buralarda yim ve bende canım bisey isteyince bayag bir yerimden kalkmiyorum sonra su iciyorum ne istediğimi bile unutuyorum bu sana seslenen birini duymamazlıktan gelmek gibi bir şey
Evet ben hamurisini çok severim çocuklarda seviyor diyetteysem onlRa kizartmistim ama ben yemedim bana ne oldu bilmiyorum bende inat ettim galiba en son böyle inat ettiğimde gazi üniversitesi ni kazanacagim dedim 2.siradan girdimAy ben de az önce acıktım hamurlu bişeyler çekti canımSonra 1lt su içtim üstüne sonra da 2yk kavurma yedim 1salatalık accık da peynir.. akşamı da atlattım mı tamamız
Benim esimde B grubu gece yarısı yemek yer hamurisini makarna koca bi tabak yer ama zayıf hala çok çabuk kilo verir Ben sıfırım ama tahıl grubu bana kilo aldırıyorAllah insanı 0 grubu yarattı. 0 grubu her türlü gıdayı yiyebilir mazotla çalışan bir araç gibi, B grubu dizelle çalışan bir araç gibi daha hassastır, A grubu ise benzinli araç gibi çok hassastır ve her şeyi yiyemez. AB grubunun da yiyeceği şeyler sınırlıdır.
ALLAH im ya benzinle diyor baksana benim için... Eşim de 0 grubu tam zıtız onunla ....
tamam canim ben su an eskisehirden ankaraya gidiyorum haftasonu da malum 2 haftadir evde olmayinca ev isi okul telasi ptesi hayirlisi ile takimla ilgilenmeye baslarimBir miktar da olsa eksideydim kaptanım. Malum olayların sonra 1gün dikkat etmedim artı çıkmıştım hemen. Dikkat etmedim dediğim de 1lahmcun yedim öğlede salata ayranla,aksamüsütü de 2top dondurma yedim tee kaç gün oldu
Bi de regliye 1gün kaldı gününde olursa ondan sabit geldi. Pazartesi yaptırıyoduk zaten haftasonu cozutmayalım diye.
Pazar akşamı hazırlarım yine liste
Bende Ankaradayimtamam canim ben su an eskisehirden ankaraya gidiyorum haftasonu da malum 2 haftadir evde olmayinca ev isi okul telasi ptesi hayirlisi ile takimla ilgilenmeye baslarim
Ankara tayfası çok bizim takımda hatta arada buluşanlar varBende Ankaradayim
Tamam döndüklerinde konusuruzAnkara tayfası çok bizim takımda hatta arada buluşanlar varHerkes dönsün ses verir Ankaralılar.. :)
Bence bu yemeye Gore biraz az veriyosun eti hep az mı yiyorsun yada proteini azmi aliyosun acaba protein diğerlerinden yüksek olacak ya ondan diyorumCan'ım eline sağlık çok güzel görünüyor, bende deneyim en kısa sürede..
Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah ızgara et, dukan ekmeği, biraz domates peynir
Öğle cola zero, çay
Akşam biraz kavurma, domates.
Su 1,5 lt civarı, spor bayram dolayısıyla kapalı ama tamam m gün hareket halindeydik..
inatettimolacak morordek
9 eylül kilom 66,6 bugün 66,1 (66,6/66,1/0,5/% )
İlimizde birbirimize yazmisiz ben yoğurtla bir iki gündür yiyorum krep galeta falan yapıyorum dunde koftede kullandim ekmeği hiç aramiyorum artik Mümkünse hayatımda olmasın yoğurtla seviyorum bende Ogün gibi oluyor sonra değiştirir kek falan yaparimmedusa38 dukancı arkadaşım sen hep yoğurtla yiyosun sanırım yulaf kepeğini, pek güzel olmuyo onun tadı bilmem sen seviyor musun. Ekmek yapmayı denedin mi? Hem ekmek ihtiyacını karşılıyor tost
Bence bu yemeye Gore biraz az veriyosun eti hep az mı yiyorsun yada proteini azmi aliyosun acaba protein diğerlerinden yüksek olacak ya ondan diyorum
Ben henüz duraksama yaşamadım70 lerde yaşarım belki verilecek kilo azaldıkça verme hızı da dusuyorProtein her zaman hepsinden fazla aslında, ama spor yapamadım bu ara haliyle. Bi de bana göre de iyi gidiyor, çünkü kırılma noktası gibi bu kilo aslında.
Ben henüz duraksama yaşamadım70 lerde yaşarım belki verilecek kilo azaldıkça verme hızı da dusuyor
Ben puding ve keke daha başlamadı süt olunca kilo hızını yavaşlatıyor sebzeler fazla olunca oda yavaşlatıyorYani bence kilon az olduğu için iyi bence tebrikler ben başlayalı bir buçuk ay oldu diyete ama 18 gündür dükan toplam 9 kg ama benim kilom cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?