Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam çok açılınca buraya gel ben hep buralarda yim ve bende canım bisey isteyince bayag bir yerimden kalkmiyorum sonra su iciyorum ne istediğimi bile unutuyorum bu sana seslenen birini duymamazlıktan gelmek gibi bir şey

Arkadaşlar herkes bayramda yaptıklarını ve sonuçlarını bi alsın karşısına düşünsün,başka söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten !!! !!!
ozgecim listeyi gorunce sok oldum bir sen sabitsin helal sana diger arkadaslarda haftasonu kacamagini falan unutsunlar ptesi tekrar bildirim alalim bakalim sonuc ne cikacak

ozgecim listeyi gorunce sok oldum bir sen sabitsin helal sana diger arkadaslarda haftasonu kacamagini falan unutsunlar ptesi tekrar bildirim alalim bakalim sonuc ne cikacak
Bir miktar da olsa eksideydim kaptanım. Malum olayların sonra 1gün dikkat etmedim artı çıkmıştım hemen. Dikkat etmedim dediğim de 1lahmcun yedim öğlede salata ayranla,aksamüsütü de 2top dondurma yedim tee kaç gün oldu
Bi de regliye 1gün kaldı gününde olursa ondan sabit geldi. Pazartesi yaptırıyoduk zaten haftasonu cozutmayalım diye.
Pazar akşamı hazırlarım yine liste

Tamam çok açılınca buraya gel ben hep buralarda yim ve bende canım bisey isteyince bayag bir yerimden kalkmiyorum sonra su iciyorum ne istediğimi bile unutuyorum bu sana seslenen birini duymamazlıktan gelmek gibi bir şey
Ay ben de az önce acıktım hamurlu bişeyler çekti canım Sonra 1lt su içtim üstüne sonra da 2yk kavurma yedim 1salatalık accık da peynir.. akşamı da atlattım mı tamamız

Ay ben de az önce acıktım hamurlu bişeyler çekti canım Sonra 1lt su içtim üstüne sonra da 2yk kavurma yedim 1salatalık accık da peynir.. akşamı da atlattım mı tamamız
Evet ben hamurisini çok severim çocuklarda seviyor diyetteysem onlRa kizartmistim ama ben yemedim bana ne oldu bilmiyorum bende inat ettim galiba en son böyle inat ettiğimde gazi üniversitesi ni kazanacagim dedim 2.siradan girdim ben dükan diyetime karar verince nette o kadar çok site okudumki her şeyini öğrenmiştim kitabınida aldım ama zaten biliyormusum
Benim menü hazır morordek inatettimolacak
Sabah
Bir parça peynir
3 yumurta başlayıp dilimledim normalde 2 yapıyorum ama çok kucuklerdi ( diyet yapan bence kahvaltıda mutlaka yumurta temeli çok tok tutuyo geç vakit yemistim 12:30 gibi yeni acıktım)
Çay şekersiz
Akşam
Et haşlama cacik
Coco Cola zero
Et kemiklide yağlı yerlerini bahçedeki kedilere ayirdim

Yulaf kepeği ni 9-10 gibi yoğurtla yerim
2.5litre su
Yuruyus yok ev işleri var eşim yok bugun

Benim esimde B grubu gece yarısı yemek yer hamurisini makarna koca bi tabak yer ama zayıf hala çok çabuk kilo verir Ben sıfırım ama tahıl grubu bana kilo aldırıyor

tamam canim ben su an eskisehirden ankaraya gidiyorum haftasonu da malum 2 haftadir evde olmayinca ev isi okul telasi ptesi hayirlisi ile takimla ilgilenmeye baslarim

medusa38 dukancı arkadaşım sen hep yoğurtla yiyosun sanırım yulaf kepeğini, pek güzel olmuyo onun tadı bilmem sen seviyor musun. Ekmek yapmayı denedin mi? Hem ekmek ihtiyacını karşılıyor tost

Bence bu yemeye Gore biraz az veriyosun eti hep az mı yiyorsun yada proteini azmi aliyosun acaba protein diğerlerinden yüksek olacak ya ondan diyorum

medusa38 dukancı arkadaşım sen hep yoğurtla yiyosun sanırım yulaf kepeğini, pek güzel olmuyo onun tadı bilmem sen seviyor musun. Ekmek yapmayı denedin mi? Hem ekmek ihtiyacını karşılıyor tost
İlimizde birbirimize yazmisiz ben yoğurtla bir iki gündür yiyorum krep galeta falan yapıyorum dunde koftede kullandim ekmeği hiç aramiyorum artik Mümkünse hayatımda olmasın yoğurtla seviyorum bende Ogün gibi oluyor sonra değiştirir kek falan yaparim

Bence bu yemeye Gore biraz az veriyosun eti hep az mı yiyorsun yada proteini azmi aliyosun acaba protein diğerlerinden yüksek olacak ya ondan diyorum

Protein her zaman hepsinden fazla aslında, ama spor yapamadım bu ara haliyle. Bi de bana göre de iyi gidiyor, çünkü kırılma noktası gibi bu kilo aslında.

Yani bence kilon az olduğu için iyi bence tebrikler ben başlayalı bir buçuk ay oldu diyete ama 18 gündür dükan toplam 9 kg ama benim kilom cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…