Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

18 gündür hiç yemedim bende ama aklima bile gelmiyor ben ekmek ihtiyacını yulaf kepegiyle görüyorum kilomuz yakın birbirimize destek olabiliriz yulaf kepeği de B12 var eksikliğin vardı geçti daha canliyim artik
Yulaf lapası yapmıştım bi kaç kez ama içine bol kakao-meyve vs koymadan yiyemiyorum hiç sevmiyorum tadını

Cok mantıklı vallahi. Ben de ceza yazarken bunlari goz onunde bulundururum

slm kizlar inatettimolacak yavrucum ben listeye girmiyeceğim ara ara takılırım sizle muhabbet etmeye bu yaz sıkı çalışıp para toplamayı düşünüyorum tüm kenardakiii paramı yedim yeniden toplayıp biraz yatırım yapacam kendim için olmasa bile kızım için eşiminde iplerini sıkdım biraz kafana göre yok işe gitmiyecem yok artık dedim dün harika para kazandık ben geldim o gitti o geldi ben çıkdım azıcık yoruldum 9 bin kişinin scandan geçir sadece ben değil ama geçir geçir bitmediler kızzz valizlerini geçir el çantaları tam baş belası su şişesi meyve suyu bıçak makas atmakdan beynim sulandı sabah 3 de başlayıp öğle 1 de bitirdim hafta sonunu kendime ayırdım patron kaç kez aradı gel diyeee gelmem dedim ayolll zorla laz damarımı tutturuyorlar sonra suçlu çıkıyoz

Günaydın hanımlar

Ben puding ve keke daha başlamadı süt olunca kilo hızını yavaşlatıyor sebzeler fazla olunca oda yavaşlatıyor

Sebzelerin su tuttuğunu biliyodum (pek fazla tüketmiyorum ondan) ama sütü bilmiyodum, günde 1 bardak kadar içiyorum ya da kahvedir, tatlı krizim varsa puding yaptım bi kere öyle tüketiyorum, ama içmezsem mi acaba diye şüpheye düştüm kesiyim bu hafta öyle deneyim bakayım bi o zaman.

Dünkü menümü de yazayım;

Sabah 2 yumurta, kk peynir (yağsız) bi parça dukan ekmeği (1 yk yulaf kepeği)

Öğle 1 parça dukan ekmeği arası peynir, haşlama et çok az, 3 yk yoğurt, biraz acı sos

Akşam 1 bardak soğuk kahve (yağsız süt ile)

Su 1,5 lt spor ev işi (artı gelmedim ama cezalar gelsin de mecburen yapim sporu bende)

medusa38 bak bi menüye sıkıntı ne sence?

inatettimolacak morordek

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür

sağol canim

kızlar sebzesiz diyet olur mu ayyy :)siz sanki çok kisitliyorsunuz kendinizi dukan yapan arkadaslarim ben herşeyi yiyip kilo veriyorum mesela yeri geliyor pilav da ekmek te yiyorum meyve kesinlikle yiyorum kavun uzum seftali ama saatlerini güzel ayarlayınca bi problem olmuyor benim de kan grubum A ama et ı ciğer ı çok severim yerim bu diyetten sonra yemediğimiz yiyecekleri yediğiniz de hemen kilo alırsınız o zaman benim anladığım yanlış mı biliyorum acaba:))

kızlar merhaba nasılsınız? ben ev is bosanma isleriyle ugrasıyorum biri ozet gecebilir mi ne durumdayız???
Kızzz sen daha boşanamadınmınerdeyse ben boşanıyordum jet hızıylasonra boşanmadım ben hariç herkes eşimden taraf çıkdı kankimmmbende tek oyla kaybettimyakındada bende taşıncam ihalesi bana kalan kocayla bide prensesimle benide bi telaş sardı daha ev beğenemedim para kazanma derdine düştüm yeee yeee elde var o bari bu yazı dolu dolu geçireyimde kışın sabit çalışcam kilomu sorarsan iş yerinde herkes ahanda böyletek ben düz kütük gibiyim aman dedim herkes olmuş rahat 150 kilo boylarıda kısa sen niye telaş yapıyon özel birşey yapmıyorum öğle sandeviç yiyorum sabah ne bulduysam erken işe gittiğimden akşam çoğunlukla çorba sebze yada et yemeği yiyorum hareketim çok fazla bakalım kilo verecemmibenden haberler bunlar

Evet ya sebze kilo aldırmıyor kızlar tam tersi bağırsakları çalıştırıyor ve kesinlikle yağdan gidiyorama ben sebzeyle doymuyorum nedense ve enerji vermiyor bana tuğçecim benimde kan grubum 0 rh pozitif bende ete çok düşkünüm etsiz doymuyorum bide sinirleniyorum 5-6 gün hiç yemeyim sebebini anlamadığım sinir basıyor et yedikden sonra geçiyor komik ama gerçek denedim test ettimciğeri bende severim kankim burda yemiyor kimse kızzzz kasaba gittim kedilerinemi alcan dedi yukkkk kendime deyince aynen böyle bakdımarketlerin et bölümünde sakatatlar hep kedi köpekler için abovvvvvbi pis boğaz olanlar biziz herhal

Ay güldürdün beni kuzum allah ta seni güldürsün..etrafımda ki bi çok insan da yemez ciğer ı tabiki saygi duyarim amaa ben çok fazla severim ya eşim de etci hafta da 2 kez mutlaka oluryemeğin içinde veya ayrı biz kediye köpeğe kemik kısımlarını veriyoruz genelde üzerinde kalanları yesin diye çok mu acımasız misiz yabancılara göre ayyyy

Biz sebze yiyoruz ki sadece birgün var bir gün yok ekmek yerine de yulaf kepeği var meyve kilo verme bittikten sonra var omur boyu yasak değil mantığını anlamak için bayag bi okumak gerekiyor benim için bırakacağım bi diyet değil yaşam biçimi olacak

Küçük bilgiler : sebzeler su tutar ,protein yağ yakar kilo verirken kas kaybı ugramazsiniz ,meyve ve nişastalı sebzeler karbonhidrat içerir çabuk kana karışır ve insuline etki eder o yüzden çabuk acikirsin protein tok tutar sadece et değil balık tavuk yumurta yoğurt sakatatlar ne seviyorsan yiyebilirsiniz ama yağsız olması önemli Sutte laktoz ve doğal şeker olmasından dolayı fazla onerilmiyor günde bir bardak yeterli

Akşam neden yemedin Ben hala az yediğini dusunuyorum az yemek değil proteini dengelemek önemli biliyorsun dukanda kurallara uydugun surece saat yok

Amin tatlımayyy ciğer yiyoruz çokmu kankim yeee gitsin yabancılar çokmu güzel şeyler yiyorlar sankimmm keşke biz gibi misss gibi ciğer yeseler keşke doğada hayvan kalmayacak bunların tüketmedikleri hayvan kalmadı soyu tükenenleri bile yerler püslükkkklerrrr çin vietnam taylandlılar yeminle karanlıkda beni bulsalar beni yerler kızzzyemedikleri yok avustralyalılar( aussie) deniliyor onlara onlarda öyle sakatat yemiyorlar güya böcek yiyorlar naberrrgeçen çin marketine gittim leeeennn bunlar çok zayıf ne yiyorlar bi bakim ne var ne yok marketlerinde dedim iki kavanoza gözüm takıldı bu ne be dedim sağa sola çevirdim salladım salladımen son kadına sorayım bari dedim sormaz olaydım biri salyangoz konservesi biri kurbağa bacağıben onlara bakdım 3 gün yemek yemedim zaten bana kahvaltıya gelecek çinli arkadaşa bahçedeki salyangozları toplayıp pişireyim bariii nasıl fikircin gibi gacıyımmmm bakkk şıppppp aklıma geldiii

Akşam neden yemedin Ben hala az yediğini dusunuyorum az yemek değil proteini dengelemek önemli biliyorsun dukanda kurallara uydugun surece saat yok

Ya belli bi süre sonra mide küçülüyor ya yiyemiyorum sanırım bende, haklısın aslında ne kadar çok yedim o kadar çok kilo veriyodum ilk başlarda. Akşam da Can'ım bişey istemedi öğle biraz geçe kalmıştı yemedim bende.

Kızlar bizim diyet biraz farklı o nedenle meyve sebzesiz olur mu demeyin, olduruyoruz valla ama bi elmaya neler vermezdimmm

Akşam yemek istemediğinde yoğurt ye ben yulaf kepeği tarçın karıştırıp yedim yatmadan önce Regl olduğum için tartıda artı bekliyorum 600. Gr eksik geldim çok şaşırdım birde protein günlerinden sonraki tartin doğru tartı kilo vermem çok yavassa bi yumruk harekatı yap istersen

kızlar merhaba nasılsınız? ben ev is bosanma isleriyle ugrasıyorum biri ozet gecebilir mi ne durumdayız???
Hosgeldin canim..valla pek iyi degil durumumuz bi hafta nota aliyoruz sonra onu sildirmeye ugrasiyoruz bi ileri bi geri yani.hatta karne notumuz bile düştü yeni arkadaslar var bikac kisi.. ordekcim hamile ben aynen devam.. 20kilo gitti ilk basladigimdan beri ama 2haftadir sabitlerde dolaşıyorum bi sok lazim bana savurgan yazdi zaten delinin biri musallat oldu onlara.. Betus pisisi arada ugruyo isi cok sanirim.. tambagim uslandi kilo veriyo artik. Parky diyetisyene basladi. Nilgün anasina tatile gitti doner bugun yarin. Gecen hafta paylasim alaninda kavga cikti toplight kaptan ugruyo arada o da ankaraya gecicekti h.sonu. deniz hastaydi en son az az olsa da veriyo hala.. baska kim vardi bilemedim
Genel olarak cok iyi degiliz acikcasi, ya kil payı kurtarıyoz pacamizi bazi arkadaslar iyi yuzdeyle geliyolar sagolsunlar ya da yiyoz notayi.. gelsen guzel olur,toplight kaptan da gelicekmis.. Sen neler yapiyosun iyi misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…