Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet de kan grubuyla ilgisi olduğunu bilmiyodum Çook çabuk kilo alıp verebiliyorum. 1 haftada 5 kilo alıp 5 kilo bile verdiğim olmuştur.
Çünkü 0 kan grupları tahıl grubundan fena halde kilo alır karbonhidratlar dan olabildiğince uzak durmaliyiz bu hafta ac kalma bence protein ağırlıklı beslenme inş kilo verirsin demedim faydasını gördüm kilo vermek istiyorsanız bi süre ekmek meyve patates bezelye mısır gibi yiyeceklerden uzak dur bak nasıl gidiyor kilolar

Proteinle beslen diyecektir yanlış çıkmış

Normalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmem Aç kalmak derken 18.00 sonrası bi şey yemem mesela

Normalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmem Aç kalmak derken 18.00 sonrası bi şey yemem mesela
Bende 0 kan grubuyum ekmek meyve yersem kilo vermem duruyor o yüzden bana en uygun gelen dükan diyeti yapıyorum öyle ahım şahım spor yapmadım ama dikkat ederek verebiliyorsunuz inş sende verirsin kendi vücudunu daha iyi tanırsın

Allahim siz beni cildirtacak misiniiiiz??? pazartesiden itibaren muthis cezalarimla karsinizda olacagim. Bu takimin hali neee???
2 kilo mu???!
+3 ile ben geldim tok karnına ve kıyafetle tartıldım gerçi ama hemen eski düzenime dönüyorum şu saat itibariyle
Yok mu artiran 3 kilo geldi!!!
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Ekmek yemez ama biskuvi yer!! Cok sinirlendirdiniz beni ya gece gece!

Geçmiş olsun

E bi zahmet!! Ekmeğe sardım diyo de de püskevit de yidim de Küçük hanım gitmeden ağlıyodun ya hani oyy bacaklarım koptu yeter diye.. He yedek bi takım bacak al bence sen kendine

Ben şimdi öğretmen edasıyla yazıyorum da kusura bakmayın ara verdim ama mesleğini çok özledim ah liseli öğrencilerim ah....

Ördekcim morordek ben diyorum ki tüm takımın akşam yemeklerini erkene çekelim ve kısıtlı olsun -en azından günün en hafif öğünü olsun- (tambağım oruç tutacaktı bu hafta onu unutmayalım)
Ayrıca günlük bi spor kotası koyalım -normalin az üstünde olsun-
Mesela 2mile yerine en az 4mile bekleyelim.. 2sini sabah erkenden yapar mesela vay okul diyen nanelibal yaramazları
Ya da günde en az 1saat orta tempo yürüyüş ! Ayrıca listedeki herkese de günlük 200zıpzıp yazalım diyorum.Ben de dahil.Evet almadım ama sabit geldim benim de baya vermem lazım geldim geldim 71in ucunda kaldım bu hafta şu 6yı bi göreyim

Ben şimdi öğretmen edasıyla yazıyorum da kusura bakmayın ara verdim ama mesleğini çok özledim ah liseli öğrencilerim ah....
Yok canım yok yaz sen.. Burada birbirimize hakaret etmediğimiz sürece ki denk gelmedim daha Allah yaşatmasın yaşımız statümüz ne olursa olsun birbirimize kızmak serbest.. Bu küçükhanım yaramaz biraz kalan hatunlarımız da patlatmış bayramı.. Daha çok karışır buralar hazır ol sen

Tabii ki her şey birbirimizin iyiliği için sizler olmazsanız en ufak engelde terkederiz biz gemiyi iyi ki varsiniz kaptanlar

yoo ne kusuru en az 1 hafta ekmek yok
18 gündür hiç yemedim bende ama aklima bile gelmiyor ben ekmek ihtiyacını yulaf kepegiyle görüyorum kilomuz yakın birbirimize destek olabiliriz yulaf kepeği de B12 var eksikliğin vardı geçti daha canliyim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…