- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.101
Bu kadar çabuk bu kadar kilo aldığına göre karbonhidratlardan sendemi 0 kan grubusun+3 ile ben geldimtok karnına ve kıyafetle tartıldım gerçi ama hemen eski düzenime dönüyorum şu saat itibariyle
Hoşgeldin canim bi de sabah tartil bakalım+3 ile ben geldimtok karnına ve kıyafetle tartıldım gerçi ama hemen eski düzenime dönüyorum şu saat itibariyle
Korka korka çıktım sonuç tam da tahmin ettiğim gibiydi. Eee gram spor yok. Ye, iç, yat sonuç bu.Hoşgeldin canim bi de sabah tartil bakalım
Evet de kan grubuyla ilgisi olduğunu bilmiyodumBu kadar çabuk bu kadar kilo aldığına göre karbonhidratlardan sendemi 0 kan grubusun
Çünkü 0 kan grupları tahıl grubundan fena halde kilo alır karbonhidratlar dan olabildiğince uzak durmaliyiz bu hafta ac kalma bence protein ağırlıklı beslenme inş kilo verirsin demedim faydasını gördüm kilo vermek istiyorsanız bi süre ekmek meyve patates bezelye mısır gibi yiyeceklerden uzak dur bak nasıl gidiyor kilolarEvet de kan grubuyla ilgisi olduğunu bilmiyodumÇook çabuk kilo alıp verebiliyorum. 1 haftada 5 kilo alıp 5 kilo bile verdiğim olmuştur.
Proteinle beslen diyecektir yanlış çıkmışÇünkü 0 kan grupları tahıl grubundan fena halde kilo alır karbonhidratlar dan olabildiğince uzak durmaliyiz bu hafta ac kalma bence protein ağırlıklı beslenme inş kilo verirsin demedim faydasını gördüm kilo vermek istiyorsanız bi süre ekmek meyve patates bezelye mısır gibi yiyeceklerden uzak dur bak nasıl gidiyor kilolar
Normalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmemÇünkü 0 kan grupları tahıl grubundan fena halde kilo alır karbonhidratlar dan olabildiğince uzak durmaliyiz bu hafta ac kalma bence protein ağırlıklı beslenme inş kilo verirsin demedim faydasını gördüm kilo vermek istiyorsanız bi süre ekmek meyve patates bezelye mısır gibi yiyeceklerden uzak dur bak nasıl gidiyor kilolar
Bende 0 kan grubuyum ekmek meyve yersem kilo vermem duruyor o yüzden bana en uygun gelen dükan diyeti yapıyorum öyle ahım şahım spor yapmadım ama dikkat ederek verebiliyorsunuz inş sende verirsin kendi vücudunu daha iyi tanırsınNormalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmemAç kalmak derken 18.00 sonrası bi şey yemem mesela
2 kilo mu???!Canim şimdi tartildim. Ki zaten dün çok yedim malum kafa yerinde olmayınca..
neysem tartildim simdi canım.
Tam 2 kilo artıdayım.
78 kilo olmuşum ama cumaya eksiler le gelecem söz .hemen kızmayın banamorordek ve inatettimolacak
Yok mu artiran 3 kilo geldi!!!+3 ile ben geldimtok karnına ve kıyafetle tartıldım gerçi ama hemen eski düzenime dönüyorum şu saat itibariyle
Gecmis olsun canim dikkat et kendineMenümmorordek inatettimolacak
Sabah
Bir domates Bir salatalık
Bir kk peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
3 dilim salam
Öğle
Bir kupa kahve
Aksam
Patatesli et haşlama
Şu 2 lt
Spor 40 dk Leslie( midem çok kötü bulanıyor istifar ettim ama hala devam usuttum mu ne yaptım)
Ekmek yemez ama biskuvi yer!! Cok sinirlendirdiniz beni ya gece gece!Normalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmemAç kalmak derken 18.00 sonrası bi şey yemem mesela
Geçmiş olsunMenümmorordek inatettimolacak
Sabah
Bir domates Bir salatalık
Bir kk peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
3 dilim salam
Öğle
Bir kupa kahve
Aksam
Patatesli et haşlama
Şu 2 lt
Spor 40 dk Leslie( midem çok kötü bulanıyor istifar ettim ama hala devam usuttum mu ne yaptım)
E bi zahmet!! Ekmeğe sardım diyo de de püskevit de yidim deNormalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmemAç kalmak derken 18.00 sonrası bi şey yemem mesela
Ben şimdi öğretmen edasıyla yazıyorum da kusura bakmayın ara verdim ama mesleğini çok özledim ah liseli öğrencilerim ah....Normalde ekmek yemiyorum zaten. Taş çatlasın haftada 3 dilim yerim o da nadir. Oralarda sardım ekmeğe neden bilmemAç kalmak derken 18.00 sonrası bi şey yemem mesela
Yok canım yok yaz sen.. Burada birbirimize hakaret etmediğimiz sürece ki denk gelmedim daha Allah yaşatmasın yaşımız statümüz ne olursa olsun birbirimize kızmak serbest.. Bu küçükhanım yaramaz biraz kalan hatunlarımız da patlatmış bayramı.. Daha çok karışır buralar hazır ol senBen şimdi öğretmen edasıyla yazıyorum da kusura bakmayın ara verdim ama mesleğini çok özledim ah liseli öğrencilerim ah....
Tabii ki her şey birbirimizin iyiliği için sizler olmazsanız en ufak engelde terkederiz biz gemiyi iyi ki varsiniz kaptanlarYok canım yok yaz sen.. Burada birbirimize hakaret etmediğimiz sürece ki denk gelmedim daha Allah yaşatmasın yaşımız statümüz ne olursa olsun birbirimize kızmak serbest.. Bu küçükhanım yaramaz biraz kalan hatunlarımız da patlatmış bayramı.. Daha çok karışır buralar hazır ol sen
yoo ne kusuruBen şimdi öğretmen edasıyla yazıyorum da kusura bakmayın ara verdim ama mesleğini çok özledim ah liseli öğrencilerim ah....
18 gündür hiç yemedim bende ama aklima bile gelmiyor ben ekmek ihtiyacını yulaf kepegiyle görüyorum kilomuz yakın birbirimize destek olabiliriz yulaf kepeği de B12 var eksikliğin vardı geçti daha canliyim artikyoo ne kusuruen az 1 hafta ekmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?