- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.141
Hosgeldin canim..valla pek iyi degil durumumuz bi hafta nota aliyoruz sonra onu sildirmeye ugrasiyoruz bi ileri bi geri yani.hatta karne notumuz bile düştüyeni arkadaslar var bikac kisi.. ordekcim hamile ben aynen devam.. 20kilo gitti ilk basladigimdan beri ama 2haftadir sabitlerde dolaşıyorum bi sok lazim bana savurgan yazdi zaten delinin biri musallat oldu onlara.. Betus pisisi arada ugruyo isi cok sanirim.. tambagim uslandi kilo veriyo artik. Parky diyetisyene basladi. Nilgün anasina tatile gitti doner bugun yarin. Gecen hafta paylasim alaninda kavga cikti toplight kaptan ugruyo arada o da ankaraya gecicekti h.sonu. deniz hastaydi en son az az olsa da veriyo hala.. baska kim vardi bilemedim
Genel olarak cok iyi degiliz acikcasi, ya kil payı kurtarıyoz pacamizi bazi arkadaslar iyi yuzdeyle geliyolar sagolsunlar ya da yiyoz notayi.. gelsen guzel olur,toplight kaptan da gelicekmis.. Sen neler yapiyosun iyi misin??
Kan grubumuz aynı biz etciliz diğerinden ekmeği meyveyi çıkar bak nasıl gidiyor kilolar çok denedim gördüm sadece sebze yiyince kilo veremiyoruz illa bi et ucu olacakEvet ya sebze kilo aldırmıyor kızlar tam tersi bağırsakları çalıştırıyor ve kesinlikle yağdan gidiyorama ben sebzeyle doymuyorum nedense ve enerji vermiyor bana tuğçecim benimde kan grubum 0 rh pozitif bende ete çok düşkünüm etsiz doymuyorum bide sinirleniyorum 5-6 gün hiç yemeyim sebebini anlamadığım sinir basıyor et yedikden sonra geçiyor komik ama gerçek denedim test ettim ciğeri bende severim kankim burda yemiyor kimse kızzzz kasaba gittim kedilerinemi alcan dedi yukkkk kendime deyince aynen böyle bakdı marketlerin et bölümünde sakatatlar hep kedi köpekler için abovvvvv bi pis boğaz olanlar biziz herhal
Akşam yemek istemediğinde yoğurt ye ben yulaf kepeği tarçın karıştırıp yedim yatmadan önce Regl olduğum için tartıda artı bekliyorum 600. Gr eksik geldim çok şaşırdım birde protein günlerinden sonraki tartin doğru tartı kilo vermem çok yavassa bi yumruk harekatı yap istersen
@wendy ikimizde aynı diyeti yapıyoruz biz Menumuzu önceden belirleyip öğlene doğru paylaşalım Birbirimize yorum yaparız ekleme yaparız birbirimize su spor hatırlatması yapariz Yemek önerisi yaparız ne dersin
Hem yulafı hemde yoğurdu gün içerisinde tüketiyorum bi de öyle tadını pek sevmiyorum bendediğin gibi bu ara çok az yiyorum biraz onun etkisi var.
Olur deneyelim, benim hafta içi az çok belli oluyo zaten evden hazırlayıp götürdüğümdenyemek önerisine de su spor hatırlatmasına da asla hayır demem
Aslında proteini yeterince alınca çok su iciliyoR birde ben sabah çok şekersiz çay iciyorum bazen de kiraz sapı çayı iciyorum
Bugün kahvaltı
Biraz peynir
Küçük salatalık domates
Yumurtalar küçük olduğu için 3 yumurta sütte pisirdim
Şekersiz çay
Öğle
Haslama et yanında yeşillik
Akşam
Mantarlı tavuk
Salata
Aksamı erken yiyorum
Yulaf kepekli yoğurt yine gece yerim
Walla isteyince herşey olur yapınca foto koyarimmedusa38 ay harika ya, lahana yaprak sarma süper, bana da yolla bari kargoyla hiç beceremem
Bir de sütte yumurtanın tadı değişik oluyor mu? İlk kez duydum ben.
Bundan sonra yapmicam oyle kusen kussun vallaCanım bireysel olarak girip takılsak kimsenin sana lafı yok da takımımız etkilenir böyle yarı var sonucta. Ben de görünce sinirleniyorum ama girip okumuyorum.. Mapuslara düşme bi dahaAyrıca bak direnen direnmiş millete ayıp oluyo diye yemek nedir. Diyetteyim dikkat ediyorum deyip nazikçe geri cevırebılırsın. Bunu sadece sana demiyorum milletin zoruyla yedim cümlesine kızıyorum ben.. Hersey sızın elınızde anlayıssızlık yapıp ayıp ettiğiniz düşünen varsa da siz ayıp etmiş olun ne diym artık yani
Masallah bi cogumuz kilo almisiz geri durmak yok yola devam5.Takım Cuma Bildirimi
tatlitambak (76,2/78/-1,8/ -%2,36)
denhizx (68,2/)
inatettimolacak (71,5/) sabit
parkbyull (89,7/)
tugce1325 (57,6/58,8/-1,2/ -%2,08)
Nanelibal (81,5/)
hayat masal (65,3/66,5/-1,2/ -%1,83)
baharakcil (75,5/)
5. Takım Ortalaması:
Takımiçi Listeblanche_ea ( )
nilsub ( )
savurgan ( )
btlbetul ( )
ebrusonmez ( )
ricouchjade ( )
Afra48 ( )
toplight ( )
morordek ( )
keremcemim ( 88/86,5/1,5/%1,70 )
w e n d y (66,6/66,1/0,5/%0,75 )
Walla isteyince herşey olur yapınca foto koyarim
Ben on sene önce bekarken falanda yapardım sutle ama Fransızlar öyle yermiş haberim yok tadı aynı yağda yumurta biraz yağ tadı almiyorsun o kadar erimiş yağ kadar koysan yeterli dene belki beğenirsin
Unutur muyuz seni organigim:)Slm kızlar ay beni ne çabuk unuttunuz...:)
Cnm meyve ye cok iyi süt ic meyveli yogurt yiyebilirsinYa bu arada gun icinde midem hep bi kötü. Hafif acıkır gibi olunca midem kaynasmaya basliyor ben de bastirsin diye habire kraker, ekmek falan atıştırıyorumama bu durumdan hic memnun degilim tabi.. Mideye bu karbonhidratlar dışında ne iyi gelir var mi bi oneriniz??
Ekmek ve kraker sadece kilo sonra aliskanlik yapabilirsin dikkat etYa bu arada gun icinde midem hep bi kötü. Hafif acıkır gibi olunca midem kaynasmaya basliyor ben de bastirsin diye habire kraker, ekmek falan atıştırıyorumama bu durumdan hic memnun degilim tabi.. Mideye bu karbonhidratlar dışında ne iyi gelir var mi bi oneriniz??
Ben kortizon kullandığım için ikinci hamileliğinde 94 kg ile başladım 88 kiloda doğum yaptım. Hep meyve ağırlıklı beslendim yoğurt salatalık ayva elma sebzeler yedim sende sana iyi gelenleri secebilirsinYa bu arada gun icinde midem hep bi kötü. Hafif acıkır gibi olunca midem kaynasmaya basliyor ben de bastirsin diye habire kraker, ekmek falan atıştırıyorumama bu durumdan hic memnun degilim tabi.. Mideye bu karbonhidratlar dışında ne iyi gelir var mi bi oneriniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?