Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@wendy ikimizde aynı diyeti yapıyoruz biz Menumuzu önceden belirleyip öğlene doğru paylaşalım Birbirimize yorum yaparız ekleme yaparız birbirimize su spor hatırlatması yapariz Yemek önerisi yaparız ne dersin

inatettimolacak yavrimmm bu kadın ciddi delüüüü çıkdı kızzziki gün önce benim bi tanıdığıma demişkii benim aşık olduğum adam var ama karısı vermiyor bana sanki kız istemeye gelmişde kızı anası babası vermiyor teee allahım ne günlere kaldık allahdan bizim adımızı dememiş isim vermeden konuşmuş hepten rezil olcaz o utanmıyor ama bizim ailemizde çoookk çooookkk ayıp birşeybariii eşime benzeyen oğluş doğurayımda vereyim kadına küçük junyııııırrrrımmm diye sever

Kan grubumuz aynı biz etciliz diğerinden ekmeği meyveyi çıkar bak nasıl gidiyor kilolar çok denedim gördüm sadece sebze yiyince kilo veremiyoruz illa bi et ucu olacak

Hem yulafı hemde yoğurdu gün içerisinde tüketiyorum bi de öyle tadını pek sevmiyorum ben dediğin gibi bu ara çok az yiyorum biraz onun etkisi var.

@wendy ikimizde aynı diyeti yapıyoruz biz Menumuzu önceden belirleyip öğlene doğru paylaşalım Birbirimize yorum yaparız ekleme yaparız birbirimize su spor hatırlatması yapariz Yemek önerisi yaparız ne dersin

Olur deneyelim, benim hafta içi az çok belli oluyo zaten evden hazırlayıp götürdüğümden yemek önerisine de su spor hatırlatmasına da asla hayır demem

Aslında proteini yeterince alınca çok su iciliyoR birde ben sabah çok şekersiz çay iciyorum bazen de kiraz sapı çayı iciyorum
Bugün kahvaltı
Biraz peynir
Küçük salatalık domates
Yumurtalar küçük olduğu için 3 yumurta sütte pisirdim
Şekersiz çay
Öğle
Haslama et yanında yeşillik
Akşam
Mantarlı tavuk
Salata
Aksamı erken yiyorum
Yulaf kepekli yoğurt yine gece yerim

@wendy diğer sebzeli günüm için belki yetiştirirsem bugünde yaparım pazardan lahana alıp kıyma yulaf kepeği soğan sarımsak domates biber Maydonoz katarak bi lahana dolması hazirliyacagim birde aynı icle yaprak sarması bizim memlekette kıymalı sarmada çok yapilir bayramda yiyemeyince aklımda kaldı

Sabah canım pek bişey istemediği için öğleye doğru 3 yumurta (benimkiler de küçüktü) biraz lor peyniri 1 parça dukan ekmeği

Öğleden sonra arkadaşlarımla buluşucam bi kahve içeriz büyük ihtimalle

Akşam da tavuk göğüs ve yoğurt yemeyi planlıyorum inşallah.

Su 1,5 lt yi geçer

Spor sabah sosyete pazarına gezmeye gittik kızımla, Bebek arabasıyla 2,5 saate yakın yürümüşüm (8000 adımı geçtim) başka spor yapamam büyük ihtimalle ama yine dışarı çıkıcaz malum.

Ben acıkmıyorum ve yemek aklıma gelmiyo bu ara. Napcam ben yahu! Yemeyince gitmiyor ki dukan da

medusa38 ay harika ya, lahana yaprak sarma süper, bana da yolla bari kargoyla hiç beceremem

Bir de sütte yumurtanın tadı değişik oluyor mu? İlk kez duydum ben.
Walla isteyince herşey olur yapınca foto koyarim
Ben on sene önce bekarken falanda yapardım sutle ama Fransızlar öyle yermiş haberim yok tadı aynı yağda yumurta biraz yağ tadı almiyorsun o kadar erimiş yağ kadar koysan yeterli dene belki beğenirsin

Bundan sonra yapmicam oyle kusen kussun valla cok pismanim zaten

Ma
Masallah bi cogumuz kilo almisiz geri durmak yok yola devam

En kısa sürede denicem

Ya bu arada gun icinde midem hep bi kötü. Hafif acıkır gibi olunca midem kaynasmaya basliyor ben de bastirsin diye habire kraker, ekmek falan atıştırıyorum ama bu durumdan hic memnun degilim tabi.. Mideye bu karbonhidratlar dışında ne iyi gelir var mi bi oneriniz??

Cnm meyve ye cok iyi süt ic meyveli yogurt yiyebilirsin

Ekmek ve kraker sadece kilo sonra aliskanlik yapabilirsin dikkat et

Ben kortizon kullandığım için ikinci hamileliğinde 94 kg ile başladım 88 kiloda doğum yaptım. Hep meyve ağırlıklı beslendim yoğurt salatalık ayva elma sebzeler yedim sende sana iyi gelenleri secebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…