Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eksiği gormene çok sevindim.Biliyosun kilo vermenin yarısı diyete yarısıda motivasyon inanirsan oluyor havalar soguyacak ama olabildiğince soğuk su soğuk yiyecekler iç ye kitabı okuduysan bilirsin daha çok kalori yakarsin
Bugünkü menüm
Peynir
Haşlanmış yumurta
Çay
Öğle olmaz geç kalktik çünkü
Akşam
Et sote yoğurt başka biseler daha olursa yazarım ama zaten sp günüm yulaf kepeği ni bikana kadar yoğurtla yiyecem

İşlenmiş gıdalar beyaz ekmek katkı maddelerinden dolayı sinirlilik halsizlik şişkinlik rahatsızlık hissi hepsini yapıyor dükan amcaya kiziyolar ama ben yaptığımdan beri şişkinliği ve halsizlik hissini unuttum

Canını sıkma hiç tatlım. Buradasın artık verirsin sende toparlarsin. Ben de 76 lari gorup tekrar 78 oldum. Ama olsun 80 degilim ya yeter. gidecek kilolar biz inaniyoruz kendimize

Kız sen beni ezer gecersin vallahi. Bu ara ben de hiç motivasyon yok... oruclari mi bitireyim de belki motivasyon yeniden gelir bana da

Süper menü yine, spor ve su istiyoruz senden..

Bende menümü yazayım;

Sabah 2 haşlanmış yumurta, dukan tost (lor ile) 2 parça domates

Öğle 3 yk yoğurt

Akşama bende et sote yapıcam inşallah, birazcık acı sosla onu yeriz.

Suyu 2 ltye tamamlıcam inşallah, sporumu yaptım geldim, 1 saatten biraz fazla tempolu yürüdük kızımla. İnşallah bi alt kiloma geçim hızlandırayım metabolizmamı..

Kız sen beni ezer gecersin vallahi. Bu ara ben de hiç motivasyon yok... oruclari mi bitireyim de belki motivasyon yeniden gelir bana da
Birbirimizi değil elele kilollari ezer geçersiz biz orucum diyede her canının istediğini yeme yoksa sana yetisirim bak haberin olsun menüyü önceden belirleyip hazır etmek kaçamağı azaltıyor oruç olacanya açınca bol bol su çorba iç önce biliyormusun bi kepçe çorba bi dilim ekmek demek sonra biraz et ve sebze yersin sahurda da yumurta ye gündüz acikmazsin bunlar benden sana küçük tuyolar

Sen bugün sebze gününde değilmisin sebzen nerde etin yanına cacık ve salata ekleyebilirsin çok doyurucu oluyo
Ben bugün 3 litre içerim suyu sporda 2 saat yururum inş eşim gelsinde

@wendy metabolizmanı hızlandırmak istiyorsan süt hakkını sutle sade Türk kahvesi yaparak kullan ve tokken değil acikmaya başladığında ic çok tatsız diyorsan ben tarcinda katıyorum ustune bi süre tatlandırıcılı az kullan sonuçta ondada bi sürü madde var tatlı canın çekince zero içmek ise yarıyor çok tatlı istiyorsan tarcinli sütte bayag bu isteği azaltıyor

Selam kızlar dün tabi yolculuk yorgunlugu ile uyuyakaldım, sabah da memleketten gelen erzakları yerleştirmek ile ugrastım anca gelebildim :)

Evet canım hamileyim, baya muhabbeti dönmüs zaten :) Daha cok yeni bakalım salı gunu doktora gittigimde anca kalp atısını duyacagız insallah, 7 hafta bitmis olacak. O yuzden daha cinsiyet belli degil ama saglıklı olsun yeter, klasik laf Belli oldugunda gelir sizin takımda da duyuru yaparım artık
Şeftali iyiydir şeftali ekşi elma da çıkar şimdi,ayva da bikaç aya güzel olur o zaman yersin doya doya :)
Evet şu ara şeftaliye verdim ben de kendimi, bi de malum ishaldim bi ara o zaman da muz yedim baya. İkisini de cok severim zaten
Yaa ne güzel ögren ögren ben cok severim bisiklete binmeyi. Biz de gecen sene İstanbul ziyaretimizde Büyükada'ya gidip bisiklete binmistik, cooook güzeldi
Dikkat et orticim ama zevkini bir kere aldınmı çok seversin eminim ...:)iyi eğlenceler gerçi grupta bisiklet sürmek @kollontai den ve morordek ten sorulur ama...
Evet ya cok üzülüyorum artık o kadar binemem heralde
Ay Hamiş hamiş o kadar ayva diyoruz sana mevsimi gelmedi ki daha

Sormayın ya aşerirsem sebebi sizsiniz ve bana ayva bulmakla sorumlusunuz

Ben düştüğünüz için dediydim ama....

Son düzenleme:
morordek geldiğim belli oldu yine kendi kendime konuşmaya başladım
Eeee ben yokken neler oldu... Varmı önemli birşey ortin ebrusonmez nerde yine ...
Valla o yok bi süredir, tatil başında giriyordu ama gene kayboldu. Gene +2 +3'le gelir heralde :)
Sen naptın asıl? Tartıya cıkmaya korkar olmussun
Kampüste duşmemişmiydin sen benmi yanlış hatırlıyorum sen mi unuttun..
Olabilir karıştırmışta olabilirim...
Tembel kedi nerde
Kampüste sürüyorum demiştim de düşmedim ya. Düşsem hatırlardım heralde, bi yerlerim yaralanırdı buyuk ihtimalle :)
Pis kedi de yok bi süredir. Kaçamakların dibine vurmustur o da bayramda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…