- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.201
Eksiği gormene çok sevindim.Biliyosun kilo vermenin yarısı diyete yarısıda motivasyon inanirsan oluyor havalar soguyacak ama olabildiğince soğuk su soğuk yiyecekler iç ye kitabı okuduysan bilirsin daha çok kalori yakarsinGünaydın kızlar, hepinize Mutlu pazarlar
Ay Hamiş hamiş o kadar ayva diyoruz sana mevsimi gelmedi ki daha
Bende regl iken kesin alıcam diyodum ama ne şişlik ne ödem, dukanda regl bi süpermişsende maşallah süper atlatmışsın.. Bende sabah sayende bi alt kiloyu gördüm, acayip motive ettin beni, akşam zorla yemek yedim sabahta spor yapmıştım, bi alt kademeye geçtim sayende
Motivasyona devam lütfen
Biz @wendy ve ben dükan yapıyoruzSlm canım dukan diyetimi yapıyorsun..
İşlenmiş gıdalar beyaz ekmek katkı maddelerinden dolayı sinirlilik halsizlik şişkinlik rahatsızlık hissi hepsini yapıyor dükan amcaya kiziyolar ama ben yaptığımdan beri şişkinliği ve halsizlik hissini unuttumBen de bir gerginlik sinirlilik hali var anlamamistim ama kaç gündür. Şimdi farkettim ki beyaz ekmek ve işlenmiş şekerli gıdalar yediğim zaman oluyor bende ee malum 2 3 gundur de yiyordum. Sebebini buldum. Şimdi kendimi sakinleştirme yolları arıyorum..
Çocuklar iyi kızım yarın okula başlayacak. Ay okula gitsin istiyordum ama sanki çok özleyecegim. Icim bir tuhaf..
sen yokken de aklımıza hep sendeydi inanki...
Bende içimden hep dedim kızlar ne yaptı diye...
Ara ara girip okudum...
Bedeğilim en azindanYavaş yavaş rında bainanıyoruz Sınıfa...
Hadi bakalım kolay gelsin bize ..
İşlenmiş gıdalar bir suru yan etkisini biliyoruz zaten ama işte yemeden duramıyoruz yarın tartıda eminim çok çok çok hayal kırıklığına uğrayacağım ama olsun toparlıcam döndüğüme göre
İşlenmiş gıdalar beyaz ekmek katkı maddelerinden dolayı sinirlilik halsizlik şişkinlik rahatsızlık hissi hepsini yapıyor dükan amcaya kiziyolar ama ben yaptığımdan beri şişkinliği ve halsizlik hissini unuttum
Slm canım dukan diyetimi yapıyorsun..
Eksiği gormene çok sevindim.Biliyosun kilo vermenin yarısı diyete yarısıda motivasyon inanirsan oluyor havalar soguyacak ama olabildiğince soğuk su soğuk yiyecekler iç ye kitabı okuduysan bilirsin daha çok kalori yakarsin
Bugünkü menüm
Peynir
Haşlanmış yumurta
Çay
Öğle olmaz geç kalktik çünkü
Akşam
Et sote yoğurt başka biseler daha olursa yazarım ama zaten sp günüm yulaf kepeği ni bikana kadar yoğurtla yiyecem
Birbirimizi değil elele kilollari ezer geçersiz biz orucum diyede her canının istediğini yeme yoksa sana yetisirim bak haberin olsun menüyü önceden belirleyip hazır etmek kaçamağı azaltıyor oruç olacanya açınca bol bol su çorba iç önce biliyormusun bi kepçe çorba bi dilim ekmek demek sonra biraz et ve sebze yersin sahurda da yumurta ye gündüz acikmazsin bunlar benden sana küçük tuyolarKız sen beni ezer gecersin vallahi. Bu ara ben de hiç motivasyon yok... oruclari mi bitireyim de belki motivasyon yeniden gelir bana da
Sen bugün sebze gününde değilmisin sebzen nerde etin yanına cacık ve salata ekleyebilirsin çok doyurucu oluyoSüper menü yine, spor ve su istiyoruz senden..
Bende menümü yazayım;
Sabah 2 haşlanmış yumurta, dukan tost (lor ile) 2 parça domates
Öğle 3 yk yoğurt
Akşama bende et sote yapıcam inşallah, birazcık acı sosla onu yeriz.
Suyu 2 ltye tamamlıcam inşallah, sporumu yaptım geldim, 1 saatten biraz fazla tempolu yürüdük kızımla. İnşallah bi alt kiloma geçim hızlandırayım metabolizmamı..
Evet canım hamileyim, baya muhabbeti dönmüs zaten :) Daha cok yeni bakalım salı gunu doktora gittigimde anca kalp atısını duyacagız insallah, 7 hafta bitmis olacak. O yuzden daha cinsiyet belli degil ama saglıklı olsun yeter, klasik lafHosbulduk cnmya ben yanlismi anladim ayva muhabetti gecti yoksa hamilemisin ?
bizde ufak tefek kacamaklar var menü bildirenlerin arasinda. Takimin yarisindan fazlasi Bayramin menülerini paylasmadigi icin durum ne kadar vahim bilemiyorumTakim ici tartilma var yarin bakalim
Evet şu ara şeftaliye verdim ben de kendimi, bi de malum ishaldim bi ara o zaman da muz yedim baya. İkisini de cok severim zatenŞeftali iyiydir şeftaliekşi elma da çıkar şimdi,ayva da bikaç aya güzel olur o zaman yersin doya doya :)
Yaa ne güzel ögren ögren ben cok severim bisiklete binmeyi. Biz de gecen sene İstanbul ziyaretimizde Büyükada'ya gidip bisiklete binmistik, cooook güzeldiBu arada herkese günaydın hanimlarben bugun yoğğumm,buyukadaya piknige gidiyozzz benim deli yarim o kadar bayirda bisiklete binmeyi öğreticekmis bana seyy ben hala bilmyom da neyse kafami gözümu yararsam aksama belki bir miktar gec dönerim size.. unutmayin beni olar mi
Evet ya cok üzülüyorum artık o kadar binemem heraldeDikkat et orticim ama zevkini bir kere aldınmı çok seversin eminim ...:)iyi eğlenceler gerçi grupta bisiklet sürmek @kollontai den vemorordek ten sorulur ama...
Ay Hamiş hamiş o kadar ayva diyoruz sana mevsimi gelmedi ki daha
Ben düştüğünüz için dediydim ama....Selam kızlar dün tabi yolculuk yorgunlugu ile uyuyakaldım, sabah da memleketten gelen erzakları yerleştirmek ile ugrastım anca gelebildim :)
Evet canım hamileyim, baya muhabbeti dönmüs zaten :) Daha cok yeni bakalım salı gunu doktora gittigimde anca kalp atısını duyacagız insallah, 7 hafta bitmis olacak. O yuzden daha cinsiyet belli degil ama saglıklı olsun yeter, klasik lafBelli oldugunda gelir sizin takımda da duyuru yaparım artık
Evet şu ara şeftaliye verdim ben de kendimi, bi de malum ishaldim bi ara o zaman da muz yedim baya. İkisini de cok severim zaten
Yaa ne güzel ögren ögren ben cok severim bisiklete binmeyi. Biz de gecen sene İstanbul ziyaretimizde Büyükada'ya gidip bisiklete binmistik, cooook güzeldi
Evet ya cok üzülüyorum artık o kadar binemem heralde
Sormayın ya aşerirsem sebebi sizsiniz ve bana ayva bulmakla sorumlusunuz
Slm canım bende Nilgün bayramda kaçamak yapmayan yoktur herhalde varsa benim ortim yapmamıştır birtek ...
Düsen kollontai 'ydi ben düsmedim cok sükür :)Ben düştüğünüz için dediydim ama....
Kampüste duşmemişmiydin sen benmi yanlış hatırlıyorum sen mi unuttun..Düsen kollontai 'ydi ben düsmedim cok sükür :)
Valla o yok bi süredir, tatil başında giriyordu ama gene kayboldu. Gene +2 +3'le gelir heralde :)morordek geldiğim belli oldu yine kendi kendime konuşmaya başladım
Eeee ben yokken neler oldu... Varmı önemli birşey ortinebrusonmez nerde yine ...
Kampüste sürüyorum demiştim de düşmedim ya. Düşsem hatırlardım heralde, bi yerlerim yaralanırdı buyuk ihtimalle :)Kampüste duşmemişmiydin sen benmi yanlış hatırlıyorum sen mi unuttun..
Olabilir karıştırmışta olabilirim...
Tembel kedi nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?