Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yanlış hatırladım demekki...
Sorma canım yaaa çok mutsuzum şuan yarın sabah tartılıp yazarım artık ... Sporada başlıcam acillll

Yanlış hatırladım demekki...
Sorma canım yaaa çok mutsuzum şuan yarın sabah tartılıp yazarım artık ... Sporada başlıcam acillll
Yarın sabah ben de tartılacagım unutmazsam, bakalım yedigim kraker ve ekmeklerin sonucu ne olmus
Spor malzemelerin de var hazır, başla hemen :)

Yarın sabah ben de tartılacagım unutmazsam, bakalım yedigim kraker ve ekmeklerin sonucu ne olmus
Spor malzemelerin de var hazır, başla hemen :)
Senin bahanen var iki canlısın...
İnanki sporu ve diyeti bırakınca bel ağrılarım çok arttı ve şiddetlendi ay çok kotu birşey şu kilo...

Senin bahanen var iki canlısın...
İnanki sporu ve diyeti bırakınca bel ağrılarım çok arttı ve şiddetlendi ay çok kotu birşey şu kilo...
Evet ya sporu bırakınca anında geri geliyor tüm agrılar, bende de öyle oldu.
Ya dur iki canlıyım da icimdeki yavrucuk daha mercimek kadar
morordek im yarın liste paylaşmayada başlarım şekerim...
Paylaş paylaş begenmezsem cezanı da keserim ama

Evet ya sporu bırakınca anında geri geliyor tüm agrılar, bende de öyle oldu.
Ya dur iki canlıyım da icimdeki yavrucuk daha mercimek kadar

Paylaş paylaş begenmezsem cezanı da keserim ama
kes canım bu sefer kendimi senin ellerine teslim ediyorum bahane yok ona göre acıma sende bana...
Zatiiiii ortim yarın ki kilomu öğrenince evi basmaya gelir kesin inatettimolacak

kes canım bu sefer kendimi senin ellerine teslim ediyorum bahane yok ona göre acıma sende bana...
Zatiiiii ortim yarın ki kilomu öğrenince evi basmaya gelir kesin inatettimolacak
Bence de ortin sana yeter aslında ama neyse ben de devreye gireyim cift dikis olsun

Canım malum dönem olunca tatlı ihtiyacım çok oldu, bi kek yaptım tatlandırıcıyla hala dolapta var parça parça yiyorum hem yulaf hakkım hemde tatlı ihtiyacım için. Zero diyosun da o da tatlandırıcılı, o da masum sayılmaz pek :)

Bencede zero ile normalinin arasında hiç fark yok hep pazarlamaca kandırması...

Siz bu işi gönüllü yapıyorsunuz Şeyda Coşkun gibi yaşam koclarida bi sürü para kazanıyor
Hee valla biz de piyasaya mı atılsak? Ne dersin inatettimolacak ? Bizim yavrus ordegin masraflarını, sizin de dügün parasını cıkarırız vallahi

Evet tatlandırıcılı da bi iki yudum almak bile yetiyor işte kiloyu etkilenmiyor ama birkaç kez demedim çok içmemek lazım yinede hayatımızda okadar çok katkılı ürünü eledikki dogala döndük nerdeyse
Bu arada bende yulaf kepeği ni peynirle yaptim zorla yedim sonra unutuyorum diye

Slm canım bende Nilgün bayramda kaçamak yapmayan yoktur herhalde varsa benim ortim yapmamıştır birtek ...
Ben hiç denemedim ilgilenmedim dukan ile o yüzden bilgi sahibi değilim

Selam canım, merhabalar memnun oldum. morordek canın isterse napalım tüm kızlar birlik olur buluruz yollarız bi şekilde bizde

Zero konusuna gelince ben ikisinin farkını anlıyorum ya zero tatlandırıcılı bence daha tatlı sanki hatta.

Hee valla biz de piyasaya mı atılsak? Ne dersin inatettimolacak ? Bizim yavrus ordegin masraflarını, sizin de dügün parasını cıkarırız vallahi
Cezayı ip atlama yerine para kesseydiniz bütün kacamaklar yok olurdu ya da tam tersi olur muydu ki parasını verir kacamagida yaparım diye bizde stajinizi yanında profesyonel olarak yaparsanız referans oluruz bizi zayiflattilar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…