Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şeftali iyiydir şeftali ekşi elma da çıkar şimdi,ayva da bikaç aya güzel olur o zaman yersin doya doya :)

Ben hamileyken en çok meyve yedim oglumda tam bir meyve canavari
Ay sorma biz de ailecek meyveciyizdir. Herks tontik olunca bi de mideler de kocaman babam kasa kasa alıyo artık kilo işi kesmiyo bizi tam rezillik yazın kavundan şeftaliden tut kışın mandalinaya kadar herşey kasayla tam rezillik
Şimdi diyet günlüğü baktım bayrama girerken 87,6 son tartim 85,9 kg Fark 1,7kg 0 kaçamak ve 5 günlük sonuç bu
Valla süpersin canım.. Bizim kızlar bana diyodu hep bastın gaza gidiyosun diye sen de benim kafadan çıktın anlaşılan ördekcim alalım bu arkadaşı acilen listeye.. regliler de birbirimizi toplarız en azından

Allahalla cok beklenen bir bebekti sanirim. Allah tamamini erdirsin insallah...kac haftalikti, cinsiyetide belli oldumu? Evet simdi baktim Cafe Light da paylasmisdi hatta morordek...daha cok yeni degilmi ?
müge anlinin programmi basladimi yine, oraya cikip..abla benim Takimimda su kadar üye vardi Bayramda kayboldular, haberde alamiyorum Acaba Baklavalar, Dolmalar icin mi terk ettiler bir kac kayip olan arkadaslarimiz var...cogunluk Takimin yolunu bulabildide...menüler yok Yani Bayram kacamaklarin boyutunu bilemiyorum uma umarim sizinde bizimde yüzdemiz düzgün olur.

Evet bekliyoduk çirkini takımcak bizim anniş ördek yumurtladığı günleri bile hesaplıyodu çünkü laf aramızda Çok yeni daha ya teee mayıs da doğacak allah nasip ederse ayrıca benim d.günüsümde inanıyorum ben yavruya
Pazartesi sabah başlıyo ver eşkallerini deşifre etsin anında,en son bi evlilik çetesinin peşindeydi
Bayramda da bizde püskevit ekmek gömen mi dersin,ay millet ısrar etti diyen mi dersin neler vardı bikaç kişi daha var gelecek bakalım onlar naptı? ama çok uçmayanlar da varmış sağolsunlar ağzına sürmeyenler de var.. Misal en büyük yaramazlığım 2top külahsız dondurma olmuştur son 10gündür sanırım Ama ben de durma evresindeyim regli arefesindeyim bakalım cumaya nasıl bir bombe patlatırım

Bende Reglde çağ atladim galiba O 1.7 kg 4 günlük reglde verdim pazartesi belli olur asıl kilom sabırsızlıkla bekliyorum eksileri gördükçe benim gibi bir meyve canavarı küçük canavar üzüm yerken bir küçük Tane bile almadı sanki orucum bozulacak

masallah bebegin cinsiyetini artik hep birlikte 4 gözle bekleriz benim ailem türkiye tatile gittigi icin bizim evde baklavada acilmadi, sarmada pismedi sansima...yinede ufak tefek kacamaklarim oldu cünkü isten izinliydim..ve bayramin etkisiyle sag sola cok gittim...ondan dolayi insanlarin emri vaki yaparak yada israrla birseyler yedirmeye calismasi suc olmali bence
sorma regle 1-2 gün kala tartiyla araiz bozuldu bitmesini bekliyorum vallah insanin motivasyonunu aliyor sohbetine doyum olmuyor cnm yarin banada gel ugra bir yesil cayimi ic Iyi Geceler

Tesekkur ederim Bendeki bu motivasyon ışığıyla herkesi aydinlatirim inşallah herkes hedefine ulaşsın ne mutlu bize

Bu arada herkese günaydın hanimlar ben bugun yoğğumm,buyukadaya piknige gidiyozzz benim deli yarim o kadar bayirda bisiklete binmeyi öğreticekmis bana seyy ben hala bilmyom da neyse kafami gözümu yararsam aksama belki bir miktar gec dönerim size.. unutmayin beni olar mi

Dikkat et orticim ama zevkini bir kere aldınmı çok seversin eminim ...:)iyi eğlenceler gerçi grupta bisiklet sürmek kollontai den ve morordek ten sorulur ama...

inatettimolacak iyi eğlenceler canım sana.

Günaydın. Ben çok uykusuz ve yorgunum. Azcik daha uyuyayim gelecem. Geçen gece arkadaşta kalınca sabaha kadar uyumadik.

nilsub canım hosgeldin tartılmak tan korkma canım. .hepimiz günah çıkardık sanki bu hafta....

Bende tam seni etiketlicektim sen nasılsın çocuklar nasıl ne yaptınız ben yokken:)
Ay sorma yarın sabah tartılıcam artık bakalım ...

Günaydın kızlar, hepinize Mutlu pazarlar

Ay Hamiş hamiş o kadar ayva diyoruz sana mevsimi gelmedi ki daha

Bende regl iken kesin alıcam diyodum ama ne şişlik ne ödem, dukanda regl bi süpermiş sende maşallah süper atlatmışsın.. Bende sabah sayende bi alt kiloyu gördüm, acayip motive ettin beni, akşam zorla yemek yedim sabahta spor yapmıştım, bi alt kademeye geçtim sayende

Motivasyona devam lütfen

Slm canım dukan diyetimi yapıyorsun..

Bende tam seni etiketlicektim sen nasılsın çocuklar nasıl ne yaptınız ben yokken:)
Ay sorma yarın sabah tartılıcam artık bakalım ...

Ben de bir gerginlik sinirlilik hali var anlamamistim ama kaç gündür. Şimdi farkettim ki beyaz ekmek ve işlenmiş şekerli gıdalar yediğim zaman oluyor bende ee malum 2 3 gundur de yiyordum. Sebebini buldum. Şimdi kendimi sakinleştirme yolları arıyorum..
Çocuklar iyi kızım yarın okula başlayacak. Ay okula gitsin istiyordum ama sanki çok özleyecegim. Icim bir tuhaf..
sen yokken de aklımıza hep sendeydi inanki...

Bende içimden hep dedim kızlar ne yaptı diye...
Ara ara girip okudum...
Benim kuzumda yarında başlıcak 2. Sınıfa...
Hadi bakalım kolay gelsin bize ..
İşlenmiş gıdalar bir suru yan etkisini biliyoruz zaten ama işte yemeden duramıyoruz yarın tartıda eminim çok çok çok hayal kırıklığına uğrayacağım ama olsun toparlıcam döndüğüme göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…