- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.241
Hep aklımdada şuan yeni donduğum için yeni arkadaşları ve yeni alınan kuralları bilmediğim için mudahele edemiyorum o yüzdenBak bak parayı duyunca kaptan yardımcısı oldugu aklına geldi
Kız senin kafa iyi calısıyormus haaCezayı ip atlama yerine para kesseydiniz bütün kacamaklar yok olurdu ya da tam tersi olur muydu ki parasını verir kacamagida yaparım diyebizde stajinizi yanında profesyonel olarak yaparsanız referans oluruz bizi zayiflattilar diye
Tanış işte sendeki o çeneyle kaynasmaman mümkün degil zatenHep aklımdada şuan yeni donduğum için yeni arkadaşları ve yeni alınan kuralları bilmediğim için mudahele edemiyorum o yüzdenyoksa paranın ne önemi var
Betuşun bu para sohbetini hissedip gelmesi lazımdı şimdi yeBak bak parayı duyunca kaptan yardımcısı oldugu aklına geldi
Tabi canım kaptanlıga aday bile olabilir bunu duyduktan sonraBetuşun bu para sohbetini hissedip gelmesi lazımdı şimdi ye
Tatlı çünkü tatlandırıcı normal şekerden iki kat daha tatliymis bende alirsam stevia alırım 0 kalori ama beyin tatlı aldığını hissedip mutlu oluyoSelam canım, merhabalar memnun oldum.morordek canın isterse napalım tüm kızlar birlik olur buluruz yollarız bi şekilde bizde
Zero konusuna gelince ben ikisinin farkını anlıyorum ya zero tatlandırıcılı bence daha tatlı sanki hatta.
Zatiii bu çeneyle en çok parayı ben kazanırdım herhal....Kız senin kafa iyi calısıyormus haa
Bundan sonra öyle mi yapsak, kaçamak yapana hesap no.muzu verelim kacamak başına para isteyelim
Tanış işte sendeki o çeneyle kaynasmaman mümkün degil zaten
Çeneyle dogru orantılı para alacaksak tutmayın beniZatiii bu çeneyle en çok parayı ben kazanırdım herhal....
tatlıyı komple kesemiyormusun?Tatlı çünkü tatlandırıcı normal şekerden iki kat daha tatliymis bende alirsam stevia alırım 0 kalori ama beyin tatlı aldığını hissedip mutlu oluyo
Ben Kayseriliyim olacak o kadar ticari zekaZatiii bu çeneyle en çok parayı ben kazanırdım herhal....
Haha bana geveze diyen hatuna bakkkkÇeneyle dogru orantılı para alacaksak tutmayın beniÇenemi bir açarım susturamazsınız
Bende uzunca bir suredir burdayım canım hatta bu mor maykuştan o cadaloz ozgedenden önceBen Kayseriliyim olacak o kadar ticari zeka
Merhaba Nilsub biz hep buralardayiz yeniyiz ama takımı ele geçirdik sizlerinde bekleriz
Kesersin de dukanda izinli çok isteyince alabiliyoruz o zaman çikolatalar yenik dusmuyosuntatlıyı komple kesemiyormusun?
Tam soracaktım aslında Kayserili misin diyeBen Kayseriliyim olacak o kadar ticari zeka
Merhaba Nilsub biz hep buralardayiz yeniyiz ama takımı ele geçirdik sizlerinde bekleriz
TabiiiiHaha bana geveze diyen hatuna bakkkkiçindeki cadaloz garuuuuuu çıkacak....
Evet mantıklı canım hepsini kesince sonrası facia oluyorKesersin de dukanda izinli çok isteyince alabiliyoruz o zaman çikolatalar yenik dusmuyosun
Yok kız senden nefret edilirmi kim çeker benim çenemi senden başka ...Tam soracaktım aslında Kayserili misin diye
Valla sizdeki bu ticari zeka kimsede olmuyor
TabiiiiSonra herkes benden nefret edecek
Ay bak nasıl da sevdiriyor kendiniYok kız senden nefret edilirmi kim çeker benim çenemi senden başka ...
Dükan uzun bir diyet benim sirf seyir dönemim Marta kadar ama ben bu azimle daha önce hedefe varacagim insEvet mantıklı canım hepsini kesince sonrası facia oluyor
Bende goruşmedim bir suredir onunla banada kustuAy bak nasıl da sevdiriyor kendini
Feyza çekiyordu seni bi de ama onu da küstürdüm gelmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?