- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.161
Ayvayi çok seviyorum ayva gibi bir oğlum var profil resmindeki küçük oglumBen kortizon kullandığım için ikinci hamileliğinde 94 kg ile başladım 88 kiloda doğum yaptım. Hep meyve ağırlıklı beslendim yoğurt salatalık ayva elma sebzeler yedim sende sana iyi gelenleri secebilirsin
Ben de yoldayım, artık evimdeyim hepKızlar biz de bugun evimize döndük. Artik full kadro burdayiz sanirim o yuzden bence uslu durun
Meyve yiyeyim bari. Ne bileyim mideyi tuzlu seyler bastırır diye bi de yoldayken kraker kolayima geldiginden. Yoksa hic memnun degilim tabi ki durduk yere kilo almaya niyetim yokCnm meyve ye cok iyi süt ic meyveli yogurt yiyebilirsin
Artik ben de onlardan seceyim bari..Ben kortizon kullandığım için ikinci hamileliğinde 94 kg ile başladım 88 kiloda doğum yaptım. Hep meyve ağırlıklı beslendim yoğurt salatalık ayva elma sebzeler yedim sende sana iyi gelenleri secebilirsin
Sağol canım evdeyim bende senin gibiydim sadece çubuk kraker ile beslendim birde peynir ekmek ve kabukları soyulmuş domates yiyiyordum canım hiç birşey geçirmiyor zamanı gelince kesilecek bol bol uzan azcık dayancan artık:)Ya bu arada gun icinde midem hep bi kötü. Hafif acıkır gibi olunca midem kaynasmaya basliyor ben de bastirsin diye habire kraker, ekmek falan atıştırıyorumama bu durumdan hic memnun degilim tabi.. Mideye bu karbonhidratlar dışında ne iyi gelir var mi bi oneriniz??
Ayvayi çok seviyorum ayva gibi bir oğlum var profil resmindeki küçük oglum
Ben ayvayı zaten çok severim ama benim hamileliklerimde hiç birşey yiyememiştim sürekli bulantı ...Maşallah çok tatlı oğlun, hamileyken ayva yersen çocuğun güzel olur derler, ama bulantıyı çok iyi bastırıyor ayva ve diğer meyveler,morordek bence de kraker yerine bi meyve bişi seç kendine
Sağol canım hadi sanada kolay gelsin şekerim.Ayy kızlar ben bi markete kaçıp geleyim 2kişi konuşurken birden 7-8 kişi olduk pat diye piknik kararı verdik..mercimek köftesi istiyolar benden.. ben ne yesem acaba acabaadönecem size sonra
Bu arada hoş geldin orticim özlettin kendininilsub
unuturmuyuz canım hiç hosgeldinnnSlm kızlar ay beni ne çabuk unuttunuz...:)
yeşil elma ve limonlu su canim ayrıca zencefil çayı diyorlardı hamile topiginde kızıma hamileyken orda takılırdım da:)istifar etmiyorsan ayva da ye ama çıkarıyorsun boğazını acıtır canmYa bu arada gun icinde midem hep bi kötü. Hafif acıkır gibi olunca midem kaynasmaya basliyor ben de bastirsin diye habire kraker, ekmek falan atıştırıyorumama bu durumdan hic memnun degilim tabi.. Mideye bu karbonhidratlar dışında ne iyi gelir var mi bi oneriniz??
maşallah canım allah bagislasinAyvayi çok seviyorum ayva gibi bir oğlum var profil resmindeki küçük oglum
unuturmuyuz canım hiç hosgeldinnn
yeşil elma ve limonlu su canim ayrıca zencefil çayı diyorlardı hamile topiginde kızıma hamileyken orda takılırdım da:)istifar etmiyorsan ayva da ye ama çıkarıyorsun boğazını acıtır canm
maşallah canım allah bagislasin
Ben hamileyken en çok meyve yedim oglumda tam bir meyve canavariMeyveye ben de katılıyorum ördekcimmorordek annem ben de şeftalciymiş bizim sarı da o da ayvaya dadanmış
Selam canim hosgeldin :)Selamlar kardes takimimiz10. takimin selamini getirdim.. Nasilsiniz Bayram nasil gecti? Daha cok kacamaklimi yada 0 Kacamak ile atlatan var mi aranizda
Şimdi diyet günlüğü baktım bayrama girerken 87,6 son tartim 85,9 kg Fark 1,7kg 0 kaçamak ve 5 günlük sonuç buSelam canim hosgeldin :)
Valla bizde her bi türlüsü var. 0 kaçamak yapan daa kacamaktan kacamaga kosan da ne ararsan burda
Sizde durumlar nedir?
Selam canim hosgeldin :)
Valla bizde her bi türlüsü var. 0 kaçamak yapan daa kacamaktan kacamaga kosan da ne ararsan burda
Sizde durumlar nedir?
Hoşgeldin canım :) Evet çirkin ördek yavrumuz geliyo bizimHosbulduk cnmya ben yanlismi anladim ayva muhabetti gecti yoksa hamilemisin ?
bizde ufak tefek kacamaklar var menü bildirenlerin arasinda. Takimin yarisindan fazlasi Bayramin menülerini paylasmadigi icin durum ne kadar vahim bilemiyorumTakim ici tartilma var yarin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?