Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kortizon kullandığım için ikinci hamileliğinde 94 kg ile başladım 88 kiloda doğum yaptım. Hep meyve ağırlıklı beslendim yoğurt salatalık ayva elma sebzeler yedim sende sana iyi gelenleri secebilirsin
Ayvayi çok seviyorum ayva gibi bir oğlum var profil resmindeki küçük oglum

morordek inatettimolacak
Bugünkü menüyü gündüzden yazmıştık ama kısaca neler yaptığımı yazayim
Sabah
Peynir domates salatalık
Sutle yumurta 3 adet
Çay
Öğle
Küçük birkaç parça haşlama et
Akşam
Mantarlı tavuk cacik salata
2,5 litre su
Spor iki saat gezdim pazar market bayag bir ağırlıkta taşımış oldum Disardayken Bir adet pepsinin 0 şeker kolasini içtim

Cnm meyve ye cok iyi süt ic meyveli yogurt yiyebilirsin
Meyve yiyeyim bari. Ne bileyim mideyi tuzlu seyler bastırır diye bi de yoldayken kraker kolayima geldiginden. Yoksa hic memnun degilim tabi ki durduk yere kilo almaya niyetim yok
Ben kortizon kullandığım için ikinci hamileliğinde 94 kg ile başladım 88 kiloda doğum yaptım. Hep meyve ağırlıklı beslendim yoğurt salatalık ayva elma sebzeler yedim sende sana iyi gelenleri secebilirsin
Artik ben de onlardan seceyim bari..

Sağol canım evdeyim bende senin gibiydim sadece çubuk kraker ile beslendim birde peynir ekmek ve kabukları soyulmuş domates yiyiyordum canım hiç birşey geçirmiyor zamanı gelince kesilecek bol bol uzan azcık dayancan artık:)

Maşallah çok tatlı oğlun, hamileyken ayva yersen çocuğun güzel olur derler, ama bulantıyı çok iyi bastırıyor ayva ve diğer meyveler, morordek bence de kraker yerine bi meyve bişi seç kendine

Maşallah çok tatlı oğlun, hamileyken ayva yersen çocuğun güzel olur derler, ama bulantıyı çok iyi bastırıyor ayva ve diğer meyveler, morordek bence de kraker yerine bi meyve bişi seç kendine
Ben ayvayı zaten çok severim ama benim hamileliklerimde hiç birşey yiyememiştim sürekli bulantı ...
Sen iyi ayva yiyebilmişsin en azından ayva yersen bebeğin gamzeli olur derler...:)

Ayy kızlar ben bi markete kaçıp geleyim 2kişi konuşurken birden 7-8 kişi olduk pat diye piknik kararı verdik..mercimek köftesi istiyolar benden.. ben ne yesem acaba acabaa dönecem size sonra
Bu arada hoş geldin orticim özlettin kendini nilsub

Slm kızlar ay beni ne çabuk unuttunuz...:)
unuturmuyuz canım hiç hosgeldinnn

yeşil elma ve limonlu su canim ayrıca zencefil çayı diyorlardı hamile topiginde kızıma hamileyken orda takılırdım da:)istifar etmiyorsan ayva da ye ama çıkarıyorsun boğazını acıtır canm

maşallah canım allah bagislasin

tugce1325 @ wendy teşekkürler inşallah sağlıkla büyür

Selamlar kardes takimimiz 10. takimin selamini getirdim.. Nasilsiniz Bayram nasil gecti? Daha cok kacamaklimi yada 0 Kacamak ile atlatan var mi aranizda
Selam canim hosgeldin :)
Valla bizde her bi türlüsü var. 0 kaçamak yapan daa kacamaktan kacamaga kosan da ne ararsan burda
Sizde durumlar nedir?

Valla bizde her bi türlüsü var. 0 kaçamak yapan daa kacamaktan kacamaga kosan da ne ararsan burda
Sizde durumlar nedir?
Şimdi diyet günlüğü baktım bayrama girerken 87,6 son tartim 85,9 kg Fark 1,7kg 0 kaçamak ve 5 günlük sonuç bu

Sizde durumlar nedir?

Hosbulduk cnm ya ben yanlismi anladim ayva muhabetti gecti yoksa hamilemisin ?
bizde ufak tefek kacamaklar var menü bildirenlerin arasinda. Takimin yarisindan fazlasi Bayramin menülerini paylasmadigi icin durum ne kadar vahim bilemiyorum Takim ici tartilma var yarin bakalim

Hoşgeldin canım :) Evet çirkin ördek yavrumuz geliyo bizim Tüm kk ya duyurduk sanıyoduk sizi atlamış mıyız baya çıldırdık biz buralarda
Sorma dün zorla bildirim aldım durum içler acısı listede olmayanlar daha iyi valla yol ödemi bayram kaçamağı derken bu hafta sıkı yönetim ilan edicez
Dönmedi mi sizin yaramazlar hala tatilden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…