- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.261
Canım kilon kaç yeni donduğum için arada bilgilendirirseniz sevinirimDükan uzun bir diyet benim sirf seyir dönemim Marta kadar ama ben bu azimle daha önce hedefe varacagim ins
Biz @wendy ile karbonhidratlar dan uzak duruyoruz meyve ekmek ve bazı sebzeleri yemiyoruz ve bayramda da bu diyet sayesinde kaçamak yapmadikDükan uzun bir diyet benim sirf seyir dönemim Marta kadar ama ben bu azimle daha önce hedefe varacagim ins
Evet zor biraz aslında tamam ekmek yememek en doğrusu bende tamamen kesebilsem çok iyi olacak...Biz @wendy ile karbonhidratlar dan uzak duruyoruz meyve ekmek ve bazı sebzeleri yemiyoruz ve bayramda da bu diyet sayesinde kaçamak yapmadik
Ben 2 Ağustosta başladım diyete 95 kg idim .30 Ağustostan beri dükan yapiyorum 90.6 ile başladım şimdi 85.9 kg yum.Canım kilon kaç yeni donduğum için arada bilgilendirirseniz seviniriminşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın:)
Memlketteyim kuzummorordek geldiğim belli oldu yine kendi kendime konuşmaya başladım
Eeee ben yokken neler oldu... Varmı önemli birşey ortinebrusonmez nerde yine ...
Geleyim mi kızSade turk kahvesi yaptım kızlar afiyet olsun bana....
Vallahi helal olsun ay çok sevindim aferin yaşın kaç..Ben 2 Ağustosta başladım diyete 95 kg idim .30 Ağustostan beri dükan yapiyorum 90.6 ile başladım şimdi 85.9 kg yum.
Ay özledim kız sizi olmazmı sen gel yeterki..Geleyim mi kız
Bana da var mı?
Ne zaman döneceksin...Memlketteyim kuzum
Teşekkürler daha yol uzun yaş 38 biri 6 yaşında diğeri 15 aylık 2 oğlum varVallahi helal olsun ay çok sevindim aferin yaşın kaç..
Bende süt ve tarçınla yapıyorum daha çok metabolizmayı çok hızlandırıyor afiyet olsunSade turk kahvesi yaptım kızlar afiyet olsun bana....
Allah bağışlasın evlatlarını...Teşekkürler daha yol uzun yaş 38 biri 6 yaşında diğeri 15 aylık 2 oğlum var
Kilo aldın mı rakibem??Memlketteyim kuzum
Rakibem çok sıkmıyorum daha doğrusu çok sıkamıyorum.Valla o yok bi süredir, tatil başında giriyordu ama gene kayboldu. Gene +2 +3'le gelir heralde :)
Sen naptın asıl? Tartıya cıkmaya korkar olmussun
Tahminen kaç kilo aldın canımYanlış hatırladım demekki...
Sorma canım yaaa çok mutsuzum şuan yarın sabah tartılıp yazarım artık ... Sporada başlıcam acillll
Bilmem 80 oldum mu acaba sabah oğrenicez bakalım ...Tahminen kaç kilo aldın canım
Çok iyi gitmiş canım. Tebrik ederimBen 2 Ağustosta başladım diyete 95 kg idim .30 Ağustostan beri dükan yapiyorum 90.6 ile başladım şimdi 85.9 kg yum.
Nasılsın canımAy özledim kız sizi olmazmı sen gel yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?