Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın tartıya çıkmıcam valla da çıkamam psikolojik baskı oluştu üstümde nedense bayram araya girmese şu an 70lere düşmüştüm kendime çok kızıyorum

Bendede var o ya tartı öcü gibi geliyor şuan bana
Olan olmuş
Geleceğe bakmak lazım
Şu andan itibaren sıkı bir şekilde başlayın diyete
En kısa zamanda listedeki kilonuza donersiniz.
İkiniz de çok azimlisiniz
İsterseniz yaparsınız

Ona dukan krebi deniyor sanırım bende ilk günler denedim sonra midem almadı. Ben çareyi ekmekte buldum, hem ekmek ihtiyacımı karşılıyor hemde günlük yulafı sayesinde tüketiyorum.

Tatlı çünkü tatlandırıcı normal şekerden iki kat daha tatliymis bende alirsam stevia alırım 0 kalori ama beyin tatlı aldığını hissedip mutlu oluyo

Stevianın tadı biraz acımsıymış sanırım alanlar pek memnun değiller yiyememişler

tatlıyı komple kesemiyormusun?

Ah canım ya tatlıyı komple kesebilir miyiz sence ne çok isterim

Ben Kayseriliyim olacak o kadar ticari zeka
Merhaba Nilsub biz hep buralardayiz yeniyiz ama takımı ele geçirdik sizlerinde bekleriz

Aa bende Kayseriliyim, hemşeri çıktık dukandan sonra bi de. konuşmuş muyduk seninle yoksa bi Kayserili daha mı var takımda?? Kayseri'de mi yaşıyosunuz peki??

Biz @wendy ile karbonhidratlar dan uzak duruyoruz meyve ekmek ve bazı sebzeleri yemiyoruz ve bayramda da bu diyet sayesinde kaçamak yapmadik

Çok şükür diyete başladığımdan beri kaçamak yapmadım, dukanın güzelliği bu sanırım..

Ben 2 Ağustosta başladım diyete 95 kg idim .30 Ağustostan beri dükan yapiyorum 90.6 ile başladım şimdi 85.9 kg yum.

nilsub sende eski konuşmalara gitme ben özet geçeyim; 18 ağustosta başladım dukana 70,6 ile. Sabah tartıldım 65,7 geldim. Darısı 55 leri görmeye inşallah.

Bu arada benim de bi kızım var 2 yaşını bitirdi. Biz takıma iyice adapte olduk valla, para alıcaz diyorsanız da çoluğun çocuğun mama parasını yollarız napalım

Hahaha yok tatlım istemeyiz para...
Memnun oldum canım bende araştırayım dukanı yapabilir miyim acaba ?
Yaşın kaç ay ne güzel bir rakamdır oooo 55 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…