Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay çok geçmiş olsun .. Allah evlatlarımıza sağlık versin:)
Amin :)))

okul hayatınız nasıl başladı bakalım mini mini 2 napıyo....
hahaha anasına çekmiş tembel teneke nefret ediyo odevlerden
:)

Kız pisi pisi ver bakalım günün çetelesini.. neler yidin bugün?? anlaat yoksa pisi ölür

kıymayın kediye yazık hasta oldum ben bak... bir anda boğazlarım şişti ve kurudu şimdide yutkunamıycak hale geldim......

ilgilenin benle yeaaa.....

menüyü yazmayaydım iyiydi

sabah güzel başladım oysaki

sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kase çorba - yoğurtlu erişte çorbası
1 halley

akşam 4 gibi
1 elma
1 dilim kek -- yanımda başka bişi yoktu yoğurt vardı ama kalabıltı yemeye utandım

su : 2,5 lt

spor :
500 zıp belki 600 dür bir 100 den emin olamayıp bir keredaha zıpladım... zıplarken kaçta kaldığımı unutuyorum ben yaaa :)))

4 mil leslie..... --- hamlamışım resmen dizlerim acıdı ayaklarıma kramplar girdi ama yaptım yani... hatta göğsüm ağrıdı bir ara dedim kız şişko şişko ölcen burlarda heeee.......neyseki tamamladım......

şimdide yeşi çayımı içiyorum lahana gibide giyindim bir sürü.........

morordek kız mor zabıt bak yaptım ödevlerimi aferim yok mu bana :))

nilsub naptın gııı yaptın mı... bak ben cumaya fitim ona göre :))))

menü güzel de 20 squattan mı ağrıdı bacakların abbooo sen benden de betersin :)

illa sıkıştırmışsın yine halleyle keki

Yoğurtlu erişte çorbasını saymazsak tam öğrenci menusu olmuş bence biraz daha besleyici şeyler ye yoksa cuma gelmeden bayılıp kalacan

illa sıkıştırmışsın yine halleyle keki

malesef... ama yarın inşallah upuslu durcam.... çorbamı yaptım şimdiden sabah sıcak sıcak içicem.....

Yoğurtlu erişte çorbasını saymazsak tam öğrenci menusu olmuş bence biraz daha besleyici şeyler ye yoksa cuma gelmeden bayılıp kalacan

hee vallaaa bekarlık işte böyle berbat bişi evde kükreyen bir koca olsa böyle mi olur paşa paşa yaparım yemek :)))

Bizim bi akraba orda psikoloji bölümünde Oyp öğrencisiydi bu sene kendi üniversitesine geçti oraya yakın oturuyorsun dur o zaman
Yok canım ben her yere uzak bi yerde oturuyorum :) Yapracık diye bi yer var bilir misin?
Cezanı yapmana aferin de menüne yeniden ceza yazsam olur yani

Yok canım ben her yere uzak bi yerde oturuyorum :) Yapracık diye bi yer var bilir misin?

Cezanı yapmana aferin de menüne yeniden ceza yazsam olur yani

ayyy bu gün pert oldum aaaaaaaaaaa yeter da canıma kastın mı var... yaz tahtaya al yarına......

Arkadaşlarımın bu açlık oruclariyla ne kadar kilo vereceğini çok merak ediyorum birde dükkana şok diyet diyolar cumaya umarım bol eksiler olur

Açlık değilki çok hareketsizim mecburen. Ya yemekten kescem ya dahada spor yapcam. Spor yapamadım bu sıra o yüzden.
Tam durumunu bilemiyorum kan grubunu kilonu bilsem bi yorum yapardım şimdi sana ben bi ara 2 gün hiç bise yemedim gram vermedim yemeyerek değil doğru besinler yiyerek kilo veriliyor onu anladim

Az önce ne farkettim Ben en son kilomu 82.2 olarak hatırladım o yüzden +3.2 kilo aldım diyodum.
Meğer en son bildirimim 81.5 muş. Diğeri ondan öncekiymiş .
Yani +3.9 kilo almışım

Az önce ne farkettim Ben en son kilomu 82.2 olarak hatırladım o yüzden +3.2 kilo aldım diyodum.
Meğer en son bildirimim 81.5 muş. Diğeri ondan öncekiymiş .
Yani +3.9 kilo almışım
Ay tutun beni ya da yok yok vazgeçtim önce bu nanelibal atın yüksek bi binadan üstüne de beni atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…