Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi uykular orticim sabah yine davuklarla birlikte uyanıp gel yine ses ver buralara nilsub yavrusu da sıkma pek alışıp alışıp yapar ödevlerini akıllı kız o :)

Tam durumunu bilemiyorum kan grubunu kilonu bilsem bi yorum yapardım şimdi sana ben bi ara 2 gün hiç bise yemedim gram vermedim yemeyerek değil doğru besinler yiyerek kilo veriliyor onu anladim
Arh pozitif 75.500 boyumda 1.62
Gören 65ten fazla demiyor ama bacaklarım ve bileklerim okadar kalınki. Hayatım boyunca hiç zayıf olmadım. Diyetisyenede gittim 6 öğün çok geldi kilo veremedim. Bende bıraktım napcam bilmiyorum. Bende az yemeyi tercih ettim

Evet sadece bayram o yüzden hemen gider bi çoğu, umarım yani
Eve yeni geldim şimdi leslie cezamı yapıp geliyorum Acaba 2mil+2mil mi yapsam direk 4 mü karar veremedim
Valla amuda kalkıp yapsan anca neyse sen bugunun menusu yaz bı hele onun da hesabını soram ördekcim görmese valla yavrusuna bişey olucak datlusumun

Valla amuda kalkıp yapsan anca neyse sen bugunun menusu yaz bı hele onun da hesabını soram ördekcim görmese valla yavrusuna bişey olucak datlusumun
Sabah
-2 yumurtadan maydanozlu peynirli sütlü omlet, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi, çeyrek simit
Öğle
-1 tabak etli patates yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam
-2 gün kurusu, 10 çiğ badem, 200 ml süt
Ara
-Sade türk kahvesi

Su: 2.5 litre
Spor: 300 zıplama

Evde ekmek yoktu, sabah ekmek kuralı gelmeden önce yemiştim çeyrek simiti 1 dilim ekmek yerine. Öğleye de patates varmış haberim yoktu. Akşam arkadaşlarım sufle, waffle yerken sadece türk kahvesi içtim
Şimdi 4 mili yapcak halim yok bi anda, 2 yapmaya başlıyorum. Sabah bi daha tartılcam

Slm vermeyi unuttum yaa (şok olunca)

slm ben 10. takımdan geliyorum
Hoşgeldin canım
Maalesef bizim yaramazlar böyle şen(!) sayılarla döndüler tatilden. Ne yapacagımızı sasırdık
Evet sadece bayram o yüzden hemen gider bi çoğu, umarım yani
Eve yeni geldim şimdi leslie cezamı yapıp geliyorum Acaba 2mil+2mil mi yapsam direk 4 mü karar veremedim
Yap da nasıl yaparsan yap artık.
Vallahi deliricem sizin yüzünüzden ya

Ben kan grubunun zayiflamYi gerçekten etkilediğine inanıyorum o yüzden sordum kırmızı et,patates domates süt ürünleri lahana a grubuna iyi gelmiyormus bi gün tartilip benim sevdiğimi uygula ise yarayacakmi bakalım
Sabah
Az peynir
Salatalık varsa yeşillik
Bir yumurta ye ekmek yerine varsa 2-3 ceviz al yoksa mutlaka beyaz ekmek yeme
Öğlen
Tavuk sote olur
Disardaysan pilavsiz döneri olur ama et yme
Balıkta olur
Cacık
Akşam
Sevdiğin bi sebze olsun mesela patlıcan salatası olur yeşil fasulye brokoli karnabahar kab aK hangisini seviyorsan
Cprbayida akşam iç ekmek yerinede geçer
Suyunu iç
Verilen sporlarida yap
Sonuca bak bakalim

Bu telefonda kafasına göre yazıyor dedigimi uygula diyecektir

Menum morordek inatettimolacak
Sabah
5 siyah zeytin 5 yeşil zeytin
Bir kk peynir Yarım domates
2 tk acılı ezme bir dilim ekmek
Öğle Kahve
Aksam
Bir kase mercimek çorbası
6 yemek kaşığı imambayildi
bir bardak ayran
2.5 lt su
40 dk Leslie (azıcık zorlandım ama yaptım kasık ağzımdan dolayı)
1 büyük bardak kiraz sapı suyu

Güzel menü olmus canım afıyet olsun.. nasıl oldun daha iyi misin? gittin mi doktora canım?

Sadece 1.5 mil yapabildim 1 haftadır yayıldığım için çok hamlamışım normalde yorulmazdım bu kadar
En iyisi akşam saatlerine sporu bırakmıyım ben, yorgun argın gelince yapamıyorum. Yarın okula gidicem sabahın köründe Şimdi maydanoz suyu içiyorum, çarşamba da 15 günlük kürüne başlıcam

Okulda hareketi arttırmaya çalış. ortam müsaitse yani okul ücrada değilse bilmiyorum konumunu 1-2 durak önce in yürü hareket olsunn.. ben böyle böyle gün içinde bya koşturuyorum.. O sporları da arttıralım kaldır totoları alıştı tabı vucut 10gundur yatmaya zor gelmıstır.. sabah kalkınca da zıplamaya basla hazırlanana kadar.. 50zıplasan kardır küçük hanım met. uyanır

Hanımlar kaçayım ben herkesle tanıştığıma cook memnun oldum..Bu akşam 3 takıma birden laf yetiştirdim çeneme sağlık sabah ders,lab,danısman hepsı benı bekler.
Yarın ugrarım gene, öpüldünüz
Menülere dikkat,sporlara devam

Yokdum şekerim anacım şirket aynı anda 2 alana bakıyormuş hiç bilmediğim yere yolladılar dün ben kaybol arabayladön dön beynim sulandıişin içine rezil olma korkusuda girince hepden panik yaptımneysekiii buldum 3 dk kala girdim airporta ne kadanda zekiyim dermişiiiiiimmmmdün çıkışda yolları dekkkk delkkkk ezberledim canummmm bu sabah çok kolay geldiiiiimmmyalnız tek shiftdi dün 1 tane mola oluyormuş sabah 9 da başladım 10 mola verdiler bende herkes boğulurcasına yerken ayıp olması elma kemireyim dedim kankimmeğer başka break yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…