- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.601
Walla en önemlisi sağlık ben ikinci bebegime hamileyken goguslerden çok hastaydim 9ay çok zor geçti doğumdan 3gun sonra hastanede 10gun yattım ve en kötüsü de oğlumu hiç emziremedim ama şimdi daha iyiyim ve bir daha bebeğim olmayacak
aay cnm çok geçmiş olsun çok zor bişeyms ilk kez gördüm Rabbim seni evlatlarına evlatlarını da sana bagislasinHastalığımda hamilelik çok zor geçti adı granulamatoz mastit nette resimler görürsün onlardN beterdi doğumda baglattim göğsünde on tane morarmis iltihap akan delikle hamile olunca bebeğimi bile emziremeyince başka çare yoktu
yok kuzum yaa gitmedim iki cocukla benim bir dışarı çıkmam dert kızımın aşısını bile unutmuşum pazar günü 1 yaşına girdi de ablasıGüzel menü olmus canım afıyet olsun.. nasıl oldun daha iyi misin? gittin mi doktora canım?
Tesekkur ederim.Herkes çoluk çocuğuyla sağlıklı mutlu yaşasın.Cogu doktor bile bilmiyor bu hastalığı çok az kişide var ama şimdilik uykuda umarım tekrar uyanmaz bu hastalık içinde zayıf olmam gerekiyoraay cnm çok geçmiş olsun çok zor bişeyms ilk kez gördüm Rabbim seni evlatlarına evlatlarını da sana bagislasin
yok kuzum yaa gitmedim iki cocukla benim bir dışarı çıkmam dert kızımın aşısını bile unutmuşum pazar günü 1 yaşına girdi de ablası
Al kardiş takım arkadaşlarına da rezil olduk
Çok iyi canım -1.5 bugün daha salı cumaya kadar dikkat edersen atarsınGünaydınnŞimdi tartıldım -.1500
+2.400 üm şu an
Ay bak bak sendede neler varmış bu kan grubuna göre diyetlere inanıyorum bende canım neden dersen geçen aylarda evde kefir yapıp içmeye başladım eski arkadaşlar bilirler...Ben kan grubunun zayiflamYi gerçekten etkilediğine inanıyorum o yüzden sordum kırmızı et,patates domates süt ürünleri lahana a grubuna iyi gelmiyormus bi gün tartilip benim sevdiğimi uygula ise yarayacakmi bakalım
Sabah
Az peynir
Salatalık varsa yeşillik
Bir yumurta ye ekmek yerine varsa 2-3 ceviz al yoksa mutlaka beyaz ekmek yeme
Öğlen
Tavuk sote olur
Disardaysan pilavsiz döneri olur ama et yme
Balıkta olur
Cacık
Akşam
Sevdiğin bi sebze olsun mesela patlıcan salatası olur yeşil fasulye brokoli karnabahar kab aK hangisini seviyorsan
Cprbayida akşam iç ekmek yerinede geçer
Suyunu iç
Verilen sporlarida yap
Sonuca bak bakalim
Çok iyi canım -1.5 bugün daha salı cumaya kadar dikkat edersen atarsın
Sen bu acıynan böyle güzel menuler yaparsan incecik olursun...good morning canlar
inatettimolacak morordek
19.09.2016
08:30
bir adet light sandvic
şekersiz çay
12:30
bal kabağı çorbası (kendim yaptım krema da koymadım bol karabiberli)
tavuk şiş bir adet (diğerini yemedim kalanı bugün öğlen yiyeceğim.
akşam yimedim
gece yatmadan tarçınlı süt içtim
2 litre (evet bu sefer çok az oldu) su içtim
mucuk mucuk mucuk hala +2 nin utancıyla başı acıynan yere değen gııız
Ya dedimya azcık dikkat etsen yaşın genç meton bizden daha hızlı incecik olursunEn azından +1 lere düşsün en kötü. +4 nedir ya
Hahaharezillik bizim işimiz :)
böyle bu cumaya kadar 89 uma geri dönmeyi planlıyorum 2 kilo az değil kiSen bu acıynan böyle güzel menuler yaparsan incecik olursun...
Bende çok fena oldum canım cumaya benimde 79 ları görmem lazım çok kızıyorum kendime ...böyle bu cumaya kadar 89 uma geri dönmeyi planlıyorum 2 kilo az değil ki
Hahahatabiii butun binayı gece ayağa kaldıran kişi olarak takım tarihine geçtiydin...
Eki Görüntüle 1887044
Kızlar tarhanamı ufalıyorum miss gibi oldu ...
morordek kızzz hayırlısı ile doğurda bebiş 8. Ayına gelince tarhana çorbasına başlıcak gönderirim sanada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?