Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kafayı yemiş site yazdıklarımı 10 sefer basınca yolladı bide yarım yarısınıda yarınmı yollayacak acabasonra inatettimolacak dün bide sınav yaptı adamlar 4 bölümlük her bölüm 100 soruiştahmı kalır anacım aççç kaldım açççç 3 de işten çıkdım 6 da evdeydim
Akşam
2 tane tavuk çöp şiş
3 köfte ekmeksiz içi
1 kase yoğurt
2 litre su
1 küçük paket kızımın pirinç patlağı krakeri

aay cnm çok geçmiş olsun çok zor bişeyms ilk kez gördüm Rabbim seni evlatlarına evlatlarını da sana bagislasin

Güzel menü olmus canım afıyet olsun.. nasıl oldun daha iyi misin? gittin mi doktora canım?
yok kuzum yaa gitmedim iki cocukla benim bir dışarı çıkmam dert kızımın aşısını bile unutmuşum pazar günü 1 yaşına girdi de ablası

Tesekkur ederim.Herkes çoluk çocuğuyla sağlıklı mutlu yaşasın.Cogu doktor bile bilmiyor bu hastalığı çok az kişide var ama şimdilik uykuda umarım tekrar uyanmaz bu hastalık içinde zayıf olmam gerekiyor

good morning canlar
inatettimolacak morordek

19.09.2016
08:30
bir adet light sandvic
şekersiz çay

12:30
bal kabağı çorbası (kendim yaptım krema da koymadım bol karabiberli)
tavuk şiş bir adet (diğerini yemedim kalanı bugün öğlen yiyeceğim.

akşam yimedim
gece yatmadan tarçınlı süt içtim
2 litre (evet bu sefer çok az oldu) su içtim

mucuk mucuk mucuk hala +2 nin utancıyla başı acıynan yere değen gııız

Ay bak bak sendede neler varmış bu kan grubuna göre diyetlere inanıyorum bende canım neden dersen geçen aylarda evde kefir yapıp içmeye başladım eski arkadaşlar bilirler...
Aman aman karnım kocaman oldu bir şişkinlik anlatamam tabi önce kefirden olduğunu anlamadım sonra burda kızlara söyledim...
Hatta kızlar olmaz kefirden dünyanın en sağlıklı içeceği dediler sonra kefiri bıraktım ve düzeldim...
Sonra araştırırken kan grubuma göre kesinlikle kefir içmemem gerektiği yazıyordu... Sonra gerçekten inandım kan grubuna göre beslenmeye...

Sen bu acıynan böyle güzel menuler yaparsan incecik olursun...

Okula gelirim yoklama alınmaz, gelmem alınır sinir oldum sabah sabah şimdi erkek arkadaım aradı ona telefon bakcakmışız yemeğim dışarda olcak yani. Bugün de akşam yemeği yok bana gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…