- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.621
böyle bu cumaya kadar 89 uma geri dönmeyi planlıyorum 2 kilo az değil ki
Bende çok fena oldum canım cumaya benimde 79 ları görmem lazım çok kızıyorum kendime ...
Dikkat et bence görürsün bak dun sabah ben 81.9 dum bu sabah 80.5 -1.4 vermişim
Walla en önemlisi sağlık ben ikinci bebegime hamileyken goguslerden çok hastaydim 9ay çok zor geçti doğumdan 3gun sonra hastanede 10gun yattım ve en kötüsü de oğlumu hiç emziremedim ama şimdi daha iyiyim ve bir daha bebeğim olmayacak
Hastalığımda hamilelik çok zor geçti adı granulamatoz mastit nette resimler görürsün onlardN beterdi doğumda baglattim göğsünde on tane morarmis iltihap akan delikle hamile olunca bebeğimi bile emziremeyince başka çare yoktu
Eki Görüntüle 1887044
Kızlar tarhanamı ufalıyorum miss gibi oldu ...
morordek kızzz hayırlısı ile doğurda bebiş 8. Ayına gelince tarhana çorbasına başlıcak gönderirim sanada :)
canım bu listenin orjinalini atacağım 2 sene önce aşağı yukarı bu kilolardayken bir diyetisyene gidip bi dünyanın parasını bayılmıştım doğru düzgün yapamasam da 10 kg civarında vermiştim şimdi o listeye başladım o yüzden mesela bu sabah 35 gr ekmeği ancak yiyebildim ama yemem gerekiyor listeye göre kafana göre çıkarma listedeki yiyecekleri demişti diyetisyenEkmeksiz yapamayanlardansin galiba cevizi 2_3 adet yesen ekmek yerine geçiyor
saol tatlım yaaa kesinlikle çok haklısın dün resmen üstümden tır geçmiş gibi olduKaptanım yaza yaza sırayı getiremedim bi türlü bugun yazdım mı hatırlamıyorum ama gecmıs olsun cok sevındım bı sorun olmamasına rahat bı nefes almışsındır sen de.. Allah kımseyo saglıkla sınamasın hele kendin değil de sevdiğin biri olunca daha çok dağılıyo insan
nilgünüm bende yaptım tarhana ama daha ekşime kısmında havalarda soğudu inşallah sorun olmaz bayram dönüşü anca tarhana hanmurunu yoğurabildimEki Görüntüle 1887044
morordek kızzz hayırlısı ile doğurda bebiş 8. Ayına gelince tarhana çorbasına başlıcak gönderirim sanada :)
kız göndermem mi miss oldu mis de sen adresini vermezsin şimdi sapık falan çıkarım diyebana da gönder benim başım kel mi.........
ben unutmam unutturmamyuhhh ne hafıza var ben bile unuttuydum onu :))
aferin çekirge atıcaz hadi bakalım sezonda bitti bahanemizde yok ona görehızlı gelen hızlı gider yerleşmeden yolla gitsinler....
ben de bu gün 66,9 um dün 67,8 dim nabeeeerrr....
amin canım sağol ..günaydın kızlar, hepinize mutlu bir salı olsun :)
canım çok geçmiş olsun, bebeğim olmayacak diyince korkmuştum tüpleri bağlatmışsın meğer, Allah yaşatmasın bi daha..
harika görünüyor, Allah ağız tadı versin, ellerine sağlık..
canım menünde güzel olsun yürüyüş yapmışsın en azındandünkü menümü yazayım bende;
sabah; kahvaltı yapmayı unuttum, öğleye kaldı
1 türk kahvesi şekersiz
öğle 2 yumurta, 1 yk lor, 1 parça dukan ekmeği, bi kupa yeşil çay eşliğinde
akşam et kavurma, 1 yk çoban salata (tadına baktım sadece)
ara 1 türk kahvesi şekersiz
spor 40 dk tempolu yürüdüm (spor yapamam diyodum ama eşim saolsun vakti ayarladı hadi gitte gel dedi)
su 2,5 lt üstüinatettimolacak morordek nilsub
bu arada sabah tartıldım 64'leri gördüm@keremcemim motive etmeye devam et beni nolur nolur
sen neler koydun kaptanım burdada havalar serinledi bende dönünce yaptım ...günaydınlarrrr
canım bu listenin orjinalini atacağım 2 sene önce aşağı yukarı bu kilolardayken bir diyetisyene gidip bi dünyanın parasını bayılmıştım doğru düzgün yapamasam da 10 kg civarında vermiştim şimdi o listeye başladım o yüzden mesela bu sabah 35 gr ekmeği ancak yiyebildim ama yemem gerekiyor listeye göre kafana göre çıkarma listedeki yiyecekleri demişti diyetisyen
saol tatlım yaaa kesinlikle çok haklısın dün resmen üstümden tır geçmiş gibi oldu
nilgünüm bende yaptım tarhana ama daha ekşime kısmında havalarda soğudu inşallah sorun olmaz bayram dönüşü anca tarhana hanmurunu yoğurabildim
ördeğime ben burdan veririm ikimizde ankaradayız nasıl olsa
yoğun doyurucu bir liste kaptanım ...canim listem i ekliyorum
bende suya abanayım da akşamda ful kesersem cumaya 89 görürüm çıkmadık candan umut kesilmezBende çok fena oldum canım cumaya benimde 79 ları görmem lazım çok kızıyorum kendime ...
Dikkat et bence görürsün bak dun sabah ben 81.9 dum bu sabah 80.5 -1.4 vermişim
oyyy ben bunu görmediydim 10 günün bilançocu mu +7 aman yarabbiiiiiminatettimolacak orticim sormuşsun ananda neler yaptın diye....
dibine dibine vurdum kuymağın mısır ekmeklerinin turşu kavurmalarının hamsili ekmeklerin sonuç +7
Ay ne beceriklisinizEki Görüntüle 1887044
Dışarıda da saglıklı seyler yiyebilirsin biliyorsun degil mi? Salata olur, ızgara et/tavuk olur... İstersen bulabilirsin yani. Ama yok işine gelmiyor seninOkula gelirim yoklama alınmaz, gelmem alınır sinir oldum sabah sabahşimdi erkek arkadaım aradı ona telefon bakcakmışız yemeğim dışarda olcak yani. Bugün de akşam yemeği yok bana gibi duruyo
Oh benim yerime de iç, ben artık pek içmiyorum kahveşöyle köpüklü sade bir türk kahvesi yapayım kendime yoruldum sabahtan beri
Yok kızzzz 10gunde ben bile yapamam bu kadarını 1ayın bilançosuoyyy ben bunu görmediydim 10 günün bilançocu mu +7 aman yarabbiiiiimçabık vermen dileğimle dostum
Türk kahvesinin varmıki zararı canım ben hiç bilmiyorum araştır en azından 2gunde bir fincan içersin ...Oh benim yerime de iç, ben artık pek içmiyorum kahve
Yok aslında dün doktor da günde 1 fincan icebilirsin dedi ama kafeinin faydası da yok yani :) Ne bileyim biraz azalttım iste yoksa cok iciyordumTürk kahvesinin varmıki zararı canım ben hiç bilmiyorum araştır en azından 2gunde bir fincan içersin ...
Yok kızzzz 10gunde ben bile yapamam bu kadarını 1ayın bilançosu
Ah datlum benim bende annemden alırdım hep ama çocuklar olunca iş başa düştü Nilgün öğren dedim şimdi biliyosun herşeyi yapıyorum...Selam kızlar anca gelebildim.
Ay ne beceriklisiniztoplight kaptanım da yapmıs tarhanaları. Ben hala böyle seyleri annemden alıyorum ya, hic yapmayı denemedim bile, pek beceriksizim
Dışarıda da saglıklı seyler yiyebilirsin biliyorsun degil mi? Salata olur, ızgara et/tavuk olur... İstersen bulabilirsin yani. Ama yok işine gelmiyor senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?