Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

böyle bu cumaya kadar 89 uma geri dönmeyi planlıyorum 2 kilo az değil ki

hızlı gelen hızlı gider yerleşmeden yolla gitsinler....

Bende çok fena oldum canım cumaya benimde 79 ları görmem lazım çok kızıyorum kendime ...
Dikkat et bence görürsün bak dun sabah ben 81.9 dum bu sabah 80.5 -1.4 vermişim

ben de bu gün 66,9 um dün 67,8 dim nabeeeerrr....

günaydın kızlar, hepinize mutlu bir salı olsun :)

canım çok geçmiş olsun, bebeğim olmayacak diyince korkmuştum tüpleri bağlatmışsın meğer, Allah yaşatmasın bi daha..

Eki Görüntüle 1887044
Kızlar tarhanamı ufalıyorum miss gibi oldu ...
morordek kızzz hayırlısı ile doğurda bebiş 8. Ayına gelince tarhana çorbasına başlıcak gönderirim sanada :)

harika görünüyor, Allah ağız tadı versin, ellerine sağlık..

dünkü menümü yazayım bende;

sabah; kahvaltı yapmayı unuttum, öğleye kaldı
1 türk kahvesi şekersiz

öğle 2 yumurta, 1 yk lor, 1 parça dukan ekmeği, bi kupa yeşil çay eşliğinde

akşam et kavurma, 1 yk çoban salata (tadına baktım sadece)
ara 1 türk kahvesi şekersiz

spor 40 dk tempolu yürüdüm (spor yapamam diyodum ama eşim saolsun vakti ayarladı hadi gitte gel dedi)

su 2,5 lt üstü inatettimolacak morordek nilsub

bu arada sabah tartıldım 64'leri gördüm @keremcemim motive etmeye devam et beni nolur nolur

günaydınlarrrr
Ekmeksiz yapamayanlardansin galiba cevizi 2_3 adet yesen ekmek yerine geçiyor
canım bu listenin orjinalini atacağım 2 sene önce aşağı yukarı bu kilolardayken bir diyetisyene gidip bi dünyanın parasını bayılmıştım doğru düzgün yapamasam da 10 kg civarında vermiştim şimdi o listeye başladım o yüzden mesela bu sabah 35 gr ekmeği ancak yiyebildim ama yemem gerekiyor listeye göre kafana göre çıkarma listedeki yiyecekleri demişti diyetisyen
saol tatlım yaaa kesinlikle çok haklısın dün resmen üstümden tır geçmiş gibi oldu

Eki Görüntüle 1887044
morordek kızzz hayırlısı ile doğurda bebiş 8. Ayına gelince tarhana çorbasına başlıcak gönderirim sanada :)
nilgünüm bende yaptım tarhana ama daha ekşime kısmında havalarda soğudu inşallah sorun olmaz bayram dönüşü anca tarhana hanmurunu yoğurabildim
ördeğime ben burdan veririm ikimizde ankaradayız nasıl olsa

hızlı gelen hızlı gider yerleşmeden yolla gitsinler....

ben de bu gün 66,9 um dün 67,8 dim nabeeeerrr....
aferin çekirge atıcaz hadi bakalım sezonda bitti bahanemizde yok ona göre
amin canım sağol ..
canım menünde güzel olsun yürüyüş yapmışsın en azından

sen neler koydun kaptanım burdada havalar serinledi bende dönünce yaptım ...
balkona koymuyorum zaten benim boş bir odam var oraya serdim çünkü balkonda illa toz oluyor kurur önemli olan dikkatli olmak birde ben önce yağlı kağıtlara döktüm tarhana bezlerim var kaptanım altındaki bezler nemlenince değiştirmek lazım ona dikkat et o zaman sorun olmaz...

Bende çok fena oldum canım cumaya benimde 79 ları görmem lazım çok kızıyorum kendime ...
Dikkat et bence görürsün bak dun sabah ben 81.9 dum bu sabah 80.5 -1.4 vermişim
bende suya abanayım da akşamda ful kesersem cumaya 89 görürüm çıkmadık candan umut kesilmez

inatettimolacak orticim sormuşsun ananda neler yaptın diye....
dibine dibine vurdum kuymağın mısır ekmeklerinin turşu kavurmalarının hamsili ekmeklerin sonuç +7
oyyy ben bunu görmediydim 10 günün bilançocu mu +7 aman yarabbiiiiim çabık vermen dileğimle dostum

Selam kızlar anca gelebildim.
Eki Görüntüle 1887044
Ay ne beceriklisiniz toplight kaptanım da yapmıs tarhanaları. Ben hala böyle seyleri annemden alıyorum ya, hic yapmayı denemedim bile, pek beceriksizim
Okula gelirim yoklama alınmaz, gelmem alınır sinir oldum sabah sabah şimdi erkek arkadaım aradı ona telefon bakcakmışız yemeğim dışarda olcak yani. Bugün de akşam yemeği yok bana gibi duruyo
Dışarıda da saglıklı seyler yiyebilirsin biliyorsun degil mi? Salata olur, ızgara et/tavuk olur... İstersen bulabilirsin yani. Ama yok işine gelmiyor senin

Türk kahvesinin varmıki zararı canım ben hiç bilmiyorum araştır en azından 2gunde bir fincan içersin ...
Yok aslında dün doktor da günde 1 fincan icebilirsin dedi ama kafeinin faydası da yok yani :) Ne bileyim biraz azalttım iste yoksa cok iciyordum

Ah datlum benim bende annemden alırdım hep ama çocuklar olunca iş başa düştü Nilgün öğren dedim şimdi biliyosun herşeyi yapıyorum...
Hayırlısı ile sağlıkla bebişini bir kucağına al bak sende bilmediğin yapmadığın şeyleri öğreneceksin anneliğin kuralı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…