- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.641
Haklısın diğer kahveleri kes zaten canım ... Olsun daha büyük bir ödül bekliyor sonunda :)Yok aslında dün doktor da günde 1 fincan icebilirsin dedi ama kafeinin faydası da yok yani :) Ne bileyim biraz azalttım iste yoksa cok iciyordum
Çok hoşuna gitti bakıyorum
benim balkon kapalı cam balkon toz olmuyo o yüzden ama fazla güneş almadığı için çabuk kurumuyorsen neler koydun kaptanım burdada havalar serinledi bende dönünce yaptım ...
balkona koymuyorum zaten benim boş bir odam var oraya serdim çünkü balkonda illa toz oluyor kurur önemli olan dikkatli olmak birde ben önce yağlı kağıtlara döktüm tarhana bezlerim var kaptanım altındaki bezler nemlenince değiştirmek lazım ona dikkat et o zaman sorun olmaz...
canım dün ikindi ara öğünü yapamadım sabah da regli olmama rağmen 800 gr gitmiş bakalım cumaya kaç olacak bu arada listeye girmeye niyetim var haberiniz olayoğun doyurucu bir liste kaptanım ...
ördeğim bende 2. çocuktan sonra başladım tarhana yapmaya 5 senedir yapıyorum çok güzel oluyo valla hatta yeni bebeği olanlara falan da hep gönderiyorum tamamen doğal diye :)Selam kızlar anca gelebildim.
Ay ne beceriklisiniztoplight kaptanım da yapmıs tarhanaları. Ben hala böyle seyleri annemden alıyorum ya, hic yapmayı denemedim bile, pek beceriksizim
Dışarıda da saglıklı seyler yiyebilirsin biliyorsun degil mi? Salata olur, ızgara et/tavuk olur... İstersen bulabilirsin yani. Ama yok işine gelmiyor senin
ben yaparım ki bir ayda +10 u zorlamadan hemideÇok hoşuna gitti bakıyorum
Evet çok kötüydümakarna yedin birde o tuzlu kurabiye olmayaydı iyiydi....
İşin sırrı cocuk o zaman haAh datlum benim bende annemden alırdım hep ama çocuklar olunca iş başa düştü Nilgün öğren dedim şimdi biliyosun herşeyi yapıyorum...
Hayırlısı ile sağlıkla bebişini bir kucağına al bak sende bilmediğin yapmadığın şeyleri öğreneceksin anneliğin kuralı...
Nescafe falan icmiyordum zaten de filtre kahve cok icerdim, o da kafein bombası yani :) Türk kahvesi gene masum kalıyor, arada iciyorum zaten :)Haklısın diğer kahveleri kes zaten canım ... Olsun daha büyük bir ödül bekliyor sonunda :)
Aaa kaptanım o zaman acil durumlarda senden alırım, hazır Ankara'dasın, yetiş kaptanım derim :) Eline saglık, eminim cok güzel oluyordur.ördeğim bende 2. çocuktan sonra başladım tarhana yapmaya 5 senedir yapıyorum çok güzel oluyo valla hatta yeni bebeği olanlara falan da hep gönderiyorum tamamen doğal diye :)
Vallahi kaptanım benim un hariç herşey bahçeden :) nohutuda komşum ekiyor ondan aldım para ile satıyorlar ... Benimki %100doğal oldu..:)yoğurtda kendimden daha ne olsun:)benim balkon kapalı cam balkon toz olmuyo o yüzden ama fazla güneş almadığı için çabuk kurumuyor
o dediğin çok doğru benim de kullanmadığım 2 çarşafı tarhana bezi yaptım
canım dün ikindi ara öğünü yapamadım sabah da regli olmama rağmen 800 gr gitmiş bakalım cumaya kaç olacak bu arada listeye girmeye niyetim var haberiniz ola
ördeğim bende 2. çocuktan sonra başladım tarhana yapmaya 5 senedir yapıyorum çok güzel oluyo valla hatta yeni bebeği olanlara falan da hep gönderiyorum tamamen doğal diye :)
Geçmiş olsun canımKızlar ben çok rahatsızım idrar yollarım enfeksiyon kapmış yanma falan var oturup kalkamıyorum 2 gündür vardı da bugün çok fenayım
kararlıyım bu sefer bu yazın tarihe ekim sonu 70 olucam....ben yaparım ki bir ayda +10 u zorlamadan hemidemarifet -10 yapmakta onuda beceremiyorum
Kız Betül 70 e merdiven dayamışsın.ben kilo aldım utanç içindeyim((( 67,8
Eve ne zaman döneceksin o zaman düzeltirsin eminimEvet çok kötüydü
Kız Betül 70 e merdiven dayamışsın.
Ayy ne yapmışsın kuzum yaKızlar ve canım ortim @inatettimolacakmorordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
Beni en iyisi denize atın yaaaaaa....bu kiloyla yuzememde...
Kız sen bi doğur inşallah ben bile kargolarım aaa istediğin tarhana olsun kargo ile 1gunde ordaİşin sırrı cocuk o zaman ha
Ay bakalım ben de şimdiden düsünüyorum en azından yogurt mayalamaya baslamam lazım diye ama tarhana seviyesine gelir miyim bilemedim
Nescafe falan icmiyordum zaten de filtre kahve cok icerdim, o da kafein bombası yani :) Türk kahvesi gene masum kalıyor, arada iciyorum zaten :)
Aaa kaptanım o zaman acil durumlarda senden alırım, hazır Ankara'dasın, yetiş kaptanım derim :) Eline saglık, eminim cok güzel oluyordur.
Oooo artılar havada uçuşuyor
Anne eli diyelim konuyu kapatalım lütfenAyy ne yapmışsın kuzum ya
+6 kilo mu?
Oooo Türkiye'nin her bi yerinden tarhana yagıyor adetaKız sen bi doğur inşallah ben bile kargolarım aaa istediğin tarhana olsun kargo ile 1gunde orda
canım ben yoğurdu çok kolay mayalıyorum istediğin zaman sana anlatırım öyle 4 saat sonra aç falan derdi yok bende fırında mayalıyorumİşin sırrı cocuk o zaman ha
Ay bakalım ben de şimdiden düsünüyorum en azından yogurt mayalamaya baslamam lazım diye ama tarhana seviyesine gelir miyim bilemedim
Nescafe falan icmiyordum zaten de filtre kahve cok icerdim, o da kafein bombası yani :) Türk kahvesi gene masum kalıyor, arada iciyorum zaten :)
Aaa kaptanım o zaman acil durumlarda senden alırım, hazır Ankara'dasın, yetiş kaptanım derim :) Eline saglık, eminim cok güzel oluyordur.
maşallah canım yaa bende yoğurdu evde mayalıyom da süzme yoğurdu süt aldığım mandıradan aldımVallahi kaptanım benim un hariç herşey bahçeden :) nohutuda komşum ekiyor ondan aldım para ile satıyorlar ... Benimki %100doğal oldu..:)yoğurtda kendimden daha ne olsun:)
Ay kaptanım hadi inşallah donelim listelere beraber...
Şimdi 8li 7li sayılarda olanlar yılbaşına 65 olsun 6li sayılarda olanlarda 55 olsuncanım ben yoğurdu çok kolay mayalıyorum istediğin zaman sana anlatırım öyle 4 saat sonra aç falan derdi yok bende fırında mayalıyorum
maşallah canım yaa bende yoğurdu evde mayalıyom da süzme yoğurdu süt aldığım mandıradan aldım
evet canım ben kesin kararlıyım niyetim yılbaşına 65 olmak ama bilmiyorum becerebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?