- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.661
Ben yaptım -10 da bir ayda değil 1.5 ayda darısı diğer -10 lara darısı herkesin basinaben yaparım ki bir ayda +10 u zorlamadan hemidemarifet -10 yapmakta onuda beceremiyorum
Çok güzel yazmışsın Özgeciğim.Valla kaptanim ben de yarim kilo artidayim ama dunki 6saatlik yuruyuse borçluyum kendini sanirim dun yesilcayda icmedim gider yarina diye dusunuyorum.. Acil plana gelirsek
1. Herkes deli gibi sporunu yapmalı.. Yuruyun olum en azindan cikin disari daha hava sogumadi
2. Herkes bu hafta ac uyuycak,aksam yemekleri erken yenilecek. Gerekirse acligi bastirmak icin erken yatin. Hem gece salinan bazi hormonlar leptin gibi met hizlandiricidir.
3. Bu hafya ekmek yiyeni vururum.. Menuye yazmayin sakin.. Hem şüşko olduk hem ekmek yok artikk..
4. Herkes menüsüne yumurta yogurt sut peynir kesinlikle eklesin uzun sure tok tutuyo ve yakilmasi daha zor vucut daha fazla enerji harcıyo..
5. Meyve porsiyonlarini küçültün hanimlar. Gecen birinde 2dlim kavun gordum yok artik.. 2kup yiyin,uzumu bi salkim yemeyin,10taneyi gecmesin..
6. Herkes suyunu icsin en azzz 2,5 lt. Emzirwn varsa onlar daha cok icsin hele sutleri artar.
7. Emzirenler dışında herkes bu hafta odem atici bi tarif yapiyo.. Buraya da yaziyo herkes farklo tarifler gorur en azindan..
8. Bundan sonra cikelat,pasta borek sarma dolma.. vay efendim misafir geldi yok efendim zorladilar.. 3kere kacamakli menu yazana surpriz ödül vermeyi düşünüyorum meselaBüyük ikramiye gibi düşünün
Benim onerilerim bunlar.. aklima ilk gelenleri yazdim.. Ayrica karne notumuz cok kotu analiz raporunu yayinlamislar gecen 2.likten 6.liga geriledik bravo bize
Güzel menü canım bugünde sebzeli günün galiba sebzede ye nerde ihtiyaç orda benden motivasyon biz beraber dukanla elli kilolarida görürüz insdünkü menümü yazayım bende;
sabah; kahvaltı yapmayı unuttum, öğleye kaldı
1 türk kahvesi şekersiz
öğle 2 yumurta, 1 yk lor, 1 parça dukan ekmeği, bi kupa yeşil çay eşliğinde
akşam et kavurma, 1 yk çoban salata (tadına baktım sadece)
ara 1 türk kahvesi şekersiz
spor 40 dk tempolu yürüdüm (spor yapamam diyodum ama eşim saolsun vakti ayarladı hadi gitte gel dedi)
su 2,5 lt üstüinatettimolacak morordek nilsub
bu arada sabah tartıldım 64'leri gördümmedusa38 motive etmeye devam et beni nolur nolur
kaptanım ben 5 kilo sütü mayaladım dolapta 2 gün beklettim bir tane süzeğin içine bez koydum yoğurdu döktüm içine dolaba kaldırdım arada suyunu boşalttım 1 gün sonra taş gibi süzme yoğurt oldu onuda kendim yaptım:)canım ben yoğurdu çok kolay mayalıyorum istediğin zaman sana anlatırım öyle 4 saat sonra aç falan derdi yok bende fırında mayalıyorum
maşallah canım yaa bende yoğurdu evde mayalıyom da süzme yoğurdu süt aldığım mandıradan aldım
evet canım ben kesin kararlıyım niyetim yılbaşına 65 olmak ama bilmiyorum becerebilirmiyim
amin en sevdiğim rakam 50 li rakamlarGüzel menü canım bugünde sebzeli günün galiba sebzede ye nerde ihtiyaç orda benden motivasyon biz beraber dukanla elli kilolarida görürüz ins
Güzel menü canım bugünde sebzeli günün galiba sebzede ye nerde ihtiyaç orda benden motivasyon biz beraber dukanla elli kilolarida görürüz ins
amin en sevdiğim rakam 50 li rakamlar
canım bende zaman yok diye hazır aldım cuma gece eve döndüm tarhanayı ctesi yapınca oldu bende senin kadar olamasam da organik yaşamaya çalışıyomkaptanım ben 5 kilo sütü mayaladım dolapta 2 gün beklettim bir tane süzeğin içine bez koydum yoğurdu döktüm içine dolaba kaldırdım arada suyunu boşalttım 1 gün sonra taş gibi süzme yoğurt oldu onuda kendim yaptım:)
Süper kaptanım, deneyecek oldugum zaman alırım tarifinicanım ben yoğurdu çok kolay mayalıyorum istediğin zaman sana anlatırım öyle 4 saat sonra aç falan derdi yok bende fırında mayalıyorum
Bugünkü menüm
inatettimolacak morordek toplight @wendy
Sabah
Haşlanmış yumurta 2 adet
Ogle
Bir sütlü tarcinli kahve
Tavuk çorbası yoğurt soslu yulaf kepekli
Akşam
Keşke balık olsa da yesek
Ama et haşlama
Cacık
Olur yarın ki menummde belli şimdiden @wendy sen sebze günüm desin ya yaparsın belki
Hünkar beğendi dükkana uydurulmuş tabi
Beğen diye sadece un koymazsak olur tadını seviyorsan bi kaşık mısır unu koyabilirsin izinliya light kaşar süt tamamdır
Üzeri zaten et ; az sulu soğanlı sarmisakli hafif salçalı yağsız kuşbaşı yemeği pişir duduklude istersen de domates biber li et sote yap sen bilirdin
tabi çalışan anne olmak çok zor biliyorum kaptanım haklısın ben butun gün evde olunca:) bu arada yine tebrik etmek lazım seni hem çalışıp hemde dikkat ediyosun:)canım bende zaman yok diye hazır aldım cuma gece eve döndüm tarhanayı ctesi yapınca oldu bende senin kadar olamasam da organik yaşamaya çalışıyom
bende 59,9959,9 a bile razıyım ki şu an
Suyu 3litre 2ssatyururum pazarda gideceğimBugünkü menüm
inatettimolacak morordek toplight @wendy
Sabah
Haşlanmış yumurta 2 adet
Ogle
Bir sütlü tarcinli kahve
Tavuk çorbası yoğurt soslu yulaf kepekli
Akşam
Keşke balık olsa da yesek
Ama et haşlama
Cacık
Olur yarın ki menummde belli şimdiden @wendy sen sebze günüm desin ya yaparsın belki
Hünkar beğendi dükkana uydurulmuş tabi
Beğen diye sadece un koymazsak olur tadını seviyorsan bi kaşık mısır unu koyabilirsin izinliya light kaşar süt tamamdır
Üzeri zaten et ; az sulu soğanlı sarmisakli hafif salçalı yağsız kuşbaşı yemeği pişir duduklude istersen de domates biber li et sote yap sen bilirdin
pasta yemede :)valla daha akşamı düşünmeye başlamadım, eşimin doğum günü naapsam diye düşünüyorum
yinemi grip olcan yeşil çay iç bol bol:)felaket uykum var kafamı masaya koysam uyuyp kalcam..... her yerim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?