- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.681
yinemi grip olcan yeşil çay iç bol bol:)
Pasta yerine bütün bi tavuk yaparsın onu kesersiniz beraber diyecemde wendy şimdi dükan kelime dükan kreması falan yapar ama süsleme kısmı yenebilecek fazla bise yokpasta yemede :)
Dükan kekiPasta yerine bütün bi tavuk yaparsın onu kesersiniz beraber diyecemde wendy şimdi dükan kelime dükan kreması falan yapar ama süsleme kısmı yenebilecek fazla bise yok
Denicem kesin bende öyle bir kitap almıştım. Bende inanıyorum ama uygulamadım hiç. Zaten et sevmiyorum ben bünyem istemiyor :). Yarın yapıcağım bakalım teşekkür ederim bu arada :)Ben kan grubunun zayiflamYi gerçekten etkilediğine inanıyorum o yüzden sordum kırmızı et,patates domates süt ürünleri lahana a grubuna iyi gelmiyormus bi gün tartilip benim sevdiğimi uygula ise yarayacakmi bakalım
Sabah
Az peynir
Salatalık varsa yeşillik
Bir yumurta ye ekmek yerine varsa 2-3 ceviz al yoksa mutlaka beyaz ekmek yeme
Öğlen
Tavuk sote olur
Disardaysan pilavsiz döneri olur ama et yme
Balıkta olur
Cacık
Akşam
Sevdiğin bi sebze olsun mesela patlıcan salatası olur yeşil fasulye brokoli karnabahar kab aK hangisini seviyorsan
Cprbayida akşam iç ekmek yerinede geçer
Suyunu iç
Verilen sporlarida yap
Sonuca bak bakalim
Bisey değil hem sana özel menü yazdım bak alıntı değilDenicem kesin bende öyle bir kitap almıştım. Bende inanıyorum ama uygulamadım hiç. Zaten et sevmiyorum ben bünyem istemiyor :). Yarın yapıcağım bakalım teşekkür ederim bu arada :)
hahahah iyiymiş tavuk pasta:)Pasta yerine bütün bi tavuk yaparsın onu kesersiniz beraber diyecemde wendy şimdi dükan kelime dükan kreması falan yapar ama süsleme kısmı yenebilecek fazla bise yok
Hatta bugünden başlıyım. Kahvaltıda geç kaldım diye poğaça yedim bari diğerlerini yapıyım. Ne zamandır hamur işi yemiyordum dokundu mideme. Valla çok teşekkür ederim :) inşallah bu işe yararBisey değil hem sana özel menü yazdım bak alıntı değil
ne için kullanıcaksın onu şekerim?Günaydınn :)
L carnitinim geldi bakalım 15 gün sonra sonuöları bildiririn sizede :)
bende 59,99hhahhahahaah
pasta yemede :)
Pasta yerine bütün bi tavuk yaparsın onu kesersiniz beraber diyecemde wendy şimdi dükan kelime dükan kreması falan yapar ama süsleme kısmı yenebilecek fazla bise yok
Dükan keki
Günaydınn :)
L carnitinim geldi bakalım 15 gün sonra sonuöları bildiririn sizede :)
hahahah iyiymiş tavuk pasta:)
Parfüm biter gider kalıcı bisey olsun ben kot almıştım doğum gününde oda bana çanta aldı
1 çatal da mı yokyemem yemem merak etme
bütün tavuk ha, mantıklı bak, öyle mi yapsam acaba? ya da direkt steak house mı götürsem, etçiliz nasıl olsa
onu normalde de yaptığımdan pek bi anlamı olmaz sanki, parfüm falan mı alsam acaba, ay ne alsam ne yapsam ne çabuk gelio bu doğum günleri
canım onu bi çok arkadaşım ve eşim kullandı ama öle aman aman bişi göremediler, ama spor öncesi unutma mutlaka al sen..
dalga geçmeyin ya, düşüncelerden düşüncelere geçiorum şu an, fikir verin bana az
Tavuk seviyorsa güzel bir tavuk yemeği yap dışarda vereceğin yemek parasına da hediyesini alirsinParfüm biter gider kalıcı bisey olsun ben kot almıştım doğum gününde oda bana çanta aldısende çanta kemer düğme kıyafet öyle şeyler alabilirsiniz düğme için gömleği yoksa bide uygun gömlek alman lazim
Ne yedin bu kadat kilo yapacak merak ettim.Günde 5 kg et 1 tepsi baklava filan yemen lazım herhaldeEvet sadece bayram o yüzden hemen gider bi çoğu, umarım yani
Eve yeni geldim şimdi leslie cezamı yapıp geliyorumAcaba 2mil+2mil mi yapsam direk 4 mü karar veremedim
anam senin reglide bir felaket anacım....Geldim orticimnilsub geldim.. regli oldum sürünuyorum.. yok boyle bi sanci..
Aferin bu arada gözumden kacmadi eksiyle gelmis bugun herkes..
Pisi pisi de spor istemis yap kiz dunkileri tekrar bak ise yaramış
sen tartıldın mı bakalım:)Ne
Ne yedin bu kadat kilo yapacak merak ettim.Günde 5 kg et 1 tepsi baklava filan yemen lazım herhalde
Walla Sivas caddesinde balıkçılar var güzel balıklarda bulabilir yapmak istemezse orda da yiyebilirsiniz@w e n d y canim traş makinesi alabilirsin yoksa,ben almistim yarime severek kullaniyo..
Bence de evde yemek hazirlayabilirsin benim ruhum 100 yasinda oldugu icin sevmiyorum kalabaliklar icinde dipdibe masalarda oturmayi.. evinizde tatlus tatlus gecirin iste.. minik minik bi sürü sey hazirlarsin yemek icin de ye ye bitiremezsiniz :)
Hatta guzel bulabiliyosan bi balik menusu bile yapabilirsin..illa kirmizi et tuketmenize gerek yok bi steakhouse gordum arada ondan didim
Çok geçmiş olsun inşallah kurtulursun en kısa zamanda.Tesekkur ederim.Herkes çoluk çocuğuyla sağlıklı mutlu yaşasın.Cogu doktor bile bilmiyor bu hastalığı çok az kişide var ama şimdilik uykuda umarım tekrar uyanmaz bu hastalık içinde zayıf olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?