Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hangi traş makinesini aldın. Benimkinin yüzü hassas. Evlilik yıldönümü yaklaşıyor alıyım bende bari :)

ne için kullanıcaksın onu şekerim?
Spordan sonra yap yakımını hızlandırıyor. Benim eşim yüksek lisans yaparken proflar demişti. Carnitin kilo veridirir.fazlasıda zararlı değil. Tabi doğal yoldan olanlar zarar vermez heralde .carnitin oranı en yüksek olanı aldım bende.

@w e n d y bakalım işe yarıcakmı spordan önce için aldım zaten. Napalım ne bulsam denicem artık. Ben hiç bu kadar kilo almamıştım. Acayip psikolojik olarak çöküğüm.kıyafet bile almıyorum resmen kendime.

Hangi traş makinesini aldın. Benimkinin yüzü hassas. Evlilik yıldönümü yaklaşıyor alıyım bende bari :)
Philipsten almistim canim ama kac sene oldu.. biz 6yildir birlikte oldugumuz icin d.gunusu yıldönümü hizli tukettik hediyeleri :) bi surru farklı ozellikli farkli butcelerde marka model var simdi bi arastir istersen

evet balık epeydir yemiyoruz, balık alayım ben olmazsa, evet minik mezelerle falan, bişiler canlandı gözümde..

Walla Sivas caddesinde balıkçılar var güzel balıklarda bulabilir yapmak istemezse orda da yiyebilirsiniz

evet canım, balık mantıklı geldi bana da, evde yapıp yemeyi seviyoruz biz muhtemelen evde yaparım..

alma canım boşver ya da girmek istediğin bedeni al hergün dene

canım psikolojini bozma ya, halledicez inşallah.

canım genelde kıyafetlerini, ihtiyaçlarını ben alırım zaten, ama parfüm çok sever kendisi.. ya deri ceket ya parfüm ya da ayakkabı al der bana. ama maddi durumu halletmem lazım en önemlisi. para olunca neler oluyor neler..

tabi çalışan anne olmak çok zor biliyorum kaptanım haklısın ben butun gün evde olunca:) bu arada yine tebrik etmek lazım seni hem çalışıp hemde dikkat ediyosun:)
herkes bana manyak gözüyle bakıyo ama ben seviyorum doğal şeyler hazırlayıp yapmayı bi peyniri beceremedim 2 kere deneyip ama müsait bir zamanda onu da deneyeceğim
felaket uykum var kafamı masaya koysam uyuyp kalcam..... her yerim ağrıyo
ayyy bende uyuyacam da dılşarda felaket bir rüzgar var rüzgar sesi korku filmi gibi
Geldim orticim nilsub geldim.. regli oldum sürünuyorum.. yok boyle bi sanci..
Aferin bu arada gözumden kacmadi eksiyle gelmis bugun herkes..
Pisi pisi de spor istemis yap kiz dunkileri tekrar bak ise yaramış
canım yaa allah kolaylık versin zor oluyo senin regli bende sabah regli oldum bende de uyuz bir baş ağrısı ve karın ağrısı var dışardaki rüzgar lodos muhtemelen o yüzden sersemletti beni niyetim öğle 1 saat yürümekti ama 20 -30 dk anca yürüyebildim
içinden gelerek birşey al bence maddiyat çok önemli değil önemli olan hatırlamak

ee mevsimi yani esmesin mi rüzgar :)) sen uyumana bak boşver.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…