- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.701
Hangi traş makinesini aldın. Benimkinin yüzü hassas. Evlilik yıldönümü yaklaşıyor alıyım bende bari :)@w e n d y canim traş makinesi alabilirsin yoksa,ben almistim yarime severek kullaniyo..
Bence de evde yemek hazirlayabilirsin benim ruhum 100 yasinda oldugu icin sevmiyorum kalabaliklar icinde dipdibe masalarda oturmayi.. evinizde tatlus tatlus gecirin iste.. minik minik bi sürü sey hazirlarsin yemek icin de ye ye bitiremezsiniz :)
Hatta guzel bulabiliyosan bi balik menusu bile yapabilirsin..illa kirmizi et tuketmenize gerek yok bi steakhouse gordum arada ondan didim
Spordan sonra yap yakımını hızlandırıyor. Benim eşim yüksek lisans yaparken proflar demişti. Carnitin kilo veridirir.fazlasıda zararlı değil. Tabi doğal yoldan olanlar zarar vermez heralde .carnitin oranı en yüksek olanı aldım bende.ne için kullanıcaksın onu şekerim?
Philipsten almistim canim ama kac sene oldu.. biz 6yildir birlikte oldugumuz icin d.gunusu yıldönümü hizli tukettik hediyeleri :) bi surru farklı ozellikli farkli butcelerde marka model var simdi bi arastir istersenHangi traş makinesini aldın. Benimkinin yüzü hassas. Evlilik yıldönümü yaklaşıyor alıyım bende bari :)
@w e n d y canim traş makinesi alabilirsin yoksa,ben almistim yarime severek kullaniyo..
Bence de evde yemek hazirlayabilirsin benim ruhum 100 yasinda oldugu icin sevmiyorum kalabaliklar icinde dipdibe masalarda oturmayi.. evinizde tatlus tatlus gecirin iste.. minik minik bi sürü sey hazirlarsin yemek icin de ye ye bitiremezsiniz :)
Hatta guzel bulabiliyosan bi balik menusu bile yapabilirsin..illa kirmizi et tuketmenize gerek yok bi steakhouse gordum arada ondan didim
Walla Sivas caddesinde balıkçılar var güzel balıklarda bulabilir yapmak istemezse orda da yiyebilirsiniz
@w e n d y bakalım işe yarıcakmı spordan önce için aldım zaten. Napalım ne bulsam denicem artık. Ben hiç bu kadar kilo almamıştım. Acayip psikolojik olarak çöküğüm.kıyafet bile almıyorum resmen kendime.
Beyaz ekmek çok yedim. Bisküvi, dondurma. 1 kere de patates kızarttım. Baklava 1 dilim bile yemedim, et yarım tabak anca.Ne
Ne yedin bu kadat kilo yapacak merak ettim.Günde 5 kg et 1 tepsi baklava filan yemen lazım herhalde
Cok istiyosan 500 zıpla madem. Yazsak suç yazmasak suçkız mor garga spor yazmadın bize....
Parfüm biter gider kalıcı bisey olsun ben kot almıştım doğum gününde oda bana çanta aldısende çanta kemer düğme kıyafet öyle şeyler alabilirsiniz düğme için gömleği yoksa bide uygun gömlek alman lazim
Cok istiyosan 500 zıpla madem. Yazsak suç yazmasak suç
herkes bana manyak gözüyle bakıyo ama ben seviyorum doğal şeyler hazırlayıp yapmayı bi peyniri beceremedim 2 kere deneyip ama müsait bir zamanda onu da deneyeceğimtabi çalışan anne olmak çok zor biliyorum kaptanım haklısın ben butun gün evde olunca:) bu arada yine tebrik etmek lazım seni hem çalışıp hemde dikkat ediyosun:)
ayyy bende uyuyacam da dılşarda felaket bir rüzgar var rüzgar sesi korku filmi gibifelaket uykum var kafamı masaya koysam uyuyp kalcam..... her yerim ağrıyo
canım yaa allah kolaylık versin zor oluyo senin regli bende sabah regli oldum bende de uyuz bir baş ağrısı ve karın ağrısı var dışardaki rüzgar lodos muhtemelen o yüzden sersemletti beni niyetim öğle 1 saat yürümekti ama 20 -30 dk anca yürüyebildimGeldim orticimnilsub geldim.. regli oldum sürünuyorum.. yok boyle bi sanci..
Aferin bu arada gözumden kacmadi eksiyle gelmis bugun herkes..
Pisi pisi de spor istemis yap kiz dunkileri tekrar bak ise yaramış
içinden gelerek birşey al bence maddiyat çok önemli değil önemli olan hatırlamakcanım genelde kıyafetlerini, ihtiyaçlarını ben alırım zaten, ama parfüm çok sever kendisi.. ya deri ceket ya parfüm ya da ayakkabı al der bana. ama maddi durumu halletmem lazım en önemlisi. para olunca neler oluyor neler..
herkes bana manyak gözüyle bakıyo ama ben seviyorum doğal şeyler hazırlayıp yapmayı bi peyniri beceremedim 2 kere deneyip ama müsait bir zamanda onu da deneyeceğim
ayyy bende uyuyacam da dılşarda felaket bir rüzgar var rüzgar sesi korku filmi gibi
canım yaa allah kolaylık versin zor oluyo senin regli bende sabah regli oldum bende de uyuz bir baş ağrısı ve karın ağrısı var dışardaki rüzgar lodos muhtemelen o yüzden sersemletti beni niyetim öğle 1 saat yürümekti ama 20 -30 dk anca yürüyebildim
içinden gelerek birşey al bence maddiyat çok önemli değil önemli olan hatırlamak
Ne yesin anne yapımı kuymakmı yesinpasta yemede :)
Ankara da iyi fırtına var karardı hava geldi kışee mevsimi yani esmesin mi rüzgar :)) sen uyumana bak boşver.....
sesten uyuyabilsem uyuyacam ama ne mümkünee mevsimi yani esmesin mi rüzgar :)) sen uyumana bak boşver.....
O neki tatlım?Günaydınn :)
L carnitinim geldi bakalım 15 gün sonra sonuöları bildiririn sizede :)
bak betüşşş sade vben değilim fırtınadan bahseden gördünmü rüzgar sesi uğulduyor korkutuyoAnkara da iyi fırtına var karardı hava geldi kış
eee yediğin kuymaklar takıma dönünce tırmalar hesabı oldu benimki....Ne yesin anne yapımı kuymakmı yesin
Korkma değil ben pazara gideceğim :-( nasıl gideceksem akşama doğru hafifler belkibak betüşşş sade vben değilim fırtınadan bahseden gördünmü rüzgar sesi uğulduyor korkutuyo
Evet tartıldım :)sen tartıldın mı bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?