- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.741
Sen ne yedin sevgilinle dışarda bakıym hesap ver üstünden zaman geçmeden,yok henüz yemediysen de bizi aklından çıkarmadan bi seçim yapEvimde olsam yerdim de kendi evimde değildim. Etten tiksindim o çiğ kokusundan yoksa normalde çok severim.
Aynen bağımlılığım var, burger kinge vardı mesela en çok bi de kolaya. Bıraktım gibi bi şey. Ama tatlıya hala çok bağlıyım
bak betüşşş sade vben değilim fırtınadan bahseden gördünmü rüzgar sesi uğulduyor korkutuyo
sorma senin reglin beni bile geriyor vallahi....Ben regli olunca mide de kapatıyo kendini. daha 15dk önce bikaç kaşık yoğurda azcık yulaf ezmesi katıp onu yedim.. Akşama bilmiyorum ama hiç halim ve iştahım yok.. belki az çorba ya da biraz elma yerim. beynimin tüm hücreleri şuan ağrıya odaklandığı için açlığı hissetmiyorumsu bile içemedim sabahtan beri
ne çalışkansınsana derken ben uyumuşum :)))) ayyy masada kafam düşmüş arkadaşlar hiç ses etmemiş...... rüyamda çalışıyodum halbuki :)))
Gecmis olsun canım, seninkiler pek zorlu geciyor cidden.İstanbulda da dehşet bi fırtına var,yağmur rüzgar baya kötü yani.. O değil de ben bu regliyi atlatamıcam sanırım.. ÖlüyommmmmmValla şöyle kendimi vurasım var nasıl bi sancı bu.. kıvranıyom yatakta
Ben regli olunca mide de kapatıyo kendini. daha 15dk önce bikaç kaşık yoğurda azcık yulaf ezmesi katıp onu yedim.. Akşama bilmiyorum ama hiç halim ve iştahım yok.. belki az çorba ya da biraz elma yerim. beynimin tüm hücreleri şuan ağrıya odaklandığı için açlığı hissetmiyorumsu bile içemedim sabahtan beri
sen çılbır da yapıyodun bi ara illa yumurta yapıcam dıyosan..fikir olsun dıye yazdımsorma senin reglin beni bile geriyor vallahi....
tamam buldum ya 2 yumurtadan azcık peynirli omlet yanınada maydanoz 1 bardakta yoğurt ..
bu arda orticim ekmeğin her türünü kestim bu sabahtan itibaren haberin ola....
yetişicem sana:)
piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyoGecmis olsun canım, seninkiler pek zorlu geciyor cidden.
Agrı kesici falan da etki etmiyor mu?
Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana dasu içki vücut atabilsin....
sen çılbır da yapıyodun bi ara illa yumurta yapıcam dıyosan..fikir olsun dıye yazdım
piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyovar bikaç bişey yanımda daha kötü olursam onlardan atarım artık
Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana dabitti mi işler rüyada
sarmısak ye bol bol hazırlamıştın yaaaaslında rapor alaydım bu gün iyiydi....
severim çılbırıda ama bugun omlet yapayım ama sütsüz unsuz sadece yumurta ve peynir ilesen çılbır da yapıyodun bi ara illa yumurta yapıcam dıyosan..fikir olsun dıye yazdım
piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyovar bikaç bişey yanımda daha kötü olursam onlardan atarım artık
Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana dabitti mi işler rüyada
sarmısak ye bol bol hazırlamıştın yaaa
doğal antibiyotik
patrona de bitti bunlar benim değil diyehemide hepsi bittiydi ama bi baktım az önce hepsi beni bekliyo :) çalışiim ben iyisi mi...
ye ki bitsin ne yapcan o kadar sarmısağıaaa evet çok mantıklı.... yiyim ben akşama bol bol kırılsın pis mikroplar...
ye ki bitsin ne yapcan o kadar sarmısağı
Elin degmisken bana da yapsana yaa aksama yemek yokyemeklere atıcam tabi yemek yaparsam :))
niye sen eskiden yemek yapardın ne oldu zengin mi oldun her gün dışardamı yiyonyemeklere atıcam tabi yemek yaparsam :))
Elif'e laf ederken Betüş parayı kırmıs bize söylemiyormusniye sen eskiden yemek yapardın ne oldu zengin mi oldun her gün dışardamı yiyon
Tost yedim,Sen ne yedin sevgilinle dışarda bakıym hesap ver üstünden zaman geçmeden,yok henüz yemediysen de bizi aklından çıkarmadan bi seçim yap
bencede var bu işte bir iş zengin mi oldu zengin fabrikatörmü buldu bilemicemElif'e laf ederken Betüş parayı kırmıs bize söylemiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?