Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ne yedin sevgilinle dışarda bakıym hesap ver üstünden zaman geçmeden,yok henüz yemediysen de bizi aklından çıkarmadan bi seçim yap

bak betüşşş sade vben değilim fırtınadan bahseden gördünmü rüzgar sesi uğulduyor korkutuyo

sana derken ben uyumuşum :)))) ayyy masada kafam düşmüş arkadaşlar hiç ses etmemiş...... rüyamda çalışıyodum halbuki :)))

sorma senin reglin beni bile geriyor vallahi....
tamam buldum ya 2 yumurtadan azcık peynirli omlet yanınada maydanoz 1 bardakta yoğurt ..
bu arda orticim ekmeğin her türünü kestim bu sabahtan itibaren haberin ola....
yetişicem sana:)

Gecmis olsun canım, seninkiler pek zorlu geciyor cidden.
Agrı kesici falan da etki etmiyor mu?

su içki vücut atabilsin....

sen çılbır da yapıyodun bi ara illa yumurta yapıcam dıyosan..fikir olsun dıye yazdım
Gecmis olsun canım, seninkiler pek zorlu geciyor cidden.
Agrı kesici falan da etki etmiyor mu?
piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyo var bikaç bişey yanımda daha kötü olursam onlardan atarım artık
su içki vücut atabilsin....
Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana da bitti mi işler rüyada

hemide hepsi bittiydi ama bi baktım az önce hepsi beni bekliyo :) çalışiim ben iyisi mi...

severim çılbırıda ama bugun omlet yapayım ama sütsüz unsuz sadece yumurta ve peynir ile

Sen ne yedin sevgilinle dışarda bakıym hesap ver üstünden zaman geçmeden,yok henüz yemediysen de bizi aklından çıkarmadan bi seçim yap
Tost yedim, Akşam yemek yemicem Şimdi de arkadaşlarım ev tuttu burda. kısır, kurabiye, pasta zart zurt yapmışlar oraya gidiyorum. Yanıma süt aldım onu içcem Akşama doğru da azcık kuruyemiş yerim kaloriyi aşmamış olurum sanırım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…