Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaçtıki senin kilon tatlım.Ben korkuyorum o tarz suplementleri kullanmaya.Sen dene bakalım sonuçları bizede aktarırsın bakalım neler olacak :)

Beyaz ekmek çok yedim. Bisküvi, dondurma. 1 kere de patates kızarttım. Baklava 1 dilim bile yemedim, et yarım tabak anca.
Hep karbonhidrat bunlar
Keşke bol bol et salata yeseymişsin.Ama senle daha öncede konuşmuştuk senin bazı şeylere bağımlılığın vardı.Hatta sende insülin direnci olabilir bi ölçtür istersen.Daha önce benimde durum aynıydı ordan biliyorum.Bir an önce kararlı ol ve yavaş yavaş beslenme düzenini değiştir canım.Bak yaşında genç ne kadar erken toparlarsan o kadar sağlıklı olursun

nasılda hatırlıyo bak
bendim bendim sende herşeyi dirdiklemesene
unuturmuyum kız :) neyse ya üzüldüm ama o kadar sıkı tutuyordun o kadar güzel kilolar vermiştinki.Bu kadar çok artıyı senden beklemiyordum açıkcası senden çok ben şaşırdım diyebilirim.Neyse sen yeniden toparlarsın ama inanıyorum

hahahah güzelmiş az ama öz yedin yedin şimdi ağzın laf yapıyor bakıyorum
yok be tatlım beni biliyosun ben çok sıkı diyet yapadım hiçbizaman.Hepte söyledim yapamıyorum sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum sürekli yapabileceğim bişeyler diye.Tatilde bende neler yedim pizza yedim,kumru yedim, dondurma yedim, waffle yedim :) yani bende yasaklı çok şey yedim.Ama galiba miktarlarını iyi ayarladım birde önceki ve sonraki öğünleri toparladım.Buda beni mutlu etti açıkcası demekki bişeyleri öğrenebilmişim

ben daha çok şaşırdım inan sorma ama yakındır eski ışıltılı günlerim

evet canım hep konuşmuştuk listeler bizi sıkıyor diye ama olsun ya döndüğümüze göre toparlıcaz
ne dicem elifle görüştün mü daha tatilmi yapıyor hanım...

Evimde olsam yerdim de kendi evimde değildim. Etten tiksindim o çiğ kokusundan yoksa normalde çok severim.
Aynen bağımlılığım var, burger kinge vardı mesela en çok bi de kolaya. Bıraktım gibi bi şey. Ama tatlıya hala çok bağlıyım

İstanbulda da dehşet bi fırtına var,yağmur rüzgar baya kötü yani.. O değil de ben bu regliyi atlatamıcam sanırım.. Ölüyommmmmm Valla şöyle kendimi vurasım var nasıl bi sancı bu.. kıvranıyom yatakta

inatettimolacak orticim akşama ne yiyeceksin merak ettim ben ne yesem acaba yine 5 te kapatıcam ama ne yesem ki
Ben regli olunca mide de kapatıyo kendini. daha 15dk önce bikaç kaşık yoğurda azcık yulaf ezmesi katıp onu yedim.. Akşama bilmiyorum ama hiç halim ve iştahım yok.. belki az çorba ya da biraz elma yerim. beynimin tüm hücreleri şuan ağrıya odaklandığı için açlığı hissetmiyorum su bile içemedim sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…