- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.721
burdada var kızlar feci bir lodos kızlar bende balıkesirdeyim bilmeyenlere söyliyim :) kaınlara ödem yapıyor zaten lodosbak betüşşş sade vben değilim fırtınadan bahseden gördünmü rüzgar sesi uğulduyor korkutuyo
eee sonuçEvet tartıldım :)
Kaçtıki senin kilon tatlım.Ben korkuyorum o tarz suplementleri kullanmaya.Sen dene bakalım sonuçları bizede aktarırsın bakalım neler olacak :)@w e n d y bakalım işe yarıcakmı spordan önce için aldım zaten. Napalım ne bulsam denicem artık. Ben hiç bu kadar kilo almamıştım. Acayip psikolojik olarak çöküğüm.kıyafet bile almıyorum resmen kendime.
ben o tür herşeye karşıyım.. iyi veya kötü sevmiyorum...Kaçtıki senin kilon tatlım.Ben korkuyorum o tarz suplementleri kullanmaya.Sen dene bakalım sonuçları bizede aktarırsın bakalım neler olacak :)
Keşke bol bol et salata yeseymişsin.Ama senle daha öncede konuşmuştuk senin bazı şeylere bağımlılığın vardı.Hatta sende insülin direnci olabilir bi ölçtür istersen.Daha önce benimde durum aynıydı ordan biliyorum.Bir an önce kararlı ol ve yavaş yavaş beslenme düzenini değiştir canım.Bak yaşında genç ne kadar erken toparlarsan o kadar sağlıklı olursunBeyaz ekmek çok yedim. Bisküvi, dondurma. 1 kere de patates kızarttım. Baklava 1 dilim bile yemedim, et yarım tabak anca.
Hep karbonhidrat bunlar
Senin belliydi ama böyle yapacağın.özge memleketine gittiğinde kuymak ye diye dürtüp duran sen değilmiydineee yediğin kuymaklar takıma dönünce tırmalar hesabı oldu benimki....
nasılda hatırlıyo bakSenin belliydi ama böyle yapacağın.özge memleketine gittiğinde kuymak ye diye dürtüp duran sen değilmiydin
Yani artıda değilim eksideyim ama çok yüksek eksiler değil her zamanki gibi az ama öz :) cumaya yazarım artıkeee sonuç
hahahah güzelmiş az ama öz yedin yedin şimdi ağzın laf yapıyor bakıyorumYani artıda değilim eksideyim ama çok yüksek eksiler değil her zamanki gibi az ama öz :) cumaya yazarım artık
unuturmuyum kız :) neyse ya üzüldüm ama o kadar sıkı tutuyordun o kadar güzel kilolar vermiştinki.Bu kadar çok artıyı senden beklemiyordum açıkcası senden çok ben şaşırdım diyebilirim.Neyse sen yeniden toparlarsın ama inanıyorumnasılda hatırlıyo bak
bendim bendim sende herşeyi dirdiklemesene
yok be tatlım beni biliyosun ben çok sıkı diyet yapadım hiçbizaman.Hepte söyledim yapamıyorum sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum sürekli yapabileceğim bişeyler diye.Tatilde bende neler yedim pizza yedim,kumru yedim, dondurma yedim, waffle yedim :) yani bende yasaklı çok şey yedim.Ama galiba miktarlarını iyi ayarladım birde önceki ve sonraki öğünleri toparladım.Buda beni mutlu etti açıkcası demekki bişeyleri öğrenebilmişimhahahah güzelmiş az ama öz yedin yedin şimdi ağzın laf yapıyor bakıyorum
ben daha çok şaşırdım inan sorma ama yakındır eski ışıltılı günlerimunuturmuyum kız :) neyse ya üzüldüm ama o kadar sıkı tutuyordun o kadar güzel kilolar vermiştinki.Bu kadar çok artıyı senden beklemiyordum açıkcası senden çok ben şaşırdım diyebilirim.Neyse sen yeniden toparlarsın ama inanıyorum
evet canım hep konuşmuştuk listeler bizi sıkıyor diye ama olsun ya döndüğümüze göre toparlıcazyok be tatlım beni biliyosun ben çok sıkı diyet yapadım hiçbizaman.Hepte söyledim yapamıyorum sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum sürekli yapabileceğim bişeyler diye.Tatilde bende neler yedim pizza yedim,kumru yedim, donruma yedim, waffle yedim :) yani bende yasaklı çok şey yedim.Ama galiba mikltarlarını iyi ayarladım birde önceki ve sonraki öğünleri toparladım.Buda beni mutlu etti açıkcası demekki bişeyleri öğrenebilmişim
Yok görüşmedim ama tatili uzun sürecekti biraz belki bu hafta sonuna doğru gelirevet canım hep konuşmuştuk listeler bizi sıkıyor diye ama olsun ya döndüğümüze göre toparlıcaz
ne dicem elifle görüştün mü daha tatilmi yapıyor hanım...
içinden gelerek birşey al bence maddiyat çok önemli değil önemli olan hatırlamak
Ne yesin anne yapımı kuymakmı yesin
kesinlikle haklısın, içimden de güzel bişiler almak geçiyo demek ki sonunu paraya bağlamışım
Evimde olsam yerdim de kendi evimde değildim. Etten tiksindim o çiğ kokusundan yoksa normalde çok severim.Keşke bol bol et salata yeseymişsin.Ama senle daha öncede konuşmuştuk senin bazı şeylere bağımlılığın vardı.Hatta sende insülin direnci olabilir bi ölçtür istersen.Daha önce benimde durum aynıydı ordan biliyorum.Bir an önce kararlı ol ve yavaş yavaş beslenme düzenini değiştir canım.Bak yaşında genç ne kadar erken toparlarsan o kadar sağlıklı olursun
Ben regli olunca mide de kapatıyo kendini. daha 15dk önce bikaç kaşık yoğurda azcık yulaf ezmesi katıp onu yedim.. Akşama bilmiyorum ama hiç halim ve iştahım yok.. belki az çorba ya da biraz elma yerim. beynimin tüm hücreleri şuan ağrıya odaklandığı için açlığı hissetmiyoruminatettimolacak orticim akşama ne yiyeceksin merak ettim ben ne yesem acaba yine 5 te kapatıcam ama ne yesem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?