Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Elin degmisken bana da yapsana yaa aksama yemek yok

dün çorba yaptımdı onu yicem başka yemek yapamam aaaaa :))

niye sen eskiden yemek yapardın ne oldu zengin mi oldun her gün dışardamı yiyon

yapar mıydım gı... unuttum o günleri... gerçi pırasa çıkmış bi alasım geldi yani....

Elif'e laf ederken Betüş parayı kırmıs bize söylemiyormus

aburcubur zenginlikse en zengin benim işte :))))

2 paket yoğurtla, hurma aldım. 2 gün detoks yapcam eğer dayanabilirsem yoksa çok zorlanıyorum o 1 haftadan sonra az yemek zor geliyo. az kendime hakim olmuş olurum
Yap da hurmayı da çok kaçırma o da şekerli sonuçta.. bikaç gün midem küçülsün nefsim alışsın dersen oruç da tutabilirsin canım

Grip olmak uzereysen güzel bi tavuk çorbası yap gribe iyi geldiği kanıtlanmış

yarında onu yaparım :) ben hiç güzel çorba yapamıyorum yaaaa çok beceriksizim.... güzel olsun diye neler neler denedim ama dün yaptığım çorba gene güzel olmadı ((

yarında onu yaparım :) ben hiç güzel çorba yapamıyorum yaaaa çok beceriksizim.... güzel olsun diye neler neler denedim ama dün yaptığım çorba gene güzel olmadı ((
Kız nasıl çorba güzel yapılamaz.. söyle ne çorbası istiyosan yazalım sana binlerce tarif iç şifa bul güzel pisi pisim benim Bizim bi arkadaşı hatırlattın.. Salata yaptım çok kötü oldu demişti salatayı kötü yapmayı nasıl başardığını hala anlayabilmiş değiliz

Demek ki senin arkadaşın Betül dende beceriksiz miş:)
Kk

ayyy o da benim gibiymiş :)) ben önce kendimde deniyorum sonra misafirlerde tatbik ediyorum :)) misal şehriye çorbası yaptım ama o dışarda yediğim çorbalar gibi olmuyo tadı... un koymuyorum ondan mı acaba....

Niye kız yapardın eskiden sen fırında kabak falan...

heee doğru diyosun sonra fırın cortlayınca unuttuk onları iyi hatırlattın... bayadır aburcuburla geçiştiriyorum menüleri.....

Net elinin altında aç bi yemek sitesi yap istediğini ben diyetime uydurdum un yerine yulaf kepeği yada mısır unu kullanırım sütlü tavuk çorbası

Net elinin altında aç bi yemek sitesi yap istediğini ben diyetime uydurdum un yerine yulaf kepeği yada mısır unu kullanırım sütlü tavuk çorbası

zaten öyle yapıyorum :) mısır unu kullanabiliyo muyuz... hii karatay duymasın saçımı başımı yolar benim....

ayyy o da benim gibiymiş :)) ben önce kendimde deniyorum sonra misafirlerde tatbik ediyorum :)) misal şehriye çorbası yaptım ama o dışarda yediğim çorbalar gibi olmuyo tadı... un koymuyorum ondan mı acaba....
Unsuz kıvamı olmaz corbanın. Sonucta corbaya koydugun un nedir ki 1 kaşık falan konuyor. Gidip halleyler lolipoplar yiyorsun, sonra gelip 1 kaşık undan mı korkuyosun :)

Ya corbaya un demişsinız de ben mesela arpa şehriyeli domatesli corbayı cok severım.. suyunu domatesını sehrıyesını ona gore ayarlıyorum gayet guzel oluyo kıvamı.. sehrıye makarna gıbı zaten su kaldıran bı malzeme.bazen tavuk da katıyorum ıcıne.
Terbıyelı yaptıgım zaman un koyuyorum sadece.yıne sehrıyelı tavuklu. 1yk una biraz limon 1yumurta sarısı bağlıyom corbayı. O kadarcık undan bısey olmaz betusum sonucta kac kase cıkıyo 1kaseye dusen un ne olacak allasen

Koy tabi ki, ben hic sevmem öyle su gibi corbayı

oki yarın ki çorbamı öyle yapiciğim... çorba ustası olana kadar her gün çorba yapçam :)

Yap da hurmayı da çok kaçırma o da şekerli sonuçta.. bikaç gün midem küçülsün nefsim alışsın dersen oruç da tutabilirsin canım
Okul başladı ya üstümde böyle psikolojik sanırım aşırı yorgunluk var. Aynen o 1 hafta dilediğimi yiyip içtim şimdi insan zor toparlanıyo. detoksta 21 hurma deniyo ben 15i aşmam. 1 gün yapsam bile -500 daha gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…