- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.781
başımıza şef kesilme sonraoki yarın ki çorbamı öyle yapiciğim... çorba ustası olana kadar her gün çorba yapçam :)
Okul başladı ya üstümde böyle psikolojik sanırım aşırı yorgunluk var.Aynen o 1 hafta dilediğimi yiyip içtim şimdi insan zor toparlanıyo. detoksta 21 hurma deniyo ben 15i aşmam. 1 gün yapsam bile -500 daha gider
Hurma diyeti onun yerine proteinle beslen 3 gün 2 kilo verirsin en azından şu kaybı yaşamaz kasın erimezbunu bizimmuska77 de yapmıştı kulakları çınlasın... ama sonra geri almıştı memnun kalmamıştı bundan diye hatırlıyorum...
Yap yoğurt soslu köfte (yuvalama) çorbası bizimkilerin favorisi Bende çocukken eristeli yeşil mercimek çorbasını çok severdim şimdinin çocukları yemiyoroki yarın ki çorbamı öyle yapiciğim... çorba ustası olana kadar her gün çorba yapçam :)
Yap yoğurt soslu köfte (yuvalama) çorbası bizimkilerin favorisi Bende çocukken eristeli yeşil mercimek çorbasını çok severdim şimdinin çocukları yemiyor
Hurma diyeti onun yerine proteinle beslen 3 gün 2 kilo verirsin en azından şu kaybı yaşamaz kasın erimez
Başımıza çorba şefi olup çıkacaksın bu gidisleaaa bende pek severim yeşil mercimek çorbasını ama erişteli değil ovmaçlı olacak :))) iyi bunu da deniyim tez zamanda....
Nanelibal yapacak mış ta sen yorum yapınca sana yazmisimyok ben yapmıyorum hurma diyeti :)) nerde bende o istikrar.... aburcuburdan uzak durduğum her gün bana kafi.....
Ovmaclidan daha kolay olur hazır erişte salcasina da soğan kavuracaksin bol naneli benim yerime de yersinaaa bende pek severim yeşil mercimek çorbasını ama erişteli değil ovmaçlı olacak :))) iyi bunu da deniyim tez zamanda....
Biraz daha iyi gibiyim ya da vücudum acıya alıştı artık farkı anlamıyorum bilmiyorum yani orticim
benim küçük görümcem var bekar regl oldumu 3 gün yatar üstünde battaniye ...Biraz daha iyi gibiyim ya da vücudum acıya alıştı artık farkı anlamıyorum bilmiyorum yani orticim
Yazayım ben de müthiş ötesi menümümorordek
Sabah yatakta kıvranma
Öğle yatakta kıvranma
öğleden sonra 2yk yoğurt 1yk yulaf ezmesı
bıraz sonra 1kucuk yesılelma
1saat önce 1kase yayla çorbası
su 1,5sanırım
spor yatakta döne döne kıvranma sporu
Geçmiş Olsun Canım İnşallah Bir An Önce Geçer regl de Çok AĞRI çekmesemde doğum sancısını biliyorum oda adet sancısını n bir iki tık üstü sonuçtaGeldim orticimnilsub geldim.. regli oldum sürünuyorum.. yok boyle bi sanci..
Aferin bu arada gözumden kacmadi eksiyle gelmis bugun herkes..
Pisi pisi de spor istemis yap kiz dunkileri tekrar bak ise yaramış
Sağlık olsun cnm, moral bozmak yok gidecek....1.5 kilo kadar garanti gider diye düşünüyorumAma benim bu hafta 70leri görmem gerekiyodu ya
Herkesin sayıları şen galiba cnmHoşgeldin canım
Maalesef bizim yaramazlar böyle şen(!) sayılarla döndüler tatilden. Ne yapacagımızı sasırdık
Yap da nasıl yaparsan yap artık.
Vallahi deliricem sizin yüzünüzden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?