- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.801
Bizim takımın çenesi düşer canım :)Ay maşallah ya, ne kaynamışsınız.tabi ki okuyamadım.....
İki velet, bir de koca (çok şükür) iş güç
Sütlü kahveyi icmedim cnm meyve istiyorum şimdi iceyim bariBugünkü menüm
inatettimolacak morordek @toplight @wendy
Sabah
Haşlanmış yumurta 2 adet
Ogle
Bir sütlü tarcinli kahve
Tavuk çorbası yoğurt soslu yulaf kepekli
Akşam
Keşke balık olsa da yesek
Ama et haşlama
Cacık
Olur yarın ki menummde belli şimdiden @wendy sen sebze günüm desin ya yaparsın belki
Hünkar beğendi dükkana uydurulmuş tabi
Beğen diye sadece un koymazsak olur tadını seviyorsan bi kaşık mısır unu koyabilirsin izinliya light kaşar süt tamamdır
Üzeri zaten et ; az sulu soğanlı sarmisakli hafif salçalı yağsız kuşbaşı yemeği pişir duduklude istersen de domates biber li et sote yap sen bilirdin
B3n her sene unutuyorum evlilik yıldönümü bu sene şaşırtıyım bari :)Philipsten almistim canim ama kac sene oldu.. biz 6yildir birlikte oldugumuz icin d.gunusu yıldönümü hizli tukettik hediyeleri :) bi surru farklı ozellikli farkli butcelerde marka model var simdi bi arastir istersen
Evet canım yoğun olmuş birazİyi akşamlar kızlar bende sızmadan menümü paylaşayım @inatettettimolacakmorordek nilsub
Sabah:1 dl tbe+1 çk tereyağ+1,5 kk peynir+6 zaytin+salatalık,maydonoz,nane
Öğlen:1 kase çorba+4 adet köfte+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara:1 az şekerli türk kahvesi+2 adet bitter madlen+küçük salkım üzüm
Akşam:1 kase çorba+1 tabak taze fasulye+1 tabak salata
Ara:biraz susamlı çubuk 7_8adet olabilir :)
Spor:yok malesef henüz yol yorgunluğumu atamadım yarın tam gaz başlıycam
Su: 3 lt üstü
Menümüde daha doğrusu ara öğünlrimi :) yarın biraz daha toparlayacağım kızlar.iyi geceler
Öğlen bir şey yememişsin bacım kahvenin yanında bir elma 1kuru kayısı gibi yiyebilirdinMenummorordek inatettimolacak
Sabah
Bir dilim ekmek
Bir h.Yumurta
Bir kk peynir
Bir küçük domates
4 yeşil 4 siyah zeytin
Öğle
Kahve
Aksam
Bir dilim ekmek
Bir küçük kutu yağı süzülmüş ton balığı
Su 2 lt
Spor bugünlük ev temizliği
günaydın nilsocan nörünHerkese selamlar...
Hayırlı haberler aldığımız bir sabah olsun inşallah..
Günaydın hanımlar...:)
Kız bitter ne kadar onuda yaz bakalım...good morning bacikolar
20.09.2016
08:30 k-flakes üzerine tarçın serptim bir kase
12:30 önceki günden kalan tavuk şişin yarısı + balkabağı çorbası + yarım dilim ekmek
16:45 kalan son balkabağı çorbası ve biter
2,5 litre su
tarçınlı sütü içmeden uyumuş kalmışım kanepede.
Günaydın kızımı okula kocamı işe yolladım çay keyfi yapıyorum...günaydın nilsocan nörün
Ben kış meyvelerini daha çok severim nasıl dayanacaksam
Herkese selamlar...
Hayırlı haberler aldığımız bir sabah olsun inşallah..
Günaydın hanımlar...:)
btlbetul kız betüş karatay yapmıştın dimi nasıl zormu ben yapabilirmiyim ki ekmeği kestim dünden beri ama kendimi iyi hissediyorum açlık falan çekmiyorum ...
sanki karnımdaki şişlik gitti psikolojikmi yoksa ekmeği kesincemi oldu anlamadım...
kilo olarak değil yanlış anlaşılmasın.. böyle garip bir şişlik olur yaaa oooo gitti sanki
ay ben bahçedeki ağaçtan topladım elmalarımı kütür kütür minicik en organiğinden hemde:)ayy bi elmaya neler vermezdimm.. sorma bende meyvesizliğe dayanamıyorum, ama yolum allahtan çook uzun değil, sabrediyorum..
Günaaayyydınn hepimizeee, hayırlı sabahlar olsun inşallah..
karatayda 3 günden sonra farkı anlıcaksınız diyor hadi bakalım ekmeksizde yapabiliyormuşum onu anladım normalde esmer ekmek yerdim zaten ama olsun bakalım neler olucakyol ödemin falan mı gitti acaba? o gerçekten çok rahatlatıyor, bi de tabi ekmek yememenin psikolojik etkisi :)
bitter değil laaa çorba biter dedim çorba bitti the endKız bitter ne kadar onuda yaz bakalım...
ay ben bahçedeki ağaçtan topladım elmalarımı kütür kütür minicik en organiğinden hemde:)
sanada günaydın:)
karatayda 3 günden sonra farkı anlıcaksınız diyor hadi bakalım ekmeksizde yapabiliyormuşum onu anladım normalde esmer ekmek yerdim zaten ama olsun bakalım neler olucak
akşam ne yaptınız bakalım sadade gel
Cnm misafirlerim vardi ve kac gundur esimin is toplantisi vardi evde oldu zaman bulamiyordum ama bugun bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?