Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sütlü kahveyi icmedim cnm meyve istiyorum şimdi iceyim bari

İyi akşamlar kızlar bende sızmadan menümü paylaşayım @inatettettimolacak morordek nilsub
Sabah:1 dl tbe+1 çk tereyağ+1,5 kk peynir+6 zaytin+salatalık,maydonoz,nane
Öğlen:1 kase çorba+4 adet köfte+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara:1 az şekerli türk kahvesi+2 adet bitter madlen+küçük salkım üzüm
Akşam:1 kase çorba+1 tabak taze fasulye+1 tabak salata
Ara:biraz susamlı çubuk 7_8adet olabilir :)
Spor:yok malesef henüz yol yorgunluğumu atamadım yarın tam gaz başlıycam
Su: 3 lt üstü
Menümüde daha doğrusu ara öğünlrimi :) yarın biraz daha toparlayacağım kızlar.iyi geceler

Philipsten almistim canim ama kac sene oldu.. biz 6yildir birlikte oldugumuz icin d.gunusu yıldönümü hizli tukettik hediyeleri :) bi surru farklı ozellikli farkli butcelerde marka model var simdi bi arastir istersen
B3n her sene unutuyorum evlilik yıldönümü bu sene şaşırtıyım bari :)

Evet canım yoğun olmuş biraz

Öğlen bir şey yememişsin bacım kahvenin yanında bir elma 1kuru kayısı gibi yiyebilirdin

good morning bacikolar

20.09.2016
08:30 k-flakes üzerine tarçın serptim bir kase

12:30 önceki günden kalan tavuk şişin yarısı + balkabağı çorbası + yarım dilim ekmek

16:45 kalan son balkabağı çorbası ve biter

2,5 litre su

tarçınlı sütü içmeden uyumuş kalmışım kanepede.

Kız bitter ne kadar onuda yaz bakalım...

btlbetul kız betüş karatay yapmıştın dimi nasıl zormu ben yapabilirmiyim ki ekmeği kestim dünden beri ama kendimi iyi hissediyorum açlık falan çekmiyorum ...
sanki karnımdaki şişlik gitti psikolojikmi yoksa ekmeği kesincemi oldu anlamadım...
kilo olarak değil yanlış anlaşılmasın.. böyle garip bir şişlik olur yaaa oooo gitti sanki

Ben kış meyvelerini daha çok severim nasıl dayanacaksam

ayy bi elmaya neler vermezdimm.. sorma bende meyvesizliğe dayanamıyorum, ama yolum allahtan çook uzun değil, sabrediyorum..

Herkese selamlar...
Hayırlı haberler aldığımız bir sabah olsun inşallah..
Günaydın hanımlar...:)

Günaaayyydınn hepimizeee, hayırlı sabahlar olsun inşallah..

yol ödemin falan mı gitti acaba? o gerçekten çok rahatlatıyor, bi de tabi ekmek yememenin psikolojik etkisi :)

ayy bi elmaya neler vermezdimm.. sorma bende meyvesizliğe dayanamıyorum, ama yolum allahtan çook uzun değil, sabrediyorum..

Günaaayyydınn hepimizeee, hayırlı sabahlar olsun inşallah..
ay ben bahçedeki ağaçtan topladım elmalarımı kütür kütür minicik en organiğinden hemde:)
sanada günaydın:)
yol ödemin falan mı gitti acaba? o gerçekten çok rahatlatıyor, bi de tabi ekmek yememenin psikolojik etkisi :)
karatayda 3 günden sonra farkı anlıcaksınız diyor hadi bakalım ekmeksizde yapabiliyormuşum onu anladım normalde esmer ekmek yerdim zaten ama olsun bakalım neler olucak
akşam ne yaptınız bakalım sadade gel

bende dünkü menümü yazayım bu arada;

sabah; 2 yumurta, 1 yk lor, 1 parça dukan ekmeği, çay

öğle; 3-4 parça ızgara et, 3-4 kaşık yoğurt, 1 kupa yeşil çay eşliğinde

akşam; dünden kalan birazcık kavurma, bi domates bi salatalıktan salata.

akşam tam yürüyüşe çıktım yağmura denk geldim geri döndüm, onun yerine 300 zıpzıp yaptım ilk kez, borcumu da ödemiş olayım olmaz mı?

inatettimolacak morordek nilsub

su 2,5 lt civarı.

ay giderken bi parfüm aldım napim, kv bakıyo bu ara kızıma oraya geçtim, eve giderken de kızım bulmuş kutuyu arabada al bakalım babacım bu da senin olsun diye verdi bilmeden, şaşırdı o da beklemeyince yazık diyette olunca da kusura bakma bu sene pasta kesemicez, idare et dedim

bu ara çok yoğun, işler güçler kafa karışık valla öle hiç doğum günü havasında modunda değildi zaten o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…