- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.821
btlbetul kız betüş karatay yapmıştın dimi nasıl zormu ben yapabilirmiyim ki ekmeği kestim dünden beri ama kendimi iyi hissediyorum açlık falan çekmiyorum ...
sanki karnımdaki şişlik gitti psikolojikmi yoksa ekmeği kesincemi oldu anlamadım...
kilo olarak değil yanlış anlaşılmasın.. böyle garip bir şişlik olur yaaa oooo gitti sanki
karatay zor değil bir kere yediklerine sınır bile koymuyor doyana kadar ye diyor.... ama tabi ekmek yok meyve yo paketli gıda yok.....
bize en uygun diyet şekli....
bitter değil laaa çorba biter dedim çorba bitti the end
Günaydın benziyo evet birde onda kuruyemiş serbest 2-3 tane ile durmak lazım ama bi de dukanda Gore daha yavaş veriliyokaratayla dukan benzer biraz birbirine, ama karatay tatlandırıcı ve şekerli olan herrrşeye karşı, dukanda zeytinyağı ve yağlı olan şeylere karşı yanlış bilmiyorsam, ama az çok diğer şeyler benziyo.
karatayla dukan benzer biraz birbirine, ama karatay tatlandırıcı ve şekerli olan herrrşeye karşı, dukanda zeytinyağı ve yağlı olan şeylere karşı yanlış bilmiyorsam, ama az çok diğer şeyler benziyo.
Günaydın benziyo evet birde onda kuruyemiş serbest 2-3 tane ile durmak lazım ama bi de dukanda Gore daha yavaş veriliyo
bence hiç alakası yok bi kere dukanda sebze çok kısıtlı tatlandırı ve tatlandırıcılı her şey serbest..... ben bir kaç dukanda yapmıştım..... onla da güzel kilo verdim ama bıraktığımda fazlasıyla geri aldım.... karatayda böyle bir şey olmadı .... 2 aydır diyeti sabote etmeme rağmen hala aynı kilolardayım çok şükür... karatay candır gerisi heyecandır :)) kadını bir yerlerde görsem sarılıp öpücem.....
meyve yoksa o kötü yaakaratay zor değil bir kere yediklerine sınır bile koymuyor doyana kadar ye diyor.... ama tabi ekmek yok meyve yo paketli gıda yok.....
bize en uygun diyet şekli....
aaaa beni geçmişsin bak senGünaydın kızlar deyip kaçayım bari kilom da 77.1 gidiyor ama yavaş bakalım cumaya ne olacak
hee akşam varmı bir kare yiyim dedim sonra yemedim yattım o kaldı aklımda herhal:)))))))) onun canı bitter çektiyse demek :)))))
Sebze çok kısıtlı değil patates bezelye gibi nişastalı sebzeler yok dükan zaten bir diyet gibi değil yaşam tarzı yemek düzeni değişince alınır kilo her turlu kilo verdikten sonra her şey yiyebiliyosun haftada bir gün protein günü yapıyorsun ne diyeti yapmış olursan ol yemeği abartinca geri alınıyor zatdnbence hiç alakası yok bi kere dukanda sebze çok kısıtlı tatlandırı ve tatlandırıcılı her şey serbest..... ben bir kaç dukanda yapmıştım..... onla da güzel kilo verdim ama bıraktığımda fazlasıyla geri aldım.... karatayda böyle bir şey olmadı .... 2 aydır diyeti sabote etmeme rağmen hala aynı kilolardayım çok şükür... karatay candır gerisi heyecandır :)) kadını bir yerlerde görsem sarılıp öpücem.....
bende seviyorum karatayı ..:)bence hiç alakası yok bi kere dukanda sebze çok kısıtlı tatlandırı ve tatlandırıcılı her şey serbest..... ben bir kaç dukanda yapmıştım..... onla da güzel kilo verdim ama bıraktığımda fazlasıyla geri aldım.... karatayda böyle bir şey olmadı .... 2 aydır diyeti sabote etmeme rağmen hala aynı kilolardayım çok şükür... karatay candır gerisi heyecandır :)) kadını bir yerlerde görsem sarılıp öpücem.....
ay sorma şubatta başladım ben 84 kilo ile tatile gidince hopppp aldım halbuki çok tatlı yemedim ama bırakınca alınıyor onu bunu bilmem şimdi hepimiz 55 kiloda olsak diyeti bırakınca alıcaz pis boğazızda ondan :)Sebze çok kısıtlı değil patates bezelye gibi nişastalı sebzeler yok dükan zaten bir diyet gibi değil yaşam tarzı yemek düzeni değişince alınır kilo her turlu kilo verdikten sonra her şey yiyebiliyosun haftada bir gün protein günü yapıyorsun ne diyeti yapmış olursan ol yemeği abartinca geri alınıyor zatdn
Meyve olmaması her turlu et serbest şeker yok karbonhidratlardan kisitlamiyomu Karatay dukanda da izinli gıdaları dilediğiniz kadar yeneresi benziyo yaaa :))
ama bencede karatay daha yapılabilir tabi kişiye göre değişir sende dukan yapabiliyorsun...Meyve olmaması her turlu et serbest şeker yok karbonhidratlardan kisitlamiyomu Karatay dukanda da izinli gıdaları dilediğiniz kadar ye
Farkı karatayda tatlandırıcı yok
Dukanda kuruyemiş ve yağ yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?