- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.841
Sebze çok kısıtlı değil patates bezelye gibi nişastalı sebzeler yok dükan zaten bir diyet gibi değil yaşam tarzı yemek düzeni değişince alınır kilo her turlu kilo verdikten sonra her şey yiyebiliyosun haftada bir gün protein günü yapıyorsun ne diyeti yapmış olursan ol yemeği abartinca geri alınıyor zatdn
Ben eskisi gibi yesem almam 12 yıl almamıştır -3 +3 en fazla diyet yapmadan daay sorma şubatta başladım ben 84 kilo ile tatile gidince hopppp aldım halbuki çok tatlı yemedim ama bırakınca alınıyor onu bunu bilmem şimdi hepimiz 55 kiloda olsak diyeti bırakınca alıcaz pis boğazızda ondan :)
Evet ya herkes kendine uyani yapar önemli olan sonuç diyet adına fazla takilmayalim önemli olan 55 olmak labirentte 3-5 doğru yol varsa herkes kendine yakın olanı kullanirama bencede karatay daha yapılabilir tabi kişiye göre değişir sende dukan yapabiliyorsun...
btlbetul butun meyvelar yasakmı muz armut gibi anammmmmm olmaz nayır kulakları çınlasın elifin dediği gibi karatayımsı yapayım bari ekmeği kestim mi tamam zaten şeker kullanmıyorum elifte kuşanı değiştirip kuşanımsı yapıyodu @blanche_ea
Karatay kitabı dükan kitabı hepsi var bende degünde bir porsiyon mevsim meyvesine izin var .... ama diyorki kilonuz çok fazlaysa bir süre meyve de yemeyin diyor.... valla bende unutmaya başladım kitabını tekrar okuyacam.... ama ben yaptığımda hatırlarsın uzun süre meyve yemememiştim nar krizimden hatırla :)))
Evet hoşgeldin bir vücudunu sasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunkuGunaydiiinn gunaydiinn ben geldimm.. ceneniz dusmus gene.. su regli bitsin bakicam bi hafta ne kadar kilo veriyom diye.veremezsem anlicam ki durdu benim vermemtatilden döneli 1ay oldu hastalikti yoldu derken kac haftadir sabitlerdeyim kacamak yapmama rağmen.. en az 3kilo vermis olmam gerekiyodu simdiye takigim bu ara tartiya.. ben de yeni diyetler bakabilirim kendime
Gunaydiiinn gunaydiinn ben geldimm.. ceneniz dusmus gene.. su regli bitsin bakicam bi hafta ne kadar kilo veriyom diye.veremezsem anlicam ki durdu benim vermemtatilden döneli 1ay oldu hastalikti yoldu derken kac haftadir sabitlerdeyim kacamak yapmama rağmen.. en az 3kilo vermis olmam gerekiyodu simdiye takigim bu ara tartiya.. ben de yeni diyetler bakabilirim kendime
Evet hoşgeldin bir vücudunu sasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunku
Ben ekmegin siskinlik yaptıgına inanıyorum kesinlikle, iste bunlar hep gluten diyorum, glutene takmıs bi insan olarakbtlbetul kız betüş karatay yapmıştın dimi nasıl zormu ben yapabilirmiyim ki ekmeği kestim dünden beri ama kendimi iyi hissediyorum açlık falan çekmiyorum ...
sanki karnımdaki şişlik gitti psikolojikmi yoksa ekmeği kesincemi oldu anlamadım...
kilo olarak değil yanlış anlaşılmasın.. böyle garip bir şişlik olur yaaa oooo gitti sanki
Tamam hadi cezanı yapmıs sayalım :)bende dünkü menümü yazayım bu arada;
sabah; 2 yumurta, 1 yk lor, 1 parça dukan ekmeği, çay
öğle; 3-4 parça ızgara et, 3-4 kaşık yoğurt, 1 kupa yeşil çay eşliğinde
akşam; dünden kalan birazcık kavurma, bi domates bi salatalıktan salata.
akşam tam yürüyüşe çıktım yağmura denk geldim geri döndüm, onun yerine 300 zıpzıp yaptım ilk kez, borcumu da ödemiş olayım olmaz mı?
inatettimolacak morordek nilsub
su 2,5 lt civarı.
Bir kaçak daha gelmişmorordek cnm. Ben dun ki menu hic yazmim sen direk cezalari bas kacirdim biraz degil ö...z gibi baya baya yedim. Ne versen kabuldur...
Canım senin kilo vermen durmus olabilir cidden cunku baya baya verdin. Metabolizmayı şaşırtabilirsin bence deGunaydiiinn gunaydiinn ben geldimm.. ceneniz dusmus gene.. su regli bitsin bakicam bi hafta ne kadar kilo veriyom diye.veremezsem anlicam ki durdu benim vermemtatilden döneli 1ay oldu hastalikti yoldu derken kac haftadir sabitlerdeyim kacamak yapmama rağmen.. en az 3kilo vermis olmam gerekiyodu simdiye takigim bu ara tartiya.. ben de yeni diyetler bakabilirim kendime
Aynen bi kendimi kontrol etmem lazim..Evet hoşgeldin bir vücudunu sasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunku
Ya kizlar biliyo tatilden donerken hastaydim midem bozulmuştu,sonra grip oldum simdi regli oldum onlar da etkilemiş olabilir. Bi kendime geleyim 1hafta daha vericem kendime.bu hafta aynen devam etmeyi dusunuyorum.3 hafta aynı kiloysa bende aynı fikirdeyim, bi şoklama lazım sana, ama önce rahatlayabildin mi bugüne onu söyle, bi de regl şişkinliğin var mı acaba o geçsin bi?
Nasil sasirtsam pasta börek mi yesem azCanım senin kilo vermen durmus olabilir cidden cunku baya baya verdin. Metabolizmayı şaşırtabilirsin bence de
Ahahahah yok canım benim onları kastetmedim tabi kiNasil sasirtsam pasta börek mi yesem az
Bu arada Dukan vs. Karatay muhabbeti dönmüs baya, ben de fikrimi belirtmek isterim :)
Acıkcası ben de Karatay'ın daha sürdürülebilir olduguna inanıyorum. Bi kere kadın Türk toplumuna göre bi beslenme tarzı öneriyor ve yasakladıgı seylerin gercekten hicbir faydası yok. Ekmegi kesin diyor cunku bugdayın genetigiyle oynadılar, artık bize yarardan cok zararı var. Meyveyi komple yasaklaması kilosu yüksek olanlar icin bence makul bir sey cunku onlar da sırf şeker. Ama ideal kilolardayken meyve gün icinde tüketilebilir bence. Doğal yagları yasaklamıyor zeytinyagı, tereyagı vs gibi ki bence de yasaklanmamalı onlar zaten, vucudun yapı taşlarından biri yani yaglar. Velhasıl kelam ben de Karataycı sayılırım :)
Bu arada Dukan yapanlara da tabi ki saygım var ama cogu arkadasım Dukan'ı bir yasam tarzı olarak sürdürmekte zorlandıklarından bahsetmislerdi. Sürekli o şekilde beslenmeyi göze alan birisi zaten kilolarını da geri almaz büyük ihtimalle :)
Evet sanırım zaten o da aşama aşama sürekli devam ettirme kısmında biraz daha esnek ama cok da detaylı bilmiyorum :) Tamamen uyamasan da insallah geri almazsın ne diyeyim :)çevremdeki başarı hikayeleriyle başladım ben dukana, genel olarak diyetini güzel yapan ama 0 kaçamak birebir uygulama sonucu 300-500 gr verdiğimi görünce motivasyonum düşüyor ve bırakıyordum genelde. belki de sağlıklı olanı o ama benim o kadar beklemeye sabrım yok sanırım..
dukanı da hiç kusura bakmasınlar hayat felsefesi yapamıcam sanırımama ideal kiloya inince güzellikleri var ondan katlanabilirim mesela ödül öğünleri, günde 1 porsiyon meyve falan, yeniden kilo almamak için katlanılabilir hale geliyor.
bu arada vücut 21 günde şekeri unuturmuş falan diyorlar ya, neredeyse 1 ayı geçkindir hiç çikolata tatlı falan yemedim (nadiren zero vs hariç) ama aklımdan hiç çikolata ve nutella çıkmıyobenim için hiiiç geçerli değil sanırım bu unutma..
Takip edemiyorum fazla, ettiğim kadarıyla ne çok iyi, ne de çok kötü cnmBizim takımın çenesi düşer canım :)
Sizde ne var ne yok? Fazla kilolar gitti mi takımda? :)
Donebilirsin bu telefon beni oldurecekEvet hoşgeldin bir vücudunusasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunku
21 günde şeker değilde ekmek unutuluyor şekerde bZi zararlılar gibi bağımlılık yapiyo bünyeye herkes kolay birakamayabilirçevremdeki başarı hikayeleriyle başladım ben dukana, genel olarak diyetini güzel yapan ama 0 kaçamak birebir uygulama sonucu 300-500 gr verdiğimi görünce motivasyonum düşüyor ve bırakıyordum genelde. belki de sağlıklı olanı o ama benim o kadar beklemeye sabrım yok sanırım..
dukanı da hiç kusura bakmasınlar hayat felsefesi yapamıcam sanırımama ideal kiloya inince güzellikleri var ondan katlanabilirim mesela ödül öğünleri, günde 1 porsiyon meyve falan, yeniden kilo almamak için katlanılabilir hale geliyor.
bu arada vücut 21 günde şekeri unuturmuş falan diyorlar ya, neredeyse 1 ayı geçkindir hiç çikolata tatlı falan yemedim (nadiren zero vs hariç) ama aklımdan hiç çikolata ve nutella çıkmıyobenim için hiiiç geçerli değil sanırım bu unutma..
okuda ara ara paylaş bilgileri bende yok kitabı:)günde bir porsiyon mevsim meyvesine izin var .... ama diyorki kilonuz çok fazlaysa bir süre meyve de yemeyin diyor.... valla bende unutmaya başladım kitabını tekrar okuyacam.... ama ben yaptığımda hatırlarsın uzun süre meyve yemememiştim nar krizimden hatırla :)))
heee evet sana şok diyet lazım birde bir gün serbest gün yap bak nasıl düzeltirsin meto yuGunaydiiinn gunaydiinn ben geldimm.. ceneniz dusmus gene.. su regli bitsin bakicam bi hafta ne kadar kilo veriyom diye.veremezsem anlicam ki durdu benim vermemtatilden döneli 1ay oldu hastalikti yoldu derken kac haftadir sabitlerdeyim kacamak yapmama rağmen.. en az 3kilo vermis olmam gerekiyodu simdiye takigim bu ara tartiya.. ben de yeni diyetler bakabilirim kendime
bende inandım dün sabahtan beri yemiyorum şişkin hissetmiyorum kendimi tokum ama şiş değilmişim gibi:)Gunaydın hanımlaar
Ben ekmegin siskinlik yaptıgına inanıyorum kesinlikle, iste bunlar hep gluten diyorum, glutene takmıs bi insan olarak
Tamam hadi cezanı yapmıs sayalım :)
Bir kaçak daha gelmiş
Sen de o zaman Leslie 3 mil ve 300 zıplama yap bugun bakalım
Canım senin kilo vermen durmus olabilir cidden cunku baya baya verdin. Metabolizmayı şaşırtabilirsin bence de
bencede karatay daha sürdürebilir ve dediğin gibi bize hitap eden bir diyet tarzı sabah tereyağında 3 yumurta kim hayır derkiBu arada Dukan vs. Karatay muhabbeti dönmüs baya, ben de fikrimi belirtmek isterim :)
Acıkcası ben de Karatay'ın daha sürdürülebilir olduguna inanıyorum. Bi kere kadın Türk toplumuna göre bi beslenme tarzı öneriyor ve yasakladıgı seylerin gercekten hicbir faydası yok. Ekmegi kesin diyor cunku bugdayın genetigiyle oynadılar, artık bize yarardan cok zararı var. Meyveyi komple yasaklaması kilosu yüksek olanlar icin bence makul bir sey cunku onlar da sırf şeker. Ama ideal kilolardayken meyve gün icinde tüketilebilir bence. Doğal yagları yasaklamıyor zeytinyagı, tereyagı vs gibi ki bence de yasaklanmamalı onlar zaten, vucudun yapı taşlarından biri yani yaglar. Velhasıl kelam ben de Karataycı sayılırım :)
Bu arada Dukan yapanlara da tabi ki saygım var ama cogu arkadasım Dukan'ı bir yasam tarzı olarak sürdürmekte zorlandıklarından bahsetmislerdi. Sürekli o şekilde beslenmeyi göze alan birisi zaten kilolarını da geri almaz büyük ihtimalle :)
he kuymak ye kuymak nasıl şaşırırsın tartıdaki rakama hemdeAynen bi kendimi kontrol etmem lazim..
Ya kizlar biliyo tatilden donerken hastaydim midem bozulmuştu,sonra grip oldum simdi regli oldum onlar da etkilemiş olabilir. Bi kendime geleyim 1hafta daha vericem kendime.bu hafta aynen devam etmeyi dusunuyorum.
Bugun daha iyiyim insan icine cikabildim en azindan. Ama yine var agrim
Nasil sasirtsam pasta börek mi yesem az
Evet bence de ekmeksiz yaşanabilir :)bende inandım dünden sabahtan beri yemiyorum şişkin hissetmiyorum kendimi tokum ama şiş değilmişim gibi:)
hiç tamamen kesmemiştim işin garibi ekmek yemedende oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?