Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kendi tecrübe ettim... dukan bana uymadı bırakınca aldım karatayı bırakalı 2 ay oldu pastasından tutta ne böreği kaldı ne bir şeyi ona rağmen geri kilo almadım..... benim kafama yatan karatay ben dukanı sevmedim kimseye karışmam...... isteyen istediğini yapabilü bunlar benim fikrimdir ...

Ben eskisi gibi yesem almam 12 yıl almamıştır -3 +3 en fazla diyet yapmadan da
Yemeklerin suyunu yemeyeceksin
Kuru fasulye Nohut bulgur pilavı çok Yemeyeceksin
Şeker kullanmayacaksanız her yemekten az az yiyeceksin
Birde hareketli olacaksin

günde bir porsiyon mevsim meyvesine izin var .... ama diyorki kilonuz çok fazlaysa bir süre meyve de yemeyin diyor.... valla bende unutmaya başladım kitabını tekrar okuyacam.... ama ben yaptığımda hatırlarsın uzun süre meyve yemememiştim nar krizimden hatırla :)))

Karatay kitabı dükan kitabı hepsi var bende de

Gunaydiiinn gunaydiinn ben geldimm.. ceneniz dusmus gene.. su regli bitsin bakicam bi hafta ne kadar kilo veriyom diye.veremezsem anlicam ki durdu benim vermem tatilden döneli 1ay oldu hastalikti yoldu derken kac haftadir sabitlerdeyim kacamak yapmama rağmen.. en az 3kilo vermis olmam gerekiyodu simdiye takigim bu ara tartiya.. ben de yeni diyetler bakabilirim kendime

Evet hoşgeldin bir vücudunu sasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunku

Evet hoşgeldin bir vücudunu sasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunku

3 hafta aynı kiloysa bende aynı fikirdeyim, bi şoklama lazım sana, ama önce rahatlayabildin mi bugüne onu söyle, bi de regl şişkinliğin var mı acaba o geçsin bi?

Gunaydın hanımlaar

Ben ekmegin siskinlik yaptıgına inanıyorum kesinlikle, iste bunlar hep gluten diyorum, glutene takmıs bi insan olarak
Tamam hadi cezanı yapmıs sayalım :)
morordek cnm. Ben dun ki menu hic yazmim sen direk cezalari bas kacirdim biraz degil ö...z gibi baya baya yedim. Ne versen kabuldur...
Bir kaçak daha gelmiş
Sen de o zaman Leslie 3 mil ve 300 zıplama yap bugun bakalım
Canım senin kilo vermen durmus olabilir cidden cunku baya baya verdin. Metabolizmayı şaşırtabilirsin bence de

Bu arada Dukan vs. Karatay muhabbeti dönmüs baya, ben de fikrimi belirtmek isterim :)
Acıkcası ben de Karatay'ın daha sürdürülebilir olduguna inanıyorum. Bi kere kadın Türk toplumuna göre bi beslenme tarzı öneriyor ve yasakladıgı seylerin gercekten hicbir faydası yok. Ekmegi kesin diyor cunku bugdayın genetigiyle oynadılar, artık bize yarardan cok zararı var. Meyveyi komple yasaklaması kilosu yüksek olanlar icin bence makul bir sey cunku onlar da sırf şeker. Ama ideal kilolardayken meyve gün icinde tüketilebilir bence. Doğal yagları yasaklamıyor zeytinyagı, tereyagı vs gibi ki bence de yasaklanmamalı onlar zaten, vucudun yapı taşlarından biri yani yaglar. Velhasıl kelam ben de Karataycı sayılırım :)
Bu arada Dukan yapanlara da tabi ki saygım var ama cogu arkadasım Dukan'ı bir yasam tarzı olarak sürdürmekte zorlandıklarından bahsetmislerdi. Sürekli o şekilde beslenmeyi göze alan birisi zaten kilolarını da geri almaz büyük ihtimalle :)

Aynen bi kendimi kontrol etmem lazim..

3 hafta aynı kiloysa bende aynı fikirdeyim, bi şoklama lazım sana, ama önce rahatlayabildin mi bugüne onu söyle, bi de regl şişkinliğin var mı acaba o geçsin bi?
Ya kizlar biliyo tatilden donerken hastaydim midem bozulmuştu,sonra grip oldum simdi regli oldum onlar da etkilemiş olabilir. Bi kendime geleyim 1hafta daha vericem kendime.bu hafta aynen devam etmeyi dusunuyorum.
Bugun daha iyiyim insan icine cikabildim en azindan. Ama yine var agrim
Canım senin kilo vermen durmus olabilir cidden cunku baya baya verdin. Metabolizmayı şaşırtabilirsin bence de
Nasil sasirtsam pasta börek mi yesem az

çevremdeki başarı hikayeleriyle başladım ben dukana, genel olarak diyetini güzel yapan ama 0 kaçamak birebir uygulama sonucu 300-500 gr verdiğimi görünce motivasyonum düşüyor ve bırakıyordum genelde. belki de sağlıklı olanı o ama benim o kadar beklemeye sabrım yok sanırım..

dukanı da hiç kusura bakmasınlar hayat felsefesi yapamıcam sanırım ama ideal kiloya inince güzellikleri var ondan katlanabilirim mesela ödül öğünleri, günde 1 porsiyon meyve falan, yeniden kilo almamak için katlanılabilir hale geliyor.

bu arada vücut 21 günde şekeri unuturmuş falan diyorlar ya, neredeyse 1 ayı geçkindir hiç çikolata tatlı falan yemedim (nadiren zero vs hariç) ama aklımdan hiç çikolata ve nutella çıkmıyo benim için hiiiç geçerli değil sanırım bu unutma..

Evet sanırım zaten o da aşama aşama sürekli devam ettirme kısmında biraz daha esnek ama cok da detaylı bilmiyorum :) Tamamen uyamasan da insallah geri almazsın ne diyeyim :)

Seker hakkında da aklından cıkmıyor olabilir ama emin ol ki agzına cikolata atsan ne kadar tatlı gelecektir sana :) Ben şekeri tamamen kesmedigim halde eskiden cok sevdigim bazı seyler cok sekerli gelmeye başlamıstı ve artık eskisi kadar tadının hoş gelmedigini fark etmistim. Bence sende de büyük ihtimal öyle olur :)

Evet hoşgeldin bir vücudunusasirtip geri eski düzene de diyebilirsiniz öylede bayag vermissin cunku
Donebilirsin bu telefon beni oldurecek
21 günde şeker değilde ekmek unutuluyor şekerde bZi zararlılar gibi bağımlılık yapiyo bünyeye herkes kolay birakamayabilir

okuda ara ara paylaş bilgileri bende yok kitabı:)
heee evet sana şok diyet lazım birde bir gün serbest gün yap bak nasıl düzeltirsin meto yu
bende inandım dün sabahtan beri yemiyorum şişkin hissetmiyorum kendimi tokum ama şiş değilmişim gibi:)
hiç tamamen kesmemiştim işin garibi ekmek yemedende oluyormuş...
bencede karatay daha sürdürebilir ve dediğin gibi bize hitap eden bir diyet tarzı sabah tereyağında 3 yumurta kim hayır derki
he kuymak ye kuymak nasıl şaşırırsın tartıdaki rakama hemde

kızlar selam bu sabah ani bir kararla 2. üniversite okumaya karar verdim sabahtan beri onunla uğraştım canım çıktı ama kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım şimdi geç.mişi de okudum geldim
dün menümü yazamamıştım ama diyeti,syenin listesine harfiyen uydum
spor olarak da 25 dk yürüyüş diyebiliriz akşambaşlayan migren ağrısı az önce tam olmasa da biraz rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…