- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.861
Aaa hayırlı olsun kaptanım :) Acıkogretim falan mı yoksa normal üniversite mi?kızlar selam bu sabah ani bir kararla 2. üniversite okumaya karar verdim sabahtan beri onunla uğraştım canım çıktı ama kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım şimdi geç.mişi de okudum geldim
dün menümü yazamamıştım ama diyeti,syenin listesine harfiyen uydum
spor olarak da 25 dk yürüyüş diyebiliriz akşambaşlayan migren ağrısı az önce tam olmasa da biraz rahatladı
ay evet insanın ağzında çamur gibi bir tat oluyor şekeri uzun süre bırakıp yediği zaman..Evet sanırım zaten o da aşama aşama sürekli devam ettirme kısmında biraz daha esnek ama cok da detaylı bilmiyorum :) Tamamen uyamasan da insallah geri almazsın ne diyeyim :)
Seker hakkında da aklından cıkmıyor olabilir ama emin ol ki agzına cikolata atsan ne kadar tatlı gelecektir sana :) Ben şekeri tamamen kesmedigim halde eskiden cok sevdigim bazı seyler cok sekerli gelmeye başlamıstı ve artık eskisi kadar tadının hoş gelmedigini fark etmistim. Bence sende de büyük ihtimal öyle olur :)
valla hayranım sana kaptanım hayırlı olsun bakalım başarılar...kızlar selam bu sabah ani bir kararla 2. üniversite okumaya karar verdim sabahtan beri onunla uğraştım canım çıktı ama kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım şimdi geç.mişi de okudum geldim
dün menümü yazamamıştım ama diyeti,syenin listesine harfiyen uydum
spor olarak da 25 dk yürüyüş diyebiliriz akşambaşlayan migren ağrısı az önce tam olmasa da biraz rahatladı
Aynen katılıyorummorordek cnm. Ben dun ki menu hic yazmim sen direk cezalari bas kacirdim biraz degil ö...z gibi baya baya yedim. Ne versen kabuldur...
hee bir karatay eksiktiEvet bence de ekmeksiz yaşanabilir :)
Hadi bakalım bi de Karatay dene ne olacak :)
Gecen ay annemin yanındayken misafir gelmisti, orta Türk kahvesi yaptım, hadi dedim ben de iceyim sade yapmaya üsendigimden. Aman Allahım! Şekerli su iciyormusum gibi geldi, tadı cok kötüydüay evet insanın ağzında çamur gibi bir tat oluyor şekeri uzun süre bırakıp yediği zaman..
okuda ara ara paylaş bilgileri bende yok kitabı:)
heee evet sana şok diyet lazım birde bir gün serbest gün yap bak nasıl düzeltirsin meto yu
bende inandım dün sabahtan beri yemiyorum şişkin hissetmiyorum kendimi tokum ama şiş değilmişim gibi:)
hiç tamamen kesmemiştim işin garibi ekmek yemedende oluyormuş...
bencede karatay daha sürdürebilir ve dediğin gibi bize hitap eden bir diyet tarzı sabah tereyağında 3 yumurta kim hayır derki
he kuymak ye kuymak nasıl şaşırırsın tartıdaki rakama hemde
Ya ama cidden sopalayacagım artık seni!Aynen katılıyorumToparlanamadım gitti kendime sinir oluyorum Dün annem de gitti, artık kız arkadaşımla kalcaz yine evde.
Az önce maydanoz kürü yaptım da, bu maydanozları robot tam çekmedi sinir oldum.
geç bacım geç belki karatay teyzem kurtarır benitamam sana özet geçerim :)
tamam yiyip yiyip maydanoz kürü ne işe yarıyacakki canım önemli olan dikkatli yemek o kürleri destek olarak kullanmak ...Aynen katılıyorumToparlanamadım gitti kendime sinir oluyorum Dün annem de gitti, artık kız arkadaşımla kalcaz yine evde.
Az önce maydanoz kürü yaptım da, bu maydanozları robot tam çekmedi sinir oldum.
Bu hafta hariç hiç artı geldiğimi hatırlamıyorum, siz bilirsiniz tabiiYa ama cidden sopalayacagım artık seni!
Valla toparlandın toparlandın, yoksa listeden izne ayıralım yani seni sürekli artı geleceksen... Takım ortalamasını kötü etkileyeceksin.
Yok kilo için değil, karaciğer yağlanması için. uyanında hala uykulu olmak gibi belirtileri varmış bende var gibi sanki. o yüzden bi denicemtamam yiyip yiyip maydanoz kürü ne işe yarıyacakki canım önemli olan dikkatli yemek o kürleri destek olarak kullanmak ...
Bu haftanın başından beri +3'te olmana ragmen halen düzene sokamadın. Ki o kadar şey söylüyoruz, spor yap diye ceza yazıyoruz onları bile yapmıyorsun. Menü yaz diyorum yazmıyorsun. Bunlar da takım kuralları. Dogal olarak eksiye düseceginden de ümidim azalıyor. Ben ne yapacagımı sasırdım sahsen.Bu hafta hariç hiç artı geldiğimi hatırlamıyorum, siz bilirsiniz tabii
Bendede var betüş karatayın kitabı dukan kitabı kızzzz bide ben bunları alıcam diye teee buralarda ne çekdimmmm beeetamam sana özet geçerim :)
bak canım ne dicem kafana göre teşhis koyma sabah uyanınca yapıcak işlerini yapmak istemeyenler uyanmak istemezlermiş psikolojik olarak ..Yok kilo için değil, karaciğer yağlanması için. uyanında hala uykulu olmak gibi belirtileri varmış bende var gibi sanki. o yüzden bi denicem
Ben 80 kiloya yaklaştığımda gögüs altımda ağrıyla birlikde şişmede oluyordu doktora gittim gaz sancısı dedi yolladı bu sürekli devam edince başka doktora gittim oda test istedi ve test sonuçlarımla başka doktora sevk ettiYok kilo için değil, karaciğer yağlanması için. uyanında hala uykulu olmak gibi belirtileri varmış bende var gibi sanki. o yüzden bi denicem
hahah evet canlı yayında sunucalara falan da kızıyor tatlı bi kadın ama samimi yapmacık değil bence ...Bendede var betüş karatayın kitabı dukan kitabı kızzzz bide ben bunları alıcam diye teee buralarda ne çekdimmmm beeetürk kitapçısı aradım kaç bölgede sonra buldum aynı böyleydim tek solukda okumuşdum ikisinide ikisini yapıp kilo verip aynı hızda geri almış biriyim dukan et üzerine çok sıkıcı karatay güzel bizim mutfağımızdan sonuçda yalnız kadın korkutucu kankimmm onu yemeyin bunu yemeyin şu olursunuz benim yediklerimi söylesem kadına direk kansersin yakındada ölcen der en iyisi at kendini bi yerden acı çekmezsin diye reçete yazar kızzzz
tatilden kilo almadan mı döndün yoksaBen 80 kiloya yaklaştığımda gögüs altımda ağrıyla birlikde şişmede oluyordu doktora gittim gaz sancısı dedi yolladı bu sürekli devam edince başka doktora gittim oda test istedi ve test sonuçlarımla başka doktora sevk ettisonuç karaciğer yağlanması çıkdı bu 1 yıl devam etti ve sürede doktoru hep gördüm sonra kilo verince ağrımda geçti ve doktor test ve ultroson sonuçlarına bakıp yağlanma kalkmış böyle devam et aferin sana dedi eğer böyle daha çok kilo almaya devam etseydi sadece ciğerinin yağlanmasıyla değil çoğu hastalığıda beraberinde getircekdin dedi
Ayyyy bende çok nadir yaparım af edersiniz evi b....k götürür ben hafta sonu eşim eve girer girmez ayyy çokkkk hastayım aşkımmm oram buram ağrıyor derim sankiii anam babam niye panikliyorsam artıkkkbak canım ne dicem kafana göre teşhis koyma sabah uyanınca yapıcak işlerini yapmak istemeyenler uyanmak istemezlermiş psikolojik olarak ..
okula gitmek istemiyorsan ondan da olabilir...
açıköğretim canım bakalım becerebilecekmiyim arkadaşların gazına geldim bendeAaa hayırlı olsun kaptanım :) Acıkogretim falan mı yoksa normal üniversite mi?
valla hayranım sana kaptanım hayırlı olsun bakalım başarılar...
valla nilgün cüm okumanın yaşı yokmuş bak 45 yaşına girerken 2. üniversiteye başlıyorum hemde seneler önce mühendislik okuduğum halde tamamen sözel bir alanda umarım beceririmYa ama cidden sopalayacagım artık seni!
Valla toparlandın toparlandın, yoksa listeden izne ayıralım yani seni sürekli artı geleceksen... Takım ortalamasını kötü etkileyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?