Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa hayırlı olsun kaptanım :) Acıkogretim falan mı yoksa normal üniversite mi?

ay evet insanın ağzında çamur gibi bir tat oluyor şekeri uzun süre bırakıp yediği zaman..

valla hayranım sana kaptanım hayırlı olsun bakalım başarılar...

morordek cnm. Ben dun ki menu hic yazmim sen direk cezalari bas kacirdim biraz degil ö...z gibi baya baya yedim. Ne versen kabuldur...
Aynen katılıyorum Toparlanamadım gitti kendime sinir oluyorum Dün annem de gitti, artık kız arkadaşımla kalcaz yine evde.
Az önce maydanoz kürü yaptım da, bu maydanozları robot tam çekmedi sinir oldum.

ay evet insanın ağzında çamur gibi bir tat oluyor şekeri uzun süre bırakıp yediği zaman..
Gecen ay annemin yanındayken misafir gelmisti, orta Türk kahvesi yaptım, hadi dedim ben de iceyim sade yapmaya üsendigimden. Aman Allahım! Şekerli su iciyormusum gibi geldi, tadı cok kötüydü

tamam sana özet geçerim :)

Aynen katılıyorum Toparlanamadım gitti kendime sinir oluyorum Dün annem de gitti, artık kız arkadaşımla kalcaz yine evde.
Ya ama cidden sopalayacagım artık seni!
Valla toparlandın toparlandın, yoksa listeden izne ayıralım yani seni sürekli artı geleceksen... Takım ortalamasını kötü etkileyeceksin.

tamam yiyip yiyip maydanoz kürü ne işe yarıyacakki canım önemli olan dikkatli yemek o kürleri destek olarak kullanmak ...

tamam yiyip yiyip maydanoz kürü ne işe yarıyacakki canım önemli olan dikkatli yemek o kürleri destek olarak kullanmak ...
Yok kilo için değil, karaciğer yağlanması için. uyanında hala uykulu olmak gibi belirtileri varmış bende var gibi sanki. o yüzden bi denicem

Bu hafta hariç hiç artı geldiğimi hatırlamıyorum, siz bilirsiniz tabii
Bu haftanın başından beri +3'te olmana ragmen halen düzene sokamadın. Ki o kadar şey söylüyoruz, spor yap diye ceza yazıyoruz onları bile yapmıyorsun. Menü yaz diyorum yazmıyorsun. Bunlar da takım kuralları. Dogal olarak eksiye düseceginden de ümidim azalıyor. Ben ne yapacagımı sasırdım sahsen.

tamam sana özet geçerim :)
Bendede var betüş karatayın kitabı dukan kitabı kızzzz bide ben bunları alıcam diye teee buralarda ne çekdimmmm beeetürk kitapçısı aradım kaç bölgede sonra buldum aynı böyleydim tek solukda okumuşdum ikisinide ikisini yapıp kilo verip aynı hızda geri almış biriyimdukan et üzerine çok sıkıcı karatay güzel bizim mutfağımızdan sonuçdayalnız kadın korkutucu kankimmm onu yemeyin bunu yemeyin şu olursunuz benim yediklerimi söylesem kadına direk kansersin yakındada ölcen deren iyisi at kendini bi yerden acı çekmezsin diye reçete yazar kızzzz

Yok kilo için değil, karaciğer yağlanması için. uyanında hala uykulu olmak gibi belirtileri varmış bende var gibi sanki. o yüzden bi denicem
bak canım ne dicem kafana göre teşhis koyma sabah uyanınca yapıcak işlerini yapmak istemeyenler uyanmak istemezlermiş psikolojik olarak ..
okula gitmek istemiyorsan ondan da olabilir...

Ben 80 kiloya yaklaştığımda gögüs altımda ağrıyla birlikde şişmede oluyordu doktora gittim gaz sancısı dedi yolladı bu sürekli devam edince başka doktora gittim oda test istedi ve test sonuçlarımla başka doktora sevk etti sonuç karaciğer yağlanması çıkdıbu 1 yıl devam etti ve sürede doktoru hep gördüm sonra kilo verince ağrımda geçtive doktor test ve ultroson sonuçlarına bakıp yağlanma kalkmış böyle devam et aferin sana dedi eğer böyle daha çok kilo almaya devam etseydi sadece ciğerinin yağlanmasıyla değil çoğu hastalığıda beraberinde getircekdin dedi

hahah evet canlı yayında sunucalara falan da kızıyor tatlı bi kadın ama samimi yapmacık değil bence ...
eee neler yaptın görüşemedik ben gittim sen gelmişsin yeni işinde hayırlı olsun o bilmiş kızın bıdık ne yapıyo ne yapıyo ....

tatilden kilo almadan mı döndün yoksa

bak canım ne dicem kafana göre teşhis koyma sabah uyanınca yapıcak işlerini yapmak istemeyenler uyanmak istemezlermiş psikolojik olarak ..
okula gitmek istemiyorsan ondan da olabilir...
Ayyyy bende çok nadir yaparım af edersiniz evi b....k götürür ben hafta sonu eşim eve girer girmez ayyy çokkkk hastayım aşkımmm oram buram ağrıyor derim sankiii anam babam niye panikliyorsam artıkkkhakikattende 3 kez tekrarlayınca biyerlerim ağrıyor hissediyorum komikkk ama gerçekkkk insan kendini hasta hissediyor psikolojik olarak

Aaa hayırlı olsun kaptanım :) Acıkogretim falan mı yoksa normal üniversite mi?
açıköğretim canım bakalım becerebilecekmiyim arkadaşların gazına geldim bende
valla hayranım sana kaptanım hayırlı olsun bakalım başarılar...

Ya ama cidden sopalayacagım artık seni!
Valla toparlandın toparlandın, yoksa listeden izne ayıralım yani seni sürekli artı geleceksen... Takım ortalamasını kötü etkileyeceksin.
valla nilgün cüm okumanın yaşı yokmuş bak 45 yaşına girerken 2. üniversiteye başlıyorum hemde seneler önce mühendislik okuduğum halde tamamen sözel bir alanda umarım beceririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…