Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatilden kilo almadan mı döndün yoksa
Yuuuukkkk kızzz alıp geldim yaaa en son 68.500 olmuşdum galiba tahminimce tatilden döndüm tartıldım 72 kiloyum ertesi sabah 70 kiloydum sanırsam çiftlik tavuğu gibi oturduğumuz yerden soğuk suları iç yemekleri ye hareket etmediğimizden uçakda şişmişimondan sonrada tartılmadım çok erken çıkıyorum evden havada soğuk pijamaları değiştirirken üşeniyorum çıkar üstünü tartıl zorrr geliyor kuşum yaz gelince tartılırım

kaptanım herşeyden önce annesin mesleğin var çalışıyosun evlisin ev hanımısın 45 yaşındasın okumanın yaşı yok tabi kide bence yapabilirsiniz kaldıki bu kadar meşgul olduğunuz halde zaman yaratıp denemek bile başarı bence

burdada serinledi havalar kış geliyor ben ben seviyorum kışı ama ev sıcacık olacak çay elinde ohh mis içerden her yer karanlık ayy benim ruhum yaşlı ayollll
londra gibi yağışlı kasvetli havalarda yaşayacak kadınmışımda balıkesire düşmüşüm

Gecen ay annemin yanındayken misafir gelmisti, orta Türk kahvesi yaptım, hadi dedim ben de iceyim sade yapmaya üsendigimden. Aman Allahım! Şekerli su iciyormusum gibi geldi, tadı cok kötüydü

onu bende yaşıyorum ya, az şekerliyi bile içemiyorum artık, ama nutella ayrı sanki ne bilim

tamam sana özet geçerim :)

ay bize de özet geç bize de :)

medusa38 ikinizde yeniden okuyun kitapları notlar yazın bize, motive edin takımı

öyle çok zalım hatun :))

valla nilgün cüm okumanın yaşı yokmuş bak 45 yaşına girerken 2. üniversiteye başlıyorum hemde seneler önce mühendislik okuduğum halde tamamen sözel bir alanda umarım beceririm

ne güzel bi azim, hayırlı olsun, bende çok istiyorum aslında ama sanırım hadi diyecek arkadaşım yok, biri gidelim dese yapcam da..

Yaparsın kaptanım, hangi bölüme başladın?

Neler yapayım tatlım kendimi çalışmaya verdim kenardaki paralar suyunu çekinceallahdan hem başvurdum sınava girdim yazılı sözlü geçtim aldılarevet karatay aslında bizim annelerimiz yaşamından bahsediyor kuzumda artık o devirmi kaldı köy dediğimiz yerler bile binalarla fabrikalarla doldunerde bulacaz hele ben burda imkanı yok bulamamtürk marketine geliyor sivri biberde sevinçden uçuyoruzbide ne pahalı elmas değerinde kilosuo hariç herşey hormonlu karatay kitabından sonra hormonlu ye zayıf kal kitabı arayacağımbenim bilmiş kız hanımıda bakıcıya bırakdım dün evde ne var ne yok anlatmış bide küçük secdadesini koymuş çantasına alırken kadın verdi unutmuş orda ayy bunuda getirmiş benim aşkım ara ara namaz kılar fındığım derdemez yuuuuuukkkk ben hiç namaz kılmam yalancı anne dedieee babanla ben kılarken sende kılıyorsun yaaa dedim trencilik oynuyom ben dedirezil oldummm

Bencede yaparsın toplight üniversitenin hızlandırılmış ingilizce bölümüne giderken 60-65-70 arası ne insanlar geliyordu hedefiniz ne diye sorduğunda öğretmen ben garip garip bana yetecek kadar ingilizce öğrenip iş bulmak diyordum onlar ne diyordu bankacı tercüman mühendis olmak istiyoruzbende içimden eeeeneeeemmm yarınlarının garantisi yok hayaller avrupa gidin müslüman olunda bariii iki duayla gidin öbür tarafa sonra nemiiii oldu gerçekdende ikisi bankada çalışıyor o yaşdan sonra biride yardım kuruluşunda çalışıyor ingilizceyide söktüler istedikden sonra oluyor gerçekden bak ben bile bana yetecek ingilizce dedim o kafayla çıkdığım yoldan kaç bölüm bitirerek döndüm yeterkii isteyin yaşın önemi yok

çok bilmiş kızın anacım anasına çekmiş demek ki

bakalım bi heves geldi nilgün cüm inş beceririm
ne güzel bi azim, hayırlı olsun, bende çok istiyorum aslında ama sanırım hadi diyecek arkadaşım yok, biri gidelim dese yapcam da..
bugün son günmüş niyetin varsa hemen koş
canım adalet yüksek okulu güyaa bunu bitirip hukuk a dikey geçiş yapacam emekliliğimde de mühendislik değil avukatlık yapacam
çok güldüm uyaaa trencilik mi oynuyormuş
inşallah tatlım bakalım bende bi heves başladım

çok bilmiş kızın anacım anasına çekmiş demek ki
Yokkkk kızzzz bana çekmemiş zaaarrr ben hayatta evin sırlarını vermezdimmesela annem babamla tartışırdı annem evi terk etmiş süsü verir gömme dolaba valizini ayakkabılarını alır saklanırdı bizde üzgün rolüüü yapardık ablam ve kardeşlerimizle güya annem terk etmiş bizi babam diğerlerine inanmaz en çok beni sıkıltırırdıda tek kelime etmezdim ne diyon sen ömrümü yerdi ömrümü sonra rahmetli anneannem ara ara kızım mutlumu mutsuzmu diye ağzımı arardı evde fırtına kopsa bile ben tozpembe anlatırdım küçüçük çoçukdum bidebizimkide ayrıntısına kadar evin sırlarını anlatıyorüstüne üstelik beni yalancı çıkarıyorolmadı bu çoçuk yenidenmi başka yapsamheee bide unutmadan evde olanlar evde kalır başka yerde anlatılmaz diye başladım anlatmayabittimi anne dedi dinledikden sonra bitti dedim okey şimdi ben konuşcam dedi veee siz zaten boşanınca herkes duycak naberrrr dedi odasına gitti

canım adalet yüksek okulu güyaa bunu bitirip hukuk a dikey geçiş yapacam emekliliğimde de mühendislik değil avukatlık yapacam
Oooo baya iyi dusunmussun kaptanim ben de oyle hobi olarak basladin sanmistim :) hadi bakalim insallah gerceklestirirsin, bu ulkenin senin gibi avukatlara ihtiyaci var :)

abbooooo bak sen şuna... bilmiş sıpa... konuşsun anlatsın siz de tartışmayın :)

İlla boşayacak sın adamı yani... Betuş kız şuna adam bulunmuyor diye....

abbooooo bak sen şuna... bilmiş sıpa... konuşsun anlatsın siz de tartışmayın :)
Anlatsında herşey anlatılmazkiii betüşüm helekiii burda bit dersin öküz anlarlar afedersin sadece bizi anlatsa neyse gitmiş türkiyedeki tüm eş dost akrabalarıda anlatmış kadın altdan altdan ağız arıyor bizimki ne ekşınlıııı anlattıysa artıkyarında diyor dedemle babaannemi anlatıcam sakın dedim bananee bananeee dedi sonra oturdum anlattım örnekledim insanları üzeceğinide anlattım şimdilik söz verdi bakalım

yerim ben onu yaşı kaç ki....

ayy bak sen cadı yaaa yaaa
Oooo baya iyi dusunmussun kaptanim ben de oyle hobi olarak basladin sanmistim :) hadi bakalim insallah gerceklestirirsin, bu ulkenin senin gibi avukatlara ihtiyaci var :)
bakalım kaç zamandır niyetleniyordum da işin doğrusu hep ihmal ediyordum sabah bir arkadaş geldi hadi beraber yapalım başvuruyu deyince aşka geldim ama diploma yı evde bulma süreci beni perişa etti işyerinden verdikleri fotokopiyi kabul etmediler taksi ile eve git diplomayı bul getir bu sefer fotokopimiz arızalı fotokopi çektirin dediler bi de bir kalabalık tam 12 de kayıt yaptırabildim
yaa kızlar açıköğretimde okuyanlar öğrencilerin tüm haklarını kullanıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…