Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlla boşayacak sın adamı yani... Betuş kız şuna adam bulunmuyor diye....
Yok kız boşamıyoz yaaa ihalesi adamın gene bana kaldı yaaatürkiyedeyken boşanmaya kadar gittik yaaa onları anlatıyor cadııııı aman betüş bulamıyor kocaaa benim liseden arkadaşım 4 çoçukla bulmuş polisi yakında evlenceklerbide adam hiç evlenmemiş sonra yine 4 çoçukla başka arkadaşım tarih öğretmeniyle evlendi şimdi bu adamdanda 3 çoçuğu varsonracığıma yine 2 çoçukla başka bir tanıdığım eski iş yerinden yine bekar kariyer sahibi biriyle evlendi hepside türkbetüş bulamıyor neden anlamıyorum hiçççç anlamıyorum

ne güzel kaptanım bende okuyorum açık öğretim işletme 4. Sınıfım bu sene.. bizim kayıtlar haftaya oğluma hamileyken başladım 4 yaşında oglusum inşallah bu sene bitecek okul um

çocuk işte canim ne diyeceğini hiç bilemezsin

ayy kuzum etkilenmiş demekki[/QUOTE]

evet aynı hakların var paso bile alabiliyosun :))) gerçi şoförler çok pis bakıyor ama olsun :))

olmıcak böyle ben intihar etmeye gidiyom :)) ama bir de şöyle bakmak lazım 4 çocuklu hatun evi çekip çevirmeyi bilen hatundur... artık kitabını yazcak seviyeye gelmiştir ben daha çorba yapamıyorum :)))

Akıl :60 yaşamış görmüş
Mesleği:mahallenin muhtarıaynı zamanda ekstrada olarak ayaklı gazete

5 yaş için aşırı bilgi yüklü maşallah.... :)))

yok anacım yok 4 çocukla koca buluyosa birde bekar vardır onun başka mahretleri öyle ev çekip çevirme ile olmaz

[/QUOTE]
canım maşallah sana da bu arada hayırdır neden izin istiyorsun 2 ayın dolmuşmuydu dolmadıysa izne ayrılamıyorsun

oo iyi imiş o zaman gerçi pek otobüse falan binmem ama olsun öğrencilik iyidir

bugün son günmüş niyetin varsa hemen koş

ay hiç gücüm yok ki valla koşturmaya, bi de aynen diplomamı nerden bulucam şimdi, anneme gitmem falan lazım, annem evde yok vs. bi kaç gün daha olsa dicem de bahane üretiyorum şu an.

bu arada bayaa bildiğin öğrencisin kaptanım artık her yerde öğrenci indirimi var mı diye sorma vakti

olmıcak böyle ben intihar etmeye gidiyom :)) ama bir de şöyle bakmak lazım 4 çocuklu hatun evi çekip çevirmeyi bilen hatundur... artık kitabını yazcak seviyeye gelmiştir ben daha çorba yapamıyorum :)))

amaaan evli olup mutsuz olmaktansa bekarlığın tadını çıkar be, evlenince hiç gelmicek o günler bi dahaaa. ay kıza evlilik çoook güzelmiş gibi söylüyosunuz, bence bekarlık daha güzeldi, olmadı hep sevgili kalabilirdik mesela

Şimdiki aklım olsaydı bende evlenmedim bekarlık güzeldi birinin gazına geldik evlendikten

ben diyorumda kızıyo bu hanımlar bana ....
canım inanki kocamda çok iyidir her dediğimi yapar ama olsun bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler..
ne demişler asıl evlenen evde kalır bekar olan gezer tozar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…