- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.901
Yok kız boşamıyoz yaaa ihalesi adamın gene bana kaldı yaaaİlla boşayacak sın adamı yani... Betuş kız şuna adam bulunmuyor diye....
ne güzel kaptanım bende okuyorum açık öğretim işletme 4. Sınıfım bu sene.. bizim kayıtlar haftaya oğluma hamileyken başladım 4 yaşında oglusum inşallah bu sene bitecek okul umaçıköğretim canım bakalım becerebilecekmiyim arkadaşların gazına geldim bende
valla nilgün cüm okumanın yaşı yokmuş bak 45 yaşına girerken 2. üniversiteye başlıyorum hemde seneler önce mühendislik okuduğum halde tamamen sözel bir alanda umarım beceririm
çocuk işte canim ne diyeceğini hiç bilemezsinNeler yapayım tatlım kendimi çalışmaya verdimkenardaki paralar suyunu çekince allahdan hem başvurdum sınava girdim yazılı sözlü geçtim aldılar evet karatay aslında bizim annelerimiz yaşamından bahsediyor kuzumda artık o devirmi kaldı köy dediğimiz yerler bile binalarla fabrikalarla doldu nerde bulacaz hele ben burda imkanı yok bulamam türk marketine geliyor sivri biberde sevinçden uçuyoruz bide ne pahalı elmas değerinde kilosu o hariç herşey hormonlu karatay kitabından sonra hormonlu ye zayıf kal kitabı arayacağım benim bilmiş kız hanımıda bakıcıya bırakdım dün evde ne var ne yok anlatmış bide küçük secdadesini koymuş çantasına alırken kadın verdi unutmuş orda ayy bunuda getirmiş benim aşkım ara ara namaz kılar fındığım derdemez yuuuuuukkkk ben hiç namaz kılmam yalancı anne dedi eee babanla ben kılarken sende kılıyorsun yaaa dedim trencilik oynuyom ben dedi rezil oldummm
ayy kuzum etkilenmiş demekki[/QUOTE]Yokkkk kızzzz bana çekmemiş zaaarrr ben hayatta evin sırlarını vermezdimmesela annem babamla tartışırdı annem evi terk etmiş süsü verir gömme dolaba valizini ayakkabılarını alır saklanırdı bizde üzgün rolüüü yapardık ablam ve kardeşlerimizle güya annem terk etmiş bizi babam diğerlerine inanmaz en çok beni sıkıltırırdıda tek kelime etmezdim ne diyon sen ömrümü yerdi ömrümü sonra rahmetli anneannem ara ara kızım mutlumu mutsuzmu diye ağzımı arardı evde fırtına kopsa bile ben tozpembe anlatırdım küçüçük çoçukdum bide bizimkide ayrıntısına kadar evin sırlarını anlatıyor üstüne üstelik beni yalancı çıkarıyor olmadı bu çoçuk yenidenmi başka yapsam heee bide unutmadan evde olanlar evde kalır başka yerde anlatılmaz diye başladım anlatmaya bittimi anne dedi dinledikden sonra bitti dedim okey şimdi ben konuşcam dedi veee siz zaten boşanınca herkes duycak naberrrr dedi odasına gitti
neden hayırdır canım...morordek cim beni izne ayırabilir misiniz canım
ayy bak sen cadı yaaa yaaa
bakalım kaç zamandır niyetleniyordum da işin doğrusu hep ihmal ediyordum sabah bir arkadaş geldi hadi beraber yapalım başvuruyu deyince aşka geldim ama diploma yı evde bulma süreci beni perişa etti işyerinden verdikleri fotokopiyi kabul etmediler taksi ile eve git diplomayı bul getir bu sefer fotokopimiz arızalı fotokopi çektirin dediler bi de bir kalabalık tam 12 de kayıt yaptırabildim
yaa kızlar açıköğretimde okuyanlar öğrencilerin tüm haklarını kullanıyor mu
Yok kız boşamıyoz yaaa ihalesi adamın gene bana kaldı yaaatürkiyedeyken boşanmaya kadar gittik yaaa onları anlatıyor cadııııı aman betüş bulamıyor kocaaa benim liseden arkadaşım 4 çoçukla bulmuş polisi yakında evlencekler bide adam hiç evlenmemiş sonra yine 4 çoçukla başka arkadaşım tarih öğretmeniyle evlendi şimdi bu adamdanda 3 çoçuğu var sonracığıma yine 2 çoçukla başka bir tanıdığım eski iş yerinden yine bekar kariyer sahibi biriyle evlendi hepside türk betüş bulamıyor neden anlamıyorum hiçççç anlamıyorum
Akıl :60 yaşamış görmüş
Mesleği:mahallenin muhtarıaynı zamanda ekstrada olarak ayaklı gazete
yok anacım yok 4 çocukla koca buluyosa birde bekar vardır onun başka mahretleri öyle ev çekip çevirme ile olmazevet aynı hakların var paso bile alabiliyosun :))) gerçi şoförler çok pis bakıyor ama olsun :))
olmıcak böyle ben intihar etmeye gidiyom :)) ama bir de şöyle bakmak lazım 4 çocuklu hatun evi çekip çevirmeyi bilen hatundur... artık kitabını yazcak seviyeye gelmiştir ben daha çorba yapamıyorum :)))
5 yaş için aşırı bilgi yüklü maşallah.... :)))
İlla boşayacak sın adamı yani... Betuş kız şuna adam bulunmuyor diye....
yok anacım yok 4 çocukla koca buluyosa birde bekar vardır onun başka mahretleri öyle ev çekip çevirme ile olmaz
evliyken çocuk kolay kızım...o kadar maharet olmasa 4 çocuk olur muydu :)))
[/QUOTE]ne güzel kaptanım bende okuyorum açık öğretim işletme 4. Sınıfım bu sene.. bizim kayıtlar haftaya oğluma hamileyken başladım 4 yaşında oglusum inşallah bu sene bitecek okul um
çocuk işte canim ne diyeceğini hiç bilemezsin
ayy kuzum etkilenmiş demekki
evliyken çocuk kolay kızım...
maharet 4 çocukla bekar koca bulmakta .. asıl beceri
oo iyi imiş o zaman gerçi pek otobüse falan binmem ama olsun öğrencilik iyidirevet aynı hakların var paso bile alabiliyosun :))) gerçi şoförler çok pis bakıyor ama olsun :))
olmıcak böyle ben intihar etmeye gidiyom :)) ama bir de şöyle bakmak lazım 4 çocuklu hatun evi çekip çevirmeyi bilen hatundur... artık kitabını yazcak seviyeye gelmiştir ben daha çorba yapamıyorum :)))
5 yaş için aşırı bilgi yüklü maşallah.... :)))
heehh doğru tespit o kadın yaşam koçu oluncada koca bulamazsan atmak lazım seni boğazdano ablayla beni tanıştırın yaşam koçum olsun :)))
bugün son günmüş niyetin varsa hemen koş
morordek cim beni izne ayırabilir misiniz canım
Şimdiki aklım olsaydı bende evlenmedim bekarlık güzeldi birinin gazına geldik evlendiktenamaaan evli olup mutsuz olmaktansa bekarlığın tadını çıkar be, evlenince hiç gelmicek o günler bi dahaaa. ay kıza evlilik çoook güzelmiş gibi söylüyosunuz, bence bekarlık daha güzeldi, olmadı hep sevgili kalabilirdik mesela
ben diyorumda kızıyo bu hanımlar bana ....amaaan evli olup mutsuz olmaktansa bekarlığın tadını çıkar be, evlenince hiç gelmicek o günler bi dahaaa. ay kıza evlilik çoook güzelmiş gibi söylüyosunuz, bence bekarlık daha güzeldi, olmadı hep sevgili kalabilirdik mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?