• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlla boşayacak sın adamı yani... Betuş kız şuna adam bulunmuyor diye....:KK70:
Yok kız boşamıyoz yaaa ihalesi adamın gene bana kaldı yaaa:confused:türkiyedeyken boşanmaya kadar gittik yaaa onları anlatıyor cadııııı aman betüş bulamıyor kocaaa benim liseden arkadaşım 4 çoçukla bulmuş polisi yakında evlencekler:KK39:bide adam hiç evlenmemiş sonra yine 4 çoçukla başka arkadaşım tarih öğretmeniyle evlendi şimdi bu adamdanda 3 çoçuğu var:KK71:sonracığıma yine 2 çoçukla başka bir tanıdığım eski iş yerinden yine bekar kariyer sahibi biriyle evlendi hepside türk:KK39:betüş bulamıyor neden anlamıyorum hiçççç anlamıyorum :KK14:

açıköğretim canım bakalım becerebilecekmiyim arkadaşların gazına geldim bende

valla nilgün cüm okumanın yaşı yokmuş bak 45 yaşına girerken 2. üniversiteye başlıyorum hemde seneler önce mühendislik okuduğum halde tamamen sözel bir alanda umarım beceririm
ne güzel kaptanım bende okuyorum açık öğretim işletme 4. Sınıfım bu sene.. bizim kayıtlar haftaya oğluma hamileyken başladım 4 yaşında oglusum inşallah bu sene bitecek okul um

Neler yapayım tatlım kendimi çalışmaya verdim :halay:kenardaki paralar suyunu çekince:işsiz:allahdan hem başvurdum sınava girdim yazılı sözlü geçtim aldılar:kahve:evet karatay aslında bizim annelerimiz yaşamından bahsediyor kuzumda artık o devirmi kaldı köy dediğimiz yerler bile binalarla fabrikalarla doldu:olamaz:nerde bulacaz hele ben burda imkanı yok bulamam:cry:türk marketine geliyor sivri biberde sevinçden uçuyoruz:rolleyes:bide ne pahalı elmas değerinde kilosu:KK35:o hariç herşey hormonlu karatay kitabından sonra hormonlu ye zayıf kal kitabı arayacağım:-):KK39:benim bilmiş kız hanımıda bakıcıya bırakdım dün evde ne var ne yok anlatmış :KK12:bide küçük secdadesini koymuş çantasına alırken kadın verdi unutmuş orda ayy bunuda getirmiş benim aşkım ara ara namaz kılar fındığım derdemez yuuuuuukkkk ben hiç namaz kılmam yalancı anne dedi:skandal::skandal::KK57:eee babanla ben kılarken sende kılıyorsun yaaa dedim trencilik oynuyom ben dedi:sopa:rezil oldummm :eek:
çocuk işte canim ne diyeceğini hiç bilemezsin

Yokkkk kızzzz bana çekmemiş zaaarrr ben hayatta evin sırlarını vermezdim:63:mesela annem babamla tartışırdı annem evi terk etmiş süsü verir gömme dolaba valizini ayakkabılarını alır saklanırdı:skandal: :lülülü:bizde üzgün rolüüü yapardık ablam ve kardeşlerimizle güya annem terk etmiş bizi babam diğerlerine inanmaz en çok beni sıkıltırırdıda tek kelime etmezdim ne diyon sen :KK53:ömrümü yerdi ömrümü :olamaz:sonra rahmetli anneannem ara ara kızım mutlumu mutsuzmu diye ağzımı arardı evde fırtına kopsa bile ben tozpembe anlatırdım küçüçük çoçukdum bide:KK48:bizimkide ayrıntısına kadar evin sırlarını anlatıyor:olamaz:üstüne üstelik beni yalancı çıkarıyor:skandal:olmadı bu çoçuk yenidenmi başka yapsam:KK70:heee bide unutmadan evde olanlar evde kalır başka yerde anlatılmaz diye başladım anlatmaya:ukala::ukala:bittimi anne dedi dinledikden sonra bitti dedim okey şimdi ben konuşcam dedi veee siz zaten boşanınca herkes duycak :KK57:naberrrr dedi odasına gitti:KK14:
ayy kuzum etkilenmiş demekki[/QUOTE]

ayy bak sen cadı yaaa yaaa

bakalım kaç zamandır niyetleniyordum da işin doğrusu hep ihmal ediyordum sabah bir arkadaş geldi hadi beraber yapalım başvuruyu deyince aşka geldim ama diploma yı evde bulma süreci beni perişa etti işyerinden verdikleri fotokopiyi kabul etmediler taksi ile eve git diplomayı bul getir bu sefer fotokopimiz arızalı fotokopi çektirin dediler bi de bir kalabalık tam 12 de kayıt yaptırabildim
yaa kızlar açıköğretimde okuyanlar öğrencilerin tüm haklarını kullanıyor mu

evet aynı hakların var paso bile alabiliyosun :))) gerçi şoförler çok pis bakıyor ama olsun :))

Yok kız boşamıyoz yaaa ihalesi adamın gene bana kaldı yaaa:confused:türkiyedeyken boşanmaya kadar gittik yaaa onları anlatıyor cadııııı aman betüş bulamıyor kocaaa benim liseden arkadaşım 4 çoçukla bulmuş polisi yakında evlencekler:KK39:bide adam hiç evlenmemiş sonra yine 4 çoçukla başka arkadaşım tarih öğretmeniyle evlendi şimdi bu adamdanda 3 çoçuğu var:KK71:sonracığıma yine 2 çoçukla başka bir tanıdığım eski iş yerinden yine bekar kariyer sahibi biriyle evlendi hepside türk:KK39:betüş bulamıyor neden anlamıyorum hiçççç anlamıyorum :KK14:

olmıcak böyle ben intihar etmeye gidiyom :)) ama bir de şöyle bakmak lazım 4 çocuklu hatun evi çekip çevirmeyi bilen hatundur... artık kitabını yazcak seviyeye gelmiştir ben daha çorba yapamıyorum :)))

Akıl :60 yaşamış görmüş:KK70:
Mesleği:mahallenin muhtarı:KK70:aynı zamanda ekstrada olarak ayaklı gazete:KK70:

5 yaş için aşırı bilgi yüklü maşallah.... :)))

evet aynı hakların var paso bile alabiliyosun :))) gerçi şoförler çok pis bakıyor ama olsun :))

olmıcak böyle ben intihar etmeye gidiyom :)) ama bir de şöyle bakmak lazım 4 çocuklu hatun evi çekip çevirmeyi bilen hatundur... artık kitabını yazcak seviyeye gelmiştir ben daha çorba yapamıyorum :)))

yok anacım yok 4 çocukla koca buluyosa birde bekar vardır onun başka mahretleri öyle ev çekip çevirme ile olmaz :KK8::KK70::KK70::KK70:

ne güzel kaptanım bende okuyorum açık öğretim işletme 4. Sınıfım bu sene.. bizim kayıtlar haftaya oğluma hamileyken başladım 4 yaşında oglusum inşallah bu sene bitecek okul um

çocuk işte canim ne diyeceğini hiç bilemezsin

ayy kuzum etkilenmiş demekki
[/QUOTE]
canım maşallah sana da bu arada hayırdır neden izin istiyorsun 2 ayın dolmuşmuydu dolmadıysa izne ayrılamıyorsun

oo iyi imiş o zaman gerçi pek otobüse falan binmem ama olsun öğrencilik iyidir

bugün son günmüş niyetin varsa hemen koş

ay hiç gücüm yok ki valla koşturmaya, bi de aynen diplomamı nerden bulucam şimdi, anneme gitmem falan lazım, annem evde yok vs. bi kaç gün daha olsa dicem de bahane üretiyorum şu an.

bu arada bayaa bildiğin öğrencisin kaptanım artık:KK48: her yerde öğrenci indirimi var mı diye sorma vakti :KK48::KK48:

amaaan evli olup mutsuz olmaktansa bekarlığın tadını çıkar be, evlenince hiç gelmicek o günler bi dahaaa. ay kıza evlilik çoook güzelmiş gibi söylüyosunuz, bence bekarlık daha güzeldi, olmadı hep sevgili kalabilirdik mesela :KK48::KK48:

amaaan evli olup mutsuz olmaktansa bekarlığın tadını çıkar be, evlenince hiç gelmicek o günler bi dahaaa. ay kıza evlilik çoook güzelmiş gibi söylüyosunuz, bence bekarlık daha güzeldi, olmadı hep sevgili kalabilirdik mesela :KK48::KK48:
Şimdiki aklım olsaydı bende evlenmedim bekarlık güzeldi birinin gazına geldik evlendikten:-)

ben diyorumda kızıyo bu hanımlar bana ....:KK67:
canım inanki kocamda çok iyidir her dediğimi yapar ama olsun bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler..:eğlence:
ne demişler asıl evlenen evde kalır bekar olan gezer tozar diye :KK70:

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight
nilsub nilsub
Bugünkü menüm
Kurstan birde geldik sabah öğle karıştı
Peynir
Domates salatalık
Cay
Akşam
Dünkü haşlamadan var
Yanına patlıcan hünkar beğendi yapamicam eşim yok
Cacık salata