- 23 Ağustos 2012
- 14.814
- 39.169
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.921
ben diyorumda kızıyo bu hanımlar bana ....
canım inanki kocamda çok iyidir her dediğimi yapar ama olsun bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler..
ne demişler asıl evlenen evde kalır bekar olan gezer tozar diye
morordek inatettimolacak toplight
nilsub
Bugünkü menüm
Kurstan birde geldik sabah öğle karıştı
Peynir
Domates salatalık
Cay
Akşam
Dünkü haşlamadan var
Yanına patlıcan hünkar beğendi yapamicam eşim yok
Cacık salata
2,5 litre su
Tekrar dışarı cikamicam
ne kursuna gidiyosun canım..morordek inatettimolacak toplight
nilsub
Bugünkü menüm
Kurstan birde geldik sabah öğle karıştı
Peynir
Domates salatalık
Cay
Akşam
Dünkü haşlamadan var
Yanına patlıcan hünkar beğendi yapamicam eşim yok
Cacık salata
2,5 litre su
Tekrar dışarı cikamicam
Ne güzel valla benim de ara ara sözel bölümler okuyasım geliyor, Elif'le de konusmustuk hatta, psikoloji olsa acıkogretimde hemen gidip kaydımı yaptıracagım :)ayy bak sen cadı yaaa yaaa
bakalım kaç zamandır niyetleniyordum da işin doğrusu hep ihmal ediyordum sabah bir arkadaş geldi hadi beraber yapalım başvuruyu deyince aşka geldim ama diploma yı evde bulma süreci beni perişa etti işyerinden verdikleri fotokopiyi kabul etmediler taksi ile eve git diplomayı bul getir bu sefer fotokopimiz arızalı fotokopi çektirin dediler bi de bir kalabalık tam 12 de kayıt yaptırabildim
yaa kızlar açıköğretimde okuyanlar öğrencilerin tüm haklarını kullanıyor mu
Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bumorordek cim beni izne ayırabilir misiniz canım
Benim büyük oğlum atipik otizmli özel eğitime gidiyor konuşma sorunu var yulaf kepeği yoğurtla gece on gibi yiyorum unutmusum yazmayı aksamı erken yiyorum 5 gibi patlıcan yapacamda salatasini yaparım bu hafta takıldı biraz kilo bi hizli bir yavaşne kursuna gidiyosun canım..
Et patlıcan salata cacık daha ne yemeliyim senceee yulaf kepeği? yatmadan mı yiceksin? senin de menü azalmış sanki?
hello beybisi kusanimsi olur ama karatayimsi olmaz; karatay cok sert o konuda@btlbetul butun meyvelar yasakmı muz armut gibi anammmmmm olmaz nayır kulakları çınlasın elifin dediği gibi karatayımsı yapayım bari ekmeği kestim mi tamam zaten şeker kullanmıyorumelifte kuşanı değiştirip kuşanımsı yapıyodu B blanche_ea
Tatile gitmeden önce kaç kiloya inmiştim canım sen?ay sorma şubatta başladım ben 84 kilo ile tatile gidince hopppp aldım halbuki çok tatlı yemedim ama bırakınca alınıyor onu bunu bilmem şimdi hepimiz 55 kiloda olsak diyeti bırakınca alıcaz pis boğazızda ondan :)
Karatay çok iyi bencede.Dukanı bilmem ama dukan zor bende karatayımsı yaparak insülin direncimi kırdımben kendi tecrübe ettim... dukan bana uymadı bırakınca aldım karatayı bırakalı 2 ay oldu pastasından tutta ne böreği kaldı ne bir şeyi ona rağmen geri kilo almadım..... benim kafama yatan karatay ben dukanı sevmedim kimseye karışmam...... isteyen istediğini yapabilübunlar benim fikrimdir ...
gel diyetisyenlik okuyalim bir de benceNe güzel valla benim de ara ara sözel bölümler okuyasım geliyor, Elif'le de konusmustuk hatta, psikoloji olsa acıkogretimde hemen gidip kaydımı yaptıracagım :)
Ögrencilik hakları da aynı oluyor kaptanım acıkogretimde
Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bu
toplight kaptanım tugce'nin baslangıc tarihi 22 Haziran, listeye girisi de 474. etapmıs, 16 Temmuz.
Et patlıcan salata cacık daha ne yemeliyim sence
Yulaf kepekli tavuk corbamdanda var hangi araya koyayim bilemedim
en güzel keyifli kısmı bu sanırım :)ay hiç gücüm yok ki valla koşturmaya, bi de aynen diplomamı nerden bulucam şimdi, anneme gitmem falan lazım, annem evde yok vs. bi kaç gün daha olsa dicem de bahane üretiyorum şu an.
bu arada bayaa bildiğin öğrencisin kaptanım artıkher yerde öğrenci indirimi var mı diye sorma vakti
izin hakkı bu hafta doluyor o zaman mezuniyetine ne kadar kalmıştı ki mezun olabiliyorsa mezun etsekNe güzel valla benim de ara ara sözel bölümler okuyasım geliyor, Elif'le de konusmustuk hatta, psikoloji olsa acıkogretimde hemen gidip kaydımı yaptıracagım :)
Ögrencilik hakları da aynı oluyor kaptanım acıkogretimde
Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bu
toplight kaptanım tugce'nin baslangıc tarihi 22 Haziran, listeye girisi de 474. etapmıs, 16 Temmuz.
Bugün yumurta yemeği verdimay ne bilim, sabah öğle bişi yokta pek, sütlü yumurtalarına alışmışım seninyoksa akşam falan güzel onda sıkıntı yok.
bende kendin bir kursa gidiyosun sandım canım oğlunun durumu hakkında bilgim yok yaşı kaç özel olmazsa durumu nedirBenim büyük oğlum atipik otizmli özel eğitime gidiyor konuşma sorunu var yulaf kepeği yoğurtla gece on gibi yiyorum unutmusum yazmayı aksamı erken yiyorum 5 gibi patlıcan yapacamda salatasini yaparım bu hafta takıldı biraz kilo bi hizli bir yavaş
İçeceklerde buraya eklim
Çay
Kiraz sapı çayı
Küçük bir zero var
Sütlü tarcinli kahve
valla ben yaptım olduhello beybisi kusanimsi olur ama karatayimsi olmaz; karatay cok sert o konuda
yalannnn ne özlemesi keyif yapıyodun gördümkizlar selaaam nabersiniz donduum ben deozledim sizi beybiler
hahahah 74 dü görmüştümTatile gitmeden önce kaç kiloya inmiştim canım sen?
sütte yumurta ne yahu yumurtayı sütün içine mi kırıyosunuzBugün yumurta yemeği verdim
Ama tavuk çorbasını az önce içtim ara oldu 6 gibide aksamı yerim artik
Evet ya bizde çareler bitmez daha neler duyacan ama zaten Fransızlardan yapıyormuş ben bi kendim saniyodumsütte yumurta ne yahu yumurtayı sütün içine mi kırıyosunuz
hahah tadı nasıl oluyor ..Evet ya bizde çareler bitmez daha neler duyacan ama zaten Fransızlardan yapıyormuş ben bi kendim saniyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?