Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen valla, biz çoluktu evdi işti uğraşırken yok milano, yok eyfel kulesi geziyo millet

Ne güzel valla benim de ara ara sözel bölümler okuyasım geliyor, Elif'le de konusmustuk hatta, psikoloji olsa acıkogretimde hemen gidip kaydımı yaptıracagım :)
Ögrencilik hakları da aynı oluyor kaptanım acıkogretimde
morordek cim beni izne ayırabilir misiniz canım
Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bu
toplight kaptanım tugce'nin baslangıc tarihi 22 Haziran, listeye girisi de 474. etapmıs, 16 Temmuz.

ne kursuna gidiyosun canım..
Benim büyük oğlum atipik otizmli özel eğitime gidiyor konuşma sorunu var yulaf kepeği yoğurtla gece on gibi yiyorum unutmusum yazmayı aksamı erken yiyorum 5 gibi patlıcan yapacamda salatasini yaparım bu hafta takıldı biraz kilo bi hizli bir yavaş
İçeceklerde buraya eklim
Çay
Kiraz sapı çayı
Küçük bir zero var
Sütlü tarcinli kahve

hello beybisi kusanimsi olur ama karatayimsi olmaz; karatay cok sert o konuda

Tatile gitmeden önce kaç kiloya inmiştim canım sen?

Karatay çok iyi bencede.Dukanı bilmem ama dukan zor bende karatayımsı yaparak insülin direncimi kırdım nilsub

gel diyetisyenlik okuyalim bir de bence

en güzel keyifli kısmı bu sanırım :)
izin hakkı bu hafta doluyor o zaman mezuniyetine ne kadar kalmıştı ki mezun olabiliyorsa mezun etsek

bende kendin bir kursa gidiyosun sandım canım oğlunun durumu hakkında bilgim yok yaşı kaç özel olmazsa durumu nedir

Bugun kalan beyin hucreleeimi derslere biraktim geldim.. sabah makale dersiyle gunu acip biyoistatistikle kalan son hucreleri törpüledim resmen bu derste uyuma istegi yas kac olursa olsun hiiiiiiicc gitmiyo sanirim
Bu arada hayirli olsun toplight kaptanim benim ev arkadasim da yaptirdi onun yari de hukukta zaten gaza geldi.. bana da gel dediler yohh anam ben tez yazicam bu sene ales yds hepsini suresi doldu uğraşamam bi de onla dedim
Elifcimm hosgeldin sen de.. herkese sorduk sana da soralım nedir uzun tatilin gunahi?? Aldin mi verdin mi naptin? Benden duymus olma ama benim bu vicdansiz ortim yarın yokmus gibi yimis anasinda 7kilo almis gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…