• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben diyorumda kızıyo bu hanımlar bana ....:KK67:
canım inanki kocamda çok iyidir her dediğimi yapar ama olsun bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler..:eğlence:
ne demişler asıl evlenen evde kalır bekar olan gezer tozar diye :KK70:

aynen valla, biz çoluktu evdi işti uğraşırken yok milano, yok eyfel kulesi geziyo millet :KK48::KK48:

ayy bak sen cadı yaaa yaaa

bakalım kaç zamandır niyetleniyordum da işin doğrusu hep ihmal ediyordum sabah bir arkadaş geldi hadi beraber yapalım başvuruyu deyince aşka geldim ama diploma yı evde bulma süreci beni perişa etti işyerinden verdikleri fotokopiyi kabul etmediler taksi ile eve git diplomayı bul getir bu sefer fotokopimiz arızalı fotokopi çektirin dediler bi de bir kalabalık tam 12 de kayıt yaptırabildim
yaa kızlar açıköğretimde okuyanlar öğrencilerin tüm haklarını kullanıyor mu
Ne güzel valla benim de ara ara sözel bölümler okuyasım geliyor, Elif'le de konusmustuk hatta, psikoloji olsa acıkogretimde hemen gidip kaydımı yaptıracagım :)
Ögrencilik hakları da aynı oluyor kaptanım acıkogretimde
morordek morordek cim beni izne ayırabilir misiniz canım
Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bu :(
toplight toplight kaptanım tugce'nin baslangıc tarihi 22 Haziran, listeye girisi de 474. etapmıs, 16 Temmuz.

ne kursuna gidiyosun canım..
Benim büyük oğlum atipik otizmli özel eğitime gidiyor konuşma sorunu var yulaf kepeği yoğurtla gece on gibi yiyorum unutmusum yazmayı aksamı erken yiyorum 5 gibi patlıcan yapacamda salatasini yaparım bu hafta takıldı biraz kilo bi hizli bir yavaş
İçeceklerde buraya eklim
Çay
Kiraz sapı çayı
Küçük bir zero var
Sütlü tarcinli kahve

@btlbetul butun meyvelar yasakmı muz armut gibi anammmmmm olmaz nayır kulakları çınlasın elifin dediği gibi karatayımsı yapayım bari ekmeği kestim mi tamam zaten şeker kullanmıyorum:KK70: elifte kuşanı değiştirip kuşanımsı yapıyodu B blanche_ea
hello beybisi kusanimsi olur ama karatayimsi olmaz; karatay cok sert o konuda :D

ay sorma şubatta başladım ben 84 kilo ile tatile gidince hopppp aldım halbuki çok tatlı yemedim ama bırakınca alınıyor onu bunu bilmem şimdi hepimiz 55 kiloda olsak diyeti bırakınca alıcaz pis boğazızda ondan :)
Tatile gitmeden önce kaç kiloya inmiştim canım sen?

ben kendi tecrübe ettim... dukan bana uymadı bırakınca aldım karatayı bırakalı 2 ay oldu pastasından tutta ne böreği kaldı ne bir şeyi ona rağmen geri kilo almadım..... benim kafama yatan karatay ben dukanı sevmedim kimseye karışmam...... isteyen istediğini yapabilü :KK66: bunlar benim fikrimdir ...
Karatay çok iyi bencede.Dukanı bilmem ama dukan zor bende karatayımsı yaparak insülin direncimi kırdım :KK48: nilsub nilsub

Ne güzel valla benim de ara ara sözel bölümler okuyasım geliyor, Elif'le de konusmustuk hatta, psikoloji olsa acıkogretimde hemen gidip kaydımı yaptıracagım :)

Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bu :KK43:
toplight toplight kaptanım tugce'nin baslangıc tarihi 22 Haziran, listeye girisi de 474. etapmıs, 16 Temmuz.
gel diyetisyenlik okuyalim bir de bence :D

Et patlıcan salata cacık daha ne yemeliyim sence
Yulaf kepekli tavuk corbamdanda var hangi araya koyayim bilemedim:-)

ay ne bilim, sabah öğle bişi yokta pek, sütlü yumurtalarına alışmışım senin :KK48: yoksa akşam falan güzel onda sıkıntı yok.

ay hiç gücüm yok ki valla koşturmaya, bi de aynen diplomamı nerden bulucam şimdi, anneme gitmem falan lazım, annem evde yok vs. bi kaç gün daha olsa dicem de bahane üretiyorum şu an.

bu arada bayaa bildiğin öğrencisin kaptanım artık:KK48: her yerde öğrenci indirimi var mı diye sorma vakti :KK48::KK48:
en güzel keyifli kısmı bu sanırım :)

Hayırdır canım, senin mezuniyetin geldi neredeyse, ne izni simdi bu :KK43:
izin hakkı bu hafta doluyor o zaman mezuniyetine ne kadar kalmıştı ki mezun olabiliyorsa mezun etsek

Benim büyük oğlum atipik otizmli özel eğitime gidiyor konuşma sorunu var yulaf kepeği yoğurtla gece on gibi yiyorum unutmusum yazmayı aksamı erken yiyorum 5 gibi patlıcan yapacamda salatasini yaparım bu hafta takıldı biraz kilo bi hizli bir yavaş
İçeceklerde buraya eklim
Çay
Kiraz sapı çayı
Küçük bir zero var
Sütlü tarcinli kahve
bende kendin bir kursa gidiyosun sandım canım oğlunun durumu hakkında bilgim yok yaşı kaç özel olmazsa durumu nedir

Bugun kalan beyin hucreleeimi derslere biraktim geldim.. sabah makale dersiyle gunu acip biyoistatistikle kalan son hucreleri törpüledim resmen :KK51: bu derste uyuma istegi yas kac olursa olsun hiiiiiiicc gitmiyo sanirim :KK48:
Bu arada hayirli olsun toplight toplight kaptanim benim ev arkadasim da yaptirdi onun yari de hukukta zaten gaza geldi.. bana da gel dediler yohh anam ben tez yazicam bu sene ales yds hepsini suresi doldu uğraşamam bi de onla dedim :stop::kahve:
Elifcimm hosgeldin sen de.. herkese sorduk sana da soralım nedir uzun tatilin gunahi?? Aldin mi verdin mi naptin? Benden duymus olma ama :sus: benim bu vicdansiz ortim yarın yokmus gibi yimis anasinda 7kilo almis gelmis :olamaz::skandal:

Back
X