Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım ozaman süper kim uğraşcak mesajları saymakla zaten pazar günleri hariç hergün girerim ben buralara sıkıntı olmaz bende yukarda yazdım kısaca evlilik yaradı banada

okudum canım kuralları kabul ediyorum yanlız şunu anlamadım 1 haftalık mesaj sayımızı nerden bilicez
Canım günlük menünü düzenli olarak yazarsan ve burada aktif olursan zaten mesaj sayısını doldurmus olursun :) Biz de tam olarak saymıyoruz ama kimisi günlerce takıma ugramıyor, o kural bunu engellemek icin.

Hedef kilonu yazabilir misin bir de?

Bu arada ben de kaptan yardımcısıyım, evliyim, 27 yaşındayım. Ben de evlendikten sonra kilo almıstım senin gibi, o kiloları verdim, nisan ayında takımdan mezun oldum o gün bugündür de hala buralardayım

tamam canım ozaman süper kim uğraşcak mesajları saymakla zaten pazar günleri hariç hergün girerim ben buralara sıkıntı olmaz bende yukarda yazdım kısaca evlilik yaradı banada
Al evlenmemek için bi sebeb daha yok kızlar yok benim hayırsız ördek oyalıyo zati beni bundan sonra o istese de ben evlenmicem onla yüzbin sene sevgili takılıcam

Şaka bi tarafa gider canım kilolar hiç dert etme,evliliğin de hayırlı olsun. Allah huzur mutluluk versin

Bu evliligin yaramadığı varmı ki bende 56 kilodan 70li kilolar çıkmıştır hamile olana kadar ama aynen senin gibi doğum kontrol hapı kullandım ondan galiba bide evde olunca yedim yedim sistim

Üstüne hamiş bile kaldı heeyy gidim heyy bu arada niye kaldırdın hamilelik etiketini canım bakıyodum ben ordan dünya çirkinellası ne kadar olmuş diye

ozaman bugün neler yedim yazayım
sabah meyveli yoğurt yedim 250 gr
öğlen evden getirdim yemeğimi taze fasülye yemeği 1 tabak ve 3 minik biber dolması ekmeksiz
biraz önce lifalif kanfleks yedim sütlü yarım kase bugünlük başka bişey yemeyi düşünmüyorum bakalım
sabah 35 -40 dakika yürüdüm işe yürüyerek geldim öğlen 30 sumo squat yaptım

kızlar menüm morordek inatettimolacak

sabah 2 bardak limonlu su

kahvaltı 2yk kavurmalı yumurta 1 kk peynir bol marul maydanoz şekersiz çay

ara tarçınlı sade türk kahvesi

öğlen smotihe ( 1 bardak yoğurt 1 muz 1 minicik yeşil elma 3 yk kaşığı yulaf ezmesi 1yk keten tohumu 3 tane hurma tarçın)

akşam 1 kase sebzeli bulgur pilavı 1 küçük tabak sebzeli balık buğlama bol maydanoz

su 2,5 geçti
spor şimdi yürüyüşe çıkıcam 1 saat kadar

hahah yakalıcam seni orticim

Canım geçen dedim idrar yollarım da enfeksiyon var diye bugün idrarimda kan ve yanma var yarın Dr a gideceğim afedersin ama wc ye çıkamıyorum pek şu çok içiyorum ama wc de hiç o kadar olmuyor dikkat etmeme rağmen kilom da da azalma olmuyor listeyi kötü etkilemek istemiyorum bu durumumla ayrıca haftaya oglusum ana sınıfına başlayacak beni zor bir ay bekliyor biraz kendimi toparlayıp dönmek istiyorum tabi mümkünse

canım baktı ördeğimiz mezun olabiliyormuş zaten:)

memnun oldum canım darısı bize inşallah canım .. hedefim 63 kilo evlendiğimde o kilodaydım mutluydum hey gidi

hepimizde aynı sorun canım hoş geldin
hoşbulduk canım ..
öyle deme canım ya kilo aldım falan ama değer yani sevdiğin insanla evlenmek güzel şey
sağol canım darısı sana inşallah gönlüne göre olsun
Bu evliligin yaramadığı varmı ki bende 56 kilodan 70li kilolar çıkmıştır hamile olana kadar ama aynen senin gibi doğum kontrol hapı kullandım ondan galiba bide evde olunca yedim yedim sistim
doğum kontrol hapının etkisi kesinlikle evlendikten sonra içmeye başladım ben birden 5 kilo alınır mı yaa

Ay ben daha okuldan çıkmadım bi işin bitmesini bekliyorum.. sanırım bu akşam yemek yemicimm geç oluyo saat valla ortim kendini toplamzsan zor böyle devam et.. hazır benim kilo vermem de durmuşken belki yakalarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…