Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üstüne hamiş bile kaldı heeyy gidim heyy bu arada niye kaldırdın hamilelik etiketini canım bakıyodum ben ordan dünya çirkinellası ne kadar olmuş diye
Ay hallendim ya işte bi ara her şeyi sildim
Arada diyorum koysam mı diye öyle git-geller yaşıyorum Talep varsa ekleyeyim, ben de bakıyordum iyi oluyordu aslında
Canım sonradan da yazmıstım da anca göreceksin sanırım, mezun etsek seni?
memnun oldum canım darısı bize inşallah canım .. hedefim 63 kilo evlendiğimde o kilodaydım mutluydum hey gidi
Olursun olursun insallah, sen bize bırak kendini

Bundan yıllar yıllar önce ama gerçekten çok yıllar önce yönetim bolumu okumuştum muhasebe dersi de vardı on yıl on muhasebeci olarak çalıştım alayliyim yani ama sonra meslek değişti öğretmenliğe geçtim şimdi muhasebe bölümünde okuyan yigenimi maliyet makro gibi dersleri çalıştırmaya yatiyo muhasebe anca

Tamam canım o zaman siz bilirsiniz ben yine buralarda takılırım :)

İnşallah canım... sen nasıl verdin kiloları sırrın de bakim

muhasebe geçmişin var yani süpermiş bende mali müşavir olcam işte inşallah sınavı geçersem

Valla canım önce kendimi bi analiz ettim ben neden kilo aldım diye :) Sende oldugu gibi ben de dogum kontrol ilacı kullanıyordum, onun etkisi vardı kesinlikle. Yavastan hamilelik de düsündügüm icin onu bi bıraktım önce
Sonra benim adam sagolsun bogazına düskündür, aksamın bi vakti yemek yemez, kek-pasta yapar yerdik Tabi bunlar da kilo olarak geri dönüyor vucuda. Ben genelde karbonhidrattan kilo aldıgımın farkında oldugumdan onları kesmem bile iyi geldi aslında. Öyle aman aman sıkı bi diyet yapmadım, bir de zaten cok fazla da degildi verilecek kilom 5-6 kg verdim. Protein agırlıklı beslendim, spora başladım, öyle öyle verdim gitti :)

muhasebe geçmişin var yani süpermiş bende mali müşavir olcam işte inşallah sınavı geçersem
Evet canım umarım gecersin bizim muhasebeci dedi ki muhasebe bölümü oku gel sana 5 buyuk defter benim 4. Üniversite gözüm kesmedi

süpermiş canım bende 7 kilo versem süper olcak benim eşimde yemekle pek arası yok abur cubur çok yiyoruz biz onları çıkarmam lazım hayatımdan bakalım olcak inşallah bu arada hayırlı olsun sanırım hamilesin sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah

Emin ol o abur cuburları kesince baya etkisi olacak :) Sonra da el birligiyle seni de mezun ederiz insallah :)
Bu arada, evet ya hamileyim :) İyi dileklerin icin cook tesekkur ederim

Evet canım umarım gecersin bizim muhasebeci dedi ki muhasebe bölümü oku gel sana 5 buyuk defter benim 4. Üniversite gözüm kesmedi
aman canım hiç bulaşma bu iş üniversiteyle bitmiyor ki ... bak 4 yıl üniversite okudum üstüne staj başlatma sınavlarına girdim kazandım 3 yıl staj yaptım şimdi bide bitirme sınavım var off yılların gidiyor tıp okusam bundan kısa sürerdi yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…