- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.981
Ahahah bak bak süpürgeli emojik koymuş bi de insan zıplayanı koyarhavalara bak havalara belkiymiş görücizzzzzzz.....
ahahha belki de kemikleri irileşmiştir elificim o da olabiliryok ya odemdir o 6.5 kilo imkansiz yani mumkun degil bencenilsub
belki de kas yapmis da olabilirahahha belki de kemikleri irileşmiştir elificim o da olabilir
Ay hallendim ya işte bi ara her şeyi sildimÜstüne hamiş bile kaldı heeyy gidim heyybu arada niye kaldırdın hamilelik etiketini canım bakıyodum ben ordan dünya çirkinellası ne kadar olmuş diye
Canım sonradan da yazmıstım da anca göreceksin sanırım, mezun etsek seni?Canım geçen dedim idrar yollarım da enfeksiyon var diye bugün idrarimda kan ve yanma var yarın Dr a gideceğim afedersin ama wc ye çıkamıyorum pek şu çok içiyorum ama wc de hiç o kadar olmuyor dikkat etmeme rağmen kilom da da azalma olmuyor listeyi kötü etkilemek istemiyorum bu durumumla ayrıca haftaya oglusum ana sınıfına başlayacak beni zor bir ay bekliyor biraz kendimi toparlayıp dönmek istiyorum tabi mümkünse
Olursun olursun insallah, sen bize bırak kendinimemnun oldum canım darısı bize inşallah canım .. hedefim 63 kilo evlendiğimde o kilodaydım mutluydum hey gidi
Bundan yıllar yıllar önce ama gerçekten çok yıllar önce yönetim bolumu okumuştum muhasebe dersi de vardı on yıl on muhasebeci olarak çalıştım alayliyim yani ama sonra meslek değişti öğretmenliğe geçtim şimdi muhasebe bölümünde okuyan yigenimi maliyet makro gibi dersleri çalıştırmaya yatiyo muhasebe ancamerhaba kızlar... 173 boy 71 kiloyum bundan 3 yıl önce 83-85 li kilolardan 63 kiloya kadar düştüm bu 20 kiloyu sağlıklı bi şekilde 2 yılda verdim .. geçen yaz evlendim ve 7-8 kilo aldım zaten ilk 5 kiloyu ilk aylarda aldım doğum kontrol hapı yüzünden hapı bıraktım vücut düzene girene kadar 2-3 kiloda üstüne eklendi şimdi evlilikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum. masabaşı işte çalışıyorum stajyer mali müşavirim yakında son sınavım var belgemi almak için oyüzden ders çalışıyorum çok fazla spora vakit ayıramıyorum ... 25 yaşındayım sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
Tamam canım o zaman siz bilirsiniz ben yine buralarda takılırım :)Ay hallendim ya işte bi ara her şeyi sildim
Arada diyorum koysam mı diye öyle git-geller yaşıyorumTalep varsa ekleyeyim, ben de bakıyordum iyi oluyordu aslında
Canım sonradan da yazmıstım da anca göreceksin sanırım, mezun etsek seni?
Olursun olursun insallah, sen bize bırak kendini
heee yağlı ödem herhallyok ya odemdir o 6.5 kilo imkansiz yani mumkun degil bencenilsub
hahahahahahha belki de kemikleri irileşmiştir elificim o da olabilir
yüzdüm yüzdüm ondan galiba
Tamam canım tabi ki ayrılma bizdenTamam canım o zaman siz bilirsiniz ben yine buralarda takılırım :)
sen bakma onlara elifcim vericem ben hemenama gercekten bu yarismada 6.5 kilo vereni gordum 15 gunde ama alani hic gormedim; tebrik ediyorumnilsub
biraz ustune gideyim de bir dahakine tatile gittiginde 2 kere dusun
İnşallah canım... sen nasıl verdin kiloları sırrın de bakimAy hallendim ya işte bi ara her şeyi sildim
Arada diyorum koysam mı diye öyle git-geller yaşıyorumTalep varsa ekleyeyim, ben de bakıyordum iyi oluyordu aslında
Canım sonradan da yazmıstım da anca göreceksin sanırım, mezun etsek seni?
Olursun olursun insallah, sen bize bırak kendini
Bundan yıllar yıllar önce ama gerçekten çok yıllar önce yönetim bolumu okumuştum muhasebe dersi de vardı on yıl on muhasebeci olarak çalıştım alayliyim yani ama sonra meslek değişti öğretmenliğe geçtim şimdi muhasebe bölümünde okuyan yigenimi maliyet makro gibi dersleri çalıştırmaya yatiyo muhasebe anca
Valla canım önce kendimi bi analiz ettim ben neden kilo aldım diye :) Sende oldugu gibi ben de dogum kontrol ilacı kullanıyordum, onun etkisi vardı kesinlikle. Yavastan hamilelik de düsündügüm icin onu bi bıraktım önceİnşallah canım... sen nasıl verdin kiloları sırrın de bakim
Evet canım umarım gecersin bizim muhasebeci dedi ki muhasebe bölümü oku gel sana 5 buyuk defter benim 4. Üniversite gözüm kesmediİnşallah canım... sen nasıl verdin kiloları sırrın de bakim
muhasebe geçmişin var yani süpermişbende mali müşavir olcam işte inşallah sınavı geçersem
sana guveniyorum ben tatlim, arkandayimsen bakma onlara elifcim vericem ben hemen
süpermiş canım bende 7 kilo versem süper olcakValla canım önce kendimi bi analiz ettim ben neden kilo aldım diye :) Sende oldugu gibi ben de dogum kontrol ilacı kullanıyordum, onun etkisi vardı kesinlikle. Yavastan hamilelik de düsündügüm icin onu bi bıraktım önce
Sonra benim adam sagolsun bogazına düskündür, aksamın bi vakti yemek yemez, kek-pasta yapar yerdikTabi bunlar da kilo olarak geri dönüyor vucuda. Ben genelde karbonhidrattan kilo aldıgımın farkında oldugumdan onları kesmem bile iyi geldi aslında. Öyle aman aman sıkı bi diyet yapmadım, bir de zaten cok fazla da degildi verilecek kilom 5-6 kg verdim. Protein agırlıklı beslendim, spora başladım, öyle öyle verdim gitti :)
Emin ol o abur cuburları kesince baya etkisi olacak :) Sonra da el birligiyle seni de mezun ederiz insallah :)süpermiş canım bende 7 kilo versem süper olcakbenim eşimde yemekle pek arası yok abur cubur çok yiyoruz biz onları çıkarmam lazım hayatımdan bakalım olcak inşallah bu arada hayırlı olsun sanırım hamilesin sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah
aman canım hiç bulaşma bu iş üniversiteyle bitmiyor ki ... bak 4 yıl üniversite okudum üstüne staj başlatma sınavlarına girdim kazandım 3 yıl staj yaptım şimdi bide bitirme sınavım var off yılların gidiyor tıp okusam bundan kısa sürerdi yeminleEvet canım umarım gecersin bizim muhasebeci dedi ki muhasebe bölümü oku gel sana 5 buyuk defter benim 4. Üniversite gözüm kesmedi
Bak bak örnek al arkadaş dediğin böyle olur sende dalga geç bırak ortiliği hemşerim olacaksın bide ...sana guveniyorum ben tatlim, arkandayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?