Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emin ol o abur cuburları kesince baya etkisi olacak :) Sonra da el birligiyle seni de mezun ederiz insallah :)
Bu arada, evet ya hamileyim :) İyi dileklerin icin cook tesekkur ederim
inşallah canım biranönce istediğim kiloya ulaşmak istiyorum bakalım..
benim eşimde istiyor bebek çevredekilerde ne zaman olcak diye sorup duruyor şu sınavımı halledeyim inşallah bende düşünüyorum bakalım

O zaman önce fazla kilolarını ver, sonra hamile kal Zaten hamilelikte yeterince kilo alınıyor, şu ankilere eklenmesin :)

Evet bulasmadım zaten ben ikinci üniversiteyi ilkinden 7 yıl sonra okudum zaten okadar vaktimde yoktu bende KPSS hazirlaniyorum kazanırsam inş ogretmenlikte guzel

inatettimolacak oldu mu takvim?
Amaniin bak karacigeri bile olusmus meger kuzucugun
Ay gördüm hemen zati.. 2gr olmusss miniiiikkk
nankör orticim inatettimolacak
insan destek olur sen daha dalga geeç benimleeeeee maytap ha bana ha bittim oğlum sen
Yaa sen bana geldigin gun cadoloz demeyi biliyodun ama ben sen hirslan diye yapiyorum hem naberrr
Hemem haine cikardin adimi kiz.. iyi ama iyi bak gaza geldin iste fena mi oldu gel yetis beni hadi bekliyorum seni

Hemem haine cikardin adimi kiz.. iyi ama iyi bak gaza geldin iste fena mi oldu gel yetis beni hadi bekliyorum seni
Tey tey sen bu Nilgün hatundan 10 kg fazla başladın yarışa, şimdi o senden 10 kg fazla
Kendisi tatilde tüm verdiklerini geri aldıgı icin basladıgı yere döndü

Tey tey sen bu Nilgün hatundan 10 kg fazla başladın yarışa, şimdi o senden 10 kg fazla
Kendisi tatilde tüm verdiklerini geri aldıgı icin basladıgı yere döndü
siz ikiniz ağız birliğii yapıyonuz beni ayar etmek için mi bakemmmmm
ya orticim ne yedin sen ben açıktım ya çok feci bugun neden ki kalkıp kendime yeşil çay yapayım bari ...
kızımın okul kıyafetleri değişmiş yarında onları almaya gidicem çarşıdan eksiklerimi alayım kuruyemişlerim azalmıştı ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…