- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.001
inşallah canım biranönce istediğim kiloya ulaşmak istiyorum bakalım..Emin ol o abur cuburları kesince baya etkisi olacak :) Sonra da el birligiyle seni de mezun ederiz insallah :)
Bu arada, evet ya hamileyim :) İyi dileklerin icin cook tesekkur ederim
O zaman önce fazla kilolarını ver, sonra hamile kalinşallah canım biranönce istediğim kiloya ulaşmak istiyorum bakalım..
benim eşimde istiyor bebek çevredekilerde ne zaman olcak diye sorup duruyor şu sınavımı halledeyim inşallah bende düşünüyorum bakalım
bende o düşüncedeyim canım ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi :)O zaman önce fazla kilolarını ver, sonra hamile kalZaten hamilelikte yeterince kilo alınıyor, şu ankilere eklenmesin :)
tamam canım benimTamam canım tabi ki ayrılma bizden
Evet bulasmadım zaten ben ikinci üniversiteyi ilkinden 7 yıl sonra okudum zaten okadar vaktimde yoktu bende KPSS hazirlaniyorum kazanırsam inş ogretmenlikte guzelaman canım hiç bulaşma bu iş üniversiteyle bitmiyor ki ... bak 4 yıl üniversite okudum üstüne staj başlatma sınavlarına girdim kazandım 3 yıl staj yaptım şimdi bide bitirme sınavım var off yılların gidiyor tıp okusam bundan kısa sürerdi yeminle
gönlüne göre olur inşallah canımEvet bulasmadım zaten ben ikinci üniversiteyi ilkinden 7 yıl sonra okudum zaten okadar vaktimde yoktu bende KPSS hazirlaniyorum kazanırsam inş ogretmenlikte guzel
Seninde inşallah önce sınav sonra bebek dileğin gerçek olurgönlüne göre olur inşallah canım
Emin ol o abur cuburları kesince baya etkisi olacak :) Sonra da el birligiyle seni de mezun ede riz insallah :)
Bu arada, evet ya hamileyim :) İyi dileklerin icin cook tesekkur ederim
Evet canım bu hafta listedesinBen de buhafta listeye girebilecekmiyim acabA
TeşekkürlerEvet canım bu hafta listedesin
Ay gördüm hemen zati.. 2gr olmusss miniiiikkk
Yaa sen bana geldigin gun cadoloz demeyi biliyodun amanankör orticiminatettimolacak
insan destek olur sen daha dalga geeç benimleeeeee maytap ha bana ha bittim oğlum sen
Hemem haine cikardin adimi kiz.. iyi ama iyi bak gaza geldin iste fena mi oldu gel yetis beni hadi bekliyorum seniBak bak örnek al arkadaş dediğin böyle olur sende dalga geç bırak ortiliği hemşerim olacaksın bide ...
Bittin kızım sen
Hadi kızlar bu ortim benle iyice dalga geçmeden yürüyüşe çıkıyorum ben...
Tey tey sen bu Nilgün hatundan 10 kg fazla başladın yarışa, şimdi o senden 10 kg fazlaHemem haine cikardin adimi kiz.. iyi ama iyi bak gaza geldin iste fena mi oldu gel yetis beni hadi bekliyorum seni
siz ikiniz ağız birliğii yapıyonuz beni ayar etmek için mi bakemmmmmTey tey sen bu Nilgün hatundan 10 kg fazla başladın yarışa, şimdi o senden 10 kg fazla
Kendisi tatilde tüm verdiklerini geri aldıgı icin basladıgı yere döndü
ay mor baykuşum cinsiyeti içinden geçiyormu sence ne ? anneler illa tahminde bulunurTey tey sen bu Nilgün hatundan 10 kg fazla başladın yarışa, şimdi o senden 10 kg fazla
Kendisi tatilde tüm verdiklerini geri aldıgı icin basladıgı yere döndü
İlk zamanlar kız gibi geciyordu ne yalan söyleyeyim. Ama erkek olursa da hiiiic üzülmem tabi ki ne de olsa erkekler analarına düskün oluray mor baykuşum cinsiyeti içinden geçiyormu sence ne ? anneler illa tahminde bulunur
kesin erkekler daha düşkün tecrübe ile sabitİlk zamanlar kız gibi geciyordu ne yalan söyleyeyim. Ama erkek olursa da hiiiic üzülmem tabi ki ne de olsa erkekler analarına düskün olur
O acıdan bazen erkek olsun da istiyorum vallakesin erkekler daha düşkün tecrübe ile sabit
hahaha fesad garuuu... seni ama gerçek şuan kızım 2, sınıfa gidiyor bi havalar bi havalar sanırsın beni o doğurmuşO acıdan bazen erkek olsun da istiyorum valla
O kadar karnımda tasıyıp babasına düskün olursa cok alınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?