- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.941
6 yaşında konuşma sorunu vardı geçen yıl atipik otizm denddi oranı düşük %40bende kendin bir kursa gidiyosun sandım canım oğlunun durumu hakkında bilgim yok yaşı kaç özel olmazsa durumu nedir
Bugun kalan beyin hucreleeimi derslere biraktim geldim.. sabah makale dersiyle gunu acip biyoistatistikle kalan son hucreleri törpüledim resmenbu derste uyuma istegi yas kac olursa olsun hiiiiiiicc gitmiyo sanirim
Bu arada hayirli olsuntoplight kaptanim benim ev arkadasim da yaptirdi onun yari de hukukta zaten gaza geldi.. bana da gel dediler yohh anam ben tez yazicam bu sene ales yds hepsini suresi doldu uğraşamam bi de onla dedim
Elifcimm hosgeldin sen de.. herkese sorduk sana da soralım nedir uzun tatilin gunahi?? Aldin mi verdin mi naptin? Benden duymus olma amabenim bu vicdansiz ortim yarın yokmus gibi yimis anasinda 7kilo almis gelmis
inşallah daha iyi olur canım evlatlar söz konusu olunca pek söylenicek kelime yok sanırım :)6 yaşında konuşma sorunu vardı geçen yıl atipik otizm denddi oranı düşük %40
Cümle kurmadan konuşuyor normalde ilkokula baslicakti kaydını sildirdik anaokuluna gidecek
Yağda yumurta gibi sadece yağ tadı gelmiyohahah tadı nasıl oluyor ..
Evet inş eğitimle düzeltecekinşallah daha iyi olur canım evlatlar söz konusu olunca pek söylenicek kelime yok sanırım :)
geçmiş olsun tatlım benim kuzenimin oğlunda da aynı sorun vardı ama onun yüzdesi daha yüksek sanırım 10 yaşında kardeşi olunca konuşmaya başladı o zamana kadar herşeyi işaretle hallediyordu6 yaşında konuşma sorunu vardı geçen yıl atipik otizm denddi oranı düşük %40
Cümle kurmadan konuşuyor normalde ilkokula baslicakti kaydını sildirdik anaokuluna gidecek
dalga geciyorsun 7 kilooo mu? hosbulduk canim; ben daha tartilamadim daha yatak yuzu bile goremedim dogru duzgun ama ben almadim sanirim ya hatta vermis olabilirim; oyle hissediyorumBugun kalan beyin hucreleeimi derslere biraktim geldim.. sabah makale dersiyle gunu acip biyoistatistikle kalan son hucreleri törpüledim resmenbu derste uyuma istegi yas kac olursa olsun hiiiiiiicc gitmiyo sanirim
Bu arada hayirli olsuntoplight kaptanim benim ev arkadasim da yaptirdi onun yari de hukukta zaten gaza geldi.. bana da gel dediler yohh anam ben tez yazicam bu sene ales yds hepsini suresi doldu uğraşamam bi de onla dedim
Elifcimm hosgeldin sen de.. herkese sorduk sana da soralım nedir uzun tatilin gunahi?? Aldin mi verdin mi naptin? Benden duymus olma amabenim bu vicdansiz ortim yarın yokmus gibi yimis anasinda 7kilo almis gelmis
Nickim oğlumun adı kerem cem kardeşinden oyun oynamayı öğreniyor önceden oyuncakları atardı şimdi oynuyogeçmiş olsun tatlım benim kuzenimin oğlunda da aynı sorun vardı ama onun yüzdesi daha yüksek sanırım 10 yaşında kardeşi olunca konuşmaya başladı o zamana kadar herşeyi işaretle hallediyordu
Hahah zaten alaylı sayılırız o konuda, zorlanmayız muhtemelengel diyetisyenlik okuyalim bir de bence
Kaptanım 64 kg ile baslamıs, hedefi 56 kg, hesaplarıma göre 57.6'da mezun olabiliyor ve şu an tam da o kiloda. Mezun da edebiliriz bence.izin hakkı bu hafta doluyor o zaman mezuniyetine ne kadar kalmıştı ki mezun olabiliyorsa mezun etsek
yok 7 kilo değil 6,5 diyelimnilsub 7 kilo almadim de lutfen; 7 kilo nasil alinir?
İlk sayfayı oku sonra kaptan ve yardımcıları sana gerekeni soyler
non stop kuymak yiyereknilsub 7 kilo almadim de lutfen; 7 kilo nasil alinir?
Hoşgeldin canım
okudum canım kuralları kabul ediyorum yanlız şunu anlamadım 1 haftalık mesaj sayımızı nerden bilicezHoşgeldin canım
Kurallarımız ilk sayfada yazıyor, okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor. Daha sonra biraz kendini tanıtırsan gruptaki arkadaslarımızla da kaynasırsın yavas yavas
Merhaba canım ben de kaptan yardımcısıyım ismin Özge .. Sen gir hergün yazmaya çalış aktif katılım belli oluyo zaten haftalık mesaj sayısıyla uğrasmana gerek kalmaz zatenokudum canım kuralları kabul ediyorum yanlız şunu anlamadım 1 haftalık mesaj sayımızı nerden bilicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?