Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende kendin bir kursa gidiyosun sandım canım oğlunun durumu hakkında bilgim yok yaşı kaç özel olmazsa durumu nedir
6 yaşında konuşma sorunu vardı geçen yıl atipik otizm denddi oranı düşük %40
Cümle kurmadan konuşuyor normalde ilkokula baslicakti kaydını sildirdik anaokuluna gidecek

Cümle kurmadan konuşuyor normalde ilkokula baslicakti kaydını sildirdik anaokuluna gidecek
inşallah daha iyi olur canım evlatlar söz konusu olunca pek söylenicek kelime yok sanırım :)

geçmiş olsun tatlım benim kuzenimin oğlunda da aynı sorun vardı ama onun yüzdesi daha yüksek sanırım 10 yaşında kardeşi olunca konuşmaya başladı o zamana kadar herşeyi işaretle hallediyordu

dalga geciyorsun 7 kilooo mu? hosbulduk canim; ben daha tartilamadim daha yatak yuzu bile goremedim dogru duzgun ama ben almadim sanirim ya hatta vermis olabilirim; oyle hissediyorum

geçmiş olsun tatlım benim kuzenimin oğlunda da aynı sorun vardı ama onun yüzdesi daha yüksek sanırım 10 yaşında kardeşi olunca konuşmaya başladı o zamana kadar herşeyi işaretle hallediyordu
Nickim oğlumun adı kerem cem kardeşinden oyun oynamayı öğreniyor önceden oyuncakları atardı şimdi oynuyo

gel diyetisyenlik okuyalim bir de bence
Hahah zaten alaylı sayılırız o konuda, zorlanmayız muhtemelen
izin hakkı bu hafta doluyor o zaman mezuniyetine ne kadar kalmıştı ki mezun olabiliyorsa mezun etsek
Kaptanım 64 kg ile baslamıs, hedefi 56 kg, hesaplarıma göre 57.6'da mezun olabiliyor ve şu an tam da o kiloda. Mezun da edebiliriz bence.

Sen ne dersin tugce1325 ? Sonra gene takılmak istersen burada takılırsın :)

Hoşgeldin canım
Kurallarımız ilk sayfada yazıyor, okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor. Daha sonra biraz kendini tanıtırsan gruptaki arkadaslarımızla da kaynasırsın yavas yavas
okudum canım kuralları kabul ediyorum yanlız şunu anlamadım 1 haftalık mesaj sayımızı nerden bilicez

merhaba kızlar... 173 boy 71 kiloyum bundan 3 yıl önce 83-85 li kilolardan 63 kiloya kadar düştüm bu 20 kiloyu sağlıklı bi şekilde 2 yılda verdim .. geçen yaz evlendim ve 7-8 kilo aldım zaten ilk 5 kiloyu ilk aylarda aldım doğum kontrol hapı yüzünden hapı bıraktım vücut düzene girene kadar 2-3 kiloda üstüne eklendi şimdi evlilikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum. masabaşı işte çalışıyorum stajyer mali müşavirim yakında son sınavım var belgemi almak için oyüzden ders çalışıyorum çok fazla spora vakit ayıramıyorum ... 25 yaşındayım sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim

okudum canım kuralları kabul ediyorum yanlız şunu anlamadım 1 haftalık mesaj sayımızı nerden bilicez
Merhaba canım ben de kaptan yardımcısıyım ismin Özge .. Sen gir hergün yazmaya çalış aktif katılım belli oluyo zaten haftalık mesaj sayısıyla uğrasmana gerek kalmaz zaten
Ben 5aydır burdayım yaklasık 20kılo gıttı. 25yasındayım bekarım öğrencıyım,pisboğaz oldugum ıcın kılo alıyorum sen de anlat bıze bıraz kendını tanısalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…