Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hello kizlar, ben hastayim dun gece ateslendim malesef

sabah 10'da kalkabildim yataktan.
dun gece regl oldum, atesim cikti, agzimin icinde aft var yemek icmek cok zor falan...
tartilmadim bu sabah; ben haftaya cumadan itibaren devam ederim listede.

geçmiş olsuuun........

canım çok güzel anlatmışsın karatay diyet degil de yasam bicimi gibi bende pek listeye uyamıyorum bana en güzel kushan diyeti gelmişti ama ben onun dediği şeylere hergün uyamam ki o yüzden kendim dengeliyordum akşamı hafif sabahı biraz dolu şeklinde zaten böyle böyle gidiyor kilo ama ben bu ara sabitledim gibi bakalım nasıl olacak mezun edecek kaptan larım beni ama daha devm edeceğim insallah grup icinde

bende hiç hatırlayıp ta bana böyle yapıldı demiyorum

Benim kocamda annesini çözdü. Diyor cevabını ver. Çok çirkeflesmeden altta kalma diyor.
benim canim eşimde hep kendini savun yoksa sessiz diye ezilirsin der Eltim ve kv konusunda .. 2.5 yıl kv oturmuş biri olarak çok zorluklarını yaşadım çok ağladım çok eşim de askerdeydi ay ne günlerdi Allahtan annesini çok iyi tanıyordu geldi hemen durumu toparlayıp ayrı eve çıktık şimdi tatlı komşu misali iyiyiz yani arada bi temizliğini yaparım hizmet beklemez kendi hazırlar bize çoğu zmn çocuklardan dolayı bulaşık falan da toplamadıgm olmuştur hafta sonları çocukları koyar alışveriş gezmemizi yaparız yani beğenmediğim bir çok yonu var tabiki ama boyle boyle idare ediyoruz Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne bana birini ne de birine beni en çok ettiğim duadır..

dun gece regl oldum, atesim cikti, agzimin icinde aft var yemek icmek cok zor falan...

Geçmiş olsun canım. CÇok kötü olmuş ağzındaki yaralar.

Amin canım. Esin askerde iken neden ailenin yanında kalmadin da kv ile kaldın ki.. ben annemlere gitsem 1 ay kalsam .kv bana diyor ki orada 1 ay kalıyorsun burada da kalan gerek.. kusura bakmayın annemin evinde kaldığm ggibi burada o kadar kalamam en fazla 1 haftadır burada kalacagim dedim. Gorumcem Allahtan annesinden yana degildir sacmalama anne deyip kestirip atiyir o da.

Cnm geçmiş olsun biraz bitiminden proteinden eksik besleniyordu galiba demir ve b12 eksikliğin olabilir aft çıkıyor olabilir bak bağışıklığın zayıflamis hastalaniyorsun biraz protein kat menulere yemem deme meyve sebze ağırlıklı beslenenler takviye aliyo protein tozu falan dikkat et kendine

Vitamin diyorum
Of of telefonum buna birde çevirmen gerek

@hayat masal @baharakcil nerelerdesiniz kızlar bildirimler nerde?
canım önceki katılımları nasıldı bu hafta pek katılımlarını görmedim kurallara uymuyorlar eger bıyle devam ederse mazeretleri yoksa diskalifiye yoku gözükür
canım hoşgeldin
dün akşam etap birleştirmelerinde geçmişteki uygulamalara baktım uygun gibi idi ama gene bir bakarım tatlım sağolasın

canım önceki katılımları nasıldı bu hafta pek katılımlarını görmedim kurallara uymuyorlar eger bıyle devam ederse mazeretleri yoksa diskalifiye yoku gözükür
Kaptanim son zamanlarda katilimlari düştü aslinda haklisin zaten onlari bir onceki etapta listeye almistim. Ama boyle olacaksa bence de devam etmeleri zor

ya malesef etle aram pek yok benim; balik yiyorum genelde; cok nadiren tavuk. Ette de ancak yagsiz guzel bir biftek olursa yiyebiliyorum o da her gun degil; ben bayramdan sonra 20 saat ucak yolculugu yaptigim icin oldu; hem jetlag hem de yorgunluk us uste...

Hosbuldum ben 3 cuma diye biliyorum o yüzden hayir 2ci cuma alabiliyorsak..Haftaya alabiliyorum yavru ceylanlari o zaman listeye 2 cuma girebiliyorlarsa ....hani isime cok gelir bu hafta mezunum var, diskalifiye birde transfer. Haber verirsen cok sevinirim cnm..bol eksili ve kacamaksiz bir Haftasonu dilerim

İlla et olması gerekmiyor ki yoğurt yumurta peynir balık tavuk eti çok sevmiyorsan köfte olarak ta olur yoğun ve hareketli bi hayatın varsa protein eksikliğinin en büyük etkisi yorgunluk belki o yüzden güçsüz dusmussundur sen zaten zayiftim galiba menüleri dengeleyebilirsin

ha geçmiş olsun gezme sende bu kadar canım aaaaaaaaaaaaa valla resimlerine bakıp bakıp ohhhh sefası olsun diyoduk betüşle ama kıskanıyoduk yani haberin ola nazarımız değimiştir belki

ay zayif degilim yahu, normalim sadece; sen takima bakma abartiyorlar

yogun bir hayatim var yes, yok protein aliyorum peynir-yogurt vs hep yerim zaten

ha geçmiş olsun gezme sende bu kadar canım aaaaaaaaaaaaa valla resimlerine bakıp bakıp ohhhh sefası olsun diyoduk betüşle ama kıskanıyoduk yani haberin ola nazarımız değimiştir belki
yok bebisler sizin nazariniz degil cok sagolun. Benim kendi hatam; cok yordum kendimi de gelir gelmez ondan.

canım zaten bu 3. cuması oluyor o arkadaşın gecen sene kurban bayramında yapılan uygulamalara da baktım şimdi tekrardan 3. cuma olunca giriyorlar karar defteri derki:
YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSU olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu : GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU
eger elemanların 3. cuması oluyorsa girebilirler listeye

tmm anladim cnm 3 cuma olmasi gerekiyor...bayramdan dolayi 3 cü oldu seninkilerde..tskler tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…