- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.401
Gece uykusuzluk yaramadı @wendy e yazacakTimBana sabotaj var dedim ya kabusunuz olacam ama senle bu hafta bomba gibi bi dükan yapalım saka bi yana daha çok eksiler herkese inş
tamam bakayım canım.
Tamam cnm nasıl bi şeyler yapalim önerin varmi
Kızzz dükan ne ki anlamadımBana sabotaj var dedim ya kabusunuz olacam ama senle bu hafta bomba gibi bi dükan yapalım saka bi yana daha çok eksiler herkese inş
Evet ya telden giriyorum ya öyle çıkıyor DUKaNKızzz dükan ne ki anlamadımDUKAN Diyeti var onu mu diyon yoksaa
hello kizlar, ben hastayim dun gece ateslendim malesef
sabah 10'da kalkabildim yataktan.
dun gece regl oldum, atesim cikti, agzimin icinde aft var yemek icmek cok zor falan...
tartilmadim bu sabah; ben haftaya cumadan itibaren devam ederim listede.
canım çok güzel anlatmışsın karatay diyet degil de yasam bicimi gibi bende pek listeye uyamıyorum bana en güzel kushan diyeti gelmişti ama ben onun dediği şeylere hergün uyamam ki o yüzden kendim dengeliyordum akşamı hafif sabahı biraz dolu şeklinde zaten böyle böyle gidiyor kilo ama ben bu ara sabitledim gibi bakalım nasıl olacak mezun edecek kaptan larım beni ama daha devm edeceğim insallah grup icindeKızlar dün diyetleri konuşmuşsunuz ben bu diyet kelimesini sevmiyorum yaa hatta listelerden nefret ediyorumDukan diyetini hiç yapmadım bi ara incelemiştim ama bana pey uygun gelmemişti.Yakınımda yapan biride yoktu ama sebzeyi tamamen yasaklaması benim için yeterince korkutucu, buna rağmen tatlandırıcılara izin vermesi bana saçma gelmişti kolaya vs. de izin veriyor. Bence tatlandırıcılar yapay olan herşey insana zarar veriyor.Buda bilimsel bir çok araştırmaya konu olmuş ve ıspatlanmış.
Karatay banada en mantıklısı geliyor.Aslında Canan Karatayın söylediği şeyler amerikada yapılmış araştırmalarla destekleniyor.Karatay aslında doğal olan herşeyi yiyebilirsin diyor doyana kadar.Paketli gıdalar ve genetiğiyle oynanmış doğal olmayan şeyleri yemeyin diyor.Protein kesinlikle insanı tok tutan en önemli besin hücrelerimizinde yapıtaşı, doğal olan sebzelerde de doğal karbonhidratlar yeterince var.Ben karatay diyetinide tam anlamıyla hiçbirzaman yapmadım ama ekmek, makarna, paketli gıdalar yememenin ne kadar iyi hissettirdiğini deneyimledim.Ekmeği sadece kahvaltıda 1 dl yiyerek diğer öğünler yemeyerek daha iyi hissettim kendimi.Ben öğlen yada akşam mutlaka bir protein türü yemeye dikkat ediyorum, bazen iki öğündede yiyorum :) bu et oluyor peynir oluyor yumurta oluyor ama kendimi protein yediğim gün daha tok ve iyi hissediyorum.Et yemeği yiyorsam yanında salata yiyorum.Oda yeterli karbonhidrat ve vitamini sağlıyor.Meyve konusuna gelincede günde max 1 kez yemeye çalışıyorum çok abartmamaya çalışıyorum.Ben yıllardır insülin direnci ve hipoglisemi ile uğraşıyordum arkadaşlar.Hatta diyetisyenin verdiği listeleri yapmam gerektiğini söylemişti hastane bana yoksa sonucu çok ciddi olurmuşmuşGünde 6 öğünlü listeler varya.Ama düzelme olmadı sonra baktılar düzelme olmuyor 8 öğüne çıkardılar.İnanın o kadar sıkıntılı stresliydiki listelerdende o dönemde nefret ettim.Ellerimin titremesi,kendimi kötü hissetmem bayılmalarım düzelmedi.Sonra karatayın kitabını okudum kitabının bir bölümünde insülin direncinden bahsediyordu.İnsülin direncini yenmek içinde çok öğün değil az öğün yenilmesi gerektiğinden, yenileceklerden bahsediyordu hemde bilimsel olarak açıklamıştı, hormonların tepkilerini sürelerini vs. Sonra kendimce dediklerinin çoğunu yapmaya karar verdim.3 öğünden fazla yemedim, protein yedim mutlaka, paketli hiçbişey yemedim ve ekmeği 1 dl düşürdüm.Değişiklikleri 1 haftada farketmeye başladım, daha enerjik, şişkinliği olmayan, titremesi başdönmesi geçmiş bir insan oldum. Dedim tesadüfmü acaba :) 3 ay devam ettim bu arada kiloda verdim ve 3 ay sonunda testlerimi yaptırdım insülin direncim yoktu değerlerin süper dedi doktor.Dediki ne yapıyorsan aynen devam et şu değerler çok sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi.Testler tam kan testleriydi vitamininden tutunda tüm hormon değerlerine kadar bakıldı yani.Bu arada aralarda mesela çikolatalı gofret yedim diyelim, yada makarna , yada benzeri bişey inanın hemen enerjim düşüyor o günüm kötü geçiyor.Enerjisiz, gergin mutsuz bir insan oluyorum. çok değil 2 saate etkisi böyle oluyor.Ay çok yazmışım ama :) özetle kızlar protein yeyin ,sebze yeyin, doğal yeyin ,dengeli beslenin, sağlığınız düzelsin kilo zaten veriliyor sağlıklı beslenince :) ha benim gibi gr gr gidiyor ama sabredin azcık
bende hiç hatırlayıp ta bana böyle yapıldı demiyorumBi de daha once yapmadık demisim de simdi sonuc listelerine bakınca gördüm bizim Tugce de Ramazan Bayramı'nda birlesen etapta girmis listeye o zaman da onu bölmüsümBenim akıl da gidip geliyor yani
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,40) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56. etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü
O etapta baska takımlarda da aynı sekilde yapmıslar yeni üyeleri, zaten kaptanım da bölünecek dedi. Bölüyoruz
benim canim eşimBenim kocamda annesini çözdü. Diyor cevabını ver. Çok çirkeflesmeden altta kalma diyor.
hello kizlar, ben hastayim dun gece ateslendim malesef
dun gece regl oldum, atesim cikti, agzimin icinde aft var yemek icmek cok zor falan...
canım çok güzel anlatmışsın karatay diyet degil de yasam bicimi gibi bende pek listeye uyamıyorum bana en güzel kushan diyeti gelmişti ama ben onun dediği şeylere hergün uyamam ki o yüzden kendim dengeliyordum akşamı hafif sabahı biraz dolu şeklinde zaten böyle böyle gidiyor kilo ama ben bu ara sabitledim gibi bakalım nasıl olacak mezun edecek kaptan larım beni ama daha devm edeceğim insallah grup icinde
bende hiç hatırlayıp ta bana böyle yapıldı demiyorum
benim canim eşimde hep kendini savun yoksa sessiz diye ezilirsin der Eltim ve kv konusunda .. 2.5 yıl kv oturmuş biri olarak çok zorluklarını yaşadım çok ağladım çok eşim de askerdeydi ay ne günlerdi Allahtan annesini çok iyi tanıyordu geldi hemen durumu toparlayıp ayrı eve çıktık şimdi tatlı komşu misali iyiyiz yani arada bi temizliğini yaparım hizmet beklemez kendi hazırlar bize çoğu zmn çocuklardan dolayı bulaşık falan da toplamadıgm olmuştur hafta sonları çocukları koyar alışveriş gezmemizi yaparız yani beğenmediğim bir çok yonu var tabiki ama boyle boyle idare ediyoruz Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne bana birini ne de birine beni en çok ettiğim duadır..
Cnm geçmiş olsun biraz bitiminden proteinden eksik besleniyordu galiba demir ve b12 eksikliğin olabilir aft çıkıyor olabilir bak bağışıklığın zayıflamis hastalaniyorsun biraz protein kat menulere yemem deme meyve sebze ağırlıklı beslenenler takviye aliyo protein tozu falan dikkat et kendinehello kizlar, ben hastayim dun gece ateslendim malesef
Vitamin diyorumCnm geçmiş olsun biraz bitiminden proteinden eksik besleniyordu galiba demir ve b12 eksikliğin olabilir aft çıkıyor olabilir bak bağışıklığın zayıflamis hastalaniyorsun biraz protein kat menulere yemem deme meyve sebze ağırlıklı beslenenler takviye aliyo protein tozu falan dikkat et kendine
canım önceki katılımları nasıldı bu hafta pek katılımlarını görmedim kurallara uymuyorlar eger bıyle devam ederse mazeretleri yoksa diskalifiye yoku gözükür@hayat masal @baharakcil nerelerdesiniz kızlar bildirimler nerde?
canım hoşgeldinSelam kardes TakimimHayirli Cumalar mevlam hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Kayinvalide konusu acilmis cidden insan korkuyor evlenmekten. Annem ilk oglan sonra beni dogurmustu...Ben 2 yasindayken annem Hamileydi...Babannem aynen baskasina söyle demis: Gene mi doguruyor
Ay dogrur dormaz . KV sine mi soruyor sanki GelinlerBen annem olsaydim inadina birtane daha dogrurdum
Takim yüzdenizumarim haftaya düzelir
birde yeni üye 2. haftasinda listeye aliniyor galiba ben basladiktan sonra 3 cuma anlamistim...bir arkadas 6 sinda baslayip bu haftada listede yani 2. cuma listeye alabiliyorumkaptanligim yeni sayilir ondan bazi konularda 100% emin olmiyabiliyorum
toplight Hayirli ugurlu olsun kaptanligin cnm. ..bende Kardes Takimin Kaptani.cansu..Sen eskidende kaptanlik yaptin sanirim..senden tüyolari alirim cnm
Kaptanim son zamanlarda katilimlari düştü aslinda haklisin zaten onlari bir onceki etapta listeye almistim. Ama boyle olacaksa bence de devam etmeleri zorcanım önceki katılımları nasıldı bu hafta pek katılımlarını görmedim kurallara uymuyorlar eger bıyle devam ederse mazeretleri yoksa diskalifiye yoku gözükür
ya malesef etle aram pek yok benim; balik yiyorum genelde; cok nadiren tavuk. Ette de ancak yagsiz guzel bir biftek olursa yiyebiliyorum o da her gun degil; ben bayramdan sonra 20 saat ucak yolculugu yaptigim icin oldu; hem jetlag hem de yorgunluk us uste...Cnm geçmiş olsun biraz bitiminden proteinden eksik besleniyordu galiba demir ve b12 eksikliğin olabilir aft çıkıyor olabilir bak bağışıklığın zayıflamis hastalaniyorsun biraz protein kat menulere yemem deme meyve sebze ağırlıklı beslenenler takviye aliyo protein tozu falan dikkat et kendine
canım önceki katılımları nasıldı bu hafta pek katılımlarını görmedim kurallara uymuyorlar eger bıyle devam ederse mazeretleri yoksa diskalifiye yoku gözükür
canım hoşgeldin
dün akşam etap birleştirmelerinde geçmişteki uygulamalara baktım uygun gibi idi ama gene bir bakarım tatlım sağolasın
İlla et olması gerekmiyor ki yoğurt yumurta peynir balık tavuk eti çok sevmiyorsan köfte olarak ta olur yoğun ve hareketli bi hayatın varsa protein eksikliğinin en büyük etkisi yorgunluk belki o yüzden güçsüz dusmussundur sen zaten zayiftim galiba menüleri dengeleyebilirsinya malesef etle aram pek yok benim; balik yiyorum genelde; cok nadiren tavuk. Ette de ancak yagsiz guzel bir biftek olursa yiyebiliyorum o da her gun degil; ben bayramdan sonra 20 saat ucak yolculugu yaptigim icin oldu; hem jetlag hem de yorgunluk us uste...
ha geçmiş olsun gezme sende bu kadar canım aaaaaaaaaaaaa valla resimlerine bakıp bakıp ohhhh sefası olsun diyoduk betüşle ama kıskanıyoduk yani haberin ola nazarımız değimiştir belkiya malesef etle aram pek yok benim; balik yiyorum genelde; cok nadiren tavuk. Ette de ancak yagsiz guzel bir biftek olursa yiyebiliyorum o da her gun degil; ben bayramdan sonra 20 saat ucak yolculugu yaptigim icin oldu; hem jetlag hem de yorgunluk us uste...
ay zayif degilim yahu, normalim sadece; sen takima bakma abartiyorlarİlla et olması gerekmiyor ki yoğurt yumurta peynir balık tavuk eti çok sevmiyorsan köfte olarak ta olur yoğun ve hareketli bi hayatın varsa protein eksikliğinin en büyük etkisi yorgunluk belki o yüzden güçsüz dusmussundur sen zaten zayiftim galiba menüleri dengeleyebilirsin
yok bebisler sizin nazariniz degil cok sagolun. Benim kendi hatam; cok yordum kendimi de gelir gelmez ondan.ha geçmiş olsun gezme sende bu kadar canım aaaaaaaaaaaaa valla resimlerine bakıp bakıp ohhhh sefası olsun diyoduk betüşle ama kıskanıyoduk yani haberin ola nazarımız değimiştir belki
canım zaten bu 3. cuması oluyor o arkadaşın gecen sene kurban bayramında yapılan uygulamalara da baktım şimdi tekrardan 3. cuma olunca giriyorlar karar defteri derki:Hosbuldumben 3 cuma diye biliyorum o yüzden hayir 2ci cuma alabiliyorsak..Haftaya alabiliyorum yavru ceylanlari o zaman listeye 2 cuma girebiliyorlarsa . ...hani isime cok gelir bu hafta mezunum var, diskalifiye birde transfer. Haber verirsen cok sevinirim cnm..bol eksili ve kacamaksiz bir Haftasonu dilerim
canım zaten bu 3. cuması oluyor o arkadaşın gecen sene kurban bayramında yapılan uygulamalara da baktım şimdi tekrardan 3. cuma olunca giriyorlar karar defteri derki:
YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSU olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu : GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU
eger elemanların 3. cuması oluyorsa girebilirler listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?