- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.381
Aa yanlıs kaydetmisim o zaman düzelteyimBenim
2 hafta önceki kilom 88.4 86.5 geçen cumaki
Gecmis olsun pisicik ama napalım iste acı gercekler :) En son 65,6 bildirmissin ben napim
Ay hadi insallah nolur göster banagörürsün sen haftaya :))
kız sen ara bari kadıncaazıı arada bir öyle güzel kaynana bulmuşuz değerini bilelimkız oğlunun ne suçu var, anasına kızıp işindeki gücündeki adamlara kızmayın yaw
canım çok şükür benim kayınvalidem de öledir, etliye sütlüye evime kocama karışmaz binlerce şükürhatta o kadar karışmaz ki 1 ay görüşemesek napıosunuz, niye aramıyosun demez heralde eşimden alıyodur haberimizi diyom bende
var canım var, Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua etmek lazım hep.
kız oğlunun ne suçu var, anasına kızıp işindeki gücündeki adamlara kızmayın yaw
canım çok şükür benim kayınvalidem de öledir, etliye sütlüye evime kocama karışmaz binlerce şükürhatta o kadar karışmaz ki 1 ay görüşemesek napıosunuz, niye aramıyosun demez heralde eşimden alıyodur haberimizi diyom bende
var canım var, Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua etmek lazım hep.
Yaa ne güzel masallah, inan ben de cok isterdim kv ile gideyim gezeyim ama cooook farklı dünyaların insanlarıyız maalesefkız sen ara bari kadıncaazıı arada bir öyle güzel kaynana bulmuşuz değerini bilelimbizimkide karışmaz arkadaş gibiyiz çok şükür beraber gezip tozmayı alışveriş yapmayı çok seviyorum ruhu benden genç valla nazar değmesin hayat dolu
Keskinliyle evlenen cennetlik yine telefon çevirmişİyi kayınvalide muhabbeti donmuş ben bu konuda hiç acmiyim ağzımı
Bazen oluyor ki kadin yüzünden ayrılma noktasına geliyorum kafamda hep o kadından uzak durma fikri Allah kimselere vermesin boşuna dememiş ler Kesinlikle evlenen cennetlik diye
Benim
2 hafta önceki kilom 88.4 86.5 geçen cumaki
kız sen ara bari kadıncaazıı arada bir öyle güzel kaynana bulmuşuz değerini bilelimbizimkide karışmaz arkadaş gibiyiz çok şükür beraber gezip tozmayı alışveriş yapmayı çok seviyorum ruhu benden genç valla nazar değmesin hayat dolu
Ben de eşime hiç anlatmam aramızda geçenleri ama o da artık beni ve annesini iyi tanıyor yani. Olayları kendi gözlemleri anlaması daha güzel. Senin haklı olduğunu görüyor cunki
İyi kayınvalide muhabbeti donmuş ben bu konuda hiç acmiyim ağzımı
Bazen oluyor ki kadin yüzünden ayrılma noktasına geliyorum kafamda hep o kadından uzak durma fikri Allah kimselere vermesin boşuna dememiş ler Kesinlikle evlenen cennetlik diye
hello kizlar, ben hastayim dun gece ateslendim malesef
sabah 10'da kalkabildim yataktan.
dun gece regl oldum, atesim cikti, agzimin icinde aft var yemek icmek cok zor falan...
tartilmadim bu sabah; ben haftaya cumadan itibaren devam ederim listede.
bizim kafalar baya uyuşuyor genç ruhlu oturup sigara içiyoruz karşılıklıYaa ne güzel masallah, inan ben de cok isterdim kv ile gideyim gezeyim ama cooook farklı dünyaların insanlarıyız maalesef
Evet maalesef o kadar stres yaşadım ki sonunda hastalandimm ama boşver hiç moral bozmaya gerek yok onun içinya aynen erkek çok önemli burda, dengeyi sağlayacak o, ne annesine laf söyletsin, nede eşini ezdirsin..
hahah, öyle bi söz mü varmış? çok mu fena keskinliler
oooo süper memnunsanız boşver ozaman ben ararım sürekli napıoonn kızzz derim artık iyice abarttım kanka gibi konuşuyorumhele diyorum ben nasıl geçmişim seni
arıyorum canım aradaaynı benim gibi kv huylarımız aşırı benziyo, o belki vay hayırsız aramıon falan dese ararım da biz memnunuz halimizden yaw
Bana sabotaj var dedim ya kabusunuz olacam ama senle bu hafta bomba gibi bi dükan yapalım saka bi yana daha çok eksiler herkese inşoooo süper memnunsanız boşver ozaman ben ararım sürekli napıoonn kızzz derim artık iyice abarttım kanka gibi konuşuyorum
Evet maalesef o kadar stres yaşadım ki sonunda hastalandimm ama boşver hiç moral bozmaya gerek yok onun için
Bu arada dükan sayfası varya yeni gelenler var ortada uğra arada istersen dükkana devam değilmi benim bi hafta iyi bi hafta takılıyor bu hafta daha iyi olacak ama spor aleti yarın gelir ins
Bana sabotaj var dedim ya kabusunuz olacam ama senle bu hafta bomba gibi bi dükan yapalım saka bi yana daha çok eksiler herkese inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?