Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 483&484. Etap***

tatlitambak (76,2/76,5/-0,3/-%0,20)
etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
denhizx (68,2/67,8/0,4/0,29) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
inatettimolacak (71,5/72/-0,5/-%0,35) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (89,7/90,1/-0,4/-%0,22) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
tugce1325 (57,6/57,5/0,1/%0,09) mezun olmak istiyor, etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
Nanelibal (81,5/82,8/-1,3/-%0,80) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
hayat masal (65,3///) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
baharakcil (75,5///) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
keremcemim (88,4/85,5/2,9/%1,64) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Eylül, başlangıç kilosu: 88,4 hedef kilosu: 55 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

toz-pembe (71///)
kilosu sabit, yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63
nilsub (81,5/80,2/1,3)
btlbetul (65,6/66,7/-1,1)
blanche_ea (59,5//)
ebrusonmez (60,6//)
toplight (75,8/74,2/1,6)

kız sen ara bari kadıncaazıı arada bir öyle güzel kaynana bulmuşuz değerini bilelim bizimkide karışmaz arkadaş gibiyiz çok şükür beraber gezip tozmayı alışveriş yapmayı çok seviyorum ruhu benden genç valla nazar değmesin hayat dolu

Ben de eşime hiç anlatmam aramızda geçenleri ama o da artık beni ve annesini iyi tanıyor yani. Olayları kendi gözlemleri anlaması daha güzel. Senin haklı olduğunu görüyor cunki

Yaa ne güzel masallah, inan ben de cok isterdim kv ile gideyim gezeyim ama cooook farklı dünyaların insanlarıyız maalesef

İyi kayınvalide muhabbeti donmuş ben bu konuda hiç acmiyim ağzımı
Bazen oluyor ki kadin yüzünden ayrılma noktasına geliyorum kafamda hep o kadından uzak durma fikri Allah kimselere vermesin boşuna dememiş ler Kesinlikle evlenen cennetlik diye

Keskinliyle evlenen cennetlik yine telefon çevirmiş

Benim

2 hafta önceki kilom 88.4 86.5 geçen cumaki

hele diyorum ben nasıl geçmişim seni

arıyorum canım arada aynı benim gibi kv huylarımız aşırı benziyo, o belki vay hayırsız aramıon falan dese ararım da biz memnunuz halimizden yaw

Selam kardes Takimim Hayirli Cumalar mevlam hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Kayinvalide konusu acilmis cidden insan korkuyor evlenmekten. Annem ilk oglan sonra beni dogurmustu...Ben 2 yasindayken annem Hamileydi...Babannem aynen baskasina söyle demis: Gene mi doguruyor
Ay dogrur dormaz . KV sine mi soruyor sanki Gelinler Ben annem olsaydim inadina birtane daha dogrurdum

Takim yüzdeniz umarim haftaya düzelir
birde yeni üye 2. haftasinda listeye aliniyor galiba ben basladiktan sonra 3 cuma anlamistim...bir arkadas 6 sinda baslayip bu haftada listede yani 2. cuma listeye alabiliyorum kaptanligim yeni sayilir ondan bazi konularda 100% emin olmiyabiliyorum

toplight Hayirli ugurlu olsun kaptanligin cnm...bende Kardes Takimin Kaptani.cansu..Sen eskidende kaptanlik yaptin sanirim..senden tüyolari alirim cnm

Ben de eşime hiç anlatmam aramızda geçenleri ama o da artık beni ve annesini iyi tanıyor yani. Olayları kendi gözlemleri anlaması daha güzel. Senin haklı olduğunu görüyor cunki

ya aynen erkek çok önemli burda, dengeyi sağlayacak o, ne annesine laf söyletsin, nede eşini ezdirsin..

hahah, öyle bi söz mü varmış? çok mu fena keskinliler

hello kizlar, ben hastayim dun gece ateslendim malesef

sabah 10'da kalkabildim yataktan.
dun gece regl oldum, atesim cikti, agzimin icinde aft var yemek icmek cok zor falan...
tartilmadim bu sabah; ben haftaya cumadan itibaren devam ederim listede.

geçmiş olsun çok.

Yaa ne güzel masallah, inan ben de cok isterdim kv ile gideyim gezeyim ama cooook farklı dünyaların insanlarıyız maalesef
bizim kafalar baya uyuşuyor genç ruhlu oturup sigara içiyoruz karşılıklı ... sabahlara kadar sohbet ediyoruz dedikodu yapıyoruz şakalaşıyoruz falan çok şükür nazar değmesin herkesin böyle değil canım bizimki bi istisna ama aranızda sevgi ve saygı çerçevesinde bi ilişki varsa o bile yeter

ya aynen erkek çok önemli burda, dengeyi sağlayacak o, ne annesine laf söyletsin, nede eşini ezdirsin..

hahah, öyle bi söz mü varmış? çok mu fena keskinliler
Evet maalesef o kadar stres yaşadım ki sonunda hastalandimm ama boşver hiç moral bozmaya gerek yok onun için
Bu arada dükan sayfası varya yeni gelenler var ortada uğra arada istersen dükkana devam değilmi benim bi hafta iyi bi hafta takılıyor bu hafta daha iyi olacak ama spor aleti yarın gelir ins

hele diyorum ben nasıl geçmişim seni

arıyorum canım arada aynı benim gibi kv huylarımız aşırı benziyo, o belki vay hayırsız aramıon falan dese ararım da biz memnunuz halimizden yaw
oooo süper memnunsanız boşver ozaman ben ararım sürekli napıoonn kızzz derim artık iyice abarttım kanka gibi konuşuyorum

tamam bakayım canım.

Bana sabotaj var dedim ya kabusunuz olacam ama senle bu hafta bomba gibi bi dükan yapalım saka bi yana daha çok eksiler herkese inş

devam tabi ki dukan'a, korkma geçmedim karatay'a

inşallah sayende daha sıkı tutuyorum ben, ama haftalık bi hedef koyalım kendimize ona ulaşmaya çalışalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…