- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.781
Evet canım hafta sonu kaçamaklarını görmek için pazartesi kontrol amaçlı tartılıp burda paylaşıyoruz ...Menun cok begendim ama ben bu kadar azla idare edemem.
Bu arada benim en buyuk problemim gece saatte yatistirmak saglikli beslenmeyle ve gec sat atirmalarini yamamakla devam ediyorum ins
Kizlar cuma disinda mi tarti gunu var?
Çalışıyormusun canım sen..Menum:
Sabah 1 bardak+1 yk elma sirkesi
Kahvalti: 1 has yumusta, domates, 1/3 abokado, peynirli yarim krep, 1 dilim tb ekmek, kozlenmis kabak, yesil cay
Ara: sutlu kahve
Ikinci ogun: yesil fasulye yemegi, sabahtan kalan azz krep, tb kraker, kisir baya yemisim yerken bukadar cesit gozukmemisti
Aksam: yesil mercimek corbasi, 1 dilim tb peynirli yufka, domates, 1 minik elma. Disaridan ac gelmistim hic salata yapmak icin halim yoktu, yesil cay
2 litre su
33 dakika Slim in 6 Start it up yapicam
Heryerim agiriyor.
merhaba,tamam canım ben tk kaptanıyım kendinden bahsedermisin ilk sayfada kurallar var bu arada pazar olunca sakin olur yarın daha hareketli olur
sizinleyim sekercım:)Canım yazmamışsın, başka takıma mı geçtin yoksa bizimle misin :)
Hoş geldin canım peki gün içinde yürüyüş yada evde spor yapabiliyor musun?sizinleyim sekercım:)
super cnm geldım bılem:)tatlım buyur gel aktif bir takımız hatta çenemiz fazla düşük
Kızlar herkese soruyorum bazı doktorlar sabah çeşit olsun ama öğlen ve akşam sadece bir çeşit yemek yanında yoğurt veya salata olsun diyor o zaman daha iyi sonuç alınır diyor siz ne diyorsunuz ?
cnm evde leslıe ye baslıycam bu aksam nasıpse ogşusu uyutunca bakalım 94le doguma gırdım cıgıtımda 90dım ozmanadan bu ya cok kılo verdım ama hep gerı geldı hedefım 65 bakalım suan ıcın oğlumun dogum gunune kadar 1 aralıga kadar umarım yapabılırımHoş geldin canım peki gün içinde yürüyüş yada evde spor yapabiliyor musun?
muska cım tam bir istirkrar örneği idi inşallah sende öyle olursun canımKizlar en onemlisini unuttum yazmayi buraya muskam77 yanilmiyor zayiflama hikayesini okuyarak katildim cok uzulerek okudum aslinda.2016 baslarinda okumustum ve zayiflamaya baslamistim buralara yazmak takibini yetistiremem diye katilmamaistim ama bir sure sonra o motivasyonum bitti ve buraktim gecen gun tekrar uzulmus kilolar yuzunden mutsuz oldugum anda muskam77 hikayesi cikti onume okudum bu sefer buraya katilarak baslamaya karar verdim:)
cnm dıyetısyen gecmısıme dayanaraktan aynı sekılde dusunuyorum sabah saglıklı seyelr bolca oglen corba ana yemek yogurt mutylaka olmaı dıyordu .aksamda corba ıcersem ekmek yoktu anayemek oncesıKızlar herkese soruyorum bazı doktorlar sabah çeşit olsun ama öğlen ve akşam sadece bir çeşit yemek yanında yoğurt veya salata olsun diyor o zaman daha iyi sonuç alınır diyor siz ne diyorsunuz ?
hadı bakalım cnm gorusrusn ınsallah wc sıkıntısı cok zor cok yasadım cnm amelıyat sonrası suan ıyı gıbıyım.Kızlar kilom 76.3 cumaya gore-200 ama ben dün 77.1 kg idim wc problemim vardı malum.
Ayy cumaya 75leri gelecek inşallah ama benim hedefim 74.9 u görmek
benim partnerim kim?Merhaba benim biricik 5.takımımın güzel hatunları..Yazıyorum yeni kurallarımızı
Öncelikle bu kurallar listede olanlar ve listeye girmeye aday herkes için zorunludur...
- Size bir liste hazırlayacağım.Onu herkes favorilere eklesin ki daha sonra rahat ulaşabilsin. Bu listede herkesin ismi olacak. Menüsünü paylaşan bu listedeki karşılığına menüsünü paylaştığı saati not edecek. En son listeyi paylaşan kaptanımızı ve yardımcılarını etiketleyerek liste sonunu bildirecek. Menüler saat 00.00a kadar yazılmalıdır. Sarkmalar olunca takibi de zorlaşıyor çünkü. Çok yoğun olsanız bile menünüzü paylaşmak en fazla 5dk alacaktır.Diğer listeye eklemeyi bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz.
(**Bu liste herkesi daha kolay takip etmemizi sağlayacak. Menülerinize bizi etiketlemeye devam edin,yine okuyup yorumlayacağız menüleri.
** Her kuralın takibini bi arkadaşımız üstlenecek ve hepsinden ayrı ayrı ceza alabilirsiniz)
- Menü takip listesi gibi spor takip listesi de oluşturulacak. Herkes o listeye günlük sporunu dakika cinsinden ekleyecek.Sorumlu arkadaşımızı gün sonunda etiketleyip liste sonunu haber vermeniz gerekiyor. Biz de bu günlük spor faaliyetlerini haftalık olarak toparlayıp Cumartesi günleri derece yapanları yayınlayacak. Günlük en az yapılması gereken bir alt limit belirlenecek ;sorumlu arkadaş bunu belirleyebilir. Limitini doldurmayan ceza alacak.
(**Dereceye girenlere ödül puan sistemine göre puanlama yapılacak. Örneğin 1. 5puan 2. 4puan 3. 3puan.. Bu puanlar toplanabilir olacak. Ödül puanlarınızla bazı kaçamakları yapmaya hak kazanabileceksiniz. Örneğin 1 top dondurma 8 ödül puan, Makul ölçüde çikolata 10 ödül puan.
**Böyle olmasının sebebi sürekliliği yakalayabilmemiz. Yoksa her hafta 1.olan ödül alırsa verdiği emekleri baltalamış oluruz biraz.)
- Hergün diyetle ya da sağlıklı beslenme ile alakalı resim,karikatür,yazı,video,haber,müzik,spor önerisi vs. vs. aklınıza ne gelirse paylaşılmasını rica ediyoruz. Bu hem diyete olan motivasyonumuzu arttıracak hem de bizi araştırmaya yöneltecek. Böylece paylaşımımızı ve aktifliğimizi arttırmayı amaçlıyoruz. Örneğin birisi sabah günaydın yazsa,menüsünü yazsa,menü ve spor listesini paylaşsa,günlük araştırmasını paylaşsa bi de iyi geceler dese zaten 5 mesajı dolduruyor. Geçmiş mesajları okuyup gerekli olanlara cevap vermek zaten asli kuralımız. 2 satır da sohbetlere katılsa capcanlı bir takım oluruz.
- Mazeretsiz devamsızlıklar cezalandırılacaktır. Çok yoğun olabilirsiniz haber vermeniz 10sn alır. Kızlar yoğunum 3 gün yokum örneğin. Dün kaptanımızın eşi ameliyattayken girdi bizimle ilgilendi.Yani biraz özveri lütfen... Katılımda eksiklik yaratan herkesle aynı emeği veremeyenleri emek verenleri korumak için uzaklaştırmayı daha erken düşüneceğiz. Tolerans şansımız azalıyor,toparlanmamız lazım.Çok çabuk nota sınırına düşüyoruz. Devam edemeyecek olan arkadaşlarını da negatif etkilememeli diye düşünüyorum.
(Sürekli mazeretle geleni takım içi kurallara uymama koşuluyla diskalifiye etmek yönetimin hakkıdır,lütfen bunu unutmayın!)
(Kimseye gidin demiyoruz ama buradaki herkesin motivasyona ihtiyacı var, yok ben böyle yapamam ne biçim kurallar bunlar diyen olursa daha sakin bir takıma transferini rica edebilir. Bu da en doğal hakkınız. Kimseye zorla birşey yaptırmak değildir amacım/amacımız.)
- Herkesin bir partneri olacak. Bu arkadaşlar birbirlerine karşı daha acımasız olabilirler.Yani hem kendinizden hem arkadaşınızdan sorumlu olacaksınız. Partnerinizi kendiniz de seçebilirsiniz ya da biz de eşleştirme yapabiliriz. Ya da takım oluşturup spor ya da haftalık ya da aylık yüzde üzerinden bir yarış düzenleyebiliriz.
(Evet kalabalığız,ama yönetim olarak da biz 4 kişiyiz.Sizin için her türlü emeği gönüllü olarak vermeye hazırız.Sizin de biraz emek vermenizi bekliyoruz.)
- İlk başta da belirttiğim gibi bu kurallar listede olan ve listeye girmeye çalışan herkes için geçerlidir(yeni adaylar,izin dönüşü kilosunu yakalamaya çalışanlar vs.) Takım içinde devam eden muhabbeti güzel arkadaşlarımız da isterlerse ben de dahil olmak istiyorum diye belirtebilirler. Başka önerileriniz olursa seve seve dinleriz.
Sevgilerimizle,
5.takım Yönetimi
Kaptantoplight
Kaptan yardımcıları @morordeknilsub inatettimolacak
SONUNA KADAR SABIRLA OKUMANIZ VE YORUMLAMANIZI BEKLİYORUZ...
hadı bakalım cnm gorusrusn ınsallah wc sıkıntısı cok zor cok yasadım cnm amelıyat sonrası suan ıyı gıbıyım.
cnm bende genc kızlıgımdan berı sıkıntı vardı zaten.hamıleyken daha da kotuydum cok sancılarım oldu dogumda anlaıldı bahırsagım gobegıme kaynamıs sezeryan esnasında bırde bagırsak amelıyatı oldum bagırsagımı kesmısler ben cıkınca ogrendım tabı :) cok sukur suan daha ıyıyım sıkıntı ordaymıs demekkı 1 hafta sadece serumal beslendım yavrumu bıle emzıremedım cok sukur bugunume .Ah ah ben de de yoktu önceleri ama sezeryanlar sonrası kabızlık çok oluyor bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?