Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun cok begendim ama ben bu kadar azla idare edemem .
Bu arada benim en buyuk problemim gece saatte yatistirmak saglikli beslenmeyle ve gec sat atirmalarini yamamakla devam ediyorum ins

Kizlar cuma disinda mi tarti gunu var?
Evet canım hafta sonu kaçamaklarını görmek için pazartesi kontrol amaçlı tartılıp burda paylaşıyoruz ...

Çalışıyormusun canım sen..
Yoğun olmuş menun biraz...:)

tamam canım ben tk kaptanıyım kendinden bahsedermisin ilk sayfada kurallar var bu arada pazar olunca sakin olur yarın daha hareketli olur
merhaba,
kuralalrı okudum kabul edıyorum:)

30 yasındayım evlıyım 22 aylık oglum varsureklı kılo alıp verıyorum
165 boyum 77 kılocugum var nur topu gıbı

Kızlar herkese soruyorum bazı doktorlar sabah çeşit olsun ama öğlen ve akşam sadece bir çeşit yemek yanında yoğurt veya salata olsun diyor o zaman daha iyi sonuç alınır diyor siz ne diyorsunuz ?

Gunaydin canım ben de böyle düşünüyorum. Sabahları kahvaltı sağlam olacak ama akşam çok hafif olmalı. Ben hem fiziksel hem de psikolojik olarak cok rahat hissediyorum

Hoş geldin canım peki gün içinde yürüyüş yada evde spor yapabiliyor musun?
cnm evde leslıe ye baslıycam bu aksam nasıpse ogşusu uyutunca bakalım 94le doguma gırdım cıgıtımda 90dım ozmanadan bu ya cok kılo verdım ama hep gerı geldı hedefım 65 bakalım suan ıcın oğlumun dogum gunune kadar 1 aralıga kadar umarım yapabılırım

günaydınlarrrrr
muska cım tam bir istirkrar örneği idi inşallah sende öyle olursun canım
bu arada kızlar sabah yorgunluktan hertarafım ağrıyordu işe zor yetiştim çocukları hazırla koştur koştur o yüzden ben tartılamadım

Kızlar herkese soruyorum bazı doktorlar sabah çeşit olsun ama öğlen ve akşam sadece bir çeşit yemek yanında yoğurt veya salata olsun diyor o zaman daha iyi sonuç alınır diyor siz ne diyorsunuz ?
cnm dıyetısyen gecmısıme dayanaraktan aynı sekılde dusunuyorum sabah saglıklı seyelr bolca oglen corba ana yemek yogurt mutylaka olmaı dıyordu .aksamda corba ıcersem ekmek yoktu anayemek oncesı

Kızlar kilom 76.3 cumaya gore-200 ama ben dün 77.1 kg idim wc problemim vardı malum.

Ayy cumaya 75leri gelecek inşallah ama benim hedefim 74.9 u görmek
hadı bakalım cnm gorusrusn ınsallah wc sıkıntısı cok zor cok yasadım cnm amelıyat sonrası suan ıyı gıbıyım.

Kızlar spor yapın vallahi ihmal etmeyin ben bu 3 gunde bile faydasını çok gördüm ayna tartı dan daha güzel şeyler söylüyor bana .
Yaşasın spor yapmak

benim partnerim kim?

Ah ah ben de de yoktu önceleri ama sezeryanlar sonrası kabızlık çok oluyor bende de
cnm bende genc kızlıgımdan berı sıkıntı vardı zaten.hamıleyken daha da kotuydum cok sancılarım oldu dogumda anlaıldı bahırsagım gobegıme kaynamıs sezeryan esnasında bırde bagırsak amelıyatı oldum bagırsagımı kesmısler ben cıkınca ogrendım tabı :) cok sukur suan daha ıyıyım sıkıntı ordaymıs demekkı 1 hafta sadece serumal beslendım yavrumu bıle emzıremedım cok sukur bugunume .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…