- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.741
Yasim 31 canim:)Kolay gelsin kaptancım valla yoğun geçti son günlerin..
Oooo azimli bir hatun daha katılmış aramızaiyi iyi daha önce yaptıysan yine yaparsın canım.Biz de burdayız hep destek full biz de yeter ki kimse bırakıp gitmesin Bu arada kaç yaşındaydın canım söyledin de ben mi kaçırdım acaba??
Ayy o tv karşısında yemek yemeyi görünce dedim aha ben nasıl kafamdan aşağı kaynar su döküldü.pcnin başına kurul yumul allah yumul 100kilo oldum ama yemiyorum artık onun da çok etkisi oldu bana.yasağa gelince yemiyom anam yemiyom..bana yasak olmalı yoksa duramıyorum ben..ayrıca ben de hergün tartılınca rahat edengillerdenim.Bekleyemem bi hafta
Ayy sen de bendensin canım..Ben de muskamı okuduktan sonra gelmiştim buraya.ama tam benim geldiğim dönem o gitti annesi hastaydı umarım iyilerdir
Wuhuuu sahalara sıkı bi dönüş yaptım diyosun hadi bakalım yavru kurt kim tutar seni
Yarın sabah takımiçi bildiriminde söyleyeyim hadi bekleyin bi gece daha
Kız sen benim ortime yaşlı mı demek istiyosun yoksaaaaaaAllah yardımcin olsun çok zor yaa... yaş ilerledikce daha da zor olur
Kiraz sapı çayı da çıkarıyor bende odem atiyo birde lahana tarzı birşeyler sebze ye sebze bu seferde evden çıkamazsinGeçen hafta salınan beri 1 kere wc ye çıktım yahu bu nedir böyle.
Şimdi kendime açlık otu yapacam icecem.karnim kocaman
Wc olacak ti oKiraz sapı çayı da çıkarıyor bende odem atiyo birde lahana tarzı birşeyler sebze ye sebze bu seferde evden çıkamazsin
Ekle ekle güzel oluyor bende mısır puskullusu var Yeşilçay formcay bilumum çaylar bulunurinatettimolacak mmaşallah sağa kiz:))
medusa38 kiraz sapı çayı alayım ya hiç aklıma gelmiyor o benim bak. Unutuyorum. Yeşilçay hergün tuketiyorum kiraz sapı ni da eklesem güzel olacak.
Cnm gideceğinyerde sana uygun yapsa keşke yemek mi yapar çay saatimi bilemedim yakın biriyse sana uyar belki
Cnm gideceğinyerde sana uygun yapsa keşke yemek mi yapar çay saatimi bilemedim yakın biriyse sana uyar belki
Eee imkanın varsa daha ne dertleniyon..incecik olana kadar koyma ağzına bebişim ölmezsin..Yok gözün dönerse de zopamı hatırla,ne zamandır görüşemediniz siz herhalde..Bak tanıtayım zopa tambağım,tambağım zopaaTanıyorum ama illaki tatlı börek çörek yapılır yani.en iyisi tok gideyim de kendimi kaybetmeyeyim orada
Yiyeceğini kendini götursen acaba ne kadar kararlı olduğunu anlarTanıyorum ama illaki tatlı börek çörek yapılır yani.en iyisi tok gideyim de kendimi kaybetmeyeyim orada
Ben sutlaca ve yufkaya bayılırım actimda bak ucundan azıcık bile yemedim 3_4 bardak su içtim sofradaYiyeceğini kendini götursen acaba ne kadar kararlı olduğunu anlar
Ama sana şunu söyleyim kaç gündür hafif besleniyordu yapacağım en küçük kaçamak şok etkisi yapar +1 kg bile alabilirsin o yüzden dayanmalisin ben böyle kac sınavdan geçtim sıra sende
Cnm tatlitambak ben bugün sayfaları susledik ekstra odulumuzu isterizYazayım menüyü de ağırlık çöktü bana nedense..
#İsveç Gün#
Sabah 10.30
1sade kahve 1tane kuru kayısı
Öğle 13.30
2yk yoğurt
1dl salam
Akşam 17.30
Haşlanmış et ve yeşil salata
18.30 1tane yeşil elma üzerine tarçın döktüm
Su 3lt geçti
Spor alışverişe giderken yolu uzattım 30dk yürüyüş diyebiliriz
toplight morordek nilsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?