Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yasim 31 canim:)

sekerkiz67 canım ben öğlden sonra yoktum bi ara alışverişe çıktım.Kaptanımız da yazmış zaten çok istiyorsan gel buyur aramıza..İlk sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettim yazman gerekiyor.Sonra gel tanışalım
Bir de kaptanım @toplight paylaşım alanında bir oylama açmışlar,oraya da bakabilirseniz iyi olur. Büyüklerimiz dururken bize söz düşmez diye ses etmedim ben ne kada da uslu bir kızım maşşalah bağa

Menunu paylasmistim T tatlitambak inatettimolacak Akşam üstü yuruyuste çıktım gorumceme ugradim misafiri varmış yemek ordayedim
Balık yarına kaldı
Evde yapılmış et tantuni
Çoban salata sadece limonlu tuzsuz
Ayran
Yemediklerim
Durum yapıyorlardı tabakta aldım ben
Sütlaç
Fırında patates
Damat bile dalga geçti benle sutlacta şeker var değilmi yenge

Sabah 9 da
1 dilim kavun
10 fındık
1 haşlanmış yumurta

öğlen 13.30
balık
domates - soğan söğüş
1 dilim ekmek

ara 16.00
yesilcay
2 kuru kayısı

Aksam 19.00
1 kase pulbiberli yogurt

Sabah öğlen akşam yemeklerden önce 1 bardak domates kuru yapıp içtim. 4 gun devam edeceğim.

şu 2.5 lt oldu
Spor
1000 ip atlama
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış
50 karı egzersizi adını bilmiyorum

30 dk mi aldı hepsi. Ama felaket ter attim yandım gebelik
inatettimolacak toplight morordek nilsub
medusa38

Tanıyorum ama illaki tatlı börek çörek yapılır yani.en iyisi tok gideyim de kendimi kaybetmeyeyim orada
Eee imkanın varsa daha ne dertleniyon..incecik olana kadar koyma ağzına bebişim ölmezsin..Yok gözün dönerse de zopamı hatırla,ne zamandır görüşemediniz siz herhalde..Bak tanıtayım zopa tambağım,tambağım zopaa
Kız yarışa tutuştuk bi de kaçamak yok,cıss,yasak,öğk böyk

Tanıyorum ama illaki tatlı börek çörek yapılır yani.en iyisi tok gideyim de kendimi kaybetmeyeyim orada
Yiyeceğini kendini götursen acaba ne kadar kararlı olduğunu anlar
Ama sana şunu söyleyim kaç gündür hafif besleniyordu yapacağım en küçük kaçamak şok etkisi yapar +1 kg bile alabilirsin o yüzden dayanmalisin ben böyle kac sınavdan geçtim sıra sende

Yazayım menüyü de ağırlık çöktü bana nedense..

#İsveç Gün2#
Sabah 10.30
1sade kahve 1tane kuru kayısı

Öğle 13.30
2yk yoğurt
1dl salam

Akşam 17.30
Haşlanmış et ve yeşil salata
18.30 1tane yeşil elma üzerine tarçın döktüm

Su 3lt geçti
Spor alışverişe giderken yolu uzattım 30dk yürüyüş diyebiliriz

toplight morordek nilsub

Son düzenleme:
Ben sutlaca ve yufkaya bayılırım actimda bak ucundan azıcık bile yemedim 3_4 bardak su içtim sofrada

Cnm tatlitambak ben bugün sayfaları susledik ekstra odulumuzu isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…