- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.801
kac kılosun ben olabılrım benımde yok suan ama ben daha lısteye dahıl degılımbenim partnerim kim?
Bende normalde 3 öğün yiyorum canım son 2 gündür biraz rahatsızım yiyemiyorum ondan.Bu yediklerimde az değil aslında bi çok arkadaşa göre fazla bile Sende yavaş yavaş düzene sokacaksın bende buraya ilk başladığımda kızlara demiştim ben bu kadar az yiyemem diye :) ama oluyor alışıyor insan.Önce en kötü alışkanlıklarından vazgeçmekle başla derim.atıştırma ve gece olayını kes.Sonra menülerede ayar çekersin :) sen günlük ne yediğini paylaş biz sana yardımcı oluruzMenun cok begendim ama ben bu kadar azla idare edemem.
Bu arada benim en buyuk problemim gece saatte yatistirmak saglikli beslenmeyle ve gec sat atirmalarini yamamakla devam ediyorum ins
Kizlar cuma disinda mi tarti gunu var?
Canım bende seni etiketlicektim nerdesin yine kaç gündür :)benim partnerim kim?
Bugün şeytanın bacağını kırıp bende başlıcam canım...Kızlar spor yapın vallahi ihmal etmeyin ben bu 3 gunde bile faydasını çok gördüm ayna tartı dan daha güzel şeyler söylüyor bana .
Yaşasın spor yapmak
Wc sorunu olunca kilo vermek zor oluyor...cnm bende genc kızlıgımdan berı sıkıntı vardı zaten.hamıleyken daha da kotuydum cok sancılarım oldu dogumda anlaıldı bahırsagım gobegıme kaynamıs sezeryan esnasında bırde bagırsak amelıyatı oldum bagırsagımı kesmısler ben cıkınca ogrendım tabı :) cok sukur suan daha ıyıyım sıkıntı ordaymıs demekkı 1 hafta sadece serumal beslendım yavrumu bıle emzıremedım cok sukur bugunume .
AYNEN CNM COK FARK ETTIRIYO CUNKUWc sorunu olunca kilo vermek zor oluyor...
Spora başla orticim spora bi taniş şu cicilerinle artık..zorlar belki seni isveç belki canım ne desem bilemedim şimdi akşama kadar çok koşturuyosun sen çocukların pesıneinatettimolacak günaydın orticim bu sabah hala 80.2 çıktım deliricem bir kırsam 80 i ben yapabilirmiyimki isveçi bacım
Ben de katılıyorum canım.Zaten alışıyosun bi süre sonra.Akşam corba yemek salata olunca bile cok gelıyo bana artıkKızlar herkese soruyorum bazı doktorlar sabah çeşit olsun ama öğlen ve akşam sadece bir çeşit yemek yanında yoğurt veya salata olsun diyor o zaman daha iyi sonuç alınır diyor siz ne diyorsunuz ?
Hedef kilonu da yaz canımmerhaba,
kuralalrı okudum kabul edıyorum:)
30 yasındayım evlıyım 22 aylık oglum varsureklı kılo alıp verıyorum
165 boyum 77 kılocugum var nur topu gıbı
Üzülme kaptanım yarın sabah tartılırsıngünaydınlarrrrr
muska cım tam bir istirkrar örneği idi inşallah sende öyle olursun canım
bu arada kızlar sabah yorgunluktan hertarafım ağrıyordu işe zor yetiştim çocukları hazırla koştur koştur o yüzden ben tartılamadım
Kız sana kimi versek..Senin çılgın sporlarına kim kafa tutabilirbenim partnerim kim?
Birileri de bana daş atiyiiii.. Kız az mı yiyom ben normalde gayet her öğünü mü yapıyorum.3gündür isveçteyim sadece ondan değişti listelerBende normalde 3 öğün yiyorum canım son 2 gündür biraz rahatsızım yiyemiyorum ondan.Bu yediklerimde az değil aslında bi çok arkadaşa göre fazla bile Sende yavaş yavaş düzene sokacaksın bende buraya ilk başladığımda kızlara demiştim ben bu kadar az yiyemem diye :) ama oluyor alışıyor insan.Önce en kötü alışkanlıklarından vazgeçmekle başla derim.atıştırma ve gece olayını kes.Sonra menülerede ayar çekersin :) sen günlük ne yediğini paylaş biz sana yardımcı oluruz
canım jambona değil o 2dilim ekmeğe üzgün emoji koymalısın.Hemen bırakamam dersen o 1dilim ekmeğin yerine 1yumurta koyabılırsın.hem tok tutar hem çeşit olur gözün doyarSABAH KAHVALTI:
2 DILIM EKMEK
2 DILIM DOMATES
2 DILIM SALATALIK
1 DILIM BEYAZ PEYNIR
1 DILIM DANA JAMBON
1 BARDAK SEKERSIZ CAY
SAAT 10 A KADAR 1 LT SU
Canım ekmek ne ekmeği tüketiyorsun?SABAH KAHVALTI:
2 DILIM EKMEK
2 DILIM DOMATES
2 DILIM SALATALIK
1 DILIM BEYAZ PEYNIR
1 DILIM DANA JAMBON
1 BARDAK SEKERSIZ CAY
SAAT 10 A KADAR 1 LT SU
Bugün başlıcam canım odun gibi vücudum..Spora başla orticim spora bi taniş şu cicilerinle artık..zorlar belki seni isveç belki canım ne desem bilemedim şimdi akşama kadar çok koşturuyosun sen çocukların pesıne
Ben de katılıyorum canım.Zaten alışıyosun bi süre sonra.Akşam corba yemek salata olunca bile cok gelıyo bana artık
Hedef kilonu da yaz canımmorordek ördekcim kaydını yapsın..
Üzülme kaptanım yarın sabah tartılırsınKolay gelsin bu arada
Kız sana kimi versek..Senin çılgın sporlarına kim kafa tutabilirördekcim verir sana dişli bi rakibe nasıl oldun bu arada sen düzeldin mi??
Birileri de bana daş atiyiiii.. Kız az mı yiyom ben normalde gayet her öğünü mü yapıyorum.3gündür isveçteyim sadece ondan değişti listelerDinime küfreden müslüman olsa kendi gün boyu 3kalori almış bana diyo bi de Canım azıcık zorlasan kendini hastaydın sen yemeden iyileşemezsin..Nasıl oldun bu arada toparlanabildin mi biraz??
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsıncnm bende genc kızlıgımdan berı sıkıntı vardı zaten.hamıleyken daha da kotuydum cok sancılarım oldu dogumda anlaıldı bahırsagım gobegıme kaynamıs sezeryan esnasında bırde bagırsak amelıyatı oldum bagırsagımı kesmısler ben cıkınca ogrendım tabı :) cok sukur suan daha ıyıyım sıkıntı ordaymıs demekkı 1 hafta sadece serumal beslendım yavrumu bıle emzıremedım cok sukur bugunume .
anladım cnm aksam yazarım o halde:)canım jambona değil o 2dilim ekmeğe üzgün emoji koymalısın.Hemen bırakamam dersen o 1dilim ekmeğin yerine 1yumurta koyabılırsın.hem tok tutar hem çeşit olur gözün doyarBi de menüleri günlük su ve sporu ekleyerek akşam topluca yazıyoruz
tb ekmegı cnmcmCanım ekmek ne ekmeği tüketiyorsun?
tesekkur ederım cnm cok sukurçok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
gecmıs olsun cnm onemlı bısey yoktur ınsallahKızlar günaydın
Bugün işyerinde bayıldımtansiyonum düşmüş ambulans çağırdı arkadaşlar eşimi falan çağırmışlar çok kötüydü şimdi yatıyorum telefondan girdim hafta sonu menümü müsait olunca paylaşırım
yok be tatlım arkadaş az yemişsin dedi ama biliyorsun ben normalde baya yiyorum :) yani hiç çok az yediğim olmadı.Sen isveçten öncede benden az yiyordun.Az derken sen çok dikkat ediyorsun ben senin kadar dikkat etmiyorum biliyorsun.Hepte söylemişimdir maşallah hiç kaçamak yapmadın diye.Ya hastayım evet karın, kasık mide ağrısı olunca otomatikman yiyemiyorum.Ama akşam balık yedim bayaSpora başla orticim spora bi taniş şu cicilerinle artık..zorlar belki seni isveç belki canım ne desem bilemedim şimdi akşama kadar çok koşturuyosun sen çocukların pesıne
Ben de katılıyorum canım.Zaten alışıyosun bi süre sonra.Akşam corba yemek salata olunca bile cok gelıyo bana artık
Hedef kilonu da yaz canımmorordek ördekcim kaydını yapsın..
Üzülme kaptanım yarın sabah tartılırsınKolay gelsin bu arada
Kız sana kimi versek..Senin çılgın sporlarına kim kafa tutabilirördekcim verir sana dişli bi rakibe nasıl oldun bu arada sen düzeldin mi??
Birileri de bana daş atiyiiii.. Kız az mı yiyom ben normalde gayet her öğünü mü yapıyorum.3gündür isveçteyim sadece ondan değişti listelerDinime küfreden müslüman olsa kendi gün boyu 3kalori almış bana diyo bi de Canım azıcık zorlasan kendini hastaydın sen yemeden iyileşemezsin..Nasıl oldun bu arada toparlanabildin mi biraz??
bende aynıyım cnm ıyıce hamlastım bısey yapmam sart plates yapıyordumBugün başlıcam canım odun gibi vücudum..
Eğilip kalkarken bile zorlanıyorum
Canım geçmiş olsun ne dedi doktor peki neden olmuş şuan nasılsınKızlar günaydın
Bugün işyerinde bayıldımtansiyonum düşmüş ambulans çağırdı arkadaşlar eşimi falan çağırmışlar çok kötüydü şimdi yatıyorum telefondan girdim hafta sonu menümü müsait olunca paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?