- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.821
İyi canım o zaman sorun yokanladım cnm aksam yazarım o halde:)
tb ekmegı cnmcm
Sağol canım ...Tansiyonum baya düşük çıktı 1 Saat kadar kendime gelemedim yerden kalkalamdim bütün vücudum titriyodu gözlerimin önü kapkara çok kötüydü ya şimdi iyiyim eşim anneme getirdi beni uzanıyorum doktor ayakların havada dinlen bugün dedigecmıs olsun cnm onemlı bısey yoktur ınsallah
çok geçmiş olsun.limonlu su filanmı içtin çok?dikkat et tatlım ya nedeni neymiş bende merak ettimKızlar günaydın
Bugün işyerinde bayıldımtansiyonum düşmüş ambulans çağırdı arkadaşlar eşimi falan çağırmışlar çok kötüydü şimdi yatıyorum telefondan girdim hafta sonu menümü müsait olunca paylaşırım
Teşekkür ederim canım..Zaten biraz rahatsızım canım üşütmüşüm bugün de böyle oldu ölüyorum sandım Neyse şükür iyiyim şimdi doktor ayaklarin havada uzan dinlen bugün dedi evdeyim şimdi tuzlu ayran falan icirdiler serum falan istemedim korkuyorum zatenCanım geçmiş olsun ne dedi doktor peki neden olmuş şuan nasılsın
Cok gecmis olsun canım, insallah daha iyisindir. Dinlen güzelce bugun.Kızlar günaydın
Bugün işyerinde bayıldımtansiyonum düşmüş ambulans çağırdı arkadaşlar eşimi falan çağırmışlar çok kötüydü şimdi yatıyorum telefondan girdim hafta sonu menümü müsait olunca paylaşırım
Tamam canım kaydettim bilgilerini, hoşgeldin takımımıza.morordek cnm dun sabah 77 kıloydum hedefım 65 kılo olmak
bende haftasonu wc ye çıkamadım tatlım az öncede afedersin ishal olmuşumKızlar kilom 76.3 cumaya gore-200 ama ben dün 77.1 kg idim wc problemim vardı malum.
Ayy cumaya 75leri gelecek inşallah ama benim hedefim 74.9 u görmek
Yok limonlu su içmedim hiç canım teşekkür ederim...bilmiyorum ki benim böyle oluyor arada tansiyonum düşük ama bu kadar kötü olmuyordum hayatımda bu 2. Oldu bu denli ...çok geçmiş olsun.limonlu su filanmı içtin çok?dikkat et tatlım ya nedeni neymiş bende merak ettim
hadi kolay gelsin sanaGunaydın kızlar. Ben gene tez hocamla gorusecegim bugunO yuzden tırıs tırıs calısıyorum, ogleden sonra da biraz işim var ama ugramaya calısacagım. Bugun sizi eşleştirip yayınlarım listeyi, şimdilik kaçtım
Ayyy yarın bende misafirlikte olacağım gündüz bakalım nasıl geçecek. Zaten diyetteyim dedim kadına.
merhaba,
kuralalrı okudum kabul edıyorum:)
30 yasındayım evlıyım 22 aylık oglum varsureklı kılo alıp verıyorum
165 boyum 77 kılocugum var nur topu gıbı
cnm bende genc kızlıgımdan berı sıkıntı vardı zaten.hamıleyken daha da kotuydum cok sancılarım oldu dogumda anlaıldı bahırsagım gobegıme kaynamıs sezeryan esnasında bırde bagırsak amelıyatı oldum bagırsagımı kesmısler ben cıkınca ogrendım tabı :) cok sukur suan daha ıyıyım sıkıntı ordaymıs demekkı 1 hafta sadece serumal beslendım yavrumu bıle emzıremedım cok sukur bugunume .
Wc sorunu olunca kilo vermek zor oluyor...
Kızlar günaydın
Gunaydın kızlar. Ben gene tez hocamla gorusecegim bugunO yuzden tırıs tırıs calısıyorum, ogleden sonra da biraz işim var ama ugramaya calısacagım. Bugun sizi eşleştirip yayınlarım listeyi, şimdilik kaçtım
Bende kilomu belirteyim 68 çıktım bugün +200 gr görünüyor ama artıda olamam kaçamak yok hatta haftasonu doğru düzgün yiyemedim bile.wc ye çıkamamıştım galiba ondan. sanırım yarına eksiye inerim
Cumartesi menum
Sabah 1 kase special K
Öğlen
1 kase special K
Arada 1 kase ton balıklı salata
Akşam
1 parça fırın tavuk yağsız derisiz 2 kaşık yoğurtlu makarna
Sabah 35-40 dakika yürüyüş
35 suquat
Akşam makarna yedim diye 40 dakika sahilde yürüyüş yaptım ceza olsun bana diye
Yulafin da dişlerime yapışan o sert hali hiç hoşuma gitmiyor lifalif alıyordum ama zorladim yiyemedimşu special K'daki şeker hiç bişeyde yok billio musun?
yulaf ezmesi falan alsan yerine pratik olsun istiyosan??
Yulafin da dişlerime yapışan o sert hali hiç hoşuma gitmiyor lifalif alıyordum ama zorladim yiyemedim
evet ya wc sorunu şişlik yapıyorBende kilomu belirteyim 68 çıktım bugün +200 gr görünüyor ama artıda olamam kaçamak yok hatta haftasonu doğru düzgün yiyemedim bile.wc ye çıkamamıştım galiba ondan. sanırım yarına eksiye inerim
güzel ama abartı yok canım menündede :)Cumartesi menum
Sabah 1 kase special K
Öğlen
1 kase special K
Arada 1 kase ton balıklı salata
Akşam
1 parça fırın tavuk yağsız derisiz 2 kaşık yoğurtlu makarna
Sabah 35-40 dakika yürüyüş
35 suquat
Akşam makarna yedim diye 40 dakika sahilde yürüyüş yaptım ceza olsun bana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?