Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tanıyorum ama illaki tatlı börek çörek yapılır yani.en iyisi tok gideyim de kendimi kaybetmeyeyim orada
Cnm 10.takimdan cansu ile bireysel de yarisiyorum arkadaşımız bugün menüsünü karbonhidratlar patlatmış sakın ama sakın sen yapma bunu hayallerini dusun bir kereden bisey olur inan buna

yemem canim söz kiz... hersey takim icin yanee...

ay oyle olmasin ya +1 oldumu ben onu 1 hatfa da ancak veriyorum. Geriye gitmek istemiyorum

Ben sutlaca ve yufkaya bayılırım actimda bak ucundan azıcık bile yemedim 3_4 bardak su içtim sofrada

beni o tadina bakmalar mahvediyor zaten bikiyorum ben

Cnm 10.takimdan cansu ile bireysel de yarisiyorum arkadaşımız bugün menüsünü karbonhidratlar patlatmış sakın ama sakın sen yapma bunu hayallerini dusun bir kereden bisey olur inan buna

kiz yaptigim spora aciyorum o kadar canim cikiyor yermiyim ben o pis seyleri yaa

Bişey yememişsinki :)

Ayyy anaam gozlerim kör oldu okurkene, naptiniz siz yaaa

Ellerine saglik Ozgecim. Ben yarın musait bi vaktimde şu eslestirmeleri yaparim. El birligiyle canlandiracagiz takimi, eski muhtesem günlerine donecek
medusa38 ile rakip olmak isterim ama hatunlar Tirsiyorum nedense.. ama beni iyi gaza getirir diye düşünüyorum...kim belirleyecek rakipleri

morordek im sen beni bilirsin bana uygun birini buluver
Siz orti olmussunuz zaten, yaptim varsayin, aynen devam. Yarın listeyi de paylasirim zaten
E hadi hayırlı olsun o zaman.. ördekcim beni de orticimden ayırmaz sanırım ona accık kızmam lazım dönsün hemen listelere
Yok sizi de ayirmam merak etme gerci kilolariniz yaklaştı diye yapmıştım. Bu @nilsub artılar kralicesi olarak geri geldi ama onu anca sen adam edersin
Canim hosgeldin, ben de kaptan yardimcisiyim. Kaydetmem icin bana su anki kilonu ve hedef kilonu yazabilir misin?

Fenami yaptık şimdi kaptanım bi de 10.takima laf yetiştiriyoruz

Menun cok begendim ama ben bu kadar azla idare edemem .
Bu arada benim en buyuk problemim gece saatte yatistirmak saglikli beslenmeyle ve gec sat atirmalarini yamamakla devam ediyorum ins
Kızlar bu arada yarın sabah takımiçi tartı günümüz lütfen unutmayın.Sabah herkes tartılıp kilosunu yazsın..Bakalım cumadan sonra h.sonu kimler uslu durmuş
Kizlar cuma disinda mi tarti gunu var?

Ay canim memnuniyetle tam tamina 85kg. Istedigim hedef 60kg. Insallah.:)

Menum:
Sabah 1 bardak+1 yk elma sirkesi

Kahvalti: 1 has yumusta, domates, 1/3 abokado, peynirli yarim krep, 1 dilim tb ekmek, kozlenmis kabak, yesil cay

Ara: sutlu kahve

Ikinci ogun: yesil fasulye yemegi, sabahtan kalan azz krep, tb kraker, kisir baya yemisim yerken bukadar cesit gozukmemisti

Aksam: yesil mercimek corbasi, 1 dilim tb peynirli yufka, domates, 1 minik elma. Disaridan ac gelmistim hic salata yapmak icin halim yoktu, yesil cay

2 litre su
33 dakika Slim in 6 Start it up yapicam
Heryerim agiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…