Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun ki menum(

Sabah :
2 dilim tb ekmek
2dilim salatalik
2 dilim dimates
Sekersiz cay
1.dilim.dana jambon

Ara
Sade neskafe
Oglen(
4 nugget
Patates kizartmasi
Frin sutlac

Ara
Sade neskafe

Aksam
4yk susuz barbunya yemegi
Salatalik domates maydinozdan olusan salata

2.5 lt su yatana kadar 3 olur

Ara
Yarim elma yogurdun icine
Spor
Sadece 500 defa.ip atladim firsatim.olmadi leslie oglum yeni.uyudu islerimi halldicem simdi yarin girisurus artikin

Öncelikle geçmiş olsun şu special k larda kh oranı çok bence yavaş yavaş azalt normal kahvaltı yap yumurta ye tok tutar
Canım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum

Canım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum
Eve alabilecegin dilimli tam buğday ekmeğinin arasına peynir falan koyup yanında getirebilirsiniz hatta tost makinasında isitincada güzel oluyor üçgen peynir ve tbe yanında taşıyabilirsiniz light olanlarda var ama tabi yinede sen bilirsin onlar çabuk aciktiriyo sonra kaçamak yapma isteğin artar

Bende çalışıyorum canım.Evden kahvaltı etmeden çıkıyorum ama çocukların beslenme kapları varya onlardan aldım kendime peynir zeytin ne istiyorsam koyup götürüyorum işyerinde kahvaltı yapıyorum.İşyerin rahat değil sıkıntı çıkarırlar diyorsanda simit poğaça yiyebildiğine göre tam buğday ekmeğine sandwich yap götür.Yapay olan şeylerden ne kadar uzak durursak o kadar iyi

medusa38 sporu mu yaptım canım.

1000 ip atlama
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış
100 yana eğilime 5 kg dambillarla
Bayag bisi yapmışin inş faydasını görürsün ben 30 dakikalık sporunu yaptım pilatesini oğlum uyurken yapacagim aman nazar degmesin sana

bu ara pek yoğundum canım pek giremedim de inşallah aktif olacağım bundan sonra

Bayag bisi yapmışin inş faydasını görürsün ben 30 dakikalık sporunu yaptım pilatesini oğlum uyurken yapacagim aman nazar degmesin sana

Kız bende azimliyimdir ama canım isterse... Bu ara çok kararliyim. 2017 ye 62 ile girmek istiyorum. Bunun için cabalayacagim

Faydasını 3 gunde bile gördüm diyebilirim... daha da bırakmam.. haftanın 2 günü detoks yapmayı düşünüyorum sence nasıl olur.

Ama nasıl detoks çeşitleri çok ayranı var sebzesi var sen hangisini yapiyosun

Sabah öğlen akşam 1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
Aralarda 10 fındık.
Ödem çayı yapacam bide gün boyu bu kadar. Youtube de bir diyetisyen diyordu. Araları ben ekledim:)

Bugün tartıldım +300 düm. Büyük ihtimal hiç yerimden kalkmadım cumadan beri o yüzden. Bugün ayaklandım biraz cumaya kadar eksilerle gelirim.
Ama gram gram gitmesi çok canımı sıkıyo, 70ler çoook uzak duruyo gözüme

Sabah öğlen akşam 1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
Aralarda 10 fındık.
Ödem çayı yapacam bide gün boyu bu kadar. Youtube de bir diyetisyen diyordu. Araları ben ekledim:)
Aralara acaba yumurta protein ya ona uygun biseymi eklesen mesela yoğurt yoğurt zayıflatıcı etkisi var hem de fazla acikmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…