- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.001
Maşallah demekki hatların buna elverişli hadi bakalım o zaman zayıflayıncada şimdiki halinle zayıfladığındkai halini yanyana koyarsın bakarız olurmu :)Yok ben zayiflayinc. Bunun gibi 18 olacam inş diğerine 23 dersen buda taş catlasin 18 dimi
Canım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorumÖncelikle geçmiş olsun şu special k larda kh oranı çok bence yavaş yavaş azalt normal kahvaltı yap yumurta ye tok tutar
Olur olurMaşallah demekki hatların buna elverişli hadi bakalım o zaman zayıflayıncada şimdiki halinle zayıfladığındkai halini yanyana koyarsın bakarız olurmu :)
Eve alabilecegin dilimli tam buğday ekmeğinin arasına peynir falan koyup yanında getirebilirsiniz hatta tost makinasında isitincada güzel oluyor üçgen peynir ve tbe yanında taşıyabilirsiniz light olanlarda var ama tabi yinede sen bilirsin onlar çabuk aciktiriyo sonra kaçamak yapma isteğin artarCanım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum
Bende çalışıyorum canım.Evden kahvaltı etmeden çıkıyorum ama çocukların beslenme kapları varya onlardan aldım kendime peynir zeytin ne istiyorsam koyup götürüyorum işyerinde kahvaltı yapıyorum.İşyerin rahat değil sıkıntı çıkarırlar diyorsanda simit poğaça yiyebildiğine göre tam buğday ekmeğine sandwich yap götür.Yapay olan şeylerden ne kadar uzak durursak o kadar iyiCanım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum
kızlar iyi geceler herkese ben çocukları yatırıp yatıcam başım boğazlarım çok ağrıyo bir grip eksikti
Bayag bisi yapmışin inş faydasını görürsün ben 30 dakikalık sporunu yaptım pilatesini oğlum uyurken yapacagim aman nazar degmesin sanamedusa38 sporu mu yaptım canım.
1000 ip atlama
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış
100 yana eğilime 5 kg dambillarla
bu ara pek yoğundum canım pek giremedim de inşallah aktif olacağım bundan sonraEvet hanımlar, eşleşmelerinizi yaptım. Gruplar kendi arasında yarısacak, cuma gunu bildirilen kilolara göre hesaplanan yüzdelerin ortalaması alınarak birinci olan grup secilecektir. Herkes grup arkadasından sorumludur, menülerini cılgınca elestirmeye hakkı vardır, grup arkadasını spora ve saglıklı seyler yemeye tesvik etmelidir.5. TAKIM - TAKIM İCİ YARISMA GRUPLARI
1. Grup: @nilsub & @inatettimolacak
2. Grup: @tatlitambak &medusa38
3. Grup: Y Yuppiyayye & @w e n d y
4. Grup:Nanelibal & @parkbyull & @istikrar58
5. Grup:sekerkiz67 & @toz-pembe
6. Grup: @blanche_ea &tugce1325
6. gruba @ebrusonmez geldiginde katılabilir, kilosu o gruba daha uygun gibi şu an :)
Haydi bakalım cılgın mücadele başlasın!
Bayag bisi yapmışin inş faydasını görürsün ben 30 dakikalık sporunu yaptım pilatesini oğlum uyurken yapacagim aman nazar degmesin sana
Bayag bisi yapmışin inş faydasını görürsün ben 30 dakikalık sporunu yaptım pilatesini oğlum uyurken yapacagim aman nazar degmesin sana
Haydi beraber 2017 ye 62 li kilolarida girelimKız bende azimliyimdir ama canım isterse... Bu ara çok kararliyim. 2017 ye 62 ile girmek istiyorum. Bunun için cabalayacagim
Ama nasıl detoks çeşitleri çok ayranı var sebzesi var sen hangisini yapiyosunFaydasını 3 gunde bile gördüm diyebilirim... daha da bırakmam.. haftanın 2 günü detoks yapmayı düşünüyorum sence nasıl olur.
Ama nasıl detoks çeşitleri çok ayranı var sebzesi var sen hangisini yapiyosun
Evet hep aynı ayağım, aynı yer.
Aralara acaba yumurta protein ya ona uygun biseymi eklesen mesela yoğurt yoğurt zayıflatıcı etkisi var hem de fazla acikmazsinSabah öğlen akşam 1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
Aralarda 10 fındık.
Ödem çayı yapacam bide gün boyu bu kadar. Youtube de bir diyetisyen diyordu. Araları ben ekledim:)
Birde ben çok açılınca sade nescafe iciyorum tok tutuyor açlık ve tatlı isteğini bastiriyoAralara acaba yumurta protein ya ona uygun biseymi eklesen mesela yoğurt yoğurt zayıflatıcı etkisi var hem de fazla acikmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?