- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.041
Toparlanmaya çalışıyorum canım şimdi de soğuk algınlığı mahvetti beni bugün sabah yürüyüş yapamicam nesfit sabah kahvaltısında yiyorum bana işteyim de sabah yiyecek Başka fikirler bulun kızlar yulaf hariç onu hiç sevmedimtoz-pembe cnm hadı bakalım bır an once toparlanda kıyasıya yarısalım :) arkadasalrında dedıgı gıbı nesfıtı bıraz azaltmalısın
Ahh canım sabah evden nasıl çıkıyorum bir bilsen ben bırak onları hazırlamayı saçlarımı yolda bağlıyorum makyajı falan da ofiste yapıyorum bana hazır bişeyler lazımEve alabilecegin dilimli tam buğday ekmeğinin arasına peynir falan koyup yanında getirebilirsiniz hatta tost makinasında isitincada güzel oluyor üçgen peynir ve tbe yanında taşıyabilirsiniz light olanlarda var ama tabi yinede sen bilirsin onlar çabuk aciktiriyo sonra kaçamak yapma isteğin artar
Isyeri sıkıntılı değil sıkıntı bende ama ofise peynir alabilirim Başka tavsiyesi olanBende çalışıyorum canım.Evden kahvaltı etmeden çıkıyorum ama çocukların beslenme kapları varya onlardan aldım kendime peynir zeytin ne istiyorsam koyup götürüyorum işyerinde kahvaltı yapıyorum.İşyerin rahat değil sıkıntı çıkarırlar diyorsanda simit poğaça yiyebildiğine göre tam buğday ekmeğine sandwich yap götür.Yapay olan şeylerden ne kadar uzak durursak o kadar iyi
Evet son zamanlar oyle oluyormus onu duydum. Ama zaten bebek dogunca da pek uyuyamadigindan alisma donemi gibi oluyor galiba :) su anda zaten kiloyu dusundugum pek yok, dedigin gibi vitaminini alsin da gerisi onemli degil :)Ay kuzum güzel yanları olduğu kadar zor yanlarıda varson aylarda hiç uyuyamazdım ben karnımdan donemezdim hahaha neyse şimdiden korkutmayayım gozunu bakma sen kimseye bebiş şimdi senin vitamin fdepolarını boşaltıcak ona göre sağlıklı faydalı şeyler ye korkma şuan kilodan
ahhh kızçeeem beni o poğçalar yaptı... aman evden getirsem utanırım yemeye poğça yiye yiye poğça gibi oldu suratım....
Tatlım çok zor sende haklısın şu gevreklerin sade şekersiz olanları yokmu yanında gotursen peynir zeytin domates minicik bir kutuda yanında esmer ekmekle yesen iş yerinde.Isyeri sıkıntılı değil sıkıntı bende ama ofise peynir alabilirim Başka tavsiyesi olan
işyerimde minik dolap var domates falan artık abartı olurda hani peynir gibi şeyler koyabilirim küçük.. ekmek te alabilirim tam tahıllı falan ..Tatlım çok zor sende haklısın şu gevreklerin sade şekersiz olanları yokmu yanında gotursen peynir zeytin domates çinicik bir kutuda yanında esmer ekmekle yesen iş yerinde.
Gün içinde çayın kahvenin yanında atıştır canım geçmedimi daha halsizliğinişyerimde minik dolap var domates falan artık abartı olurda hani peynir gibi şeyler koyabilirim küçük.. ekmek te alabilirim tam tahıllı falan ..
bugünlük kefir içiyorum şimdi kahvaltı için birde dün bayıldım diye kayınpederim koca poşet kuru meyveler almış bana aradı onları yiceksin güçsüz düşüyorsun kendine bakmıyorsun falan dedi söz verdirdi bana artık bi kaç tanede onlardan yerim kuru kayısı kuru incir kuru üzüm falan
Hayırlısı ile kucağına alda bak ...Gunaydinlar
Evet son zamanlar oyle oluyormus onu duydum. Ama zaten bebek dogunca da pek uyuyamadigindan alisma donemi gibi oluyor galiba :) su anda zaten kiloyu dusundugum pek yok, dedigin gibi vitaminini alsin da gerisi onemli degil :)
Ay benide alın aranıza yapabilir miyim ki 68 razıyım :)
Eki Görüntüle 1890088
Ekmek yemediğim için sabah yeşil mercimek salatası tok ve çok şey yemiş gibi hissettiriyor
Çok gibi durmuş ama salata 4 yk peynirin bir dilimi kaldı çok geldi
Ben bir ara bu salata ile çok güzel kilo vermiştim bol bol yapayım bundan sonra
valla inegöl tarım fuarı var burda arkadaşa haber saldım karadut özü aldı getirdi sağolsun dünden beri birer tatlı kaşığı abandım oğluma da veriyorum 10 aylık zararı olmaz heralde yararları dağları aşmış amasarın sarmalan bol c len .... ben daha hiç antibiyotik içmedim çok şükür taylot antibiyotise bilmiyom tabi :))) c vitaminine aban gitsin limonlu adaçayı misss..... gerçi geldi mi durmuyor meret o süresini tamalamadan gitmiyor.... çok direndim bende başında ama girdi bi kere vücuda :)
Hadi bakalım hayırlısı ile birbirimize destek olalım başaralım o zaman bugün daha bir hevesliyim nedenseyapabilirsin canım bence. Inan kendine.
yesil mercimek guzeldir canim protein. Afieyet olsun guzel duruyor
Maşallah sana bak artık 74 lerden bahseder oldun :)@keremcemim bu ara o detoksa lari yapacak havada değilim sanki regl olunca heveste gitti.
Düne göre 400 gr fazla çıktım.. bol yeşillikler beslenecegim. 74.9 gelmeli cuma günü buraya.
Hadi bakalım hayırlısı ile birbirimize destek olalım başaralım o zaman bugün daha bir hevesliyim nedense
Maşallah sana bak artık 74 lerden bahseder oldun :)
Hadi bakalım madem yapalımnilsub canım şimdi 80 kilosun 68 e 12 kilon var ayda 4 kilo versen 12 kilo gider canım 4 kilo da gayet sağlıklı. Sporu çıkarma hayatından. Sağlıklı beslendin mi gitmemesi zor..
benim de 15 kilom var 62 ye ayda 5 kilo. Ciddiyetimizi bozmasak gider kilolar.bizde oluruz fit
Bende sıkıldım o yüzden salata yaptım Karatay da oneriyor sabahları mercimek ve buğday salatasınıbasaracagiz sen de basaracaksin kendine olan inancini kaybetme. Ve 2017 de fit olacagiz.
Ay kahvaltı yapacam ama iştahım pek yok bende regl de 2 aydır böyle oluyor. Ne yesem kahvaltıya ki .
Ay yanında değiliz ki şöyle okkalı bir tokat at kendine bizim yerimizegood morning ladieeeees
26.09.2016 menüm
sabah ...k flakes şekersiz çay
öğlen....kabak tarhana çorbası 4 çatal spagetti kabağa yatak yaptım
akşam...o spagetti yatağında kabaktan yedim ekmek mekmek yooooh
2 litre su (ben suyu çooook azalttım bana tokat atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?