- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.021
Aralara acaba yumurta protein ya ona uygun biseymi eklesen mesela yoğurt yoğurt zayıflatıcı etkisi var hem de fazla acikmazsin
Aynen bende de öyle oluyor.Birde ben çok açılınca sade nescafe iciyorum tok tutuyor açlık ve tatlı isteğini bastiriyo
Olur canım neden olmasın. Yaa ama ben regl oldum daha 1 hafta vardı benim erken geldi bu ay. Zıplamalara dayanamadı galiba benim yumurtalar
Hem diyet hem de spor belki o yuzden erken olmuştur
Aynen bende de öyle oluyor.
yerimize de yeseydin, hain kedicik, anlatıyor bi de canları ister mi demiyo hamilesi var emzireni var
Canim spam olmadı. Akşam içiyorum yatıyorum. Sabah uyanıp biraz dolandım mi wc ye koşarak gidiyorum. Aktardan aldık biz.
Çok geçmiş olsun yaa kimse de yok yanında sana bakacak.
Haydi beraber 2017 ye 62 li kilolarida girelim
Canım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum
kızlar iyi geceler herkese ben çocukları yatırıp yatıcam başım boğazlarım çok ağrıyo bir grip eksikti
Sabah nasıl yedin makarna hamsibenide alın :)))
Sabah nasıl yedin makarna hamsi
Seni aramıza alırsak çubuk kraker probis makarna nasıl yiyecenortim tatlitambak artık ciss yemiyo sıra sende
Yaptın mı tavuk çorba bugün ben ikinciyi yaptım sabah yemek seviyorsan çorba deneyebilirsin brokoli tavuk mantar ama içinde karbonhidrat az olsun mumkunseben yerim ki bana şaşırma :)
heee işte ben onu yapabilsem çıbık krakere dönerim zaten :)
Senin badinin yan etkilerini yazdim yukarida daha mideme sira gelmedi sanirim, bi sey canim istemiyor pek. Hele tatli iykkk hichamilesi yesin zaten leylek boylu sıska hamiş mi olurmuş benim yiğenim ne isterse o yencek o kadarr.... emzirende yesin zaten hızlı hızlı veriylar gıcık oluyorum....
Ay benide alın aranıza yapabilir miyim ki 68 razıyım :)Haydi beraber 2017 ye 62 li kilolarida girelim
Sade turk kahveside benim iştahımı çok iyi kesiyor canımBirde ben çok açılınca sade nescafe iciyorum tok tutuyor açlık ve tatlı isteğini bastiriyo
Bugün çarşıya inicem tanflex boğaz sipreyi alıcaktım pastilde alayım bari:)havar komşular havaaar ex kayganam grip olmuş haavaar..... kız bepanten pastil al sende...
Ay kuzum güzel yanları olduğu kadar zor yanlarıda varYine erkenden uyumalarim sonucu gecenin bi vakti uyanip sacma sapan seyler yapma modundayim. Uyku duzenim alt ust olmus durumda hanimlar. Gunun herhangi bir saatinde uyuyup herhangi bir saatinde uyanabilirim, Allahim sen aklima mukayyet ol
Senin badinin yan etkilerini yazdim yukarida daha mideme sira gelmedi sanirim, bi sey canim istemiyor pek. Hele tatli iykkk hicsu anda da yogurt yiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?