Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aralara acaba yumurta protein ya ona uygun biseymi eklesen mesela yoğurt yoğurt zayıflatıcı etkisi var hem de fazla acikmazsin

Olur canım neden olmasın. Yaa ama ben regl oldum daha 1 hafta vardı benim erken geldi bu ay. Zıplamalara dayanamadı galiba benim yumurtalar

Birde ben çok açılınca sade nescafe iciyorum tok tutuyor açlık ve tatlı isteğini bastiriyo
Aynen bende de öyle oluyor.

yerimize de yeseydin, hain kedicik, anlatıyor bi de canları ister mi demiyo hamilesi var emzireni var

hamilesi yesin zaten leylek boylu sıska hamiş mi olurmuş benim yiğenim ne isterse o yencek o kadarr.... emzirende yesin zaten hızlı hızlı veriylar gıcık oluyorum....

Canim spam olmadı. Akşam içiyorum yatıyorum. Sabah uyanıp biraz dolandım mi wc ye koşarak gidiyorum. Aktardan aldık biz.

Çok geçmiş olsun yaa kimse de yok yanında sana bakacak.

yok beee kimse bakmıyo bana beni belediyeye havale ettiler.... bizimkiler o kadar yaşlı o kadar o kadar ki onlara hastayım bile demem ben :))) yaşlılık çok fena bişi yaaa yaşlanmasak mı napsak....

çok şükür toparladım ama... heee buarada yoğun araştırmalarım neticesinde öğrendim ki en iyi boğaz pastili bepanten hakkaten gidip aldım teee böle kocaman parça çıktı boğazımdan rahatladım .....sabaha daha daha dahaa iyi olurum ben inşallah....

eveeet beybiler

sabah 3 kaşık makarna + bir kaç hamsi

ara 2 mandalina + 3 ceviz

öğlen 1 tb dilim ekmek + 1 paket çıbık kraker --- yanına sadece ekmek alan sazan kişisini menüsü :)

ara probis

akşam 1 tabak hamsi - kızartma değil fırında -- dün yaptıydım bittiii :)

su : 2 lt
spor : 500 zıp + 4 mil leslie

Canım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum

ahhh kızçeeem beni o poğçalar yaptı... aman evden getirsem utanırım yemeye poğça yiye yiye poğça gibi oldu suratım....

Arkadaşlar
Şimdi yazacağım programa katılmak isteyenler yarın beni etiketlesin çarşamba günü katılmak isteyenlerle birlikte deneme amaçlı 2 günlük detoks programı yapmak istiyorum.Malum mevsim degisimindeyiz ve vucut bu dönemlerde toksik maddelerle doluuyo buda kilo vermeniz engelliyor
Bana katılmak isteyenler kurallara uyacak gelecek hftada bir haftalık program uygulayacağim Şimdi vereceğim detoks tarifleri
* Kırmızı pancarlı yoğurt
* Ispanak havuç lahana kırmızı pancar
*Havuç domates kekik karabiber
*Salatalık havuç Maydonoz limon
*Harikalar mutfağı diye bir sitede daha fazlası var meyveli olanlar ben kendime de uygun olanları da yazdım
Metabolizma içeceği
1yk elma sirkesi
1 kahve kaşığı bal
Sıcak su 1 sb
2 karanfil
Yağ yakan detoks suyu
2yk elma sirkesi
1yk limon suyu
1ck tarcin
Kurallar
Kaçamak yok
İçecekten sabah öğle akşam birer bardak içilecek
Sabah yanında yeşillik salatalık ve bir yumurta
Öğle içecek sebze ama haşlanmış tuzsuz
Akşam balık tavuk ama et turu yok içecek
Bol su içilecek
Detoks boyunca tuz yok
Bir adet maden suyu
Siyah çay yok Yeşilçay kahve içilebilir
Spor günlük yaptıklarımız
Verdiğim metabolizma içeceklerde eklenebilir
@tatlitambak sende detoks yapacaksın uyarsa SanAda beraber yapalım

Yine erkenden uyumalarim sonucu gecenin bi vakti uyanip sacma sapan seyler yapma modundayim. Uyku duzenim alt ust olmus durumda hanimlar. Gunun herhangi bir saatinde uyuyup herhangi bir saatinde uyanabilirim, Allahim sen aklima mukayyet ol
hamilesi yesin zaten leylek boylu sıska hamiş mi olurmuş benim yiğenim ne isterse o yencek o kadarr.... emzirende yesin zaten hızlı hızlı veriylar gıcık oluyorum....
Senin badinin yan etkilerini yazdim yukarida daha mideme sira gelmedi sanirim, bi sey canim istemiyor pek. Hele tatli iykkk hic su anda da yogurt yiyorum mesela

Ay kuzum güzel yanları olduğu kadar zor yanlarıda var son aylarda hiç uyuyamazdım ben karnımdan donemezdim hahaha neyse şimdiden korkutmayayım gozunu bakma sen kimseye bebiş şimdi senin vitamin fdepolarını boşaltıcak ona göre sağlıklı faydalı şeyler ye korkma şuan kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…