Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay duymamıştım onu; aktardan alıcam dimi? benim normalde olmaz da bu diyet ve aldığım kan ilacı kabız yaptı beni, dayanamadım içtim ama öldüm ağrısından da.. bu ağrı / spazm yapıyo mu?

Canim spam olmadı. Akşam içiyorum yatıyorum. Sabah uyanıp biraz dolandım mi wc ye koşarak gidiyorum. Aktardan aldık biz.

daha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))

Çok geçmiş olsun yaa kimse de yok yanında sana bakacak.

Pek değil hiç bişey yememissin sen canım ya. Benim de günüm iyi sayılır yazarım birazdan

Bende menümü paylaşayım inatettimolacak morordek nilsub toplight ve ortim @wendy :)
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+6 zeytin+ domates,salatalık,maydoboz,dereotu
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiton fırında kuşbaşı+4 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet mandalina
Akşam:1 kepçe etli nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:yarım muz
Su:3 lt üstü
Spor: yok yok yok hala toparlayamadım karın ağrım geçti sanarken birde kulunç girdi kıpırdayamıyorum.heryerim ağrıyo ben bu hafta spor yapabilecekmiyim acaba

Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparım şaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci

Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparım şaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci
Aslında bende yemiyorum normalde ama bugün yedim öğlen mercimekli bulgur pilavıydı birazda afedersin ishal olduğumdan yedim.Evet dukancılar için fazla bir menü ama ben belli bir diyete bağlı değilim canım :) sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…