- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.961
ay duymamıştım onu; aktardan alıcam dimi? benim normalde olmaz da bu diyet ve aldığım kan ilacı kabız yaptı beni, dayanamadım içtim ama öldüm ağrısından da.. bu ağrı / spazm yapıyo mu?
daha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))
Bugünkü menüm
inatettimolacak morordek toplight nilsub @cansutr T tatlitambak
Anam etiketten sıra gelmedi aman zaten dolduracak bisey de yemedim bugün saf protein gunumdu + canım istemedi
Sabah
Sade nescafe
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Çay
Akşam
Tavuk çorbası yulaf kepekli
3 litre su
1 saat pilates
30 dakika kardiyoloji
İceceklerim
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve
Onu daha yeni yaptım sworkit diye program indirdim esneme ve kardio yaptım cok yorucu cok terletiyorgüzel menü affiyet olsun... 30 dk kardiyoloji de ne yaptin ?
T tatlitambak ne yaptın misafirlikte yemedin değilmi cissslarişuan yiyorsan da hemen geri bırak bak +1 ler ruyana girer bi sürü bir gorursun sonra
Seni yönlendiriyor hareketleri gosteriyo sonrada kaloriyi gosteriyo yoga kardio güç ve esneme hareketleri varOnu daha yeni yaptım sworkit diye program indirdim esneme ve kardio yaptım cok yorucu cok terletiyor
Neyse börek falan yememisindir en azından umarım fazla kaçmadı patates oda diyete pek uygun değil ekmek yerine geçiyor ama buda bisey tebriklerYok canım öğlen menüsü olarak uygun olan patates salatasini sectim
Senmisin yoksa :)Motivasyon resmi koyuyoruz ya bu da benden bekarlar motivasyon resmiEki Görüntüle 1889912
Evet 2008 benSenmisin yoksa :)
Ne güzelmişsin :) hadi bakalım tekrar 8 yıl öncesine dön.şimdi kaç kg sun ?Evet 2008 ben56 kg ben
Donecem inş 84 lerdeyim doğum sonrası yerleşti ilk iki yıl çok kilo almamistiim @ tatlitambak gelinlikçi halime sendende yorum beklerim orda ben 30 yasindayimNe güzelmişsin :) hadi bakalım tekrar 8 yıl öncesine dön.şimdi kaç kg sun ?
Bu arada tesekkur ederim inş herkes istediği kiloya ulasirNe güzelmişsin :) hadi bakalım tekrar 8 yıl öncesine dön.şimdi kaç kg sun ?
Nasıl yaaa sen o fotoda 30 yaşındamısınDonecem inş 84 lerdeyim doğum sonrası yerleşti ilk iki yıl çok kilo almamistiim @ tatlitambak gelinlikçi halime sendende yorum beklerim orda ben 30 yasindayim
Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparımBende menümü paylaşayıminatettimolacak morordek nilsub toplight ve ortim @wendy :)
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+6 zeytin+ domates,salatalık,maydoboz,dereotu
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiton fırında kuşbaşı+4 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet mandalina
Akşam:1 kepçe etli nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:yarım muz
Su:3 lt üstü
Spor: yok yok yokhala toparlayamadım karın ağrım geçti sanarken birde kulunç girdi kıpırdayamıyorum.heryerim ağrıyo ben bu hafta spor yapabilecekmiyim acaba
Ya zayıf olunca öyle oluyorsun tesekkur ederim demekki benim bu yıl mutlaka o kilolar tekrar gormem lazım ben kilo almadigim dönemlerde yaşında durmuştu ilerlemiyorduNasıl yaaa sen o fotoda 30 yaşındamısıninanmam 22 23 gösteriyosun maksimum
1978-2008 =30 ister inan ister inanmaNasıl yaaa sen o fotoda 30 yaşındamısıninanmam 22 23 gösteriyosun maksimum
Aslında bende yemiyorum normalde ama bugün yedim öğlen mercimekli bulgur pilavıydı birazda afedersin ishal olduğumdan yedim.Evet dukancılar için fazla bir menü ama ben belli bir diyete bağlı değilim canım :) sadece dengeli beslenmeye çalışıyorumBen bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparımşaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci
O zaman zayıflayınca yine çıtır olursun tatlım1978-2008 =30 ister inan ister inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?