- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.981
Motivasyon resmi koyuyoruz ya bu da benden bekarlar motivasyon resmiEki Görüntüle 1889912
Donecem inş 84 lerdeyim doğum sonrası yerleşti ilk iki yıl çok kilo almamistiim @ tatlitambak gelinlikçi halime sendende yorum beklerim orda ben 30 yasindayim
Yavru ördekin etkileriBen anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece
Benimki cok kizmadi bu sefer accik çalıştıydım ama tabi ki daha da gaza gelmem gerektiğini soyledi. Mayis-hazirana veri analizlerini bitirmis olursun yazması kalır sadece diyor. "Heeey hoca ben mayista belki erken olursa nisanda doguracam, haberin yok" diyesim geldi de diyemedim :)Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber??
Valla havalar aniden sogudu hafta sonu evde kat kat battaniye ile oturdum. Zaten kolay üşüyen bi insanim insallah hasta olmam valla, olursam halim fena dedigin gibiaman ha olma ilaç içemezsin çok fena oluyor insan kızıma hamileyken çok ağır bir grip oldum ilaçta içemedim ölü gibi yatıyodum ayyy doktora gittim serum taktılar 2 gün hastanede yatırdılar
çok dikkat et canım sen
Ya bende hamile degilken bile kansızlık oluyordu ferritin eksikligi. Simdilik gerek gormedi ama 3 aydan sonra demir ilacina da basliyorlarmis sanirim. Simdilik sadece imom ve folik asit var.bende hamileyken iMom içmiştim, sen eksik etme zaten takviyelerini, hatta bol bol kuru üzüm falan ye, kanın düşmesin aman.. kan ilaçları iğrenç oluyo valla..
Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece
Yok ben zayiflayinc. Bunun gibi 18 olacam inş diğerine 23 dersen buda taş catlasin 18 dimiO zaman zayıflayınca yine çıtır olursun tatlımkilo insanı yaşlı gösteriyor gerçekten.Sen kiloyu verince bi 10 yaş gençleşirsin
Ah ah bugun tez hocami duysan yat demen zor olurdu canimYavru ördekin etkileridinlen tabiki bebişinle beraber ohh yat valla.bende geldiğimden beri yatıyorum
Valla ben de su an kapilari duymayacak kadar uyumayi cok isterim de iste hayalleeer hayatlar :)))Gebelikten de kaynaklı canım yorgunluk ve uyku hali... Bide yoğunum bu aralar. Ilk trimester geçene kadar uyku hali sürer. Ben çok uyurdum ilk gebelikte. Çalan kapıları bile duymazdim o derece
bebişin yan etkileri uyku hali olsun uzan bol bol :)Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece
MMaşallah canım. Çok hoşsun inşallah 56 kilo olduğun zamanlara da Döneceksin bir foto da o zaman göreceğiz
Tesekkur ederim cnm inş evet şimdi 38 yaşındayım inş hep beraber goruruz bende seni gorurum
ben de yasini soracaktim. Simdi 38 yasindasin dimi. Masallah foto da daha kucuk duruyorsun
8 yillik yeni evli sayilirsin sende
Ya evet cok şükür mide problemi yasatmiyor bana sağolsun :) uslu cocuk mu olacak ne?bebişin yan etkileri uyku hali olsun uzan bol bol :)
ay senin eşin böyle olmasa sen hep60 lı kilolarda kalırdın benceMenümü de yazayım. Yeni uzanıyorum yani 15 dk sonrada spora başlayacağım
Sabah 11 de
yumurtalı menemen
5 zeytin
lor peyniri
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak - reçel karışımı
Öğlen 15.
2 servis kaşığı patates salatası
Bol çay
Aksam 19.30
Bol yeşillikli salata
2 yemek kaşık kiyma
Eşime tantuni yaptım. Ama sağolsun kocamin
yedirme huyu var. 3 ısırık tantuni yedim.
1 bardak ayran
Su 2.5 lt
sporu da yapınca yazarim
morordek nilsub inatettimolacak toplight medusa38
sen öyle san bir çıksında öyle konuşalımYa evet cok şükür mide problemi yasatmiyor bana sağolsun :) uslu cocuk mu olacak ne?
Ya niye hayallerimi yıkıyorsun hemensen öyle san bir çıksında öyle konuşalım
evet hayatımızın her bölümünde var öyle denyo insanlarAh ah bugun tez hocami duysan yat demen zor olurdu canimyasam enerjimi sömürdü kadın resmen.
Ya evet cok şükür mide problemi yasatmiyor bana sağolsun :) uslu cocuk mu olacak ne?
3 isirikta kalabilmende büyük başarı bence çünkü önemli olan tadına bakmak sonra arkası geliyor benim ortigim de ancak bu kadar iradeli olabilirdi tuttum seniMenümü de yazayım. Yeni uzanıyorum yani 15 dk sonrada spora başlayacağım
Sabah 11 de
yumurtalı menemen
5 zeytin
lor peyniri
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak - reçel karışımı
Öğlen 15.
2 servis kaşığı patates salatası
Bol çay
Aksam 19.30
Bol yeşillikli salata
2 yemek kaşık kiyma
Eşime tantuni yaptım. Ama sağolsun kocamin
yedirme huyu var. 3 ısırık tantuni yedim.
1 bardak ayran
Su 2.5 lt
sporu da yapınca yazarim
morordek nilsub inatettimolacak toplight medusa38
Ayyy ben yarin 8'i dolduruyorum. Ya uf siz niye benim hayallerimi yıkıp duruyosunuzBulantı kumsala 8 haftadan sonra başlar canım. Genelde 16 haftaya doğru da biter. Inşallah olmaz sende çok zor bir durum. Hiç kusma olmadı ama bulantı bilecek kötü birsey yaa..
ay senin eşin böyle olmasa sen hep60 lı kilolarda kalırdın bencekocişin seni yoldan çıkarıyo
3 isirikta kalabilmende büyük başarı bence çünkü önemli olan tadına bakmak sonra arkası geliyor benim ortigim de ancak bu kadar iradeli olabilirdi tuttum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?