Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Motivasyon resmi koyuyoruz ya bu da benden bekarlar motivasyon resmiEki Görüntüle 1889912

MMaşallah canım. Çok hoşsun inşallah 56 kilo olduğun zamanlara da Döneceksin bir foto da o zaman göreceğiz

Donecem inş 84 lerdeyim doğum sonrası yerleşti ilk iki yıl çok kilo almamistiim @ tatlitambak gelinlikçi halime sendende yorum beklerim orda ben 30 yasindayim

ben de yasini soracaktim. Simdi 38 yasindasin dimi. Masallah foto da daha kucuk duruyorsun
8 yillik yeni evli sayilirsin sende

Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber??
Benimki cok kizmadi bu sefer accik çalıştıydım ama tabi ki daha da gaza gelmem gerektiğini soyledi. Mayis-hazirana veri analizlerini bitirmis olursun yazması kalır sadece diyor. "Heeey hoca ben mayista belki erken olursa nisanda doguracam, haberin yok" diyesim geldi de diyemedim :)
Valla havalar aniden sogudu hafta sonu evde kat kat battaniye ile oturdum. Zaten kolay üşüyen bi insanim insallah hasta olmam valla, olursam halim fena dedigin gibi
bende hamileyken iMom içmiştim, sen eksik etme zaten takviyelerini, hatta bol bol kuru üzüm falan ye, kanın düşmesin aman.. kan ilaçları iğrenç oluyo valla..
Ya bende hamile degilken bile kansızlık oluyordu ferritin eksikligi. Simdilik gerek gormedi ama 3 aydan sonra demir ilacina da basliyorlarmis sanirim. Simdilik sadece imom ve folik asit var.

Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece

Gebelikten de kaynaklı canım yorgunluk ve uyku hali... Bide yoğunum bu aralar. Ilk trimester geçene kadar uyku hali sürer. Ben çok uyurdum ilk gebelikte. Çalan kapıları bile duymazdim o derece

O zaman zayıflayınca yine çıtır olursun tatlım kilo insanı yaşlı gösteriyor gerçekten.Sen kiloyu verince bi 10 yaş gençleşirsin
Yok ben zayiflayinc. Bunun gibi 18 olacam inş diğerine 23 dersen buda taş catlasin 18 dimi

Eklentiler

• IMG_20160926_204139.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 29
Menümü de yazayım. Yeni uzanıyorum yani 15 dk sonrada spora başlayacağım

Sabah 11 de
yumurtalı menemen
5 zeytin
lor peyniri
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak - reçel karışımı

Öğlen 15.
2 servis kaşığı patates salatası
Bol çay

Aksam 19.30
Bol yeşillikli salata
2 yemek kaşık kiyma
Eşime tantuni yaptım. Ama sağolsun kocamin
yedirme huyu var. 3 ısırık tantuni yedim.
1 bardak ayran

Su 2.5 lt
sporu da yapınca yazarim

morordek nilsub inatettimolacak toplight medusa38

Gebelikten de kaynaklı canım yorgunluk ve uyku hali... Bide yoğunum bu aralar. Ilk trimester geçene kadar uyku hali sürer. Ben çok uyurdum ilk gebelikte. Çalan kapıları bile duymazdim o derece
Valla ben de su an kapilari duymayacak kadar uyumayi cok isterim de iste hayalleeer hayatlar :)))

ay senin eşin böyle olmasa sen hep60 lı kilolarda kalırdın bence kocişin seni yoldan çıkarıyo

Ya evet cok şükür mide problemi yasatmiyor bana sağolsun :) uslu cocuk mu olacak ne?

Bulantı kumsala 8 haftadan sonra başlar canım. Genelde 16 haftaya doğru da biter. Inşallah olmaz sende çok zor bir durum. Hiç kusma olmadı ama bulantı bilecek kötü birsey yaa..

3 isirikta kalabilmende büyük başarı bence çünkü önemli olan tadına bakmak sonra arkası geliyor benim ortigim de ancak bu kadar iradeli olabilirdi tuttum seni

Bulantı kumsala 8 haftadan sonra başlar canım. Genelde 16 haftaya doğru da biter. Inşallah olmaz sende çok zor bir durum. Hiç kusma olmadı ama bulantı bilecek kötü birsey yaa..
Ayyy ben yarin 8'i dolduruyorum. Ya uf siz niye benim hayallerimi yıkıp duruyosunuz

ay senin eşin böyle olmasa sen hep60 lı kilolarda kalırdın bence kocişin seni yoldan çıkarıyo

Kiz dedim ki ban yapma malum diyetteyim o yuzden ekmeksiz yiyecegim dedim.Hii gorcez dedi.gicikligina yapiyor sanki ama yedirmekten zevk aliyor. Cocuklara ugrasinca bakti yiyemiyorum. Kiyamadi herhal.

3 isirikta kalabilmende büyük başarı bence çünkü önemli olan tadına bakmak sonra arkası geliyor benim ortigim de ancak bu kadar iradeli olabilirdi tuttum seni

ay bana kalsa yemezdim canim ama benim koca degisik biraz. Bu 3 gun daha dikkatli olacagim hedefimi tutturmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…