- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.061
iş yerinde ıııhAy yanında değiliz ki şöyle okkalı bir tokat at kendine bizim yerimize
Lavaboya gitde atiş yerinde ıııh
kız seni şu halleylerden probislerden lolipoplardan bi kurtaramadıkeveeet beybiler
sabah 3 kaşık makarna + bir kaç hamsi
ara 2 mandalina + 3 ceviz
öğlen 1 tb dilim ekmek + 1 paket çıbık kraker --- yanına sadece ekmek alan sazan kişisini menüsü :)
ara probis
akşam 1 tabak hamsi - kızartma değil fırında -- dün yaptıydım bittiii :)
su : 2 lt
spor : 500 zıp + 4 mil leslie
kız seni şu halleylerden probislerden lolipoplardan bi kurtaramadıkeveeet beybiler
sabah 3 kaşık makarna + bir kaç hamsi
ara 2 mandalina + 3 ceviz
öğlen 1 tb dilim ekmek + 1 paket çıbık kraker --- yanına sadece ekmek alan sazan kişisini menüsü :)
ara probis
akşam 1 tabak hamsi - kızartma değil fırında -- dün yaptıydım bittiii :)
su : 2 lt
spor : 500 zıp + 4 mil leslie
Daha önce şöyle bişey duymuştum, hamilelerin uyku düzenlerinin bozulmasının sebebi aslında doğumdan sonrasına alışmaları içinmiş.Yani sen erken uyuyup sabah 5 te uyanıyorsunya senin bebeğin uyanma saati muhtemelen 5 civarı olacakmış.Şimdi yavaş yavaş böyle uyuyup uyancağı zamanlara senin uykunu düzenleyecek demek oluyor bu :)Yine erkenden uyumalarim sonucu gecenin bi vakti uyanip sacma sapan seyler yapma modundayim. Uyku duzenim alt ust olmus durumda hanimlar. Gunun herhangi bir saatinde uyuyup herhangi bir saatinde uyanabilirim, Allahim sen aklima mukayyet ol
Senin badinin yan etkilerini yazdim yukarida daha mideme sira gelmedi sanirim, bi sey canim istemiyor pek. Hele tatli iykkk hicsu anda da yogurt yiyorum mesela
Bi arkadaşımda işyerindeki buzdolabına kahvaltılıklarını koyuyor, ekmeğini bile koyabilirsin hergün alıp yiyor ordan yapabilirsin bence :)Isyeri sıkıntılı değil sıkıntı bende ama ofise peynir alabilirim Başka tavsiyesi olan
Sen bi ara diyetisyene gitmemişmiydin? Diyetisyen listesine devam etmiyorsun sanki.good morning ladieeeees
26.09.2016 menüm
sabah ...k flakes şekersiz çay
öğlen....kabak tarhana çorbası 4 çatal spagetti kabağa yatak yaptım
akşam...o spagetti yatağında kabaktan yedim ekmek mekmek yooooh
2 litre su (ben suyu çooook azalttım bana tokat atın
Menünede yorum yapayım tatlım :) menünde hiç protein yok bence protein mutlaka almalısın.Karbonhidrat her öğününde bol bol var.Kahvaltılarda şu gevrekleri yemeyin arkadaşlar oldukça sağlıksız şeyler onlar.Kalorisi az olsada vücuda etkisi çok kötü.akşam yemeğindede karbonhidrat yememelisin bence spagetti olmamışgood morning ladieeeees
26.09.2016 menüm
sabah ...k flakes şekersiz çay
öğlen....kabak tarhana çorbası 4 çatal spagetti kabağa yatak yaptım
akşam...o spagetti yatağında kabaktan yedim ekmek mekmek yooooh
2 litre su (ben suyu çooook azalttım bana tokat atın
cnm bende calısıyorum dıyetyenım bana sabah kahvaltımda kepek ekmeklı sandwıc verıyordu evden hatırlayabılırsın marullu peynırlı ...Toparlanmaya çalışıyorum canım şimdi de soğuk algınlığı mahvetti beni bugün sabah yürüyüş yapamicam nesfit sabah kahvaltısında yiyorum bana işteyim de sabah yiyecek Başka fikirler bulun kızlar yulaf hariç onu hiç sevmedim
sarın sarmalan bol c len .... ben daha hiç antibiyotik içmedim çok şükür taylot antibiyotise bilmiyom tabi :))) c vitaminine aban gitsin limonlu adaçayı misss..... gerçi geldi mi durmuyor meret o süresini tamalamadan gitmiyor.... çok direndim bende başında ama girdi bi kere vücuda :)
Motivasyon resmi koyuyoruz ya bu da benden bekarlar motivasyon resmiEki Görüntüle 1889912
Bugünkü menüm
@inatettimolacak @morordektoplight nilsub @cansutr T tatlitambak
Anam etiketten sıra gelmedi aman zaten dolduracak bisey de yemedim bugün saf protein gunumdu + canım istemedi
Sabah
Sade nescafe
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Çay
Akşam
Tavuk çorbası yulaf kepekli
3 litre su
1 saat pilates
30 dakika kardiyoloji
İceceklerim
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve
Bende menümü paylaşayım @inatettimolacak @morordeknilsub toplight ve ortim @wendy :)
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+6 zeytin+ domates,salatalık,maydoboz,dereotu
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiton fırında kuşbaşı+4 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet mandalina
Akşam:1 kepçe etli nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:yarım muz
Su:3 lt üstü
Spor: yok yok yokhala toparlayamadım karın ağrım geçti sanarken birde kulunç girdi kıpırdayamıyorum.heryerim ağrıyo ben bu hafta spor yapabilecekmiyim acaba
Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparımşaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci
Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece
canım biz dün kombiyi çalıştırdık o derece yaniBenimki cok kizmadi bu sefer accik çalıştıydım ama tabi ki daha da gaza gelmem gerektiğini soyledi. Mayis-hazirana veri analizlerini bitirmis olursun yazması kalır sadece diyor. "Heeey hoca ben mayista belki erken olursa nisanda doguracam, haberin yok" diyesim geldi de diyemedim :)
Valla havalar aniden sogudu hafta sonu evde kat kat battaniye ile oturdum. Zaten kolay üşüyen bi insanim insallah hasta olmam valla, olursam halim fena dedigin gibi
Ya bende hamile degilken bile kansızlık oluyordu ferritin eksikligi. Simdilik gerek gormedi ama 3 aydan sonra demir ilacina da basliyorlarmis sanirim. Simdilik sadece imom ve folik asit var.
canım sanırım sende çocuk yok ben sabahları 2 çocuk hazırlıyorum biri okula biri anasınıfına kendim de işe hazırlanıyorum sadece 10-15 dk erken kalkacaksın yapamam deme çok rahat yapabilirsin sadece uykudan biraz fedakarlık yapacaksın kahvaltı yapmadan evden çıkmıyorum ben çocuklara bile yaptırıyorumCanım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum
yukarıda da yazdım uykudan fedakarlık birazcıkAhh canım sabah evden nasıl çıkıyorum bir bilsen ben bırak onları hazırlamayı saçlarımı yolda bağlıyorum makyajı falan da ofiste yapıyorum bana hazır bişeyler lazım
tarifini versene nilgünümEki Görüntüle 1890088
Ekmek yemediğim için sabah yeşil mercimek salatası tok ve çok şey yemiş gibi hissettiriyor
Çok gibi durmuş ama salata 4 yk peynirin bir dilimi kaldı çok geldi
Ben bir ara bu salata ile çok güzel kilo vermiştim bol bol yapayım bundan sonra
Yok ben zayiflayinc. Bunun gibi 18 olacam inş diğerine 23 dersen buda taş catlasin 18 dimi
masallah cnm ya gercekten1978-2008 =30 ister inan ister inanma
tatlım o mınıgın uyutuyo senın bende oyleydım gecenın bı yarısıda uyanırdım uykum kacardım oglumda oyleydı sonradan duzene gırdı cok sukurBen anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece
tatlım salata cok lezzetlı gozukuyo bende aksam ıcın yapabılırım tarıfını rıca etsemEki Görüntüle 1890088
Ekmek yemediğim için sabah yeşil mercimek salatası tok ve çok şey yemiş gibi hissettiriyor
Çok gibi durmuş ama salata 4 yk peynirin bir dilimi kaldı çok geldi
Ben bir ara bu salata ile çok güzel kilo vermiştim bol bol yapayım bundan sonra
supersın cnm bende boyle aksamdan hazırlıyodum sandvıc yada bu tarz seyler yoksa sabah fırsatım olmuyodu.sımdı oteld eyapıyorum kahvaltımı sıkıntı olmuyo tasımıyorumEki Görüntüle 1890111
Evet kızlar buda benim beslenme çantambugün canım yumurta istedi onuda koydum odada yalnız olunca kokma sorunum yok.yedikten sonra güzelce havalandırıyorum odamı oh mis :) ogün ne yiyceksem böyle hazırlıyorum işyerinde yapıyorum kahvaltımı
bu ara pek yoğundum canım pek giremedim de inşallah aktif olacağım bundan sonra
Birde ben çok açılınca sade nescafe iciyorum tok tutuyor açlık ve tatlı isteğini bastiriyo
sorma ortim ya sırtım tutuldu çok fena robokop gibi yürüyorumgeçmiş olsun ortim, toparlan en kısa sürede, bu hastalık hepimizi fena yaptı yaiyileşte ortak sporlar yapmaya başlayalım seninle :)
kız seni şu halleylerden probislerden lolipoplardan bi kurtaramadıkyeme şunları meyve al ye yerine
Daha önce şöyle bişey duymuştum, hamilelerin uyku düzenlerinin bozulmasının sebebi aslında doğumdan sonrasına alışmaları içinmiş.Yani sen erken uyuyup sabah 5 te uyanıyorsunya senin bebeğin uyanma saati muhtemelen 5 civarı olacakmış.Şimdi yavaş yavaş böyle uyuyup uyancağı zamanlara senin uykunu düzenleyecek demek oluyor bu :)
Eki Görüntüle 1890111
Evet kızlar buda benim beslenme çantambugün canım yumurta istedi onuda koydum odada yalnız olunca kokma sorunum yok.yedikten sonra güzelce havalandırıyorum odamı oh mis :) ogün ne yiyceksem böyle hazırlıyorum işyerinde yapıyorum kahvaltımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?