Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız seni şu halleylerden probislerden lolipoplardan bi kurtaramadık yeme şunları meyve al ye yerine

kız seni şu halleylerden probislerden lolipoplardan bi kurtaramadık yeme şunları meyve al ye yerine

Daha önce şöyle bişey duymuştum, hamilelerin uyku düzenlerinin bozulmasının sebebi aslında doğumdan sonrasına alışmaları içinmiş.Yani sen erken uyuyup sabah 5 te uyanıyorsunya senin bebeğin uyanma saati muhtemelen 5 civarı olacakmış.Şimdi yavaş yavaş böyle uyuyup uyancağı zamanlara senin uykunu düzenleyecek demek oluyor bu :)

Sen bi ara diyetisyene gitmemişmiydin? Diyetisyen listesine devam etmiyorsun sanki.

Menünede yorum yapayım tatlım :) menünde hiç protein yok bence protein mutlaka almalısın.Karbonhidrat her öğününde bol bol var.Kahvaltılarda şu gevrekleri yemeyin arkadaşlar oldukça sağlıksız şeyler onlar.Kalorisi az olsada vücuda etkisi çok kötü.akşam yemeğindede karbonhidrat yememelisin bence spagetti olmamış

cnm bende calısıyorum dıyetyenım bana sabah kahvaltımda kepek ekmeklı sandwıc verıyordu evden hatırlayabılırsın marullu peynırlı ...

günaydın kızlar;

eğer boğazlarda çok tahriş yanma falan yoksa zaten antibiyotik almaya da gerek kalmıyo, aynen kendine bakıcaksın o süresini tamamlayıp gidicek :)

Motivasyon resmi koyuyoruz ya bu da benden bekarlar motivasyon resmiEki Görüntüle 1889912

amanın, maşallah sana aynen kızların dediği gibi hiç göstermiyosun canım maşallah, dön o eski günlere dön :)

ay hakikaten bişi yememişsin, sebzeli gününde ye güzelce bari, gerçi artık mideler küçüldü iyice, ufakcık bişeyle doyuyorum anında :)

geçmiş olsun ortim, toparlan en kısa sürede, bu hastalık hepimizi fena yaptı ya iyileşte ortak sporlar yapmaya başlayalım seninle :)

Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparım şaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci

hasta şimdi ortim, laf yok ona

Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece

canım o minicik bebiş o kadar yoruyo ki seni normaldir yorgunluğun :) ilk 3 ay biraz zor ama sonra çok keyfini çıkarakcaksın :)

günaydınlarr
ben iyice şifayı kapmışım

canım biz dün kombiyi çalıştırdık o derece yani
Canım doğrudur ama ben çalışıyorum malesef ya simit poğaça yemem gerek yada bu tarZ şeyler simit yerine bu daha az kalorilidir diye düşünüyorum
canım sanırım sende çocuk yok ben sabahları 2 çocuk hazırlıyorum biri okula biri anasınıfına kendim de işe hazırlanıyorum sadece 10-15 dk erken kalkacaksın yapamam deme çok rahat yapabilirsin sadece uykudan biraz fedakarlık yapacaksın kahvaltı yapmadan evden çıkmıyorum ben çocuklara bile yaptırıyorum
Ahh canım sabah evden nasıl çıkıyorum bir bilsen ben bırak onları hazırlamayı saçlarımı yolda bağlıyorum makyajı falan da ofiste yapıyorum bana hazır bişeyler lazım
yukarıda da yazdım uykudan fedakarlık birazcık
tarifini versene nilgünüm
bu arada dün akşam koca demlik ıhlamur yaptım içine ne bulduysam koydum zencefil nar çiçeği tarçın karabibber karanfil adaçayı adını bilmediğim aktardan aldığım 2 karışım daha ama nefes alırken zorlanıyorum akşam bol bol ondan içmeme rağmen gözüm akıyo burnum tıkalı sabah vitamin aldım bi de traflu uyurum artık işyerinde

Yok ben zayiflayinc. Bunun gibi 18 olacam inş diğerine 23 dersen buda taş catlasin 18 dimi

maşallah aynen öylesin :) kilo hepimizin başına dert ya, kilo verince yaş küçülüyo, bi de şunu duymayı çok istiyorum; aa senin çocuğun mu var, hiç annesi gibi değilsin :)

1978-2008 =30 ister inan ister inanma
masallah cnm ya gercekten
Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece
tatlım o mınıgın uyutuyo senın bende oyleydım gecenın bı yarısıda uyanırdım uykum kacardım oglumda oyleydı sonradan duzene gırdı cok sukur
tatlım salata cok lezzetlı gozukuyo bende aksam ıcın yapabılırım tarıfını rıca etsem
supersın cnm bende boyle aksamdan hazırlıyodum sandvıc yada bu tarz seyler yoksa sabah fırsatım olmuyodu.sımdı oteld eyapıyorum kahvaltımı sıkıntı olmuyo tasımıyorum

bu ara pek yoğundum canım pek giremedim de inşallah aktif olacağım bundan sonra

canım sen mezun oldun mu şimdi?

Birde ben çok açılınca sade nescafe iciyorum tok tutuyor açlık ve tatlı isteğini bastiriyo

ay sade nescafeye ben alışamadım bi türlü, alıştırsam mı kendimi? yoksa türk kahvesiyle devam mı etsem :)

btlbetul KKaratay ci kiz yemez meyve falan.

Ben aynen bunu yyaşadım.

en iyisini yapiyorsun. Saglikli beslenmek en guzeli nerede olursan ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…