Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya canım ben bi kere mail adresi degistirmistim ama mail geliyor muyduuu, geliyorsa da yeni adrese mi eski adrese mi geliyordu hic hatırlamıyorum maalesef

Cnm yazıyım hemen,
salatalık domates peynıt 2 dılım ekmek sekersız cay

ara yok
oğlen
yarım kepce ezogelın corba
az kıymalı patates
Cnm sabaha yumurta ekle öğlende patates yemissin karbonhidrat çabuk acikiyosun etli olabilir ama lifli bir sebze olabilir birde öğlene salata yoğurt ekle daha uzun sure tok kalirsin

Cnm sabaha yumurta ekle öğlende patates yemissin karbonhidrat çabuk acikiyosun etli olabilir ama lifli bir sebze olabilir birde öğlene salata yoğurt ekle daha uzun sure tok kalirsin
iş yerınd ene cıkacagını aslında bıgun onceden bıldsem hazırlıklı gelırım ama ıste neyse bı sekılde oturucak menuler yapcak bısey yok o 65 kıloyu gorucem nasıpse:)

Cnm yazıyım hemen,
salatalık domates peynıt 2 dılım ekmek sekersız cay

ara yok
oğlen
yarım kepce ezogelın corba
az kıymalı patates
Ben karbonhidrat yediğimde acıkıyorum mesela.Sabah 2 dl ekmek yerine 1 dl ekmek yeseydin, peyniri daha çok yeseydin hatta 1 tane haşlanmış yumurta yeseydin daha tok tutardı canım.Öğlende patates yemişsin patetesde karbonhidrat yüksek o yüzden hızlı acıktırıyor sebze olsada.Yanında yoğurt yeseydin yada salata daha tok tutardı.Protein ve lifli sebzeler tokluk veriyor bence menülerine ikisinden birini mutlaka ekle farkı göreceksin.

tesekkur ederım cnm uygulamaya calısıcam ınsallah

Bişeyler yapacam evet ama regl bitsin hala 76 görürsem yaparım detoks

Ya ben bugun cok sacma beslendim

Sabah:
2 dilim yumurtali ekmek
1 kk peynir
Yarim domates salatalik

Ogle:
Yarim kase mercimek corbasi

Ara:
Yarim paket çizi

Aksam:
1 tabak salçalı makarna
1 kase yogurt

Hic istahim yoktu bugun

süper canım afiyet olmuş sana :)

Sabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada

Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandık Bu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem

bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürük
kaptanım dün mercimekleri yıkayıp suya koydum bu sabah erkenci olduğum için 06,00 da suyunu süzüp tencere koydum haşladım mercimekleri çok eritmedim dikkatli haşladım :)
soğuyunca benimki çok oldu ağzını kapatıp dolaba koydum 4-5 gün çıkartıp çıkartıp salatasını yapıcam
salata yapıcağın kadarının içine maydanoz isteğe bağlı dere otu yeşil soğan yoksa kuru soğan bol limon zeytinyağı çok çok lezzetli oluyor ist annemler altın günlerinde bile çeşit olsun diye yapıyorlar:)
ben içine sumakta atıyorum pul biber üzerine isteğe bağlı hangisini seviyorsan o şekilde tatlandırabilirsin
sekerkiz67 canım tarifini sende istemişsin :)

canım sen mezun oldun mu şimdi?

ay sade nescafeye ben alışamadım bi türlü, alıştırsam mı kendimi? yoksa türk kahvesiyle devam mı etsem :)
türk kahvesi en sağlıklısı canım sade nescafenin bile %70 yabancı kimyasal %30 kahve çekirdeği imiş
sorma ortim ya sırtım tutuldu çok fena robokop gibi yürüyorum hergün bişey çıkıyo anlamadım bende.
geçmiş olsun sanada canım..
ay ben emzirirken bırak kilo vermeyi aldım bissürü, asıl ben gıcık oluyorum :)

canım bu bize uygun mu? yoksa 2 günlüğüne gözardı mı edicez? bende yapim etkisi olur mu ki?
bende bende emzirirken kilo alıyodum pis boğazlıktan :)
evet canım kocaman bir bahçem var ist geldim buraya eşimin memleketi balıkesirin bir kasabası bildiğin yayla buralar tabi öle kimsenin yaşamadığı bir yer değil belediyeyiz sağlık ocağı ana okulu ilk okul marketler internet cafeler ama bol yeşillik ohh mis herkes bahçesini ekiyor yaşlılar büyük taş fırınlarda ekmek yapıyorlar bahçede tavuklarım var aşağı yol boyundada bir buyuk bahçem daha var her sabah her akşam hem yürüyüş yapıp hem ineklerime bakmaya gidiyorum
sütüm yoğurdumu kendim yapıyorum :) elde sağmıyorum inekleri makine takıyorum 3 dk sağılıyor :) ben alıcağım sütü alıyorum her gün mandıra var orada çalışanlar gelip kalan sütü para ile alıyorlar :) hem organik yaşam hem ticaret :)
ailem annemler abim ablamlar hepsi ist da kızlar o yüzden organik derler bana :)
evet çarşı ya araba ile gidiliyor merkeze yani orasıda 7 km kadar

Bu ne böyle bişey yememişsinki.Sıkıntıların geçer inşallah hemen

Sağol canım :)

benim kahvaltımla aynı ekmeğim dukan ekmeği, zeytinim yok ama, afiyet olsun :)
dukan ekmeği nasıl oluyor ?
gittiğim diyetisyen taşınmış arayıştayım
senden kaçmış olmasın
Ya bu arada sabahlari mısır gevregi yerine yulaf yiyin arkidisler. Yulaf tek basina tatsiz tuzsuz bi sey ama ben sutle karistirdigimda meyve de ekliyorum bence super oluyor. Ozellikle muz cok iyi oluyor. O sekilde yapabilirsiniz
bende seviyorum yulafı gerçi ben herşeyi seviyorumda neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…