- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.141
Ya canım ben bi kere mail adresi degistirmistim ama mail geliyor muyduuu, geliyorsa da yeni adrese mi eski adrese mi geliyordu hic hatırlamıyorum maalesefselam kardes takimim10 Takimin selamini getirdim... umarim menüler sporlar iyi gidiyordur birsey sorcaktim umarim bir bilen vardir buraya kayit oldugm email adresse bir türlü acamiyorum artikda kitlendi o mail adressim.. yeni mail adressi verirsem onu nasil oynaylicam eski emaillime mail gelmesin
Cnm sabaha yumurta ekle öğlende patates yemissin karbonhidrat çabuk acikiyosun etli olabilir ama lifli bir sebze olabilir birde öğlene salata yoğurt ekle daha uzun sure tok kalirsinCnm yazıyım hemen,
salatalık domates peynıt 2 dılım ekmek sekersız cay
ara yok
oğlen
yarım kepce ezogelın corba
az kıymalı patates
iş yerınd ene cıkacagını aslında bıgun onceden bıldsem hazırlıklı gelırım ama ıste neyse bı sekılde oturucak menuler yapcak bısey yok o 65 kıloyu gorucem nasıpse:)Cnm sabaha yumurta ekle öğlende patates yemissin karbonhidrat çabuk acikiyosun etli olabilir ama lifli bir sebze olabilir birde öğlene salata yoğurt ekle daha uzun sure tok kalirsin
Ya canım ben bi kere mail adresi degistirmistim ama mail geliyor muyduuu, geliyorsa da yeni adrese mi eski adrese mi geliyordu hic hatırlamıyorum maalesef
Ben karbonhidrat yediğimde acıkıyorum mesela.Sabah 2 dl ekmek yerine 1 dl ekmek yeseydin, peyniri daha çok yeseydin hatta 1 tane haşlanmış yumurta yeseydin daha tok tutardı canım.Öğlende patates yemişsin patetesde karbonhidrat yüksek o yüzden hızlı acıktırıyor sebze olsada.Yanında yoğurt yeseydin yada salata daha tok tutardı.Protein ve lifli sebzeler tokluk veriyor bence menülerine ikisinden birini mutlaka ekle farkı göreceksin.Cnm yazıyım hemen,
salatalık domates peynıt 2 dılım ekmek sekersız cay
ara yok
oğlen
yarım kepce ezogelın corba
az kıymalı patates
Hoşgeldin canım bizde durum aynı zeyıflamaya çalışıyoruzSelam kızlar ben tatilden döndüm.
Nasılsınız??
Bi değişiklik var mı buralarda
Aynı şeyi yazmışız :)Cnm sabaha yumurta ekle öğlende patates yemissin karbonhidrat çabuk acikiyosun etli olabilir ama lifli bir sebze olabilir birde öğlene salata yoğurt ekle daha uzun sure tok kalirsin
tesekkur ederım cnm uygulamaya calısıcam ınsallahBen karbonhidrat yediğimde acıkıyorum mesela.Sabah 2 dl ekmek yerine 1 dl ekmek yeseydin, peyniri daha çok yeseydin hatta 1 tane haşlanmış yumurta yeseydin daha tok tutardı canım.Öğlende patates yemişsin patetesde karbonhidrat yüksek o yüzden hızlı acıktırıyor sebze olsada.Yanında yoğurt yeseydin yada salata daha tok tutardı.Protein ve lifli sebzeler tokluk veriyor bence menülerine ikisinden birini mutlaka ekle farkı göreceksin.
ay bizimkilerin arası 1 gün desene :) kuzucuklarım yaa bizimki de kolay olmadı valla, hala anne meme kanıyo öpeyim mi diyo :)
kuzum benim maşallah çok tatlı, dostinex'i bende kızımı sütten keserken içtim, güüya sütün bi anda biticek bende içtim içmez olaydım2 gün yattım resmen haşat oldum üstüne de 2 kilo kattım mevcuduma, bi de süt kesme sıkıntılarının hepsini de çektim, mastit oldum :)
canım bence takıldıysan kesin bişiler yapmalısın, böyle devam etme sen.
ay becerebilir miyim bende acaba? gözümde büyüdü sanki..
afiyet olsun süper :)
hahah ortiye bak sen, acayip bi gza getirme var sende öğretmenim :)
canım bi kahve iç, yeşil çay iç :)
süper canım afiyet olmuş sana :)Eki Görüntüle 1890111
Evet kızlar buda benim beslenme çantambugün canım yumurta istedi onuda koydum odada yalnız olunca kokma sorunum yok.yedikten sonra güzelce havalandırıyorum odamı oh mis :) ogün ne yiyceksem böyle hazırlıyorum işyerinde yapıyorum kahvaltımı
bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürükgünaydınlarr
ben iyice şifayı kapmışım
canım biz dün kombiyi çalıştırdık o derece yani
canım sanırım sende çocuk yok ben sabahları 2 çocuk hazırlıyorum biri okula biri anasınıfına kendim de işe hazırlanıyorum sadece 10-15 dk erken kalkacaksın yapamam deme çok rahat yapabilirsin sadece uykudan biraz fedakarlık yapacaksın kahvaltı yapmadan evden çıkmıyorum ben çocuklara bile yaptırıyorum
yukarıda da yazdım uykudan fedakarlık birazcık
tarifini versene nilgünüm
bu arada dün akşam koca demlik ıhlamur yaptım içine ne bulduysam koydum zencefil nar çiçeği tarçın karabibber karanfil adaçayı adını bilmediğim aktardan aldığım 2 karışım daha ama nefes alırken zorlanıyorum akşam bol bol ondan içmeme rağmen gözüm akıyo burnum tıkalı sabah vitamin aldım bi de traflu uyurum artık işyerinde
türk kahvesi en sağlıklısı canım sade nescafenin bile %70 yabancı kimyasal %30 kahve çekirdeği imişcanım sen mezun oldun mu şimdi?
ay sade nescafeye ben alışamadım bi türlü, alıştırsam mı kendimi? yoksa türk kahvesiyle devam mı etsem :)
geçmiş olsun sanada canım..sorma ortim ya sırtım tutuldu çok fena robokop gibi yürüyorumhergün bişey çıkıyo anlamadım bende.
bende bende emzirirken kilo alıyodum pis boğazlıktan :)ay ben emzirirken bırak kilo vermeyi aldım bissürü, asıl ben gıcık oluyorum :)
canım bu bize uygun mu? yoksa 2 günlüğüne gözardı mı edicez? bende yapim etkisi olur mu ki?
evet canım kocaman bir bahçem var ist geldim buraya eşimin memleketi balıkesirin bir kasabası bildiğin yayla buralar tabi öle kimsenin yaşamadığı bir yer değil belediyeyiz sağlık ocağı ana okulu ilk okul marketler internet cafeler ama bol yeşillik ohh mis herkes bahçesini ekiyor yaşlılar büyük taş fırınlarda ekmek yapıyorlar bahçede tavuklarım var aşağı yol boyundada bir buyuk bahçem daha var her sabah her akşam hem yürüyüş yapıp hem ineklerime bakmaya gidiyorumcanım senin hakikaten tavukların ineklerin falan mı var? kızlar yazmıştı geyik sandım ben, cidden organik hayat mı yaşıyosun sen? çarşıya inicem diyince öle bi hayat belirdi gözümde :)
canım azıcık özveri göstericeksin ama özveri olmadan olmuyo maalesef5 dk erken kalksan tb tostunu yaparsın, o da ayıp bişi değil iş yerinde, biz burda o kalabalıkta neler yiyoruz :) ya da olmadı bazı pastanelerde tb sandviçler var, domates, peynir, biber vs ondan al bari, ev yapımı gibi idare edersin??
emziriyo musun canım sen? 10 ay erken gibi geldi bana, çilek bal bile 1 yaştan sonra veriliyo ya, emziriyosan sütünden geçer onunla idare etsin kuzucuk :)
Bu ne böyle bişey yememişsinki.Sıkıntıların geçer inşallah hemenSabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
Sağol canım :)bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürük
kaptanım dün mercimekleri yıkayıp suya koydum bu sabah erkenci olduğum için 06,00 da suyunu süzüp tencere koydum haşladım mercimekleri çok eritmedim dikkatli haşladım :)
soğuyunca benimki çok oldu ağzını kapatıp dolaba koydum 4-5 gün çıkartıp çıkartıp salatasını yapıcam
salata yapıcağın kadarının içine maydanoz isteğe bağlı dere otu yeşil soğan yoksa kuru soğan bol limon zeytinyağı çok çok lezzetli oluyor ist annemler altın günlerinde bile çeşit olsun diye yapıyorlar:)
ben içine sumakta atıyorum pul biber üzerine isteğe bağlı hangisini seviyorsan o şekilde tatlandırabilirsin
sekerkiz67 canım tarifini sende istemişsin :)
türk kahvesi en sağlıklısı canım sade nescafenin bile %70 yabancı kimyasal %30 kahve çekirdeği imiş
geçmiş olsun sanada canım..
bende bende emzirirken kilo alıyodum pis boğazlıktan :)
evet canım kocaman bir bahçem var ist geldim buraya eşimin memleketi balıkesirin bir kasabası bildiğin yayla buralar tabi öle kimsenin yaşamadığı bir yer değil belediyeyiz sağlık ocağı ana okulu ilk okul marketler internet cafeler ama bol yeşillik ohh mis herkes bahçesini ekiyor yaşlılar büyük taş fırınlarda ekmek yapıyorlar bahçede tavuklarım var aşağı yol boyundada bir buyuk bahçem daha var her sabah her akşam hem yürüyüş yapıp hem ineklerime bakmaya gidiyorum
sütüm yoğurdumu kendim yapıyorum :) elde sağmıyorum inekleri makine takıyorum 3 dk sağılıyor :) ben alıcağım sütü alıyorum her gün mandıra var orada çalışanlar gelip kalan sütü para ile alıyorlar :) hem organik yaşam hem ticaret :)
ailem annemler abim ablamlar hepsi ist da kızlar o yüzden organik derler bana :)
evet çarşı ya araba ile gidiliyor merkeze yani orasıda 7 km kadar
dukan ekmeği nasıl oluyor ?benim kahvaltımla aynı ekmeğim dukan ekmeği, zeytinim yok ama, afiyet olsun :)
senden kaçmış olmasıngittiğim diyetisyen taşınmış arayıştayım
bende seviyorum yulafı gerçi ben herşeyi seviyorumda neyseYa bu arada sabahlari mısır gevregi yerine yulaf yiyin arkidisler. Yulaf tek basina tatsiz tuzsuz bi sey ama ben sutle karistirdigimda meyve de ekliyorum bence super oluyor. Ozellikle muz cok iyi oluyor. O sekilde yapabilirsiniz
afiyet olsun aslında bende yeşilliği çok severim nasıl aldımki bu kadar kiloyu
biz elife gezenci diyoduk sen daha beter çıktın evde durduğun yok...Selam kızlar ben tatilden döndüm.
Nasılsınız??
Bi değişiklik var mı buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?